2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlı cumalar olsun...
Rabbime şükür gördüm kuzularımı geldim... Bu arada iki taneyiz..
Kalbini duyamadık daha küçükmüşüz. 5+3 müşüz.
27 sinde gittiğimizde duyarız inşallah kuzularımın kalbini. çok güzel bir cuma arkadaşlar çok mutluyum.
dualarınızı esirgemediğiz için başta C A N O ve lizz_1702 ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ayyy masallah ikiz miymis?cok sevindim.hayirliyisiyla kalp atisini da duyarsiniz hic endiselenme.

Allah eline almak nasip etsin yavrularını çok sevindim

Ayyy masallah ikiz miymis?cok sevindim.hayirliyisiyla kalp atisini da duyarsiniz hic endiselenme.

evet canım iki taneyiz şükürler olsun. Rabbimden bir olsa yeter dedik o iki verdi. nasıl şükretsem az... çok sağolun dualarınızı esirgemeyin...

Allah eline almak nasip etsin yavrularını çok sevindim

sağolasın canım. aminnnnn inşALLAH hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza...

Canım maaşallah çom tempolusun vücudun hem bebeğe alışıyor hem de yoğun tempo bir rapor alıp biraz dinlensen aslında imkanın varsa beslenenin yanı sıra dinlenmekte şart bence

Nette okudum yaptım ay rezillik ama işte çaresizlik böle bişi şırınga uzun oluyor aşılama yapıyordum kendime ay yarabbim yaa
Benim de tek bu kalmıştı ona da eşim kızdı yoksa yapardım bi de ben ayak kaldırma olayını abartmıştım nerdeyse amuda kalkıyordum :)

iyiki yazmışsın canım bu listeyi bende bişey almamışım listeyi okuyunca desene daha çooook eksik var
benim de öyle canım sadece kıyafetleri okey daha büyük parçalardan hiçbir şey almadım. ama almak gerek hep her şeyi sona bırakmamak gerek. eksikler hiç bitmez muhakkak ama en azından temel parçaları alırsak diğerleri zamanla da olur...

Hayirli cumalar annisler rabbim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde izmirinsani hayirli olsun canim bebislerin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah bende inşallah ikiz annesi olacam insanların şaşkın ifadelerine dikkat et çok eğlenceli oluyor

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah bende inşallah ikiz annesi olacam insanların şaşkın ifadelerine dikkat et çok eğlenceli oluyor
amin canım. sağol inşaALLAH. evet şimdiden iş yerindeki arkadaşlarımdan ikisi biliyor şok oldular :)
neden şokta değilsin diyorlar bana da :)))))

Termofor ne kiz. Bak bunlari bize hic yazmiyon kustum Bu arada sen cok yasa aksamdan beri slingoyu cikarmaya calisiyorum. Esim kangru alalim dedi ben de kelimeyi bulup soyleyemedim. Bisey daha varcok kullanisli ondan aliriz dedim. Dalga gecti benle. Kullanisli oldugunu biliyoz ama ne oldugunu bilmiyoz . Iyi bilmedigimiz seyden alriz diye :)

Hamilelikte bagisiklik sisteminin guclendigini ilk defa senin dr.undan duyuyorum tam tersi herkes bagisikligin dustugunu soyluyor. Ben de dustugune inaniyorum. Inanmanin otesinde biliyorum canim neler yasadik. Korkma ucuk virusu vucutta oluyor ve bagisiklik dustugunde ortaya cikiyor. Hatta transfer doneminde bagisikligimizi dusurmek icin ilac veriyorlar hatirlasana 3 gun muydu 4 gunmuydu kullanilan. Bagisikligi dusuurup bebegin vucutta tutunma oranini artiriyorlar. Savunma mek.miz embriyoyu disari atmasin diye.
Sen simdi bol proteinli beslen. Cok iyi pismis et ye. Yumurta ye. Bol meyve al vitamin al toparlarsin. Limonlu su ya da maden suyu ic. Hic birsey olmaz merak etme

Nette okudum yaptım ay rezillik ama işte çaresizlik böle bişi şırınga uzun oluyor aşılama yapıyordum kendime ay yarabbim yaa
Ayy dimi hele o ayak dikip beklemeler. Ayy ne kotu gunlerdi. Esimle kus olurdum herhangi bir sebepten bugun yumurtlama gunum iliskiye girmemiz lazim derdim. Yazik kus mus yari suratsiz iliskiye girerdik . Aman Ya Rabbim ne gunlerdi Elhamdulillah geride kaldi ve kalacak ins.

nasil guldugumu anlatamam :)

öncelikle maaşallah diyelim :):) Allah esirgesin canım çok sevindim senin adına bi ikiz annesi daha katıldı topiğimize desene :)

nasil guldugumu anlatamam :)
ben de canım hala aklıma geldikçe gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…