Bak rabbim nasil umulmadik terden kapılarini aciyor cok sukur Elhâmdulillah.bugunmu yolculuk?Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
canım kaçıncı gün embriyosu peki? test sonuçları ona göre hesaplanır. eğer 3. gün embriyosuysa 14. gün olur ve 247 çok yüksek bir rakam olur. İkiz olma ihtimali daha yüksek. 5. gün embriyosuysa 16. gün olur ve 247 hala güzel ama ikiz olmayabilir. tabi hiç belli olmuyor. genelde daha yüksek değerler ikiz çıksa da düşük değerler de ikiz olabiliyor.23unde transferim yapildi ayin 6sinda da test gunumdu 11 gun oluyor sanirim
ya suan elim ayağım boşaldı canım benim Allahın izniyle herşey güzel olacak.dualarım sizinle.Allahım sizlere bağışlayacak..Allahım korusun esirgesin...Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Yarin biz yola cikicaz. Pazarteside Can gelecek allahin izniyle ama ameliyati o gun mu yaparlar, dinlendirip ertesi gune mi birakirlar bilemiyorum canim.Bak rabbim nasil umulmadik terden kapılarini aciyor cok sukur Elhâmdulillah.bugunmu yolculuk?
Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Ben hep fitil olarak almistim vajinadankizlar progestani fitil olarak mi kullaniysunz.bazilari agizdan aliyorms.
Bende igne kulandim once sonra vajinal jel 3. Aydan 4. Aya kadarda hap kullandimBen hep fitil olarak almistim vajinadan
canım allahım sana can bebeğimize ve doktorunuza kuvvet versin :) dualarımız can'ımız için :) allahım şifa versin :)Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
gecenlerde kanamam oldu parca dstu emilmems fitiller deddi.ama hala fitl kullan dio emilmiyo iste anlamdim yne kanamayla parca dser die korkuyrumBende igne kulandim once sonra vajinal jel 3. Aydan 4. Aya kadarda hap kullandim
Jel 3. Ayda biraktirsi tup bebek doktorum yeni doktor onlem amacli hap verdi 1 ay kullandimgecenlerde kanamam oldu parca dstu emilmems fitiller deddi.ama hala fitl kullan dio emilmiyo iste anlamdim yne kanamayla parca dser die korkuyrum
A kadar igne kullandim sonra jele gectim bengecenlerde kanamam oldu parca dstu emilmems fitiller deddi.ama hala fitl kullan dio emilmiyo iste anlamdim yne kanamayla parca dser die korkuyrum
Yok Canm bizim 9 tane daha donduruldu bana koyulan da dahil hepsi 5.gun embriyosuydu blast mis embriyologun dedigine gore ayrica bn kac hucreli demistim cok.hucreli sayilmiycak KAdar dedi. Bnce embriyonun kalitesi yumurta ve spermin KAlitesine bagli kacinci gun dondurulduguna ve kac hucreli olduguna yani.cnm dondurulmuşun kalıtesı düşük dıolar doğrumu
Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Kanbolat canım şimdiye kadar yazmadım hiç ama hep takip ettim CAN imizin durumunu dualarla. iyi olacak oglusun çok inanıyorum.. Doktor bulmanıza çok sevindim.. Ve bu durumda yazmadan gecemedim.. Ben gebzede oturuyorum canım. Burdaki sureciniz nasıl geçecek bilmiyorum ama sana her türlü destek olmak isterim. Özelden yazıcam sana bana ulaş lutfenAllah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Insallah dediginiz gibi ikiz olur saglikli olsunda. 3.gun embriyosu benimki cok sevindim bunu duyduguma.canım kaçıncı gün embriyosu peki? test sonuçları ona göre hesaplanır. eğer 3. gün embriyosuysa 14. gün olur ve 247 çok yüksek bir rakam olur. İkiz olma ihtimali daha yüksek. 5. gün embriyosuysa 16. gün olur ve 247 hala güzel ama ikiz olmayabilir. tabi hiç belli olmuyor. genelde daha yüksek değerler ikiz çıksa da düşük değerler de ikiz olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?