Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah can hepsinin üstesinden gelecek ve hayata sımsıkı tutunacak. Rabbim ona ve size güç versinKizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Hayırlı haber vermek nasip olsun canımkızlar birazdan doktora gidicem kese ve kalp atışı için dua edin kalbim yerinden çıkıcak sanki
canım bu şekerin kiloyla bi alakası oluyor mu ?? kilolularda daha fazla risk varmış diye duydum doğru mudur ??Merhaba kizlar@merveeaydin cnm dr gerek gormedi ikinci yuklemeyi bana 142 oldugu icin diyet verdi aslinda yapilip bakilir ama istemiyorum dedi sıkı bi diyet yapmalisin sekeri tamamen kes dedi
Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
sağlıklı mutlu bebişli nice güzel yaşlara :)Gunaydin annisler bgn dogum gunm be cok mutluyum
of canım ya çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda şifa bulur minik yavrunuz. Dualarımız sizinle...Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
ay sevindim yer değiştirmesine. umarım birdaha zorlayacak bir pozisyona gelmez. benimkiler yer değiştiremiyorlar ne yazık ki. onlar büyüdükçe benim kaburgalar da ortadan ikiye çatlayacak sanırımben o kadar ağrıdan sonra bügün içimde bişey koptum ve o durumdan sonra bel ağrım yok gbi bugün yer deiştirmiş gittim doktora kafasının yeri değişmiş.değişiklik yapçağı zaman oluyormuş öyle dedi
canım Allah yardımcın olsun Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasınkizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..
umutsuz düşünme sakın , allah yardımcınız olsun , senin sevgin güç verir ona hiç bir şey olmayacak ona iyi olacak allah ın izni ileKizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Canim benin.hic endiselenme.o bizim savasci prensimiz.once allahin izniyle sonra buradaki hamile teyzelerinin dualari ile canimiza can katilacak.o bizim kiymetlimiz.maddi manevi ne gerekiyorsa ben yanindayim.Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Tesekkur ederim baya kafama takmistim cunku kontrol den sonra rahimde agri vardıYok canim korkma benimde 19.haftamda eahim agximsa kisalma vardi serklaj yapildim.19.haftadan itibaren hep altran kontrol oluyirum en az 15 gunde bir olmak uzere benimde ikiz benim dr umda prof.bi sakıncası olmadigini soyledi.sukur rabbime 26.haftaya geldik
Dr bana hamilelikte hizli kilo alirsan kiminde seker sebep olabiliyor demisti evet ben cok hizli kilo aldim ve sinirda cikti simdi diyet yapicam bilmiyorum bebekte biraz toplu sanirim dun 24+2 dik 700 gr olmus dedi drcanım bu şekerin kiloyla bi alakası oluyor mu ?? kilolularda daha fazla risk varmış diye duydum doğru mudur ??
Allah güzel oglunun yaninda olsun onu sagligiyla sana bagislasin insallah!Tüm kalbimle dualarımi gönderiyorum.Moralini yüksek tut!Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Bnde baska bi dr a daha git icin rahat etsin diyecektim canim. Allah evladini sana bagislasin insallah Rabbim ol dedikten sonra ypgun kanama bile olsa bebege biseye olmaz. bizzat sahit oldugum bi olayi anlatayim. Bi kadin taniyorum ikizleri olcak hamile 10 12 haftalik yanilmiyosam kadinin kanamasi olunca petmis hasta beziymis gectim koca koca bezlerle tutuyolar sakir sakir kanama oluyo. Ben gordugumde bu kadin kan kaybindan gider Allah etmesin demistim 2 3 kez bu sekiLde hastaneye yatti. Ama bebeklerin ikiside hala yasiyolar dusuk filan yapmadi. bolboll dua et sen hepimiz edelim birbirimize. Insallah biranonce atlatirsin. Saglikli bi sekilde devam eder hamileligin. elinden geldigince dinlen. ise guce hic bakma toparlaninca yaparsin artik.iki dr da yogun kanama olmadgi icin bse yapmiyolar.
Etmezmiyim canm ederim tabiki. Hepimizin cok ihtiyaci var duaya. Allah yardimcimiz olsun insallah saglikla alalim kuzularimizi kucaklarimizaBenim ikiz canim normalde 20 Mayıs dedi dr ben bi takim operasyonlar gecirdigim icin mayisa gitmek icin surekli dua ediyorum lutfen sende benim icin dua et olurmu
Canim dualarimiz hep sizinle. Rabbim biranonce sifasini versin insallah.Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Keseyi gorene kadar kesin bise demiyor drlar canim. Rabbim gonlune gore versin tamamina erdirsin hepimizin hamileligini insallahMerhaba hanimlar bende bugun bhcg de hamile oldugumu öğrendim benimki tup bebek 2embriyo transferi yapildi 247.5 cikmis sonucum sizce nasil ve ne zaman ogrenirim ikiz mi tek mi tecrubelerinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?