çok güzelmiş canım inşallah bir gün kızın olunca alır giydirirsin :)Birde kızım olsaydı keşkeEki Görüntüle 1452368
ellerimde uyuşma yok ama zaman zaman kollarımda oluyor. morarma falan oluyorsa bir doktora sorun bence. sakın bir paket falan taşımayın. ben artık hiçbir şey taşımıyorum. hatta bazen çantamı bile eşime veriyorum. zaten bir şey eğilip de alamıyorum yerden. banyoya bile girerken korkuyorum başım döner de düşerim diye. aman çok dikkatli olmamız gereken bir dönem...Amiiiinnn inşaallah. Sizlerde ellerde uyuşma hatta daha ilerisi oluyor mu kramplar gibi. benim ellerimde sinir sıkışmam vardı iyileşmişti fakat gebelik tetikledi sanırım bazen parmak uçları morarmaya kadar gidiyor.Biliyorum ki yapılacak hiç birşey yok ama kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakacagım çünkü bir kilo bile bir şeyi taşıyamıyorum
erken değil ya alın artık son zamanlarınıza bırakmayın haliniz kalmaz o zamana...ben de bişeyler almak istiorum erken mı sizce.ilk ne almak gerekiyor nerden başlayacağımı bilmiyorum ki..hep Allah korusun endişeden almıyorum bişey....Allaha emanet tüm evlatlar
oy çok tatlı ben de bugün bir elbise gördüm bayıldım etek uçlarında yapraklar vardı rengarenk ama alamıyorum işte iki tane oğlan olunca :)Birde kızım olsaydı keşkeEki Görüntüle 1452368
kıyafet harıcınde ilk neler almam gerekiyor önemli olan nelererken değil ya alın artık son zamanlarınıza bırakmayın haliniz kalmaz o zamana...
ooo neler neler keşke sırf kıyafetle bitse. ben sana şöyle bir liste yazayım canım eksikler fazlalar olabilir herkes kendine göre uyarlamalar yapabilir.kıyafet harıcınde ilk neler almam gerekiyor önemli olan neler
ooo neler neler keşke sırf kıyafetle bitse. ben sana şöyle bir liste yazayım canım eksikler fazlalar olabilir herkes kendine göre uyarlamalar yapabilir.
banyo küveti, içine yatırma filesi
vücut ve baş şampuanı
pişik kremi
saç fırçası ve tarağı
tırnak makası ve bebek törpüsü
vücut derecesi
banyo termometresi
bebek termoforu
popo temizliği için hijyenik kaplar
yumuşak makyaj pamuğu
kirli çamaşır sepeti
bez için çöp kovası
bebeği uyutmak ve emzirmek için destek minderleri
emzirme sütyeni (penye ve balensiz)
emzirme pedi veya göğüs haznesi
meme ucu kalkanı
göğüs kremi
loğusa geceliği ve pijaması (en az bir gecelik iki pijama)
emzirme yastığı
göğüs pompası (manuel veya elektronik)
süt saklama poşetleri
sterilizatör
silikon kaşıklar
silikon uçlu emzik
kaşık uçlu biberon (silikon kaşıklardan daha kullanışlı ilk etapta ememeyen bebekler için)
biberon (ilk etapta çok kullanılmayabilir duruma göre alınabilir)
bebek karyolası/beşiği
lastikli çarşaf ve yatak koruyucular
odada bir gece lambası
alt değiştirme masası
çekmeceli şifonyer
dolap
ana kucağı (ilk yaklaşık 10 ay kadar araba koltuğu olarak da kullanabilirsiniz)
puset
kanguru veya slingo (anne bebek arası bağı kurmada yardımcı olduğu gibi bir seneye kadar dışarıda taşımalarda çok büyük rahatlık)
yenidoğan bebek bezi
yenidoğan ıslak mendili
yazmaya yazdım kıyafet kısmını da yazayım da tam olsun bari :))
kısa kollu body
uzun kollu ayaklı tulum
ayaklı pijama altları
uzun kollu body
çorap ve patik
penye şapka eldiven
mermerşahi (ince tülbent bez- bunlar her yerde kullanılacak yıkamadan beslenmeye)
banyo havlusu
penye battaniye
örgü battaniye
yün ve penye yelekler
penye önlük
hadi bakalım kolay gelsin
hepimiz sağlıkla tamamlayalım listelerimizi inşallah :)Cok guzel bir liste
Ben cıktim bile kızlar:)İçiniz rahat olsun :)Allahtan eşim hiç sorun uapmiyor sana kilo yakisiyor dogurdugunda eskisindende zayof olacaksin ben inaniyorum diyorbelki de daha fazla sürer druna bağlı :) ben de hastaneye giderken ağladım, beklerken ağladım, içeri girdim ağladım, gördüm ağladım, duydum ağladım.. ilk üç ay her gördüğümde ağladım niyeyse sebebi yoktu mutluluk mu, stresten mi, inanamadığım için mi ?? ama gerçekten çok güzel bir duygu canım Rabbim herkese ama herkese nasip etsin inşallah.. sen de güzel haberlerle gel bize
şikayet ettik ettik hissetmiyoruz diye sen misin şikayet eden al anne sana tekme diyor simdi bizim yaramazlar top koşturuyor içerideüç basamağa yakın sadece ikimiz varız heralde canım kimseden ses çıkmıyo başka üzülme yaa kilo güzeldir yakışır bize ben eminim
Civil de canım netten bakıyordum bende
Canim ben dayanamadim bir pembe bir beyaz 2 gelinlik ve incili ayakkabi aldim bile :))Şebeğe dönecek bildiğiniz :))Civil de canım netten bakıyordum bende
Oooo maşallah senin ki erkek değil miydi yaaa kız kıyafetleri mi aldınCanim ben dayanamadim bir pembe bir beyaz 2 gelinlik ve incili ayakkabi aldim bile :))Şebeğe dönecek bildiğiniz :))
askolsun unutmussun :) Çin takviminde hesaplara gore senin kiz benim erkek cikiyordu ama cinsiyet belli olunca yazmistim kiz diye hem de birkac kez :)Oooo maşallah senin ki erkek değil miydi yaaa kız kıyafetleri mi aldın
Masallah hepimize.bende dayanamadim dun yazdim takvime bakin diye meger gunum bugunmus.30.haftayi gorur muyuz diye esimle hayal kurarken bugun 32.ye girdik allahima cok sukur
Çok üzülerek okudum yazdıklarınızı. Tez zamanda şifa bulsun minik Can ınınz. Forumlarda böyle bir sayfaya rastlamıştım. Belki oradaki annelerin size faydası olur.Kizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
Aaaa aa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben erkek zannediyordum unutmuşum. K.bakma canımaskolsun unutmussun :) Çin takviminde hesaplara gore senin kiz benim erkek cikiyordu ama cinsiyet belli olunca yazmistim kiz diye hem de birkac kez :)
ooo neler neler keşke sırf kıyafetle bitse. ben sana şöyle bir liste yazayım canım eksikler fazlalar olabilir herkes kendine göre uyarlamalar yapabilir.
vücut ve baş şampuanı
pişik kremi
saç fırçası ve tarağı
vücut derecesi
banyo termometresi
bebek termoforu
yumuşak makyaj pamuğu
kirli çamaşır sepeti
bez için çöp kovası
meme ucu kalkanı
göğüs kremi
emzirme yastığı
süt saklama poşetleri
sterilizatör
silikon kaşıklar
silikon uçlu emzik
kaşık uçlu biberon (silikon kaşıklardan daha kullanışlı ilk etapta ememeyen bebekler için)
bebek karyolası/beşiği
odada bir gece lambası
alt değiştirme masası
çekmeceli şifonyer
dolap
puset
kanguru veya slingo (anne bebek arası bağı kurmada yardımcı olduğu gibi bir seneye kadar dışarıda taşımalarda çok büyük rahatlık)
yenidoğan bebek bezi
yenidoğan ıslak mendili
kısa kollu body
uzun kollu ayaklı tulum
ayaklı pijama altları
uzun kollu body
çorap ve patik
penye şapka eldiven
mermerşahi (ince tülbent bez- bunlar her yerde kullanılacak yıkamadan beslenmeye)
banyo havlusu
penye battaniye
örgü battaniye
yün ve penye yelekler
penye önlük
Valla içim rahatladi gerçekten teşekkür ederim ama sağol kuzum.yedinci aydan sonra başla diyorlar ama ooooooo neler neler keşke sırf kıyafetle bitse. ben sana şöyle bir liste yazayım canım eksikler fazlalar olabilir herkes kendine göre uyarlamalar yapabilir.
vücut ve baş şampuanı
pişik kremi
saç fırçası ve tarağı
vücut derecesi
banyo termometresi
bebek termoforu
yumuşak makyaj pamuğu
kirli çamaşır sepeti
bez için çöp kovası
meme ucu kalkanı
göğüs kremi
emzirme yastığı
süt saklama poşetleri
sterilizatör
silikon kaşıklar
silikon uçlu emzik
bebek karyolası/beşiği
odada bir gece lambası
alt değiştirme masası
çekmeceli şifonyer
dolap
puset
yenidoğan bebek bezi
yenidoğan ıslak mendili
kısa kollu body
uzun kollu ayaklı tulum
ayaklı pijama altları
uzun kollu body
çorap ve patik
penye şapka eldiven
banyo havlusu
penye battaniye
örgü battaniye
yün ve penye yelekler
penye önlük
HaKlisin canim iri yari olmanin faydalari :)Ben cıktim bile kızlar:)İçiniz rahat olsun :)Allahtan eşim hiç sorun uapmiyor sana kilo yakisiyor dogurdugunda eskisindende zayof olacaksin ben inaniyorum diyorya bide kizlar benim vucudum iri yari ve uzun boyluyum aldigim kilo heryerime yayildi 8. Aya girmek uzereyim hala hamile oldugum belli olmuyor sanki kiloymus gibi duruyor :))Kız bebek oldugu icin diyorlar cok sivri olmazmis resmen icimde buyudu. )
Canim ben butik bebeden aldim gayet de guzeller tavsiye ederimKızlar ben de bu hafta oldu dahs bir çorap bile almadım oglusuma. Çarşıda ki dukkanlara bakmadım daha hiç ama sevmiyorum hiçbişey bilmezken bir dükkana girip sormayı.. İnsanın başına geciyolar onu da satayim bunu da satayim diye. Genelde netten arastiriyorum hem fiyatlar daha uygun oluyo. Size sorum eğer bebeğiniz için netten kıyafet aldiysaniz hangi markaları tercih ettiniz, ve kaliteleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?