- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
çok son dakikaya bırakınca da hem insan ağırlaşıyor hem telaşla birlikte stres okuyor şimdiden parça parça almak daha iyi ama sana kalmış yine de...Valla içim rahatladi gerçekten teşekkür ederim ama sağol kuzum.yedinci aydan sonra başla diyorlar ama oooo
kizlat gece yine kanamam oldu bole her hafta yatcam heralde hastanede.bi an once zor gunleri atlatp hamileligim tadni ckarmak istyorum
Allah yardımcın olsun canım. diğer arkadaşları bilmem de kanama falan olmasa da çok tadını çıkaramadım ben kendi adıma ya oram buram ağrıdı ya başka sıkıntılar oldu. böyle çok güzel geçti diyenlere imrenerek bakıyorum.
uçuk konusunu bilmiyorum ama ilaçsız geçirmek gerekiyormuş kuzenim farkında olmadan hamileliğini uçuk ilacı kullanmış bebeğin sakat olma riski çok yksek oluyormuş baya ağır bir ilaçmış bebeğini aldırdıkızlar ya benim başım ve boğazım ağrıyor. İş seyahatindeyim. Yediklerimi seçemiyorum. Hasta olacağım galiba. Doktor hamilelikte Bağışıklık sistemin daha kuvvetli olacak demişti ama ben bir türlü iyileşemedim. Önce aftlar ve uçuk şimdi de boğaz ağrısı. Neden böyle?
Bir de doktor daha önce hiç uçuğum çıkmadı dediğim için testler istedi. Hamilelikte ilk kez uçuk bulaşması çok tehlikeliymiş.
Ya canım neden kanama oluyor? Ultrasonda görünüyor mu derede kanama olduğu? Progesteron mu yetmiyor? Sen kalp atışını duymuştun di mi?
Canim olup bitiyo dr imkansiz diyo onu bulmamz .dr gttigimde kanama kanali görünmüyor. Kalp atislarini duydum.smdilik iyi durumu ama her kanama dusuk rski tasr diyo.korkuyla yasiyorm dua etmkten baska carem yok
Aynen canım aynen
Kiz nereden geldi aklina?guldurdun valla aksam aksam allah da seni guldursunAklıma düştü kızlar hamilelik yolunda yaptıklarım SOĞAN Suları otlar motlar ay hatta Gülmek yok ama bazı yöntemler :) sperm sırıngaya çekip Rahime Gönderme ay ya allahım kimseyi Çaresiz koymasın ne duyduysam yaptım valla :) ay yarın bende Kızımın cicilerini çekeyim göndereyim size teyzoşlar
Nette okudum yaptım ay rezillik ama işte çaresizlik böle bişi şırınga uzun oluyor aşılama yapıyordum kendime ay yarabbim yaaKiz nereden geldi aklina?guldurdun valla aksam aksam allah da seni guldursun
Aklıma düştü kızlar hamilelik yolunda yaptıklarım SOĞAN Suları otlar motlar ay hatta Gülmek yok ama bazı yöntemler :) sperm sırıngaya çekip Rahime Gönderme ay ya allahım kimseyi Çaresiz koymasın ne duyduysam yaptım valla :) ay yarın bende Kızımın cicilerini çekeyim göndereyim size teyzoşlar
Aklıma düştü kızlar hamilelik yolunda yaptıklarım SOĞAN Suları otlar motlar ay hatta Gülmek yok ama bazı yöntemler :) sperm sırıngaya çekip Rahime Gönderme ay ya allahım kimseyi Çaresiz koymasın ne duyduysam yaptım valla :) ay yarın bende Kızımın cicilerini çekeyim göndereyim size teyzoşlar
oyy maaşalahh maaşallah prensesin pembiş pembiş cicilerini yesinler çok güzeller canım güle güle giysin üstünde görmek de nasip olsun inşallah :):)
amiiiiinnnn çok teşekkürler kızlarÇok güzeller rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
iyiki yazmışsın canım bu listeyi bende bişey almamışım listeyi okuyunca desene daha çooook eksik varooo neler neler keşke sırf kıyafetle bitse. ben sana şöyle bir liste yazayım canım eksikler fazlalar olabilir herkes kendine göre uyarlamalar yapabilir.
banyo küveti, içine yatırma filesi
vücut ve baş şampuanı
pişik kremi
saç fırçası ve tarağı
tırnak makası ve bebek törpüsü
vücut derecesi
banyo termometresi
bebek termoforu
popo temizliği için hijyenik kaplar
yumuşak makyaj pamuğu
kirli çamaşır sepeti
bez için çöp kovası
bebeği uyutmak ve emzirmek için destek minderleri
emzirme sütyeni (penye ve balensiz)
emzirme pedi veya göğüs haznesi
meme ucu kalkanı
göğüs kremi
loğusa geceliği ve pijaması (en az bir gecelik iki pijama)
emzirme yastığı
göğüs pompası (manuel veya elektronik)
süt saklama poşetleri
sterilizatör
silikon kaşıklar
silikon uçlu emzik
kaşık uçlu biberon (silikon kaşıklardan daha kullanışlı ilk etapta ememeyen bebekler için)
biberon (ilk etapta çok kullanılmayabilir duruma göre alınabilir)
bebek karyolası/beşiği
lastikli çarşaf ve yatak koruyucular
odada bir gece lambası
alt değiştirme masası
çekmeceli şifonyer
dolap
ana kucağı (ilk yaklaşık 10 ay kadar araba koltuğu olarak da kullanabilirsiniz)
puset
kanguru veya slingo (anne bebek arası bağı kurmada yardımcı olduğu gibi bir seneye kadar dışarıda taşımalarda çok büyük rahatlık)
yenidoğan bebek bezi
yenidoğan ıslak mendili
yazmaya yazdım kıyafet kısmını da yazayım da tam olsun bari :))
kısa kollu body
uzun kollu ayaklı tulum
ayaklı pijama altları
uzun kollu body
çorap ve patik
penye şapka eldiven
mermerşahi (ince tülbent bez- bunlar her yerde kullanılacak yıkamadan beslenmeye)
banyo havlusu
penye battaniye
örgü battaniye
yün ve penye yelekler
penye önlük
hadi bakalım kolay gelsin
ayy buna bayıldım çok tatlııBirde kızım olsaydı keşkeEki Görüntüle 1452368
hehe bebek yolunda her yol mübahtırAklıma düştü kızlar hamilelik yolunda yaptıklarım SOĞAN Suları otlar motlar ay hatta Gülmek yok ama bazı yöntemler :) sperm sırıngaya çekip Rahime Gönderme ay ya allahım kimseyi Çaresiz koymasın ne duyduysam yaptım valla :) ay yarın bende Kızımın cicilerini çekeyim göndereyim size teyzoşlar
Ohh maşaallah sana,sağlıklı olalımda gerisi teferuuat zamanla herşey düzelir.benimde öyle genele yayıldı ama karnım belli yinede,sende bizdensin yanımıza arkadaş buldum ya çok mutlu oldumBen cıktim bile kızlar:)İçiniz rahat olsun :)Allahtan eşim hiç sorun uapmiyor sana kilo yakisiyor dogurdugunda eskisindende zayof olacaksin ben inaniyorum diyorya bide kizlar benim vucudum iri yari ve uzun boyluyum aldigim kilo heryerime yayildi 8. Aya girmek uzereyim hala hamile oldugum belli olmuyor sanki kiloymus gibi duruyor :))Kız bebek oldugu icin diyorlar cok sivri olmazmis resmen icimde buyudu. )
Ayy kusura bakma güldüm vallaAklıma düştü kızlar hamilelik yolunda yaptıklarım SOĞAN Suları otlar motlar ay hatta Gülmek yok ama bazı yöntemler :) sperm sırıngaya çekip Rahime Gönderme ay ya allahım kimseyi Çaresiz koymasın ne duyduysam yaptım valla :) ay yarın bende Kızımın cicilerini çekeyim göndereyim size teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?