canım değerleri iyiyse kilolara takılma arkadaşım ikiz doğurdu minicik miniciklerdi ne kadar çirkin bunlar böyle dedim dün de resimlerini gönderdi ki aman Allahım maaşallah tosuncuk olmuş ikisi de :) seninkiler de öyle olur merak etme :)Evet geldim doktordan
Sipalarimin selami var hepinize.ziplamaktan kilo almiyor bu cocuklar yaa. @vebahargeldi kilolar 1.440 cikti benimde acayip moralim bozuldu agladim ultrasonda.dr.da sikinti yok ikiz bunlar artik yavaslayacaklar kilo onemli degil cigerleri gelissin yeter demisti.sukur plasenta su rahim kalinligi hersey cok guzel cikti.dr. daha once yasadiklarini anliyorum evham yapman normal ama hersey iyi kiloya takilma dedi.insallah dogrudur.bakalim zaman ne gosterecek.allah hepimizin evladini bagislasin
Cantaya bayildiiim
öyle gerçekten evde olmak da ayrı yoruyor insanı temizlik yemek falan... 1 hfta evdeydim uyumaktan başka bişey yapamadım ben de :)Haklısın canım hamile olup çalışıyor olmak zor olmalı. Ben Bakkala gitsem yolda yürürken nefesim kesiliyor. Düşüp Bayılacak duruma geliyorum. Calissam nasıl dayanirdim kim bilir
bu da çok kullanışlı bişeye benziyor canım güle güle kullanın :)Baya buyukmus canim bizde bundan aldik
http://www.hepsiburada.com/m/kraft-ec-1308-bebek-bakim-cantasi-p-AILEATAEC1308-BOR
hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar canım büyük buluşmaya az kaldı ne güzel darısı hayırlısıyla hepimizin başına inşallah :)canım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
bende yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
Topigimizin 3.yavrusu da geliyor hayırlısı ile. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al canımcanım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
ne 3. mü ??Topigimizin 3.yavrusu da geliyor hayırlısı ile. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al canım
Günaydın canım benim oğlan sürekli bisiklet çevirir vaziyette galiba hiç durmuyor maşallahKIZLARRRRR..... herkese günaydınbebişler nasıl bugün rahat duruyorlar mı ne alemdesiniz ?? bu arada benim takvimim 27 yi gösteriyor ya ne güzel inanamıyorum oğluşum arkadaşlarıyla birlikte büyüyor hepimize, hepsine koca maaşallah
ne 3. mü ??ben kimi kaçırdım bi tek Can paşayı biliyorum
Günaydın canım benim oğlan sürekli bisiklet çevirir vaziyette galiba hiç durmuyor maşallah
aaa benim haberim yoktu yada unutmuşum
aferin paşaya içeride sağlıklı yaşamı benimsemiş işte ne güzel
ayy ne güzel sürekli onu hissetmek. biz hâlâ ayyy vurdu ayyyy vuracak diye an kolluyoruzGünaydın canım benim oğlan sürekli bisiklet çevirir vaziyette galiba hiç durmuyor maşallah
Inşallah canım o günlerde gelecek merak etme senayy ne güzel sürekli onu hissetmek. biz hâlâ ayyy vurdu ayyyy vuracak diye an kolluyoruz5 hafta içinde bizde sizin gibi oluruz inşallah :)
Ama ben 13 kilo almışım durum çok vahim.
valla ben de 13 den fazla almışımdır az almamışımdır ama oğluşumun büyüdüğünü duydukça aldığım kilolar hoşuma bile gidiyo :):)
Ayyy ne olacak ha 13 ha 23.sonunda diyet var mi var.bi ben anlatamadim bunu dr.a adam kilo dedin mi urperiyor resmenAma ben 13 kilo almışım durum çok vahim.
KIZLARRRRR..... herkese günaydınbebişler nasıl bugün rahat duruyorlar mı ne alemdesiniz ?? bu arada benim takvimim 27 yi gösteriyor ya ne güzel inanamıyorum oğluşum arkadaşlarıyla birlikte büyüyor hepimize, hepsine koca maaşallah
Masallah hepimize.bende dayanamadim dun yazdim takvime bakin diye meger gunum bugunmus.30.haftayi gorur muyuz diye esimle hayal kurarken bugun 32.ye girdik allahima cok sukur
ay hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. mis kokulu pamukcanım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?