2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar ya benim başım ve boğazım ağrıyor. İş seyahatindeyim. Yediklerimi seçemiyorum. Hasta olacağım galiba. Doktor hamilelikte Bağışıklık sistemin daha kuvvetli olacak demişti ama ben bir türlü iyileşemedim. Önce aftlar ve uçuk şimdi de boğaz ağrısı. Neden böyle?

Bir de doktor daha önce hiç uçuğum çıkmadı dediğim için testler istedi. Hamilelikte ilk kez uçuk bulaşması çok tehlikeliymiş.

kizlat gece yine kanamam oldu bole her hafta yatcam heralde hastanede.bi an once zor gunleri atlatp hamileligim tadni ckarmak istyorum

Ya canım neden kanama oluyor? Ultrasonda görünüyor mu derede kanama olduğu? Progesteron mu yetmiyor? Sen kalp atışını duymuştun di mi?

Aynen canım aynen

uçuk konusunu bilmiyorum ama ilaçsız geçirmek gerekiyormuş kuzenim farkında olmadan hamileliğini uçuk ilacı kullanmış bebeğin sakat olma riski çok yksek oluyormuş baya ağır bir ilaçmış bebeğini aldırdı
sen bol vitamin almaya çalış bir de limonlu su iç sabah akşam o baya iyi geliyor...

Aklıma düştü kızlar hamilelik yolunda yaptıklarım SOĞAN Suları otlar motlar ay hatta Gülmek yok ama bazı yöntemler :) sperm sırıngaya çekip Rahime Gönderme ay ya allahım kimseyi Çaresiz koymasın ne duyduysam yaptım valla :) ay yarın bende Kızımın cicilerini çekeyim göndereyim size teyzoşlar

Kiz nereden geldi aklina?guldurdun valla aksam aksam allah da seni guldursun

ah canım ah tek sen değilbsin bunları yapan ve düşünen belki inanmayacaksın ama şırınga işi benim de aklıma geldi dün aksam dedim ki niye spermleri alıp kendi kendimize transfer etmiyoruz ki sonra biraz daha mantıklı düşününce işin inceliğini anladım ve çok güldüm kendi kendime şimdi bunu okuyunca tekerrür ettim birden

ayyy geriye dönüp bakınca hakkaten neler çekmişiz biz ya :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkeze yaşatsın inşallah :)

iyiki yazmışsın canım bu listeyi bende bişey almamışım listeyi okuyunca desene daha çooook eksik var

hehe bebek yolunda her yol mübahtır

Ohh maşaallah sana,sağlıklı olalımda gerisi teferuuat zamanla herşey düzelir.benimde öyle genele yayıldı ama karnım belli yinede,sende bizdensin yanımıza arkadaş buldum ya çok mutlu oldum

Ayy kusura bakma güldüm valla ilk defa duydum şırınga meselesini Bizde keçiboynuzu,incir maydonoz kürleri yaptık.Yok ilişkiden sonra ayakları havaya dikmeler falan ooo fena yaa.Bugünümüze binlerce şükür olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…