beklerim o sorun değil yeterki sonuçlar iyi çıksın.ben de belki aırdım da sonucu haftaya zaten muayeneye gideceğim yine ondan almadım. içirdikleri şey limonata gibiydi. ama aylardır doğru düzgün tatlı da yemediğim için bir garip oldum. ama çok tiksindirme kendini benim yine de beklediğimden iyiydi. onu içip bir saat bekledim. o sürede de fazla aktivitede bulunma bekle otur dediler. o bir saat biraz uzun geliyor ama yine de çok kötü değildi yani idare edilmeyecek kadar değil.
of çok geçmiş olsun canım ya. hiç isyan etmesin senin odun çünkü şimdi onun sana bakması gereken zaman.
geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.kocan da biraz sabretsin sen dikkat et kendine senin ve bebeğin sağlığı daha önemli
of çok geçmiş olsun canım ya. hiç isyan etmesin senin odun çünkü şimdi onun sana bakması gereken zaman.
geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.kocan da biraz sabretsin sen dikkat et kendine senin ve bebeğin sağlığı daha önemli
lizz_1702 gecmis olsun canim.hic takma temizlik falan.bol c vitamini limonlu ilik su ve bol bol dinlenme insallah en kisa surede atlatirsin
yok gercekten kiloya takilma. Ben cok farkli cikinca sasirip hayal kirikligina ugradim. Yazmistim ya bir ikiz annesinin bebeklerden dusuk dogum agirligiyla dogan kuvoze girmemis ondan en az 600 gr fazla olan kuvozde kalmis. Hic takilma bak ne guzel senin su problemi vardi birde o da cok guzel cikmis. Kilolardan bahsederken aklimdaydi inan cekindim soramadim. Iyi cikmasina cok sevindim. Nasil duzeldi bisey yaptinmi ya da dr. Bisey onermis miydi su icin. Simdi bizim icin once plesantanin durumu sonra da suyun miktari onemli. Gerisi bos.Evet geldim doktordan
Sipalarimin selami var hepinize.ziplamaktan kilo almiyor bu cocuklar yaa.vebahargeldi kilolar 1.440 cikti benimde acayip moralim bozuldu agladim ultrasonda.dr.da sikinti yok ikiz bunlar artik yavaslayacaklar kilo onemli degil cigerleri gelissin yeter demisti.sukur plasenta su rahim kalinligi hersey cok guzel cikti.dr. daha once yasadiklarini anliyorum evham yapman normal ama hersey iyi kiloya takilma dedi.insallah dogrudur.bakalim zaman ne gosterecek.allah hepimizin evladini bagislasin
kızlar ben bebek için bu çantayı aldım.. bi mağazada görmüştüm gayet büyüktü ama buradan bi 30 TL daha pahalıydı sonra butik bebe de indirime girdiğini gördüm ve aldım :)
http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143
Haklısın canım hamile olup çalışıyor olmak zor olmalı. Ben Bakkala gitsem yolda yürürken nefesim kesiliyor. Düşüp Bayılacak duruma geliyorum. Calissam nasıl dayanirdim kim bilirahh canım sen de dikkat et kendine evdeyken kıymetini bil bol bol dinlen valla benim gözlerim kapanıyor desem yeridir
Güzel haberlerle gel canımYarın asıl test günüm :) sabirsiz davranıp erken ogrenmistim şimdi yarın inş yükseldi haberini alırım birde 2 embriyo vardı inş ikiz olur çok heycanliyim.erkenden aş erme olmaz ama ben sürekli ayran iciyorum:) çok fazla rüya gördünüz mü transferden sonra ben sürekli görüyorum bide garip garip istila oluyo salgın falan görüyorum daha önceden izlediğim flmler gibi seneler oldu izleyeli :) bu gece de bir sürü çocuk bebek ilk okul çağında çocuklar gördüm depo gibi yerlere sakliyorum istila varmış bi grup kadınlar kulübü çocuklarıbi grup normal insanlar mis bizde mmë anormallik var ki :)) gece gündüz baktigimdan burasi bile rüyamda artık :) birdekorkuyorum rrüyamda :)
Canım sağlıkla dogsunlarda kilo alırlar merak etme sıkma canını lütfenEvet geldim doktordan
Sipalarimin selami var hepinize.ziplamaktan kilo almiyor bu cocuklar yaa.vebahargeldi kilolar 1.440 cikti benimde acayip moralim bozuldu agladim ultrasonda.dr.da sikinti yok ikiz bunlar artik yavaslayacaklar kilo onemli degil cigerleri gelissin yeter demisti.sukur plasenta su rahim kalinligi hersey cok guzel cikti.dr. daha once yasadiklarini anliyorum evham yapman normal ama hersey iyi kiloya takilma dedi.insallah dogrudur.bakalim zaman ne gosterecek.allah hepimizin evladini bagislasin
Baya buyukmus canim bizde bundan aldikkızlar ben bebek için bu çantayı aldım.. bi mağazada görmüştüm gayet büyüktü ama buradan bi 30 TL daha pahalıydı sonra butik bebe de indirime girdiğini gördüm ve aldım :)
http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143
Güzel haberlerle gel canım. O rüyaları ben de gördüm görüyorum. Full aksiyon dolu geceler geçiriyorum. Geçen gece cem yılmaz beni kaçırıyordu
Onlarda içerde oyun oynuyorlar annesihayirlisi artik ya. Hakikaten 1600 diyince gittigimide de 1800 leri goruruz diye gidip 1400 duyunca bozulduk. Yazik esimde butun hafta tosunlarim diye sevdi cocuklari :))
cok guzel bir duygu degil mi
haftalar ilerledikce daha guclu hissedeceksin. Simdi bazen ben bir biraksalar da uykuya kolay dalsam diyorum. Cok zor uyuyup hemen de uyandigim icin. Simdiden bir uyuyun artik muhabbetlerimiz basladi
Bu cem yilmazin aşk olayları magazine düştüğü için izleyince aklıma girmiş. Bana aşık mış beni kaçırmak istedi hahaaaay koptum resmen ne derdi varmış da kaçırıyormuş seni
Bu cem yilmazin aşk olayları magazine düştüğü için izleyince aklıma girmiş. Bana aşık mış beni kaçırmak istedi hahaaa
Rüya bu ne yapim geldi girdi ama onun haberi yok.
- Ayyy cok fenaa
- Ben de cok feci ruya goruyorum. Ama Allahtan ruyalarimin basrol oyuncusu kocam. yoksaki anammm adamin yuzune bakamazdim heralde
canım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)Evet geldim doktordan
Rabbim saglikla sihhatle kucagina nasip etsin insallah ogulcugunu.sanada kolayliklar versin insallah canim.canım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
bende yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
Canimmmm ya allahim sana derecesiz sukurler olsun.yemin ederim kendim doguracak gibi heyecanlandim sevindim degisik duygulara gittim geldim.sen hep dualarimdasin canim.insallah yarin mehmet pasama kavusacaksiniz.artik hep guzel gunler olacakcanım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
Sağlıklı doğumlar dilerim canım.Hayırlısı olsun inşallah.canım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?