2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Selam kızlar!Uzun zamandir reflü sıkıntisı çekiyorum yani yaklasik 1.5 aydır fakat bugünlerde çoğaldı uyku uyuyamaz hale geldim.Sizde durumlar nasıl ben cayır cayır yaniyorum...
bende de aynı şikayet var. son gittiğim bir doktor gaviskon double action verdi. o bayağı iyi geldi. sende doktoruna bir sor istersen.

Ne tesadüf biz de bugün gideceğiz 13.15te randevumuz:)
Bizimde 14.20 babası bayadir görmedi de özlemiş

Merhaba canım geçen ay in 13 de de yaşadım kısa sürmüştü bu ayın 13 de tekrar oldu ve 3 gün sürdü çok korktum suan evde dinleniyor um. Rapor aldım bu s ef er

Erken değil canım Allah korusun kötüsünü düşünmeyelim ama hazırlıklı olmak gerekiyor ne olur ne olmaz ..

çok üzüldüm canım inşallah bi sıkıntı yaşamadan bebeklerine kavuşursun..

bebeğim için olan bütün ağrılar, sancılar, sıkıntılar, farklılıklar benim de çok hoşuma gidiyor şükür gibi geliyor bana :):)

off bu beşik işinden dolayı benim de kafam allak bullak benim odun kocam oda almıycaz diyo küçük bi beşik alırız diyo, evimiz müsait fazla odamız var anlamıyorum ki neyin kafasını yaşıyor, küçük ahşap beşiklerden babytech beğendim ama bu sefer de eşyalarını nereye koyucam yanına bi şifonyer ya da bi dolap şart ama anlatamıyorum ki çok karışık ve üzgünüm bu yüzden

maaşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına :)

ultasonda kafa karın uyluk kmiği falan ölçüyorlar ya onun awg si kaç olmalı

yaaa cleaxne igne olan varmi göbek büyüdükçe gobekten vurmaya korkuyorum artik siz nasil yapiyorsunuz.
Doğuma kadar olacağız gibi görünüyor.Göbüş büyüdükçe deri kalınlasiyor ve dahada zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.hele iğneyi zorladıkça girsin diye iç kanama oluyor ve mor menekşelerle geziyorum

Cnm bnce hersey yolunda sislik harc dger belirtiler bndede oldu hc endiselenme.icin rahat degilse dr bi git istersen.

Reactions: 9ay
Canim benim dr.um bacagin ust kısmından vurabilirsin dedi cunku kanıyordu göbeğim daha kolay oluyor bi sor istersen sende

Canim benim dr.um bacagin ust kısmından vurabilirsin dedi cunku kanıyordu göbeğim daha kolay oluyor bi sor istersen sende
Bana kolundan yada bacağından vurabilirsin dedi ama nedense cesaret, etim sıkı ondan heralde. birgün eşime vurdurayim bakalım nasıl olacak.birde saatli mi vuruyorsun ?

Bana kolundan yada bacağından vurabilirsin dedi ama nedense cesaret, etim sıkı ondan heralde. birgün eşime vurdurayim bakalım nasıl olacak.birde saatli mi vuruyorsun ?
Yok canim saatli yapmiyorum gece yatmadan once yapiyorum önceden bacagin yan tarafini gostermislerdi ordan vuruyordum karnim buyuyunce yanlara varmakta zorlandigimi dr a söyledim ustunden vur dedi hem daha az acıyor hemde kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…