2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bak rabbim nasil umulmadik terden kapılarini aciyor cok sukur Elhâmdulillah.bugunmu yolculuk?

23unde transferim yapildi ayin 6sinda da test gunumdu 11 gun oluyor sanirim
canım kaçıncı gün embriyosu peki? test sonuçları ona göre hesaplanır. eğer 3. gün embriyosuysa 14. gün olur ve 247 çok yüksek bir rakam olur. İkiz olma ihtimali daha yüksek. 5. gün embriyosuysa 16. gün olur ve 247 hala güzel ama ikiz olmayabilir. tabi hiç belli olmuyor. genelde daha yüksek değerler ikiz çıksa da düşük değerler de ikiz olabiliyor.

ya suan elim ayağım boşaldı canım benim Allahın izniyle herşey güzel olacak.dualarım sizinle.Allahım sizlere bağışlayacak..Allahım korusun esirgesin...

Canım doktor bulunmasına çok sevindim. Göz yaşları içinde okudum anne yüreğinden dökülen cümlelerini. Yürekten inanıyorumCAN bebeğimiz sağlığına kavuşacak yakın zamanda allahın izniyle. Allahım kuzuna kuvvet, sana dayanma gücü versin. Dualarımız sizinle...

canım allahım sana can bebeğimize ve doktorunuza kuvvet versin :) dualarımız can'ımız için :) allahım şifa versin :)

cnm dondurulmuşun kalıtesı düşük dıolar doğrumu
Yok Canm bizim 9 tane daha donduruldu bana koyulan da dahil hepsi 5.gun embriyosuydu blast mis embriyologun dedigine gore ayrica bn kac hucreli demistim cok.hucreli sayilmiycak KAdar dedi. Bnce embriyonun kalitesi yumurta ve spermin KAlitesine bagli kacinci gun dondurulduguna ve kac hucreli olduguna yani.

Kızlar merhaba ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür oğluşum sağlıklı ohhhh derin bir nefes aldım tabi bir saat onu izlemiş olduk çok keyifliydi bir de cd aldık videoları resimleri Rabbim hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin bunların için de de Can bebeğe tez zamanda inşallah kanbolat bak doktor bulundu herşey yolunda gidiyo bunu atlayacaksınız inşallah Rabbim yardımcınız olsun

Kanbolat canım şimdiye kadar yazmadım hiç ama hep takip ettim CAN imizin durumunu dualarla. iyi olacak oglusun çok inanıyorum.. Doktor bulmanıza çok sevindim.. Ve bu durumda yazmadan gecemedim.. Ben gebzede oturuyorum canım. Burdaki sureciniz nasıl geçecek bilmiyorum ama sana her türlü destek olmak isterim. Özelden yazıcam sana bana ulaş lutfen

Insallah dediginiz gibi ikiz olur saglikli olsunda. 3.gun embriyosu benimki cok sevindim bunu duyduguma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…