2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bana da 10 kilo demişti ben onu dediğinde zaten 4 kilo almıştım bile

Selamun aleykum...
arkadaslar bu cuma Yani yarin ilk kez ultrasondan bakilacak bebegima insallah. Coook heyecanliyim. 12. Ve 14. gun kan verdim bir daha da vermedim...
kalbim pirpir... her gece ruyalar goruyorun...
insalah sagliklidir kuzum. Benim icin nolur dua edin. Ilk kez gorecegim icin cok korkuyorm. Hala ordami, kalbi atiomu, goruncekmi, sagliklimi diye dusunmekten akil sagligimi yitirmekten korkuyorum...

hadi bakalım pıtpıtları duy gel inşallah :) giderken yanında peçete de götür ağlaması garanti olan 2-3 dk lık hayatının en güzel filmini izleyeceksin

Pıt pıtları duydu gel canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

hadi bakalım pıtpıtları duy gel inşallah :) giderken yanında peçete de götür ağlaması garanti olan 2-3 dk lık hayatının en güzel filmini izleyeceksin

ayy o kadar sürüyormu gerçekten canım? ayy çok heyecanlanıyorum. o peçete olayı benimde aklımda. :)şuanda bile durup durup ağlayan bir tipim. yaklaşık 6 yıl sonra verdim Rabbim hamdolsun. kolaymıydı o çekilenler. o sıkıntılar... ahhh ahh beni bir tek sizler anlarsınız.

Günaydın canım.Sakin gibi arada bir coşuyor ki sorma gitsin sanki ayaga kalkıp zıplıyor resmen agrısı makatıma kadar vuruyor .Rabbim kucağımıza hepimizi sağlıkla almayı nasip etsin

Aç karnıma tartıldığımda baştan itibaren aldığım toplamda 9 kilo kalan 3 ayda kaç kilo alırım bilmiyorum ama tek bildiğim üç rakamlara geçeceğimdir

kizlat gece yine kanamam oldu bole her hafta yatcam heralde hastanede.bi an once zor gunleri atlatp hamileligim tadni ckarmak istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…