2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım değerleri iyiyse kilolara takılma arkadaşım ikiz doğurdu minicik miniciklerdi ne kadar çirkin bunlar böyle dedim dün de resimlerini gönderdi ki aman Allahım maaşallah tosuncuk olmuş ikisi de :) seninkiler de öyle olur merak etme :)

Cantaya bayildiiim
teşekkürler canım..

Haklısın canım hamile olup çalışıyor olmak zor olmalı. Ben Bakkala gitsem yolda yürürken nefesim kesiliyor. Düşüp Bayılacak duruma geliyorum. Calissam nasıl dayanirdim kim bilir
öyle gerçekten evde olmak da ayrı yoruyor insanı temizlik yemek falan... 1 hfta evdeydim uyumaktan başka bişey yapamadım ben de :)

bu da çok kullanışlı bişeye benziyor canım güle güle kullanın :)

hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar canım büyük buluşmaya az kaldı ne güzel darısı hayırlısıyla hepimizin başına inşallah :)

Topigimizin 3.yavrusu da geliyor hayırlısı ile. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al canım

KIZLARRRRR..... herkese günaydın bebişler nasıl bugün rahat duruyorlar mı ne alemdesiniz ?? bu arada benim takvimim 27 yi gösteriyor ya ne güzel inanamıyorum oğluşum arkadaşlarıyla birlikte büyüyor hepimize, hepsine koca maaşallah

Günaydın canım benim oğlan sürekli bisiklet çevirir vaziyette galiba hiç durmuyor maşallah

Masallah hepimize.bende dayanamadim dun yazdim takvime bakin diye meger gunum bugunmus.30.haftayi gorur muyuz diye esimle hayal kurarken bugun 32.ye girdik allahima cok sukur

Masallah hepimize.bende dayanamadim dun yazdim takvime bakin diye meger gunum bugunmus.30.haftayi gorur muyuz diye esimle hayal kurarken bugun 32.ye girdik allahima cok sukur

maaşallah ya ilk başlarda 7-8-9. haftalardayden 20 - 25 ne kadar uzak diyorduk ne güzel hepimiz güzel güzel büyüyoruz ve büyütüyoruz hem ben aldığım kilolardan da gayet memnunum sağolsun drumda hiç sormadı ilk gittiğim gün 12 kg dan fazla alma sakın dedi sonrada bidaha ne tartıya çıkardı ne kilomu sordu çok anlayışlı ya benim doktorum

Kizlaaarrr gunaydin annisler oglusumu gorduk geldik masallah iyiyiz ay o kadar tatli ki yerim ben onu tum dogum yapanlara hayirli olsun saglikla buyusunler rabbim bize de nasip etsin insallah

ay hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. mis kokulu pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…