2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Allah yardımcınız olsun, Can a da güç kuvvet versin inşallah. İnşallah gelişir de bolca kilo alır kısa zamanda ameliyatını gerçekleştirebilir doktorlar...

"melina1983, post: 39882069, member: 356263"]canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadar[/QUOTE]
inanmıyorum iki hafta bir hafta dahami cekecem

hayirlisi artik ya. Hakikaten 1600 diyince gittigimide de 1800 leri goruruz diye gidip 1400 duyunca bozulduk. Yazik esimde butun hafta tosunlarim diye sevdi cocuklari :))

Günaydın güzel anneler bende artık iyice hareketlerimi hissetmeye başladı mharika bir duygu kanbolat sizinde hem bugününüz hem bundan sonrakî bütün günleriniz aydınlık olur inşaAllah
cok guzel bir duygu degil mi
haftalar ilerledikce daha guclu hissedeceksin. Simdi bazen ben bir biraksalar da uykuya kolay dalsam diyorum. Cok zor uyuyup hemen de uyandigim icin. Simdiden bir uyuyun artik muhabbetlerimiz basladi

"melina1983, post: 39882069, member: 356263"]canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadar
inanmıyorum iki hafta bir hafta dahami cekecem[/QUOTE]
yani kesin değil işte bünyeden bünyeye kendine bakmana göre değişir. doktor bir ilaç verdiyse de al. almamazlık etme o toparlamana yardımcı olur.

bana 50lik yapıldı canım özel hastanede yaptırdım. ama daha almadım sonucunu
ben de yarın yaptırıcam özelde aynı gün sonucu çıkıyormuş doktorum 75lik istedi benden 50lik olsaydı sağlık ocağında yaptırırdım.bir de bu içirdikleri şey beni biraz ürkütüyor inş midem çok bulanmaz iğnelere alışkınım da mide bulantısı çok fena ama kızım için herşeye razıyım yeter ki o sağlıklı olsun

"melina1983, post: 39882069, member: 356263"]canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadar
inanmıyorum iki hafta bir hafta dahami cekecem[/QUOTE]
geçmiş olsun canım bende bir hafta çekmiştim o gribi bünyeden bünyeye değişiyor bol bol yat dinlen Allah'ın izniyle bişeycik kalmaz

kızlar bende üşütmüşüm sanırım 1 haftadır bogazım ağrıyodu dünden beri de epey öksürük başladı hastalık tam gelmeden kurtulayım ya çekilmez yoksa halsizlikte var kaç gündür kafayı vurduğumgibi uyuyasım ver ne temizlik ne yemek hiçbişey yapamıyorum benim odun kocam iyice isyanlarda artık

Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Ben hala hastayım. Gelince gitmek bilmiyor bu hastalık. Şimdi uykum geldi az uyusam iyi olacak. Bu arada cantan güzelmiş Güle güle mutlu günlerde kullan

kizlar mrblar.trsferden sonra sadece hastanye gdp gelyorm hc dsari ckip dolasmadm fenalk geldi.kanama oldu diye cok ayakta durmiyim diyorum napcam bilemedim

Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Ben hala hastayım. Gelince gitmek bilmiyor bu hastalık. Şimdi uykum geldi az uyusam iyi olacak. Bu arada cantan güzelmiş Güle güle mutlu günlerde kullan
ahh canım sen de dikkat et kendine evdeyken kıymetini bil bol bol dinlen valla benim gözlerim kapanıyor desem yeridir

Yarın asıl test günüm :) sabirsiz davranıp erken ogrenmistim şimdi yarın inş yükseldi haberini alırım birde 2 embriyo vardı inş ikiz olur çok heycanliyim.erkenden aş erme olmaz ama ben sürekli ayran iciyorum:) çok fazla rüya gördünüz mü transferden sonra ben sürekli görüyorum bide garip garip istila oluyo salgın falan görüyorum daha önceden izlediğim flmler gibi seneler oldu izleyeli :) bu gece de bir sürü çocuk bebek ilk okul çağında çocuklar gördüm depo gibi yerlere sakliyorum istila varmış bi grup kadınlar kulübü çocuklarıbi grup normal insanlar mis bizde mmë anormallik var ki :)) gece gündüz baktigimdan burasi bile rüyamda artık :) birdekorkuyorum rrüyamda :)

tamamen psikolojik gördüğün rüyalar çok fazla takılma. aşerme bende olmadı ama 15gün inanılmaz yoğurt yedim bende sonuçta ayranda sağlıklı bişey bol bol iç umarım herşey yolunda gider :)

ben de belki aırdım da sonucu haftaya zaten muayeneye gideceğim yine ondan almadım. içirdikleri şey limonata gibiydi. ama aylardır doğru düzgün tatlı da yemediğim için bir garip oldum. ama çok tiksindirme kendini benim yine de beklediğimden iyiydi. onu içip bir saat bekledim. o sürede de fazla aktivitede bulunma bekle otur dediler. o bir saat biraz uzun geliyor ama yine de çok kötü değildi yani idare edilmeyecek kadar değil.

of çok geçmiş olsun canım ya. hiç isyan etmesin senin odun çünkü şimdi onun sana bakması gereken zaman.

Günaydın arkadaşlar O OzlTzk canım bebişlere slm söyle inşallah keyiflerimiZ iyidir gobüste
Evet geldim doktordan
Sipalarimin selami var hepinize.ziplamaktan kilo almiyor bu cocuklar yaa. vebahargeldi kilolar 1.440 cikti benimde acayip moralim bozuldu agladim ultrasonda.dr.da sikinti yok ikiz bunlar artik yavaslayacaklar kilo onemli degil cigerleri gelissin yeter demisti.sukur plasenta su rahim kalinligi hersey cok guzel cikti.dr. daha once yasadiklarini anliyorum evham yapman normal ama hersey iyi kiloya takilma dedi.insallah dogrudur.bakalim zaman ne gosterecek.allah hepimizin evladini bagislasin

geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.kocan da biraz sabretsin sen dikkat et kendine senin ve bebeğin sağlığı daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…