maaşallah canım kardeşine..Saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlar diyoruz da insan ister istemez guzel de olsun istiyo. Ayy keske oglan dayiya dedikleri gibi olsa Allahim esirgeain krdesim cok yakisikli harbiden. Sarisin filan kivanc tatlitugun kadirli subesi diyorum boyuda uzun daLyan gibibnde boy yok yuzum guzel ama boydan kirpilmis epeycene
Yok canim korkma benimde 19.haftamda eahim agximsa kisalma vardi serklaj yapildim.19.haftadan itibaren hep altran kontrol oluyirum en az 15 gunde bir olmak uzere benimde ikiz benim dr umda prof.bi sakıncası olmadigini soyledi.sukur rabbime 26.haftaya geldikGünaydın arkadaslar dun kontrol e hirtim üniversite hastanesine profesor muayene etti ultrason da acilma var dedi alttan muayene etti acilma yok dedi acaba alttan muayenenin zarari olurmu 19 haftalik hamileyim ikizlere
Gözün Aydın temiz çıkmışKızlar ben bugün doktora gittim şeker testim normal dedi. Idrar ve kan istedi rutin kontrol için pazartesi sonuç göstermeye gidicez
ben o kadar ağrıdan sonra bügün içimde bişey koptum ve o durumdan sonra bel ağrım yok gbi bugün yer deiştirmiş gittim doktora kafasının yeri değişmiş.değişiklik yapçağı zaman oluyormuş öyle dedikonumundan ötürü olabilir canım
bak dün gecem çok kötü geçti mesela hiç uyuyamadım. 30. haftayı nasıl görürüm bilemiyorum...
ALLAHIM gözlerim doldu Allah sabır versin içimde buruldu. Allah KUCAĞINA NASİP ETSİNBugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
kızlar ılk tüp bebek düşükle sonuçlandı..dondurulmuş embrıyoyu deneyecem..sizce şansım var mıALLAHIM gözlerim doldu Allah sabır versin içimde buruldu. Allah KUCAĞINA NASİP ETSİN
YA DELİ GİBİ KÜFRET HAKETMİŞ ZATEN HORMONLAR BERBAT canını sıkma kyfine bak doktorunu değiştirCanim ben dr larin artik allah bie dediğine inaniyorum rahim dikise kadar acilmis kizim yine 2 hafta geri ara acilmadan geriden gelmeye devam ediyormus.hecen sefer kordondaki kan akisi yavas demişti kiz icin bu sefer normal dedi bi onceki soylediklerini unutuyor sanirim bende gecen boyle demistiniz demedim cunku işime geldi moral bozmak icin soyledigine oylesine eminim caresizlik okadar kotu biseyki.ha bide bana asla dışarı cikmayacaksin eve hemsire gelip vuracak dedi bizde il saglik mud.talepte bulunduk gelsin vursunlar ciger geliştiriciyi kadin de.unuzun ev ortaminda vurulmasi uygundur diye bi yazi yazmasi gerek dedi esimde bugun almaya gitti adi adam vermemis yatalak değil ben boyle bi yazi veremem demis evde vurulmasi gerekli diyen kendisi diyorum ya adeta bi labirentte gibiyim nereden çıkacağımi bilmiyorum sadece yaradanima guveniyorum
Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Tabiki var herseyden once Rabbim var insaalh olur yeniden neden olmasin benimde ilk tutmadi ikinciye oldu cogj arkadasinda oyle umidini kaybetme tekrardan kendini toplayip basla Allah yardimcimiz olsun hepimizin...kızlar ılk tüp bebek düşükle sonuçlandı..dondurulmuş embrıyoyu deneyecem..sizce şansım var mı
canım Allah şifa versin inşallah hiç korkma Rabbime sığın o zaten hayırlısı nasip ediyor. Birde çok küçükken böyle ciddi sağlık problemi atlatan çocuklar çok çabuk toparlıyor inan çok şahit oldum o yüzden moralini bozma dualarımız seninleKizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
tabi ki var. olmasa yaparlar mı dondurulmuş embriyoyla bir sürü insan hamile kalıyor. ben tup bebek transferi olurken orda senin gibi dondurulmuşla deneme yapanlar vardı. hatta benimde 3 tane dondurdular 2. bebek için allah nasip etsin inşallah.kızlar ılk tüp bebek düşükle sonuçlandı..dondurulmuş embrıyoyu deneyecem..sizce şansım var mı
kürtaj oldum.kürtajdan sonra ne zaman dondurulmuş embrıyoyu transfer edecemtabi ki var. olmasa yaparlar mı dondurulmuş embriyoyla bir sürü insan hamile kalıyor. ben tup bebek transferi olurken orda senin gibi dondurulmuşla deneme yapanlar vardı. hatta benimde 3 tane dondurdular 2. bebek için allah nasip etsin inşallah.
kızlar ılk tüp bebek düşükle sonuçlandı..dondurulmuş embrıyoyu deneyecem..sizce şansım var mı[/QUOTE
canm bnmde ilk denemem olumsuz oldu.sonra dondurulms embryo ile gebe kaldim.vucut ilac almadigi icin sansn yuksek:)hc canini skma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?