- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
canim bnim hamileligim dondurulmusla suan.Insallah tez vakitte kavustursun Rabbim. Birde kurtajdan ne kakadar zaman gecmesi gerektigi bnce senin toparlanmana bagli. Dr bi bakar gerekli muayeneyi tahlilleri vs. yapar Tmm dedigi zman yapilir snirim.kızlar ılk tüp bebek düşükle sonuçlandı..dondurulmuş embrıyoyu deneyecem..sizce şansım var mı
cnm dondurulmuşun kalıtesı düşük dıolar doğrumucanim bnim hamileligim dondurulmusla suan.Insallah tez vakitte kavustursun Rabbim. Birde kurtajdan ne kakadar zaman gecmesi gerektigi bnce senin toparlanmana bagli. Dr bi bakar gerekli muayeneyi tahlilleri vs. yapar Tmm dedigi zman yapilir snirim.
Oncelikle gecmis olsun.insallah en yakin zamanda tekrardan saglikli gebelik yasarsin.dr.dan duydugum kadariyla dondurulmuslarin sansi biraz daha yuksek oluyomus.hatta bazi dr.larozellikle dondurup diger ay yapiolar.cnm dondurulmuşun kalıtesı düşük dıolar doğrumu
cnm adetın kaçıncı günü gittin..transfere...Oncelikle gecmis olsun.insallah en yakin zamanda tekrardan saglikli gebelik yasarsin.dr.dan duydugum kadariyla dondurulmuslarin sansi biraz daha yuksek oluyomus.hatta bazi dr.larozellikle dondurup diger ay yapiolar.
Çok şükür canım doktor sana kanama durması için iğne vermedi mi?kizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba hanimlar bende bugun bhcg de hamile oldugumu öğrendim benimki tup bebek 2embriyo transferi yapildi 247.5 cikmis sonucum sizce nasil ve ne zaman ogrenirim ikiz mi tek mi tecrubelerinize ihtiyacim var.
Merhaba hanimlar bende bugun bhcg de hamile oldugumu öğrendim benimki tup bebek 2embriyo transferi yapildi 247.5 cikmis sonucum sizce nasil ve ne zaman ogrenirim ikiz mi tek mi tecrubelerinize ihtiyacim var.
guzel dilekrin ve moral verdgin icin cok tesekr ederim cnmm.Allah hepimizin yardimcisi olsunBnde baska bi dr a daha git icin rahat etsin diyecektim canim. Allah evladini sana bagislasin insallah Rabbim ol dedikten sonra ypgun kanama bile olsa bebege biseye olmaz. bizzat sahit oldugum bi olayi anlatayim. Bi kadin taniyorum ikizleri olcak hamile 10 12 haftalik yanilmiyosam kadinin kanamasi olunca petmis hasta beziymis gectim koca koca bezlerle tutuyolar sakir sakir kanama oluyo. Ben gordugumde bu kadin kan kaybindan gider Allah etmesin demistim 2 3 kez bu sekiLde hastaneye yatti. Ama bebeklerin ikiside hala yasiyolar dusuk filan yapmadi. bolboll dua et sen hepimiz edelim birbirimize. Insallah biranonce atlatirsin. Saglikli bi sekilde devam eder hamileligin. elinden geldigince dinlen. ise guce hic bakma toparlaninca yaparsin artik.
igne ve serum verdiler hemen cnm .yats yaptrdlar sonra kanamam kesilince taburcu oldumÇok şükür canım doktor sana kanama durması için iğne vermedi mi?
Kizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmas7ina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Sanirim 20. Gündu.cnm adetın kaçıncı günü gittin..transfere...
Allahimm canı ailesine bağışlasın. Rabbim size güç kuvvet versin. Inşallah operasyon başarılı geçecek ve can o küçük gözleriyle bir ömür sana bakacak koca adam olacak annesi. .Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamazigne ve serum verdiler hemen cnm .yats yaptrdlar sonra kanamam kesilince taburcu oldum
Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
kizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..
Merhaba hanimlar bende bugun bhcg de hamile oldugumu öğrendim benimki tup bebek 2embriyo transferi yapildi 247.5 cikmis sonucum sizce nasil ve ne zaman ogrenirim ikiz mi tek mi tecrubelerinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?