2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ellerimde uyuşma yok ama zaman zaman kollarımda oluyor. morarma falan oluyorsa bir doktora sorun bence. sakın bir paket falan taşımayın. ben artık hiçbir şey taşımıyorum. hatta bazen çantamı bile eşime veriyorum. zaten bir şey eğilip de alamıyorum yerden. banyoya bile girerken korkuyorum başım döner de düşerim diye. aman çok dikkatli olmamız gereken bir dönem...

kıyafet harıcınde ilk neler almam gerekiyor önemli olan neler
ooo neler neler keşke sırf kıyafetle bitse. ben sana şöyle bir liste yazayım canım eksikler fazlalar olabilir herkes kendine göre uyarlamalar yapabilir.

banyo küveti, içine yatırma filesi
vücut ve baş şampuanı
pişik kremi
saç fırçası ve tarağı
tırnak makası ve bebek törpüsü
vücut derecesi
banyo termometresi
bebek termoforu
popo temizliği için hijyenik kaplar
yumuşak makyaj pamuğu
kirli çamaşır sepeti
bez için çöp kovası
bebeği uyutmak ve emzirmek için destek minderleri

emzirme sütyeni (penye ve balensiz)
emzirme pedi veya göğüs haznesi
meme ucu kalkanı
göğüs kremi
loğusa geceliği ve pijaması (en az bir gecelik iki pijama)
emzirme yastığı
göğüs pompası (manuel veya elektronik)
süt saklama poşetleri

sterilizatör
silikon kaşıklar
silikon uçlu emzik
kaşık uçlu biberon (silikon kaşıklardan daha kullanışlı ilk etapta ememeyen bebekler için)
biberon (ilk etapta çok kullanılmayabilir duruma göre alınabilir)

bebek karyolası/beşiği
lastikli çarşaf ve yatak koruyucular
odada bir gece lambası
alt değiştirme masası
çekmeceli şifonyer
dolap
ana kucağı (ilk yaklaşık 10 ay kadar araba koltuğu olarak da kullanabilirsiniz)
puset
kanguru veya slingo (anne bebek arası bağı kurmada yardımcı olduğu gibi bir seneye kadar dışarıda taşımalarda çok büyük rahatlık)

yenidoğan bebek bezi
yenidoğan ıslak mendili

yazmaya yazdım kıyafet kısmını da yazayım da tam olsun bari :))

kısa kollu body
uzun kollu ayaklı tulum
ayaklı pijama altları
uzun kollu body
çorap ve patik
penye şapka eldiven
mermerşahi (ince tülbent bez- bunlar her yerde kullanılacak yıkamadan beslenmeye)
banyo havlusu
penye battaniye
örgü battaniye
yün ve penye yelekler
penye önlük

hadi bakalım kolay gelsin

Cok guzel bir liste

Ben cıktim bile kızlar:)İçiniz rahat olsun :)Allahtan eşim hiç sorun uapmiyor sana kilo yakisiyor dogurdugunda eskisindende zayof olacaksin ben inaniyorum diyor ya bide kizlar benim vucudum iri yari ve uzun boyluyum aldigim kilo heryerime yayildi 8. Aya girmek uzereyim hala hamile oldugum belli olmuyor sanki kiloymus gibi duruyor :))Kız bebek oldugu icin diyorlar cok sivri olmazmis resmen icimde buyudu. )

Masallah hepimize.bende dayanamadim dun yazdim takvime bakin diye meger gunum bugunmus.30.haftayi gorur muyuz diye esimle hayal kurarken bugun 32.ye girdik allahima cok sukur

maşallah. ben de forumda 13, 14 leri gördükçe çift hanelilere bi geçsem ben de diyodum. 24 teyiz şimdi. allahıma hamd olsun..

Çok üzülerek okudum yazdıklarınızı. Tez zamanda şifa bulsun minik Can ınınz. Forumlarda böyle bir sayfaya rastlamıştım. Belki oradaki annelerin size faydası olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dogum-yaptim-var-mi-benden-erkencisi.173876/

Kızlar ben de bu hafta oldu dahs bir çorap bile almadım oglusuma. Çarşıda ki dukkanlara bakmadım daha hiç ama sevmiyorum hiçbişey bilmezken bir dükkana girip sormayı.. İnsanın başına geciyolar onu da satayim bunu da satayim diye. Genelde netten arastiriyorum hem fiyatlar daha uygun oluyo. Size sorum eğer bebeğiniz için netten kıyafet aldiysaniz hangi markaları tercih ettiniz, ve kaliteleri nasıl?

Valla içim rahatladi gerçekten teşekkür ederim ama sağol kuzum.yedinci aydan sonra başla diyorlar ama oooo

HaKlisin canim iri yari olmanin faydalari :)

Canim ben butik bebeden aldim gayet de guzeller tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…