2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağol canım darısı sana ve diğer arkadaşlara

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Mutlu mutlu yatsın oğluşun içinde bizde 3 hafta falan oldu, park yatağımızı, pusetimizi, ana kucağımızı bezlerimizi aldık. biberonumuzu da aldık. Daha büssürü şey aldık ama hala alınacak parça parça çok şey var tabi ki. Gördükçe alası geliyor insanın, oğluşumu içinde hayal ettikçe iştahlanıyorum

Ben de geceleri çok sık uyanıyorum, zaten en ufak bir şeyde hemen uyanırım. Geçen gün 2 gün üst üste doğru düzgün hiç uyumadım, sersem oldum. Ama bunlar dediğiniz gibi vücudun kendisini hazırlaması tabiki

Sağol canım siz de sağlıkla Güle güle kullanın. Bizim fazla eksiğimiz kalmadi bakim ürünleri ve bebek arabası hariç

Merhaba arkadaşlar hafta sonları eşim evde takip etmekte zorlanıyorum sayfaları ayuzlu canım bol bol Kur'an oku herşey Rabbimin elinde ondan umut kesilmez sende kızından umudu kesme sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Alışveriş yapanlara isim kararı verenlere hepsi dehayırlı olsun. hayat masal naz Daha önce sıkıntın var mıydı aniden mi yaşadın bunları geçmiş olsun canım

Ay maşallah 30 yazıyor aşağıda uy uy geçermi derken heyecan yaptımmm yaa Nasılda geçti zaman
Valla insan geçmiyor zannediyor ama geçiyor. Ben eşime 1 aylık hamile iken bu 8 ay gecermi diyordum ama 6 ay geçmiş bile

Selam kızlar!Uzun zamandir reflü sıkıntisı çekiyorum yani yaklasik 1.5 aydır fakat bugünlerde çoğaldı uyku uyuyamaz hale geldim.Sizde durumlar nasıl ben cayır cayır yaniyorum...

Aynıyız canım uykumdan bişey anlayamıyorum!Artık sabredicez... Ben bide sabah erkenden uyanıp ise gidiyorum 25 dk. Araç sürüyorum işe gitmek için.10gün sonra dogum iznimi alicam 4 gözle bekliyorum su vakit gecainde evimde istirahat edeyim diye...

Ben babyhope alıcam beyaz bir takımı var fiyatıda çok uygun n.11.com da 1209 tl yazmislar.Mdf kapakli marka ve 5 parca yani gardrop büyüyen beşik şifonyer oyuncak sandıği duvar askısı yataği ve nevresim takımı yanında hediye gö deriyorlar ve garantili...Tavsiye ederim.

Erken degil mi izin icin nasil cikicaksin hani
32 de basliyo ya izin hakki ondan sordum

Arkadaslar bu mide bulantısi beni öldürdü bugun ne zaman geçecek bu bulantilar ne iyi gelir

kızlaaaaaaaaaaaaar
perşembe günü saat 11:40da çok şükür oğlumuza mehmet çınar'ıma kavuştuk :)
sizlerin desteğiniz ilginiz dualarınızla oğlum şimdi yanımda uyuyor şükür :)
perşembe sabahı kontrolde 3,5 cm açıklığım vardı suni sancı verildi ve iki buçuk saat sonra oğluma normal doğumala kavuştum hem normal doğum istemiştim o anı yeniden yaşamak ve onun her aşamasını tekrar görmek için :) çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :) acıdı mı evet hala acım var mı evet ama yanımdaki o güzelliğe ve o ilk sesine o ilk dokunuşuna değerdi :) minik kuzumun doğduğu andan ta doğumhaneden çıkanakadar ağladım :) doğumhanede kuzmu dr kontrol ettikten sonra koydular yanıma dr benle uğraşırken hiç birsey hissetmedim o an herşeyin acısını unuttum dünya durdu sanki :) yanağıma dokundurdular öptüm :) kızımda yaşayamadığım herşeyi yaşattı drum sağolsun :) şuan çok yorgunum uykusuzum :) ama önemli değil :)
rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın :)
hepinizi öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…