2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kafana takma canım her anın ağrılı ve sancılı geçecek diye bir durum yok. Sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun

merhaba millet :) pazar günü normal doğumla oğluşuma kavuştum ... (38+3 te )hayırlısı ile meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına

Kizlarrrr super bir haberim var darisi hepimizin basina insallah3.bebegimiz mehmet pasamiz dogmus @kafunder dogum yapmis biricik ogluna saglikla kavusmus
üst üste güzel haberler okumak ne güzel sabah sabahhayırlı olsun sağlıkla büyütsün oğluşunu

Gunaydin kizlar benim su aralar iki uc gunde bir basim agiriyor siddetli bi sekilde bu haftalarda ayni sikintiyi yasayan var mi acaba normal mi

Ayyy yasasinartik uykusuz gecelerinde bekleriz foruma
:) valla henüz 5 günlük ama genel olarak uykcu bu ya
bugün doktor kontrolümüz vardı iyiymiş gayet keyfinden uyuyo diyo ama bazende sabaha kadar uyutmuyo gaz sorunu olunca deli gibi ağlıyo hiç susmuyo .. yani biraz uçlarda yaşıyoruz ya çok iyiyiz yada çok kötü bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

yaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.

ben oksapar kullanıyorum. biraz zor oluyo ama yine de sıkıştırınca oluyo şimdilik. ilerleyen haftalarda ne olıur bilemem. allahım kolaylık versin hepimize.

Bugün kizcemi gordum cok sukur 300 gr olmus ama son adet tarihime göre 19+6 yim ama ultrasonda 19+3 falan cikiyo normalmidir o kadar fark dr normal dedi ama icime kirt düştü işte

Merhabalar kızlar.. YAvrularını kucaklarına alan arkadaşlar gözünüz aydın.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.. Darısı bizlere olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..
Size birşey soracağım.. Çanta hazırlıkları ve bebeğin kıyafetlerini filan ufak ufak almaya başlamışsınız.. Ne zaman alsam diye düşünüyorum hepsini toptancıdan tek seferde alacağım.. Bir de arkadaşım tek bebek olduğu halde erken doğum yaptı çantanı hazırla diyor. Sizce erken değil mi?

Ben yapiyom canım bazen acıyor bazen hiç acimiyor.. Hangi açıdan korkuyosun sen??? Bebeğe zararı yok merak etme doktorum bana doğuma kadar gobekten dedi en etkilisi oyleymis.. bebeklerimiz için biraz daha dayanicaz

aynen benim de b azen acıyo bazen acımıyo. hala çözebilmiş değilim.sanki göbek yumuşakken acımıyo sertken acıyo ama emin değilim.deneme yanılmaya devam...

Yeni dogum yapmış arkadaşlar rabbim hayirli evlat etsin vakitlice darisi da başımıza olsun inşallah.kizlar dun kontrolumuz vardi.rahim agzimdaki dikis bir kaç hafta daha gotururmus.simdiki problemimizde kizdaki gelisim gerligi bu yuzden suyuda azalmis.kizimin gobek cevresi dunku prof.23.haftada kalmis dedi bugun normal bi operatore gittik oda 25.haftada dedi.dr.boyle giderse kızın gelişimi durabilir dedi.bunun sonucundada size su soruyu sorarız:kizin gelisimi durmak uzereyken ikisini birden alalimmi ama erkegin gelisimi simdilik iyi gidiyor.yada kiz gittigi yere kadar gitsin oglani riske atmayalımmi dersiniz dedi bu soruyu simdi degil zamani gelince sorucam dedi.kafam allak pullak ben nasil kiyayim yavrularima rabbim bizler icin mucizelerini yaratsin drlar yanilsin ınsallaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…