Sağol canım evet bide ondan almak lazım ne olur ne olmazGüle güle giy canım bende seninle aynı fikirdeyim beyazdan kremden şaşmam hasta bezi de çok mantıklı geldi bende alacağım, bir de koğuşa külodu var kullan at şeklinde geçen bi mağazada gördüm bi de ondan alırım tamamdır
32. Haftada doğum iznin başladığı için rapor geçerli olmuyor o aşamada çalışabilir kağıdı alıp çalışırsan ancak iznini aktarabilirsin o da en fazla 37. Haftaya kadar 37. Haftadan sonra kesinlikle çalışmıyorsun benim zaten 38. Haftada sezeryan olacak Allah'ın izni ike o günleri görürsem öncesindeki 8 haftanın sadece bir haftasını kullanmış olurum 7 haftada aktarırım sonrasında neden rapor alamıyorsun, 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin var son yasa da bilgin olsun
Özel bir hastaneye gitsen psikoloji bölümüne lohusa sendromu yazsalar iki kere alsan kar kar bence bi araştır paranın açamayacağı kapı yoktur, bnm bi arkadaşımda küçük bi şehirde yaşıyor psikologa gitmiş oda tesadüfen hamile imiş 45 günden iki kere rapor verdi şansımızı zorlayalım arkadaşlar minnoşlaron en çok ihtiyacı olan şey anne sevgisi, en azından bir süre ücretsiz izin al 3-5 aydan hiç bişicik olmaz
Hııı tabi öle durumlar varsa bilemem Allah yardımcımız olsun bakarsın biz doğurana kadar şu part time çalışma falan çıkar yaralanırız daha çok birlikte oluruz mucizelerimizleCanim ücretsiz izin alican zaten ama 5 hafta yasal iznim de yanmasin istiyorum. Ozel hastaneye gidiyorum zaten ama calistigim kurum doğum sonrasi raporlara iyi gözle bakmıyor ilçelere gönderiyorlar alanlari da ama olmazsa dediğin gibi hic minnet etmeyip ücretsiz izin alirim
Hem stresi hem keyfi bir arada yaşadığın bir dönem olacak sende bnm gibi biraz pinpiriklisin, en son gittiğimde doktor Temmuz'un 1 i ile 20 si aradı bi tarih belirleriz dedi gece ağladım oğlumdan nasıl ayrılacağım diye eşin kavuşacaksın saçmalama diyor ama susmak ne mümkün adam çileden çıktı doğum olayına böle psikopata bağlayıp bakan başka manyak var mıdır acaba merak ediyorum dedi, güler misin ağlar mısın her gün başka birşey ama sen şimdiden keyfini çıkaracağım diye şartlandır kendini hiç stres yaşama inşallah :)merhaba arkadaşlar
sizlere sorum olacak. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar, ben bugün ikinci kanımı verdim yani 14. gün.
pazartesi sanırım keseyi görebilirmişiz. bazen korkuyorum görürüm inşallah birşey olmaz diye stres yapıyorum. sizde böylemiydiniz? ha yüksek çıktın beta hcg, ha kesesini göreyim, ha kalbini duyayım, ha ikili tarama, ha üçlü tarama... ay doğurana kadar nolurum bilmem artık
Insallah cnm saolasin... kalbim kut kut. Ne die strese sokarsam yavrumu da. Zor elde edilince boyle oluyor. Dedigin gibi mutluluguda bir arada yasiorum ama...Hem stresi hem keyfi bir arada yaşadığın bir dönem olacak sende bnm gibi biraz pinpiriklisin, en son gittiğimde doktor Temmuz'un 1 i ile 20 si aradı bi tarih belirleriz dedi gece ağladım oğlumdan nasıl ayrılacağım diye eşin kavuşacaksın saçmalama diyor ama susmak ne mümkün adam çileden çıktı doğum olayına böle psikopata bağlayıp bakan başka manyak var mıdır acaba merak ediyorum dedi, güler misin ağlar mısın her gün başka birşey ama sen şimdiden keyfini çıkaracağım diye şartlandır kendini hiç stres yaşama inşallah :)
sen de haklısın valla canımYapacak bişey yok alındı bir kereaman kaç kere doguracagiz. Boşver bi gelin olurken giydik beyazlari bide anne olurken giyelim değil mi
Anlaştık o zamansen de haklısın valla canım
Igne falan vermiyor mu? kan sulandırıcı içiyor musun yoksa bıraktın mı canım. Ben de kanamalar yaşadım. Pruloton depot verdi doktor ve progestan iğne kullanıyordum. 16. Haftaya kadar lekelenme kanama yaşadım bendekizlar bugun yine kanamam oldu.4gunde bi oldu bu 3. kez.cok korkuyrum bse olck die.yani dr bse demiyo yat demktn baska.sizler naptnz
Baharcim yalnız degilsin balim gece 2 de yatiyorum 5 bucukta namaza kalkiyorummm ve daha uyku yok.3 saatlik uykuyla duruyorum bende senin gibi basindan beri problemim var ama artik azitti yani iskence gibiohh masallah daha iyi olacak Allahin izniyle. Canim su icin nerede okudum kaynagi bir turlu bulamiyorum da havuc suyu ve hindistan cevizi suyunun iyi geldigini duymustum. Gunluk bir bardak bir havuc suyu denesene kontrolune kadar.
canim benim ya bu nasio biseydir. Ilk defa mi siddet uyguluyor. Sakin sessiz kalma kabullenme. Bayilmanin sebebini soyledi mi dr. Kan sekerin mi baska birsey mi?
Bir de lutfen ne yapmis olursan ol ailenle irtibata gec. Yasin cok kucukmus. Olur bunlar. Soyle dusun sen karnindaki bebegine bisey olsa oh olsun dermisin. Onlar da sana demeyeceklerdir. Belki kirginliklarindan biraz konusurlar soylenirler ama affederler. Lutfen ailenle ne yap ne et baris. Hamileligini torununu olmadi dogumunu bir sekilde kullan ama baris. O kalin kafali kocan ailenin yaninda oldugunu gorsun. Gorsun ki sahipsiz sanip el kaldiramasin. Lutfen ozurlerine filan da kanip kolay kolat barisma. Bak 30 yasindayim senden kac yas buyugum nolur soyledigimi ciddiye al ve ailenle barismaya calis. Dik dur. Bir daha asla bunu yapmasina da musade etm3 ger3kirse apartmani ayaga kaldir. Bagir cagir musade etm3. Komsular duyacak rezil olacam diye dusunme sakin. Sen degil o rezil olacak. Sakin sessiz kalma
ooooofffff oyle imreniyorum ki su uyuyanlara. Hani bana hamileleigin basinda simdi senin cok tatli uykularin olur buldugun yerde uyursun diyenleri elime bir gecirsem var ya evire cevire girisesim var :)) yok arkadas gram uykum yok. Resmen seanslarim var gece. Rituel seklinde 1.30 3.30 ( bu opsiyonel bazen 4.30 oluyor ) 5.30
5.30dan sonra 7 ye kadar uyku yok 7 den sonra uyuyabilirsem 2saat topladiginda 4.30 5 saat parca parca uyku. Iskence gibi. Benim yaramazlar beni simdiden uykusuzluga alistiriyorlar. Kiymetini bil bol bol uyu keyfini cikar
bu sefer kahvalti yok di mi
Guzel sonuclar alirsin ins.
canım ben 9. haftada ancak gördüm. içini ferah tut. iyi şeyler olsun inşallah.merhaba arkadaşlar
şimdiden teşekkürler...
pazartesi sanırım keseyi görebilirmişiz. bazen korkuyorum görürüm inşallah birşey olmaz diye stres yapıyorum. sizde böylemiydiniz? ha yüksek çıktın beta hcg, ha kesesini göreyim, ha kalbini duyayım, ha ikili tarama, ha üçlü tarama... ay doğurana kadar nolurum bilmem artık
Canim tam olarak aynı şeyleri yaşıyorum yumurta toplandı ay dollendimi , transfer oldu ay tuttumu , yarın doktora gidicem inşallah keseyide görürüm kalbinide duyarım içini ferah tut dicem ama olmuyo biliyorum sürekli netten boş gebelik ihtimali varmı düşük riski nedir vs vs kafayı yedim artık en sonunda eşim kızdı belirtide yok bende ne gebeliğe dair ne başka bişey sadece uyku halim çok o yuzdende endiseleniyorum acaba aksi bişi mi var diyemerhaba arkadaşlar
şimdiden teşekkürler...
canm sadece esrofem ve progestan fitil kullanyorum.bse yapamayz. duseckse duser dedi.3-4 damla geliyo sonra kahvrngi leke geliyo kesiliyo.sende nasl oluyrdu cnmIgne falan vermiyor mu? kan sulandırıcı içiyor musun yoksa bıraktın mı canım. Ben de kanamalar yaşadım. Pruloton depot verdi doktor ve progestan iğne kullanıyordum. 16. Haftaya kadar lekelenme kanama yaşadım bende
http://www.birissine.com/4235234234-4235234244 olmustur cnm insallahcanım geçenlerde yazmıştım korayda indirim vardı 100 kusur olanlar 60 a düşmüştü ben aldım bir tane ama birkaç daha almak gerek...
Aynen oyleydik canim ve hala oyleyiz... ben sirf stres olmasin diye ikili tarama testi normal cikinca digerlerini yaptirmadimmerhaba arkadaşlar
şimdiden teşekkürler...
Canim benim de 8. Hafta ve 21. Hafta kanamam oldu. Ikisinde de kan uyusmazligi ignesi yptilar kan uyusmazligimiz da var zaten... 8. Hafta da coraspini biraktirdi. Bir bucuk gun surdu ilki kipikirmizi adet olmusum gibiydi. Progestani hem fitil olarak kullandim gunde 2 tane hem gunluk igne. 21. Haftadakinde yine progestan fitil kullandim gunde 3 tane. Sonra onu proluton igneye cevirdik 3 haftadir haftada bir igne yaptiriyorum simdi proluton. Bugun de kontrole gitmistim birakmaak yok igneye devam dedi... bunu diyen dr tupcu dr un mu baska mi ?canm sadece esrofem ve progestan fitil kullanyorum.bse yapamayz. duseckse duser dedi.3-4 damla geliyo sonra kahvrngi leke geliyo kesiliyo.sende nasl oluyrdu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?