2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canm bnm rabbim yardm etsin isallah bebeklrini saglicakla kucagna alrsin dualarmz sennle

Canim benim cok zor bir durum.inan ne desek bos.insan yasamadan bilemez.bizler ki evlat hasretiyle yanan insanlariz.nasil vazgeceriz birinden?ama diger taraftan ya oglusunda tehlikeye girerse o da ayri bir dert.allah yardimcin olsun.insaalah boyle bir karar almaya gerek kalmaz.kizin sadece hobek gelisimi mi geride yoksa kafa ve bacak da geride mi?kilolari nasil?hem kizin hem oglanin yada arada ne kadar fark var?yazar misin bi dr.la gorusecegim istersen bir fikir sorarim

Arkadaşlar çok acillll bana lütfen yardım edin.dün gece hastane yatış sancılardan dolayı çok şükür kanama ve icten rahim açılması da yok şükür.Ama ağrılar erken doğum riski teşkil ediyor kasılmalar oluyor.tansiyon 14 é çıktı. Hala dengesiz.nidilat verdiler saate 1 üç kez.ağrı için dediler ama ağrılarım geçmedi parol Yapıldı. O Biraz Dindirdi.şimdi yine nidilat icmemi söylediler. Bu ilaç hakkında bilginiz varmı arkadaşlar. Ya bebeğim çok küçük ve korkuyorum çokk. ...

Bana doktor 24. Haftamiz da doğum için hazırlığına yapmaya başla dedi erken filan olursa hazır olursun dedi o hafta başladık kıyafet besik filan geçen haftada doğum için gerekli şeyleri alıp çanta yi hazırladım duruyor

Rabbim yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim. ..
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah erken gelmez bebeğin

Canım benim allah kimseyi böyle seçimler yapmak zorunda bırakmasın.hangisini seçsen aklın öteki seçenekte kalacak.inşllh bir an önce kızın gelişimi de hızlanır.ve ikisi de sağlıklı olarak dünyaya gelirler.

günaydın kızlarr...ya ben bişey sorcam gece uyurken bir kaç kere uyanıyorum sabaha karşı da hiç uyuyamıyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum sonra da çok yorgun bir şekilde yataktan zorla kalkıyorum bu normal mi sizde de oluyormu böyle şeyler

Gunaydin annisler canim bendede bazen oluyo sanki hic uyumamisim gibi yorgun kalkiyorum bi de gece cok sıkışıyorum sabah tuvalete zor yetisiyorum hep agriyo gece kalkmadigim icin nasil cozucem ben bu isi yaa su icipde yatmiyorum ama sanki litre litre su icmisimde sıkışmışım gibi kalkiyorum

aynen bende gece ne zaman kalksam sıkışmış oluyorum ama ben su içiyorum sürekli yoksa dilim damağım kuruyor. en çok yatakta sağa sola dönmek çok yoruyor beni sabah kalktığımda heryerim ağrıyor kendime zor geliyorum.galiba uykusuz gecelere hazırlık yapıyoruz şimdiden

Ben dun gece 1 30 gibi yattim.2 30-4-5-7 ve 8 de uyandim.ya tekmeyle ya susamayla ya aclikla ya da wc ihtiyaciyla.bence kesinlikle rabbim bizi hazirliyor.uykusuzluga surekli uyuyup uyanmaya ...her kalktigimda sarilip oksayip dua ediyorum bu gunleri yasadigima

kesinlikle...önceden olsa 11de bile yatsam kesintisiz bi uykuyla sabah 8de kalkardım ama hep bir tarafım eksiktişükürler olsun rabbime ki şimdi o uykusuz gecelerimin bir sebebi var artık

kesinlikle...önceden olsa 11de bile yatsam kesintisiz bi uykuyla sabah 8de kalkardım ama hep bir tarafım eksiktişükürler olsun rabbime ki şimdi o uykusuz gecelerimin bir sebebi var artık
Evet yaa.cok sukur tabii arada atarlanmiyor degilim.gecenlerde 3 saat falan anca uyudum sabah kalktim karnim aciktigi icin nasil vuruyorlar beni gormen lazim nasil mutsuzum astim suratimi oturdum yedim birkac sey.sonra dusundum simdi icimdeler en fazla vuruyorlar yarin dogduklarinda aglayacaklar falan o zaman da cocuklara mi surat asacagim acaba dedim.hemen topladim kendimi cocuklarimdan ozur diledim.bu gunleri mumla arayacagim aklimda hep

Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah kızın yetişir. DUA EDECEĞİM.

Günaydın kızlardun biraz mobilya baktik ne kadar pahaliymisustelik sadece gardropla besik alicaz.2 binden basliyor fiyatlarbabytech besiklere de baktim.onlarda 700 kusur.ben babytechin beyaz kelebekler besigiyle dolap almayi dusunuyordum acikcasi ama sanki begendigim dolabin yaninda basit kaldi uymadi gibi.dolap perdeli country tarzi.ama dolabin kendi besigide cok derin degil.bebek ayaklaninca rahat olmaz duser gibi geldi.biraz aklim karisti biraz.ama sonunda araba aldik.

Aynısı bende de oluyo.zaten merasimle dönüyorum yatakta. Bi uyanınca da uyumak çok zor oluyo .ancak sabaha doğru uyku tutuyo o zaman da öğlene kadar uyumuş oluyorum.allah çalışan arkadaşların yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…