2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

çok sevindim. allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşllh.

Canim benim bir omur boyu yuzunu guldursun mehmet cinar.cok ama cok mutluyum.bakip bakip agliyorum.

cnmm tebrk ederm darsi bzlere:)

Gözlerim dolarak okudum. O nasıl bir guzelliktir. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun. Darısı bizlere olsun

Ağlayarak okudum yazdıklarınızı.. Maşallahh... Allahım yavrunuza sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahh :) Rabbim hayırlısı ile bizlere de o güzel mutluluğu yaşamayı nasip etsin ve isteyen herkese...

Ay maşallah 30 yazıyor aşağıda uy uy geçermi derken heyecan yaptımmm yaa Nasılda geçti zaman
ben de hep aynı şeyi düşünüp duruyordum daha gelemedim 30 a ama az kaldı. bir heyecanlı bekleyiş ve geçmeyen zaman... Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi...

Selam kızlar!Uzun zamandir reflü sıkıntisı çekiyorum yani yaklasik 1.5 aydır fakat bugünlerde çoğaldı uyku uyuyamaz hale geldim.Sizde durumlar nasıl ben cayır cayır yaniyorum...
benim ilk üç ay çok kötüydü. sonra azaldı ama tamamen geçmedi. şimdi de zaman zaman yediğim şeye göre olabiliyor. gaviscon denediniz mş bazen iyi geliyor bana...

ayyy Allah bağışlasın maşallah. darısı başımıza. sağlıkla büyütün inşallah...

Canım ne güzel keyifle yap alış verişini. Dolabı beşikten daha uzun süre kullanacağın için beşiği dolaba göre alman da fayda var. Ama bir bakıma da renkleri uyduktan sonra uyar gibi geliyor bana. İkisini de bilmediğim için bir yorum yapmayayım. Hayırlısı olsun en çok işini görecek olanı seçersin inşallah :)

Benim beşik geldi bile gece prova yaptım. Yattığım yerden sallayabiliyorum hemde ayagimla

Güle güle kullan inşallah!

Kızlar oğluma ege ismini koyacaz nasıl sizce :) çocukları koruyan sahip çıkan demekmiş

Ege her iki cinsiyete de konulabilen bir isim. Benim tandığım Ege de kız. Çok da iyi huylu bir insan. Bence güzel bir isim ama ileride evlenince falan sıkıntı olabiliyor. Eşinin adı da unisex olursa Derya, Deniz gibi Ege Hanım Deniz Bey falan diyebilirler :)

Canım ben de seninle benzer durumdayım. 6 buçukta evden çıkıyorum ve 1 saat araba kullanıyorum. Dönüşte de 1 buçuk saat. Hamileliğin ilk haftası çok zor olmuştu. Yolda kramp giriyordu. Şimdi geçti. İlerleyince yine zor olur eminim. Sen nasıl erken ayrılabiliyorsun doğum iznine? en erken 8 hafta öncesi diye biliyorum.

Arkadaslar bu mide bulantısi beni öldürdü bugun ne zaman geçecek bu bulantilar ne iyi gelir

Sezeryan dogum yapacagım için 37. Haftada doğum olacak ve izin konusuda o tarihe göre ayarlaniyor sanirim bugün kontrolüm var ayrintisiyla ögrenir yazarim kizlar ama olmasada rapor hakkimi kullanicam 5 gün

Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar. Güzellikler ve umutla dolu bir hafta olsun inşallah.

Benim yine bir sorum var. Benim 5. haftasonun sonunda adet benzeri ağrılarım tamamen geçti. Yerini göğüs hassasiyeti aldı. Yalnız karnımdaki şişlik de azaldı. Şişlik benim ilk belirtimdi. Dünden beri (6+3) kıyafetlerim yeniden olmaya başladı. Bu kötü bir şey mi? Sizlerde de şişlik ne zaman geçti?

Bir de artık sancım ağrı olmuyor ama alt karın bölgemde, bazen acıma gibi rahatsızlık, doluluk, ağırlık hissi oluyor. Belimde de aynı sıcaklık ve acıma var. Adet olacakmışım gibi bir his ama ağrı/sancı yok. Tarif ettiğim gibi bir his yaşayan oldu mu? Açıkcası yine çok endişeleniyorum.

5+6'da gittiğimizde kese ve yolk kesesini görmüştük. Daha bebeği ve kalp atışını görmediğimiz için çok korkuyorum Allah korusun bir şey olacak diye.

fulya01... canım zencefil kullanabilirsin. hamilelikte güvenli ve bulantıyı kesiyor.

Bu arada benim bulantım da olmadı. Sadece yemeklerin kokusu hoşuma gitmiyor ve iştahım kapanıyor. Sizde ne zaman başladı bulantı?

Sağol canım darısı sizlere
Sezeryan dogum yapacagım için 37. Haftada doğum olacak ve izin konusuda o tarihe göre ayarlaniyor sanirim bugün kontrolüm var ayrintisiyla ögrenir yazarim kizlar ama olmasada rapor hakkimi kullanicam 5 gün
Canım sen niye 37. Haftada doğum yapıyorsun bir sorun mu var

canım çok sevindim ve çok duygulandım..güle güle sağlıkla büyüt bebişini,Rabbim inşallah bize de gösterir o günleri

her bünye aynı olmayabilir.. benim de ilk iki ay fazla olmuyordu 3. ve 4. aylarda çok olmuştu sonra kesildi..akrabalardan bazılarından duymuştum 9 ay boyunca hep mide bulantısı çekenler olmuş kişiye göre değişiyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…