bende de aynı şikayet var. son gittiğim bir doktor gaviskon double action verdi. o bayağı iyi geldi. sende doktoruna bir sor istersen.Selam kızlar!Uzun zamandir reflü sıkıntisı çekiyorum yani yaklasik 1.5 aydır fakat bugünlerde çoğaldı uyku uyuyamaz hale geldim.Sizde durumlar nasıl ben cayır cayır yaniyorum...
Ne tesadüf biz de bugün gideceğiz 13.15te randevumuz:)Günaydın pamuk şekerleri
Bugün oglumu görmeye gitcez babasıyla. Inşallah yine poposunu bize dönmez
fulya01... canım zencefil kullanabilirsin. hamilelikte güvenli ve bulantıyı kesiyor.
Bu arada benim bulantım da olmadı. Sadece yemeklerin kokusu hoşuma gitmiyor ve iştahım kapanıyor. Sizde ne zaman başladı bulantı?
Bizimde 14.20 babası bayadir görmedi de özlemişNe tesadüf biz de bugün gideceğiz 13.15te randevumuz:)
Merhaba canım geçen ay in 13 de de yaşadım kısa sürmüştü bu ayın 13 de tekrar oldu ve 3 gün sürdü çok korktum suan evde dinleniyor um. Rapor aldım bu s ef erMerhaba arkadaşlar hafta sonları eşim evde takip etmekte zorlanıyorum sayfalarıayuzlu canım bol bol Kur'an oku herşey Rabbimin elinde ondan umut kesilmez sende kızından umudu kesme sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Alışveriş yapanlara isim kararı verenlere hepsi dehayırlı olsun. hayat masal naz Daha önce sıkıntın var mıydı aniden mi yaşadın bunları geçmiş olsun canım
benim de üstteki yaramaz öyle hep arkadasını dönüyor. alttaki de çok pozcu resmen objektiflere oynuyor çok komiklerGünaydın pamuk şekerleri
Bugün oglumu görmeye gitcez babasıyla. Inşallah yine poposunu bize dönmez
Erken değil canım Allah korusun kötüsünü düşünmeyelim ama hazırlıklı olmak gerekiyor ne olur ne olmaz ..Merhabalar kızlar.. YAvrularını kucaklarına alan arkadaşlar gözünüz aydın.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.. Darısı bizlere olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..
Size birşey soracağım.. Çanta hazırlıkları ve bebeğin kıyafetlerini filan ufak ufak almaya başlamışsınız.. Ne zaman alsam diye düşünüyorum hepsini toptancıdan tek seferde alacağım.. Bir de arkadaşım tek bebek olduğu halde erken doğum yaptı çantanı hazırla diyor. Sizce erken değil mi?
çok üzüldüm canım inşallah bi sıkıntı yaşamadan bebeklerine kavuşursun..Yeni dogum yapmış arkadaşlar rabbim hayirli evlat etsin vakitlice darisi da başımıza olsun inşallah.kizlar dun kontrolumuz vardi.rahim agzimdaki dikis bir kaç hafta daha gotururmus.simdiki problemimizde kizdaki gelisim gerligi bu yuzden suyuda azalmis.kizimin gobek cevresi dunku prof.23.haftada kalmis dedi bugun normal bi operatore gittik oda 25.haftada dedi.dr.boyle giderse kızın gelişimi durabilir dedi.bunun sonucundada size su soruyu sorarız:kizin gelisimi durmak uzereyken ikisini birden alalimmi ama erkegin gelisimi simdilik iyi gidiyor.yada kiz gittigi yere kadar gitsin oglani riske atmayalımmi dersiniz dedi bu soruyu simdi degil zamani gelince sorucam dedi.kafam allak pullak ben nasil kiyayim yavrularima rabbim bizler icin mucizelerini yaratsin drlar yanilsin ınsallaaaahh
bebeğim için olan bütün ağrılar, sancılar, sıkıntılar, farklılıklar benim de çok hoşuma gidiyor şükür gibi geliyor bana :):)Ben dun gece 1 30 gibi yattim.2 30-4-5-7 ve 8 de uyandim.ya tekmeyle ya susamayla ya aclikla ya da wc ihtiyaciyla.bence kesinlikle rabbim bizi hazirliyor.uykusuzluga surekli uyuyup uyanmaya ...her kalktigimda sarilip oksayip dua ediyorum bu gunleri yasadigima
off bu beşik işinden dolayı benim de kafam allak bullak benim odun kocam oda almıycaz diyoGünaydın kızlardun biraz mobilya baktik ne kadar pahaliymis ustelik sadece gardropla besik alicaz.2 binden basliyor fiyatlar babytech besiklere de baktim.onlarda 700 kusur.ben babytechin beyaz kelebekler besigiyle dolap almayi dusunuyordum acikcasi ama sanki begendigim dolabin yaninda basit kaldi uymadi gibi.dolap perdeli country tarzi.ama dolabin kendi besigide cok derin degil.bebek ayaklaninca rahat olmaz duser gibi geldi.biraz aklim karisti biraz.ama sonunda araba aldik.
maaşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına :)kızlaaaaaaaaaaaaar
perşembe günü saat 11:40da çok şükür oğlumuza mehmet çınar'ıma kavuştuk :)
sizlerin desteğiniz ilginiz dualarınızla oğlum şimdi yanımda uyuyor şükür :)
perşembe sabahı kontrolde 3,5 cm açıklığım vardı suni sancı verildi ve iki buçuk saat sonra oğluma normal doğumala kavuştum hem normal doğum istemiştim o anı yeniden yaşamak ve onun her aşamasını tekrar görmek için :) çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :) acıdı mı evet hala acım var mı evet ama yanımdaki o güzelliğe ve o ilk sesine o ilk dokunuşuna değerdi :) minik kuzumun doğduğu andan ta doğumhaneden çıkanakadar ağladım :) doğumhanede kuzmu dr kontrol ettikten sonra koydular yanıma dr benle uğraşırken hiç birsey hissetmedim o an herşeyin acısını unuttum dünya durdu sanki :) yanağıma dokundurdular öptüm :) kızımda yaşayamadığım herşeyi yaşattı drum sağolsun :) şuan çok yorgunum uykusuzum :) ama önemli değil :)
rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın :)
hepinizi öpüyorum :)
Doğuma kadar olacağız gibi görünüyor.Göbüş büyüdükçe deri kalınlasiyor ve dahada zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.hele iğneyi zorladıkça girsin diye iç kanama oluyor ve mor menekşelerle geziyorumyaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
Hosgeldin canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım gecen hafta sali günü hamile oldumu öğrendim. Şuan kese görmeyi bekliyorum. Sanirim ikiz olacak kan degerim yüksek çıktı. Ayin 26 sini iple çekiyorum.
Cnm bnce hersey yolunda sislik harc dger belirtiler bndede oldu hc endiselenme.icin rahat degilse dr bi git istersen.Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar. Güzellikler ve umutla dolu bir hafta olsun inşallah.
Benim yine bir sorum var. Benim 5. haftasonun sonunda adet benzeri ağrılarım tamamen geçti. Yerini göğüs hassasiyeti aldı. Yalnız karnımdaki şişlik de azaldı. Şişlik benim ilk belirtimdi. Dünden beri (6+3) kıyafetlerim yeniden olmaya başladı. Bu kötü bir şey mi? Sizlerde de şişlik ne zaman geçti?
Bir de artık sancım ağrı olmuyor ama alt karın bölgemde, bazen acıma gibi rahatsızlık, doluluk, ağırlık hissi oluyor. Belimde de aynı sıcaklık ve acıma var. Adet olacakmışım gibi bir his ama ağrı/sancı yok. Tarif ettiğim gibi bir his yaşayan oldu mu? Açıkcası yine çok endişeleniyorum.
5+6'da gittiğimizde kese ve yolk kesesini görmüştük. Daha bebeği ve kalp atışını görmediğimiz için çok korkuyorum Allah korusun bir şey olacak diye.
Canim benim dr.um bacagin ust kısmından vurabilirsin dedi cunku kanıyordu göbeğim daha kolay oluyor bi sor istersen sendeDoğuma kadar olacağız gibi görünüyor.Göbüş büyüdükçe deri kalınlasiyor ve dahada zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.hele iğneyi zorladıkça girsin diye iç kanama oluyor ve mor menekşelerle geziyorum
Bana kolundan yada bacağından vurabilirsin dedi ama nedense cesaret, etim sıkı ondan heralde. birgün eşime vurdurayim bakalım nasıl olacak.birde saatli mi vuruyorsun ?Canim benim dr.um bacagin ust kısmından vurabilirsin dedi cunku kanıyordu göbeğim daha kolay oluyor bi sor istersen sende
Yok canim saatli yapmiyorum gece yatmadan once yapiyorum önceden bacagin yan tarafini gostermislerdi ordan vuruyordum karnim buyuyunce yanlara varmakta zorlandigimi dr a söyledim ustunden vur dedi hem daha az acıyor hemde kolayBana kolundan yada bacağından vurabilirsin dedi ama nedense cesaret, etim sıkı ondan heralde. birgün eşime vurdurayim bakalım nasıl olacak.birde saatli mi vuruyorsun ?
Bununla geçmiş olsun canım bi daha hiç olmaz inşallahMerhaba canım geçen ay in 13 de de yaşadım kısa sürmüştü bu ayın 13 de tekrar oldu ve 3 gün sürdü çok korktum suan evde dinleniyor um. Rapor aldım bu s ef er
ah canım ah sorma yine krizlere soktu beni en iyisi hiç kavga etmemek dedim ve tamam dedim nasıl istiyosa öyle yapsın pinti bi odun benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?