2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

izmirinsani hayirli ugurlu olsun bebislerin ikiz annesi olmak muhtesem bir duygu olmali cok istemistim ama iki embriyo koymadilar olsun Rabbim bi tanecik kizimi verdi hamd olsun

izmirinsani hayirli ugurlu olsun bebislerin ikiz annesi olmak muhtesem bir duygu olmali cok istemistim ama iki embriyo koymadilar olsun Rabbim bi tanecik kizimi verdi hamd olsun
sağolasın canım. tek , iki farketmez...ben istedim Allahımdan bir tane. o verdi iki tane şükürler olsun.
ben de iki taneyi hayal bile edemezdim ama Rabbimin olduramadığı yok...
sağlıkla al kucağına sen de inşallah kızını canım.

hayırlı olsun canım çok sevindim..böyle güzel haberler okuyunca geriye dönüp bebişimi ilk öğrendiğim zaman geliyor aklıma çok mutlu oluyorum.Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

aminnn canım inşallah. çok güzel duygular... sizler ne güzel 20. haftalarınızı geride bırakmışsınız bile. darısı bana inşallah yavrularımı sağlıkla alabilirim ben de kucağıma...

Dün hastaneye gittim 12.gun testi yapıldı 61 çıktı biraz endiselendim çünkü ben dayanamayip erken test yapmıştım 3 gün önce 45.26 çıkmıştı. Yarın yine kan testi yapicam bakalım ne cikacak düşük olursa diye korkmaya başladım bütün tedavi boyunca transfer sonrası sadece tatlı heycan merak vardı hiç korkmamistim şimdi ilk kez korkuyorum ve cok tuhaf hissediyorum kendimi inş yarın ki değer yükselir. Bir de iki 5.gun embriyosu verilmişti hatta ikiz bile olabilir yasin çok genç kesin gözüyle bakmis ti ya ne bilim boyle bi tuhaf oldum gece uyku tutmadi zaten abuk sabuk rüya görüyorum korku flm leri gibi sabahta yataktan cikarken korkuyorum evde yalnızken korkuyorum hiç böyle olmamistim

Canim o korkun hic gecmeyecek.2 gun sonra degerin yukselecek bu defa kese gorunecek mi diye korkacaksin.keseyi gorrceksin kalp atisi duyalacakmi diye korkacaksin.kalp atisi duyacaksin kanaman olup korkacaksin.gaz olacak korkacaksin olmsyacak yinr korkacaksin.cocugunu kucagina alana kadar hep korkacaksin.kucagimiza alduktan sonra ise esas korku neymis hepimiz insallah o zaman gorecegiz.

Hayirli cumalar arkadaslar ALlah isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin insallah

canım 12.günden sonra yükselmeye başlar değerler simdiden moralini bozma önemli olan az yükselmesi değil ki değerin düşmesi diye biliyorum..

kuzum valla orada soran olmadı hiç soran olsa bir liste de ikizlere yazardım. aslında bu liste özellikle kıyafet kısmı ikizler için sayıları fazla fazla ama burada sayı belirtmeden yazdım. bu benim oluşturduğum birçok yerden aldığım ve harmanladığım bir liste. tabi eksikleri fazlaları vardır ama herkes kendisine ve bütçesine göre ayarlar artık.

termofor dediğim şey sıcak su torbası. bebeklerde gaza iyi geliyormuş. bende normal termofor dolu evde çok da kullanırım ama bebek için özel olanlarından bakacağım çok acelesi olmasa da kışa doğru belki alınabilir. ya da denk gelmişken alınabilir. tabi kaynar kaynar kullanmıyorsun da ılık ılık yapıyorsun bebeğe bir de direkt temas değil de araya battaniye falan koyup kullanıyorsun...

slingo kangurudan daha sağlıklıymış. internette de yazılar var ama dur link vereyim oradan da oku sen
http://www.slingomom.com/slingo/

tek koldan gelen değil de diğer iki taraflı tam ortalı olandan düşünüyorum ben. bebeklerin bacak gelişimi için de sağlıklı m şeklinde durması gerekiyormuş bebeklerin bacağı bu tür aparatlarda...

bir oku kendine göre değerlendir derim.

Canim benim saka yaptim. Anladim termofor u bak bilmiyordum evet evde buyuklu kucuklu sicak su torbalari var
hadi ondan da yirttim :)

Kizlar hepinize hayirli cumalar olsun. Bugun cok keyfsizim nedense. evde oturdum butun gun agladim. Annemi ve kardeslerimi özledim galiba. Coook uzaktalar yurt disindalar nolurdu sanki turkiyede olsalar gormeyeli 2 sene olacak neredeyse. 2013 mayista gitmistik esimle. Bu senede gidemeyecem malum dogum ve kizim da kucuk olacagi icin ucaga falan binemem. Annem de cnm benim, kardeslerim de cok kucuk onlari da brakip gelemez. Birde kiz kardesim 2 sene once vefaat etmisti onun da iki tane oglu var onlar annemde annem bakiyor. yani mumkun degil gelmesi. Herseyin
hayirlisi napalim. Sevdik birkere katlanacagiz degilmi. izmirinsani cnm bebislerin hayirli olsun allah tamamini erdirsin. N Nasibimm cnm degerlerin insallah artacak merak etme ama fazla da kan trsti yaptirma derim. Bttgmgn cnm aldiklarin cok guzel gule gule kirletsin kizin ben daha kizima kiyafet olarak bisey almadim ama bu 6.ayi hayirlisiyla tamamliym da ondan sonra alacam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…