2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kizlat gece yine kanamam oldu bole her hafta yatcam heralde hastanede.bi an once zor gunleri atlatp hamileligim tadni ckarmak istyorum
Allah yardımcın olsun canım. diğer arkadaşları bilmem de kanama falan olmasa da çok tadını çıkaramadım ben kendi adıma ya oram buram ağrıdı ya başka sıkıntılar oldu. böyle çok güzel geçti diyenlere imrenerek bakıyorum.

Reactions: 9ay
belki de daha fazla sürer druna bağlı :) ben de hastaneye giderken ağladım, beklerken ağladım, içeri girdim ağladım, gördüm ağladım, duydum ağladım.. ilk üç ay her gördüğümde ağladım niyeyse sebebi yoktu mutluluk mu, stresten mi, inanamadığım için mi ?? ama gerçekten çok güzel bir duygu canım Rabbim herkese ama herkese nasip etsin inşallah.. sen de güzel haberlerle gel bize

Günaydın canım.Sakin gibi arada bir coşuyor ki sorma gitsin sanki ayaga kalkıp zıplıyor resmen agrısı makatıma kadar vuruyor .Rabbim kucağımıza hepimizi sağlıkla almayı nasip etsin

Aç karnıma tartıldığımda baştan itibaren aldığım toplamda 9 kilo kalan 3 ayda kaç kilo alırım bilmiyorum ama tek bildiğim üç rakamlara geçeceğimdir

şikayet ettik ettik hissetmiyoruz diye sen misin şikayet eden al anne sana tekme diyor simdi bizim yaramazlar top koşturuyor içeride üç basamağa yakın sadece ikimiz varız heralde canım kimseden ses çıkmıyo başka üzülme yaa kilo güzeldir yakışır bize ben eminim

Günaydın canım.Sakin gibi arada bir coşuyor ki sorma gitsin sanki ayaga kalkıp zıplıyor resmen agrısı makatıma kadar vuruyor .Rabbim kucağımıza hepimizi sağlıkla almayı nasip etsin
o makata kadar vurma bende de oluyor çok garip bir his gerçekten...

selam kızlar bende hastaneden geldim şimdi şeker yüklemesinden ordan da çarşıya uğradık kızıma yeni ciciler aldık.her gördüğümü almak istedim de zor tuttum kendimi

boyun da uzunsa kaldırıyordur belki canım. benim boyum 165 öyle bir kiloya ulaşırsam top gibi olurum arabalara sığmam alimallah
canım çok da uzun değil 170 boyum ama çıtı pıtı değildim zaten hep iri bi kız oldum şimdi de iri bi anneyim o kadar kilo almama rağmen etrafımdakiler kilo almamışsın diyorlar görünüşte çok fark etmiyor her yerime eşit dağıldı demek ki kilolar

selam kızlar bende hastaneden geldim şimdi şeker yüklemesinden ordan da çarşıya uğradık kızıma yeni ciciler aldık.her gördüğümü almak istedim de zor tuttum kendimi
canım güle güle giysin aldıklarını :) ama bizde adettir bebişlere alınan herşeyin fotosu atılır hani fotoğraflar

boyun da uzunsa kaldırıyordur belki canım. benim boyum 165 öyle bir kiloya ulaşırsam top gibi olurum arabalara sığmam alimallah
Öyşe deme yaaaa benim boyum seninle aynı,tek avantajım bacak boyum uzun oldugundan 1.70 gibi görünüyorum.şuan 97 kiloyum (kimse inanmıyor tabi) ve kilom tepeden tırnaga yayılmış durumda anlıyacağin kapı gibi kalıplı bişey oldum

en azından dengeli alıyorsun canım o da bir avantaj inşallah doğum sonrası hepsi gider :)

işte vücut tipin kaldırıyor demek ki canım. benim kemiklerim mi çok ince ne hareket bile edemiyorum şu halimle inan. bünye kaldırmıyor. ama bazı şeyler elinde olmuyor tabi insanın inşallah veririz hepsini inşallah fazlasıyla da bir gıdım yağımız kalmaz

lizz_1702 Tabi tabi resmen garip avuntusu oldu bu :) ah kader arkadaşım ,eşinin kiloya bakış açısı nedir? Benim ki hoşlanmıyor ama sesi çıkmıyor çok şükür ama dogumdan sonra eski kilona dönersin diyor eski halim dediği de bundan 7 sene önceki kilom yani 70 kg en az 2 sene beklemesi gerekecek yazıııık haberi yok bundan

en azından dengeli alıyorsun canım o da bir avantaj inşallah doğum sonrası hepsi gider :)
Amiiiinnn inşaallah. Sizlerde ellerde uyuşma hatta daha ilerisi oluyor mu kramplar gibi. benim ellerimde sinir sıkışmam vardı iyileşmişti fakat gebelik tetikledi sanırım bazen parmak uçları morarmaya kadar gidiyor.Biliyorum ki yapılacak hiç birşey yok ama kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakacagım çünkü bir kilo bile bir şeyi taşıyamıyorum

ben de bişeyler almak istiorum erken mı sizce.ilk ne almak gerekiyor nerden başlayacağımı bilmiyorum ki..hep Allah korusun endişeden almıyorum bişey....Allaha emanet tüm evlatlar

ahh canım ahh eşim beni çok şaşırtıyor bu konuda normalde herşeye muhalif olan odun kocam kilo konusunda şuan hiç ciddi bişey demedi kilo ver çirkin oldun falan filan demedi sadece bi kere bizim evin kapılarını 10 ar cm açtıralım yakında sen sığmayacaksın burdan dedi ona da ben alınmadım niyeyse dedim ya arsızlaşmışım galiba ama ondan sonra da hiç kiloyla ilgili bişey demedi problem etmiyor bence zaten benim odun tombul kadın seviyo ben hep balıketliydim hiç ince bi kız olmadım yani sonuçta bi beklentisi olamaz zaten beni hep böyle gördü bişey desede benim umrumda değil beyefendiye 40 yaşından sonra çocuk veriyorum o kadarına katlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…