2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlarrrr super bir haberim var darisi hepimizin basina insallah3.bebegimiz mehmet pasamiz dogmus kafunder dogum yapmis biricik ogluna saglikla kavusmus
Ooooooooo maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. Rabbim analı babalı büyütsün. 3. Kuzucuk da geldi bakalım sırada kim var

canım çok üzüldüm. bozma moralini. ben de yalnızım. bazen yakınların yakın olsa da olmuyor. her şeyin hayırlısı... başınız sağolsun bu arada...

yaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
Ben yapiyom canım bazen acıyor bazen hiç acimiyor.. Hangi açıdan korkuyosun sen??? Bebeğe zararı yok merak etme doktorum bana doğuma kadar gobekten dedi en etkilisi oyleymis.. bebeklerimiz için biraz daha dayanicaz

yaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
Catir catir yapiyorum canim.cocuklar resmen kacisiyorlar.bazen o kadar siddetli tekme yiyorum ki siringa sallaniyor.ama yapacak bisey yok.hersey onlar icin

Canım be çok acele etmişsin doktor neden 12. Gün dedi ondan sonra daha fazla arttığı için telaş etme artar inşallah kafunder ve duygugk hayırlı olsun bebekleriniz cennet kokusunu doya doya çekin içinize hamileliğimin başından beri hayalim doğumdan sonraki o kokuyu içime çekmek en çok bunu düşünüyorum inşallah Rabbim nasip eder

Canım üzme kendini Rabbim her zaman yanında olacaktır.Biz agladığımızda bebeklerimiz de bunu hissediyor.Üzme bebişini.Benim de abim yurt disinda ve cook uzakta 3 senedir goremiyoruz ve 2.ye oglu oldu hic goremedik ancak internetten gorusuyoruz.Allah kavusamayan herkesi kavustursun.Bebeklerimize saglik versin insallah.

Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar!

5. Haftanın sonunda ultrasonda gebelik kesesini ve yolk kesesini gördük elhamdulillah. Demek ki o güne kadar hissettiğim kramp, sancı, ağırlık hissi ve ağrılar normalmiş. Tam içim rahatladı derken bu defa da ağrılarım azalarak 2 güniçinde tamamen kayboldu. şu an normalden bile iyiyim. Allah korusun bebeğin büyümesi mi durdu acaba?
Göğüs ağrısı var sadece.

Canım maaşallah çom tempolusun vücudun hem bebeğe alışıyor hem de yoğun tempo bir rapor alıp biraz dinlensen aslında imkanın varsa beslenenin yanı sıra dinlenmekte şart bence

Canım transferden sonra 2 hafta rapor almıştım. Sonraki hafta da 1 gün evden çalıştım. Artık buna gitmek zorundaydım. Her fırsatta uzandım. Kendime çok dikkat ettim ama yinede hasta oldum. Çok canım sıkıldı. Tavuk suyuna çorba yaptım gelir gelmez ve sürekli yattım. Çok şükür daha iyiyim. Mümkün olsa da şu ilk 3 ay hiç dışarı çıkmasam! Ben de dinlenmenin çok önemli olduğuna inanıyorum

Sağol canım. Çok şükür biraz toparladım. Portakal, limon greyfurt içiyorum. Bağışıklık sistemi lokal olarak (rahimde) zayıflarken genel olarak (sistemik) kuvvetleniyormuş ki anne ve bebeğe bir şey olmasın. Açıkcası ben de kendimi daha zayıf hissediyorum. Çok dikkat etmeme rağmen hasta oluyorum. Normal de yatıp kalkınca iyileşir şimdi geçmiyor. Ben de anlamadım valla nasıl güçlenme bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…