2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar ılk tüp bebek düşükle sonuçlandı..dondurulmuş embrıyoyu deneyecem..sizce şansım var mı
canim bnim hamileligim dondurulmusla suan.Insallah tez vakitte kavustursun Rabbim. Birde kurtajdan ne kakadar zaman gecmesi gerektigi bnce senin toparlanmana bagli. Dr bi bakar gerekli muayeneyi tahlilleri vs. yapar Tmm dedigi zman yapilir snirim.

canim bnim hamileligim dondurulmusla suan.Insallah tez vakitte kavustursun Rabbim. Birde kurtajdan ne kakadar zaman gecmesi gerektigi bnce senin toparlanmana bagli. Dr bi bakar gerekli muayeneyi tahlilleri vs. yapar Tmm dedigi zman yapilir snirim.
cnm dondurulmuşun kalıtesı düşük dıolar doğrumu

cnm dondurulmuşun kalıtesı düşük dıolar doğrumu
Oncelikle gecmis olsun.insallah en yakin zamanda tekrardan saglikli gebelik yasarsin.dr.dan duydugum kadariyla dondurulmuslarin sansi biraz daha yuksek oluyomus.hatta bazi dr.larozellikle dondurup diger ay yapiolar.

Oncelikle gecmis olsun.insallah en yakin zamanda tekrardan saglikli gebelik yasarsin.dr.dan duydugum kadariyla dondurulmuslarin sansi biraz daha yuksek oluyomus.hatta bazi dr.larozellikle dondurup diger ay yapiolar.
cnm adetın kaçıncı günü gittin..transfere...

kizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..
Çok şükür canım doktor sana kanama durması için iğne vermedi mi?

Merhaba hanimlar bende bugun bhcg de hamile oldugumu öğrendim benimki tup bebek 2embriyo transferi yapildi 247.5 cikmis sonucum sizce nasil ve ne zaman ogrenirim ikiz mi tek mi tecrubelerinize ihtiyacim var.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayirli olsun arkadaşım devami da gelir inşallah :)

Merhaba hanimlar bende bugun bhcg de hamile oldugumu öğrendim benimki tup bebek 2embriyo transferi yapildi 247.5 cikmis sonucum sizce nasil ve ne zaman ogrenirim ikiz mi tek mi tecrubelerinize ihtiyacim var.

guzel dilekrin ve moral verdgin icin cok tesekr ederim cnmm.Allah hepimizin yardimcisi olsun

canım inşallah iyi haberlerle dönersin dualarımız seninle çok zor hayata tutunmuş bebekler bizimkiler savaşçılar merak etme Can'ımız bu savaşı da yener :)

Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...

Allahim size kat kat sifa versin kuzum insallah iyilesir gece yapilan dualar kabul olurmus gozlerim doldu okurken melegimiz inşallah iyi olacak Rabbim onun kucucuk bedenine hz.hamza dayanikliligi versin iyilesecek insallah Can sana ne desek bos biliyorum ama nolur ayakta dur ve ona ne kadar guclu oldugunuzu hissettir eminimki senden o iletisimi aliyor Can suan tek bagi olan kisi sensin ona destek ol ki cabucak atlatsin bunlari bu da bir imtihan gececek hayirlisiyla ben inaniyorum arkadaşım yanindayiz hepimiz ve dualarimiz...

Allahimm canı ailesine bağışlasın. Rabbim size güç kuvvet versin. Inşallah operasyon başarılı geçecek ve can o küçük gözleriyle bir ömür sana bakacak koca adam olacak annesi. .

bütün dualarmız Can bebeğimizle...allahım onu sana bağışlasın ben eminim ameliyat çok ii gececek kısa sürede de toparlıcak canım benim sen sevginle onu iyi edeceksin..

Kuzum benim iyi olacak ben inanıyorum 1 sene sonra bize yaramazlıklarini anlatacaksin gulerek.. Bugünlere geçecek inşallah Allahinda izniyle hep dualarimizdasiniz..

kizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..

Canım çok geçmiş olsun. Benim arkadaşım da aynı şeyi yaşadı. Musluktan akar gibi kan akmış ve büyük bir parça düşmüş. O an hamile olduğu bebek şu an etrafta deli gibi koşuşturuyor. Allah korur canım. Dua edeceğim.

Canım kaçıncı gün transferinin kaçıncı günü 247 çıktı?

Canım yazdıklarını büyük bir üzüntü ve umutla okudum. Size dua edeceğim. Allah bu zor günleri de atlatmanız için yardım etsin. Ameliyatı çok başarılı geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…