2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

beklerim o sorun değil yeterki sonuçlar iyi çıksın.

Tesekkur ederim kzlar .. Odun odundur iste anlamaz maalesef..

of çok geçmiş olsun canım ya. hiç isyan etmesin senin odun çünkü şimdi onun sana bakması gereken zaman.

geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.kocan da biraz sabretsin sen dikkat et kendine senin ve bebeğin sağlığı daha önemli
of çok geçmiş olsun canım ya. hiç isyan etmesin senin odun çünkü şimdi onun sana bakması gereken zaman.

geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.kocan da biraz sabretsin sen dikkat et kendine senin ve bebeğin sağlığı daha önemli

teşekkür ederim kızlar benim odunu

yok gercekten kiloya takilma. Ben cok farkli cikinca sasirip hayal kirikligina ugradim. Yazmistim ya bir ikiz annesinin bebeklerden dusuk dogum agirligiyla dogan kuvoze girmemis ondan en az 600 gr fazla olan kuvozde kalmis. Hic takilma bak ne guzel senin su problemi vardi birde o da cok guzel cikmis. Kilolardan bahsederken aklimdaydi inan cekindim soramadim. Iyi cikmasina cok sevindim. Nasil duzeldi bisey yaptinmi ya da dr. Bisey onermis miydi su icin. Simdi bizim icin once plesantanin durumu sonra da suyun miktari onemli. Gerisi bos.
bu arada bana israrla ciger gelistirici yapmadi acil bir durumda yapacam dedi. Suyun gelse bile hemen dogum yapacagin anlamina gelmiyor o arada yapariz dedi ama en az 12 saat lazim.Bilmiyorum ne olacak. Ben de 30 u doldurunca yapar diye dusunuyordum.

ahh canım sen de dikkat et kendine evdeyken kıymetini bil bol bol dinlen valla benim gözlerim kapanıyor desem yeridir
Haklısın canım hamile olup çalışıyor olmak zor olmalı. Ben Bakkala gitsem yolda yürürken nefesim kesiliyor. Düşüp Bayılacak duruma geliyorum. Calissam nasıl dayanirdim kim bilir

Güzel haberlerle gel canım. O rüyaları ben de gördüm görüyorum. Full aksiyon dolu geceler geçiriyorum. Geçen gece cem yılmaz beni kaçırıyordu

Canım sağlıkla dogsunlarda kilo alırlar merak etme sıkma canını lütfen

Onlarda içerde oyun oynuyorlar annesi yerim ben onları büyüdüler de anneyi uyutmuyorlar

canım kilolarına takılma :)sağlıklılar çok şükür :) benim druma giden bir arkadaşımda ikizlere hamile ona ilerki haftalarda kilolarını tek gebeliğe göre daha düşük olacak merek etme dedi sağlıklı olsun ciğerleri gelişsin yeter dedi :) bunları takıp üzme bebişlerimizi :)
bende yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)

Rabbim saglikla sihhatle kucagina nasip etsin insallah ogulcugunu.sanada kolayliklar versin insallah canim.

Canimmmm ya allahim sana derecesiz sukurler olsun.yemin ederim kendim doguracak gibi heyecanlandim sevindim degisik duygulara gittim geldim.sen hep dualarimdasin canim.insallah yarin mehmet pasama kavusacaksiniz.artik hep guzel gunler olacak

Sağlıklı doğumlar dilerim canım.Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…