Kafana takma canım her anın ağrılı ve sancılı geçecek diye bir durum yok. Sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsunArkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar!
5. Haftanın sonunda ultrasonda gebelik kesesini ve yolk kesesini gördük elhamdulillah. Demek ki o güne kadar hissettiğim kramp, sancı, ağırlık hissi ve ağrılar normalmiş. Tam içim rahatladı derken bu defa da ağrılarım azalarak 2 güniçinde tamamen kayboldu. şu an normalden bile iyiyim. Allah korusun bebeğin büyümesi mi durdu acaba?
Göğüs ağrısı var sadece.
Canım transferden sonra 2 hafta rapor almıştım. Sonraki hafta da 1 gün evden çalıştım. Artık buna gitmek zorundaydım. Her fırsatta uzandım. Kendime çok dikkat ettim ama yinede hasta oldum. Çok canım sıkıldı. Tavuk suyuna çorba yaptım gelir gelmez ve sürekli yattım. Çok şükür daha iyiyim. Mümkün olsa da şu ilk 3 ay hiç dışarı çıkmasam! Ben de dinlenmenin çok önemli olduğuna inanıyorum
Sağol canım. Çok şükür biraz toparladım. Portakal, limon greyfurt içiyorum. Bağışıklık sistemi lokal olarak (rahimde) zayıflarken genel olarak (sistemik) kuvvetleniyormuş ki anne ve bebeğe bir şey olmasın. Açıkcası ben de kendimi daha zayıf hissediyorum. Çok dikkat etmeme rağmen hasta oluyorum. Normal de yatıp kalkınca iyileşir şimdi geçmiyor. Ben de anlamadım valla nasıl güçlenme bu
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı hepimizin başınamerhaba millet :) pazar günü normal doğumla oğluşuma kavuştum ... (38+3 te )hayırlısı ile meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.
hepsi çok güzel güle güle giysin inşallahBunlarda Eylül kuzumun cicileri
üst üste güzel haberler okumak ne güzel sabah sabahKizlarrrr super bir haberim var darisi hepimizin basina insallah3.bebegimiz mehmet pasamiz dogmus @kafunder dogum yapmis biricik ogluna saglikla kavusmus
göbekten yapıyorum bi taraf morarınca diğer tarafa bazen de eltim kolumdan yapıyoryaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
ooooooooo süper darısı bizlere inşlallah , rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahmerhaba millet :) pazar günü normal doğumla oğluşuma kavuştum ... (38+3 te )hayırlısı ile meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.
:) valla henüz 5 günlük ama genel olarak uykcu bu yaAyyy yasasinartik uykusuz gecelerinde bekleriz foruma
yaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
Hibor kullaniyorum basatan beri koldan yapiyorumyaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
Ben yapiyom canım bazen acıyor bazen hiç acimiyor.. Hangi açıdan korkuyosun sen??? Bebeğe zararı yok merak etme doktorum bana doğuma kadar gobekten dedi en etkilisi oyleymis.. bebeklerimiz için biraz daha dayanicaz
Yeni dogum yapmış arkadaşlar rabbim hayirli evlat etsin vakitlice darisi da başımıza olsun inşallah.kizlar dun kontrolumuz vardi.rahim agzimdaki dikis bir kaç hafta daha gotururmus.simdiki problemimizde kizdaki gelisim gerligi bu yuzden suyuda azalmis.kizimin gobek cevresi dunku prof.23.haftada kalmis dedi bugun normal bi operatore gittik oda 25.haftada dedi.dr.boyle giderse kızın gelişimi durabilir dedi.bunun sonucundada size su soruyu sorarız:kizin gelisimi durmak uzereyken ikisini birden alalimmi ama erkegin gelisimi simdilik iyi gidiyor.yada kiz gittigi yere kadar gitsin oglani riske atmayalımmi dersiniz dedi bu soruyu simdi degil zamani gelince sorucam dedi.kafam allak pullak ben nasil kiyayim yavrularima rabbim bizler icin mucizelerini yaratsin drlar yanilsin ınsallaaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?