- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Kizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
hayirlisi artik ya. Hakikaten 1600 diyince gittigimide de 1800 leri goruruz diye gidip 1400 duyunca bozulduk. Yazik esimde butun hafta tosunlarim diye sevdi cocuklari :))canım o oluyormuş. bırak iki farklı doktoru iki farklı cihazı aynı doktorun bile ölçtüğünde farklılıklar çıkabiliyormuş. zaten ultrasondaki kilo değerlerini çok ciddiye almamamız gerek onlar hep ortalama değerlermiş.
cok guzel bir duygu degil miGünaydın güzel anneler bende artık iyice hareketlerimi hissetmeye başladı mharika bir duygukanbolat sizinde hem bugününüz hem bundan sonrakî bütün günleriniz aydınlık olur inşaAllah
inanmıyorum iki hafta bir hafta dahami cekecem[/QUOTE]"melina1983, post: 39882069, member: 356263"]canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadar
ben de yarın yaptırıcam özelde aynı gün sonucu çıkıyormuş doktorum 75lik istedi benden 50lik olsaydı sağlık ocağında yaptırırdım.bir de bu içirdikleri şey beni biraz ürkütüyor inş midem çok bulanmaz iğnelere alışkınım da mide bulantısı çok fenabana 50lik yapıldı canım özel hastanede yaptırdım. ama daha almadım sonucunu
inanmıyorum iki hafta bir hafta dahami cekecem[/QUOTE]"melina1983, post: 39882069, member: 356263"]canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadar
Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Ben hala hastayım. Gelince gitmek bilmiyor bu hastalık.kızlar bende üşütmüşüm sanırım 1 haftadır bogazım ağrıyodu dünden beri de epey öksürük başladı hastalık tam gelmeden kurtulayım ya çekilmez yoksahalsizlikte var kaç gündür kafayı vurduğumgibi uyuyasım ver ne temizlik ne yemek hiçbişey yapamıyorum benim odun kocam iyice isyanlarda artık
Gezinme fazla yat dinlen evin içinde gez. Dışarı çıkma ne olur ne olmaz canımkizlar mrblar.trsferden sonra sadece hastanye gdp gelyorm hc dsari ckip dolasmadm fenalk geldi.kanama oldu diye cok ayakta durmiyim diyorum napcam bilemedim
ahh canım sen de dikkat et kendine evdeyken kıymetini bil bol bol dinlen valla benim gözlerim kapanıyor desem yeridirÇok geçmiş olsun canım dikkat et. Ben hala hastayım. Gelince gitmek bilmiyor bu hastalık.Şimdi uykum geldi az uyusam iyi olacak. Bu arada cantan güzelmiş Güle güle mutlu günlerde kullan
tamamen psikolojik gördüğün rüyalar çok fazla takılma. aşerme bende olmadı ama 15gün inanılmaz yoğurt yedim bende sonuçta ayranda sağlıklı bişey bol bol iç umarım herşey yolunda gider :)Yarın asıl test günüm :) sabirsiz davranıp erken ogrenmistim şimdi yarın inş yükseldi haberini alırım birde 2 embriyo vardı inş ikiz olur çok heycanliyim.erkenden aş erme olmaz ama ben sürekli ayran iciyorum:) çok fazla rüya gördünüz mü transferden sonra ben sürekli görüyorum bide garip garip istila oluyo salgın falan görüyorum daha önceden izlediğim flmler gibi seneler oldu izleyeli :) bu gece de bir sürü çocuk bebek ilk okul çağında çocuklar gördüm depo gibi yerlere sakliyorum istila varmış bi grup kadınlar kulübü çocuklarıbi grup normal insanlar mis bizde mmë anormallik var ki :)) gece gündüz baktigimdan burasi bile rüyamda artık :) birdekorkuyorum rrüyamda :)
ben de belki aırdım da sonucu haftaya zaten muayeneye gideceğim yine ondan almadım. içirdikleri şey limonata gibiydi. ama aylardır doğru düzgün tatlı da yemediğim için bir garip oldum. ama çok tiksindirme kendini benim yine de beklediğimden iyiydi. onu içip bir saat bekledim. o sürede de fazla aktivitede bulunma bekle otur dediler. o bir saat biraz uzun geliyor ama yine de çok kötü değildi yani idare edilmeyecek kadar değil.ben de yarın yaptırıcam özelde aynı gün sonucu çıkıyormuş doktorum 75lik istedi benden 50lik olsaydı sağlık ocağında yaptırırdım.bir de bu içirdikleri şey beni biraz ürkütüyor inş midem çok bulanmaz iğnelere alışkınım da mide bulantısı çok fenaama kızım için herşeye razıyım yeter ki o sağlıklı olsun
of çok geçmiş olsun canım ya. hiç isyan etmesin senin odun çünkü şimdi onun sana bakması gereken zaman.kızlar bende üşütmüşüm sanırım 1 haftadır bogazım ağrıyodu dünden beri de epey öksürük başladı hastalık tam gelmeden kurtulayım ya çekilmez yoksahalsizlikte var kaç gündür kafayı vurduğumgibi uyuyasım ver ne temizlik ne yemek hiçbişey yapamıyorum benim odun kocam iyice isyanlarda artık
Evet geldim doktordan
geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.kocan da biraz sabretsin sen dikkat et kendine senin ve bebeğin sağlığı daha önemlikızlar bende üşütmüşüm sanırım 1 haftadır bogazım ağrıyodu dünden beri de epey öksürük başladı hastalık tam gelmeden kurtulayım ya çekilmez yoksahalsizlikte var kaç gündür kafayı vurduğumgibi uyuyasım ver ne temizlik ne yemek hiçbişey yapamıyorum benim odun kocam iyice isyanlarda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?