2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağol canım evet bide ondan almak lazım ne olur ne olmaz

Kızlar Şeker testim çıkmış sonuç
Ogtt 75.gr 0 dk. 63
Ogtt 75.gr 60 dk. 128
Ogtt 75.gr 120 dk. 101

Sizce nasıl ? Yarın sonuç göstermeye gidicez..

Canim ücretsiz izin alican zaten ama 5 hafta yasal iznim de yanmasin istiyorum. Ozel hastaneye gidiyorum zaten ama calistigim kurum doğum sonrasi raporlara iyi gözle bakmıyor ilçelere gönderiyorlar alanlari da ama olmazsa dediğin gibi hic minnet etmeyip ücretsiz izin alirim

Hııı tabi öle durumlar varsa bilemem Allah yardımcımız olsun bakarsın biz doğurana kadar şu part time çalışma falan çıkar yaralanırız daha çok birlikte oluruz mucizelerimizle

Hem stresi hem keyfi bir arada yaşadığın bir dönem olacak sende bnm gibi biraz pinpiriklisin, en son gittiğimde doktor Temmuz'un 1 i ile 20 si aradı bi tarih belirleriz dedi gece ağladım oğlumdan nasıl ayrılacağım diye eşin kavuşacaksın saçmalama diyor ama susmak ne mümkün adam çileden çıktı doğum olayına böle psikopata bağlayıp bakan başka manyak var mıdır acaba merak ediyorum dedi, güler misin ağlar mısın her gün başka birşey ama sen şimdiden keyfini çıkaracağım diye şartlandır kendini hiç stres yaşama inşallah :)

Insallah cnm saolasin... kalbim kut kut. Ne die strese sokarsam yavrumu da. Zor elde edilince boyle oluyor. Dedigin gibi mutluluguda bir arada yasiorum ama...
hem mutliyum hem stresli hem korkak hem heyecanli

kizlar bugun yine kanamam oldu.4gunde bi oldu bu 3. kez.cok korkuyrum bse olck die.yani dr bse demiyo yat demktn baska.sizler naptnz

kizlar bugun yine kanamam oldu.4gunde bi oldu bu 3. kez.cok korkuyrum bse olck die.yani dr bse demiyo yat demktn baska.sizler naptnz
Igne falan vermiyor mu? kan sulandırıcı içiyor musun yoksa bıraktın mı canım. Ben de kanamalar yaşadım. Pruloton depot verdi doktor ve progestan iğne kullanıyordum. 16. Haftaya kadar lekelenme kanama yaşadım bende

Baharcim yalnız degilsin balim gece 2 de yatiyorum 5 bucukta namaza kalkiyorummm ve daha uyku yok.3 saatlik uykuyla duruyorum bende senin gibi basindan beri problemim var ama artik azitti yani iskence gibi

canım ben 9. haftada ancak gördüm. içini ferah tut. iyi şeyler olsun inşallah.

Canim tam olarak aynı şeyleri yaşıyorum yumurta toplandı ay dollendimi , transfer oldu ay tuttumu , yarın doktora gidicem inşallah keseyide görürüm kalbinide duyarım içini ferah tut dicem ama olmuyo biliyorum sürekli netten boş gebelik ihtimali varmı düşük riski nedir vs vs kafayı yedim artık en sonunda eşim kızdı belirtide yok bende ne gebeliğe dair ne başka bişey sadece uyku halim çok o yuzdende endiseleniyorum acaba aksi bişi mi var diye

canm sadece esrofem ve progestan fitil kullanyorum.bse yapamayz. duseckse duser dedi.3-4 damla geliyo sonra kahvrngi leke geliyo kesiliyo.sende nasl oluyrdu cnm

Aynen oyleydik canim ve hala oyleyiz... ben sirf stres olmasin diye ikili tarama testi normal cikinca digerlerini yaptirmadim sonucta Allah gostermesin de bise ciksa aldiramiycam dedim. Oyle boyle 25 hafta bitti ama gel bana sor. Eskilerde kaldi buraya yazmistim esimden annemden gizli baska dr a gitmistim icim rahatlasin diye Aklimda sorular kalmasin diye. Bnce dogunca da bitmiycek uyusaydi gazini cikarsaydi sutum yetseydi vs... daha okulu var ergenligi vs.... ohoooo anneme hamile kaldigimdan beri en cok soyledigim sey anne diyorum anne olmak ne zormus Rabbim hepimizin evladini bizlere bagislasin insallah. YokluKlariyla sjnamasin... amiiinn

Canlar bugun oglusu gordummm nst dediklerinden yapti anacigim bugun bana. Bide o aleti bagladi sen soyle tut az bastir dedi cikti odadan esimi de girdirdi kalbini dinle diye. Esimle biz kaldik orda oylece kurban oldugum Allahim esirgesin nasil bi kalp atimi at kosturuyo sanki masallah bi sure esimle hic konusmadik oylece dinledik bir de hareket edince karnimdan da aletin sesinden de belli oluyordu. kocacik cok duygulandi bi baktim gozleri kipkirmizihemen kacirdim gozlerimi sonrada bi odaya gectik dr servisteydi hasta odalarindan birinde ultrasonla bakti esimde yanimda yine. Iyce inceledi oglusunu dr da bizi taniyo huyumuz eserekliligimizi biliyo ya boyunu tahminen soyledi kilosunu bacak uzunlugunu bas cevresini iyce acikladi esime herseyini tek tek gosterdi bu pipisi bak muhabbetine kadar kulaklarini agzini burnunu devler hastanesi oldugu icin esim girip goremiyordu bebisi cok bugun biraz torpilli olduk annem sayesinde saolsun cok guzel buyuyo bebisimiz acilma sanci vs yok. ama bu kdin hep baska bise diyo dogumun sekli konusunda once normal dogumu kabullendirir gibi oldu. Sonra sezeryNa getirdi bugun yine normal de dogurabilirsin dedi. Bi karar veremedi Allahim hayirlisini nasip etsin insallah...

canm sadece esrofem ve progestan fitil kullanyorum.bse yapamayz. duseckse duser dedi.3-4 damla geliyo sonra kahvrngi leke geliyo kesiliyo.sende nasl oluyrdu cnm
Canim benim de 8. Hafta ve 21. Hafta kanamam oldu. Ikisinde de kan uyusmazligi ignesi yptilar kan uyusmazligimiz da var zaten... 8. Hafta da coraspini biraktirdi. Bir bucuk gun surdu ilki kipikirmizi adet olmusum gibiydi. Progestani hem fitil olarak kullandim gunde 2 tane hem gunluk igne. 21. Haftadakinde yine progestan fitil kullandim gunde 3 tane. Sonra onu proluton igneye cevirdik 3 haftadir haftada bir igne yaptiriyorum simdi proluton. Bugun de kontrole gitmistim birakmaak yok igneye devam dedi... bunu diyen dr tupcu dr un mu baska mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…