sağolasın canım. tek , iki farketmez...ben istedim Allahımdan bir tane. o verdi iki tane şükürler olsun.izmirinsani hayirli ugurlu olsun bebislerin ikiz annesi olmak muhtesem bir duygu olmali cok istemistim ama iki embriyo koymadilar olsun Rabbim bi tanecik kizimi verdi hamd olsun
hayırlı olsun canım çok sevindim..böyle güzel haberler okuyunca geriye dönüp bebişimi ilk öğrendiğim zaman geliyor aklıma çok mutlu oluyorum.Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Hayırlı cumalar olsun...
Rabbime şükür gördüm kuzularımı geldim... Bu arada iki taneyiz..
Kalbini duyamadık daha küçükmüşüz. 5+3 müşüz.
27 sinde gittiğimizde duyarız inşallah kuzularımın kalbini. çok güzel bir cuma arkadaşlar çok mutluyum.
dualarınızı esirgemediğiz için baştaC A N O ve lizz_1702 ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
aminnn canım inşallah. çok güzel duygular... sizler ne güzel 20. haftalarınızı geride bırakmışsınız bile. darısı bana inşallah yavrularımı sağlıkla alabilirim ben de kucağıma...hayırlı olsun canım çok sevindim..böyle güzel haberler okuyunca geriye dönüp bebişimi ilk öğrendiğim zaman geliyor aklıma çok mutlu oluyorum.Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Canim o korkun hic gecmeyecek.2 gun sonra degerin yukselecek bu defa kese gorunecek mi diye korkacaksin.keseyi gorrceksin kalp atisi duyalacakmi diye korkacaksin.kalp atisi duyacaksin kanaman olup korkacaksin.gaz olacak korkacaksin olmsyacak yinr korkacaksin.cocugunu kucagina alana kadar hep korkacaksin.kucagimiza alduktan sonra ise esas korku neymis hepimiz insallah o zaman gorecegiz.Dün hastaneye gittim 12.gun testi yapıldı 61 çıktı biraz endiselendim çünkü ben dayanamayip erken test yapmıştım 3 gün önce 45.26 çıkmıştı. Yarın yine kan testi yapicam bakalım ne cikacak düşük olursa diye korkmaya başladım bütün tedavi boyunca transfer sonrası sadece tatlı heycan merak vardı hiç korkmamistim şimdi ilk kez korkuyorum ve cok tuhaf hissediyorum kendimi inş yarın ki değer yükselir. Bir de iki 5.gun embriyosu verilmişti hatta ikiz bile olabilir yasin çok genç kesin gözüyle bakmis ti ya ne bilim boyle bi tuhaf oldum gece uyku tutmadi zaten abuk sabuk rüya görüyorum korku flm leri gibi sabahta yataktan cikarken korkuyorum evde yalnızken korkuyorum hiç böyle olmamistim
canım çok güzeller güle güle giysin eylül' ün :)Bunlarda Eylül kuzumun cicileri
ayy canımm çok güzeller darısı bnm gibilere:)Bunlarda Eylül kuzumun cicileri
canım 12.günden sonra yükselmeye başlar değerler simdiden moralini bozma önemli olan az yükselmesi değil ki değerin düşmesi diye biliyorum..Dün hastaneye gittim 12.gun testi yapıldı 61 çıktı biraz endiselendim çünkü ben dayanamayip erken test yapmıştım 3 gün önce 45.26 çıkmıştı. Yarın yine kan testi yapicam bakalım ne cikacak düşük olursa diye korkmaya başladım bütün tedavi boyunca transfer sonrası sadece tatlı heycan merak vardı hiç korkmamistim şimdi ilk kez korkuyorum ve cok tuhaf hissediyorum kendimi inş yarın ki değer yükselir. Bir de iki 5.gun embriyosu verilmişti hatta ikiz bile olabilir yasin çok genç kesin gözüyle bakmis ti ya ne bilim boyle bi tuhaf oldum gece uyku tutmadi zaten abuk sabuk rüya görüyorum korku flm leri gibi sabahta yataktan cikarken korkuyorum evde yalnızken korkuyorum hiç böyle olmamistim
Termofor ne kiz. Bak bunlari bize hic yazmiyon kustumBu arada sen cok yasa aksamdan beri slingoyu cikarmaya calisiyorum. Esim kangru alalim dedi ben de kelimeyi bulup soyleyemedim. Bisey daha varcok kullanisli ondan aliriz dedim. Dalga gecti benle. Kullanisli oldugunu biliyoz ama ne oldugunu bilmiyoz . Iyi bilmedigimiz seyden alriz diye :)
Hamilelikte bagisiklik sisteminin guclendigini ilk defa senin dr.undan duyuyorum tam tersi herkes bagisikligin dustugunu soyluyor. Ben de dustugune inaniyorum. Inanmanin otesinde biliyorum canim neler yasadik. Korkma ucuk virusu vucutta oluyor ve bagisiklik dustugunde ortaya cikiyor. Hatta transfer doneminde bagisikligimizi dusurmek icin ilac veriyorlar hatirlasana 3 gun muydu 4 gunmuydu kullanilan. Bagisikligi dusuurup bebegin vucutta tutunma oranini artiriyorlar. Savunma mek.miz embriyoyu disari atmasin diye.
Sen simdi bol proteinli beslen. Cok iyi pismis et ye. Yumurta ye. Bol meyve al vitamin al toparlarsin. Limonlu su ya da maden suyu ic. Hic birsey olmaz merak etme
Ayy dimi hele o ayak dikip beklemeler. Ayy ne kotu gunlerdi. Esimle kus olurdum herhangi bir sebepten bugun yumurtlama gunum iliskiye girmemiz lazim derdim. Yazik kus mus yari suratsiz iliskiye girerdik . Aman Ya Rabbim ne gunlerdi Elhamdulillah geride kaldi ve kalacak ins.
nasil guldugumu anlatamam :)
ayyy o çilekliyle leoparlıya bayıldım güle güle giysin kuzuşBunlarda Eylül kuzumun cicileri
Ben mimijumi markasi biberon aldim orta boy anne memesi gibi hemde yumsacik daha sonra meyve su cay icin kucuk birtane de almayi dusunyorum cnm.günaydın güzel anneler biberon alıcam ne düşünüyorsunuz 2 adet yetr diyorlar
kuzum valla orada soran olmadı hiç soran olsa bir liste de ikizlere yazardım. aslında bu liste özellikle kıyafet kısmı ikizler için sayıları fazla fazla ama burada sayı belirtmeden yazdım. bu benim oluşturduğum birçok yerden aldığım ve harmanladığım bir liste. tabi eksikleri fazlaları vardır ama herkes kendisine ve bütçesine göre ayarlar artık.
termofor dediğim şey sıcak su torbası. bebeklerde gaza iyi geliyormuş. bende normal termofor dolu evde çok da kullanırım ama bebek için özel olanlarından bakacağım çok acelesi olmasa da kışa doğru belki alınabilir. ya da denk gelmişken alınabilir. tabi kaynar kaynar kullanmıyorsun da ılık ılık yapıyorsun bebeğe bir de direkt temas değil de araya battaniye falan koyup kullanıyorsun...
slingo kangurudan daha sağlıklıymış. internette de yazılar var ama dur link vereyim oradan da oku sen
http://www.slingomom.com/slingo/
tek koldan gelen değil de diğer iki taraflı tam ortalı olandan düşünüyorum ben. bebeklerin bacak gelişimi için de sağlıklı m şeklinde durması gerekiyormuş bebeklerin bacağı bu tür aparatlarda...
bir oku kendine göre değerlendir derim.
hadi yine iyisinCanim benim saka yaptim. Anladim termofor u bak bilmiyordum evet evde buyuklu kucuklu sicak su torbalari var
hadi ondan da yirttim :)
Çok tatlılar yaaaaaaa çilek kız olacak rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinBunlarda Eylül kuzumun cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?