Daha 21. Haftadayim nasil dayanacam bilmiyBana da herkes doguma kadar devam eder diyolar
Hmm şimdi anlaşıldı. Canim 2 kere tecrübe ettim. Kuru fasulye yersen karnın o kadar sert oluyor ki ağrı giriyor kasilma gibi. Ben 2 kere o hataya düştüm beni mahvetti. O dokunmuş belli 3 güne gecerBilmiyorumC A N O ama agrim var baya aksam da kuru fasulye yedim baya acaba o mu sıkıştırdı diyorum
Bizim can bebek bu ...... annesi nerdesin inşallah iyisinizdir. Rabbim sen koru
canm bn progestan fitil kullaniyorum.bnmde fitil birikmis yogun bi kanamayla atti bn cok korkmstm dusuk yaptm die.ama smdi cok iyiyz.sendede ole olablr dr soyleArkadaşlar selam yeniden. Tam rahatladım diyorum yeni bir şey oluyor.
Artık crinone jel iyice birikmeye başladığı için zaman zaman kalıntıları geri geliyor. Ilk 5. Haftanın sonunda gelmişti. Beyazdı ama içinde 1-2 tane açık kahve tortu vardı. Şimdi 6. Haftanın sonunda yine geldi ve bu defa yine küçük ama siyaha kaçan koyu kahve bir kaç parça ver içinde. Bunun dışında lekelenme vs yok. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
ay kuzum benim ya inşallah şifa bulur. çok merak ediyorum ben de kanbolat nerelerde acaba...
canım bebek basınç yapıyor olabilir. bende de karında sertleşme vardı. doktor doğum kasılması dinlen bol bol dikkatli ol bol su iç dedi. sen de bir konuş doktorunla. inşallah önemli bir şey yoktur.İnsallah iyidir durumlari kanbolat bir an once yazsa kizlar benim agrim var dun geceden beri kasik agrisi ozellikle wc den sonra iki buklum kaliyorum 3 dk sonra falan duzeliyorum cok sanci oluyo kipirdayamiyorum boyle olan varmi aranizda karin bolgem ve belimede vuruyor agri
canm bn progestan fitil kullaniyorum.bnmde fitil birikmis yogun bi kanamayla atti bn cok korkmstm dusuk yaptm die.ama smdi cok iyiyz.sendede ole olablr dr soyle
Hmm şimdi anlaşıldı. Canim 2 kere tecrübe ettim. Kuru fasulye yersen karnın o kadar sert oluyor ki ağrı giriyor kasilma gibi. Ben 2 kere o hataya düştüm beni mahvetti. O dokunmuş belli 3 güne gecer
canm bnm kanamamin nerden geldigini bilemeyiz dedi cunki baktklarnda kanama alani gorunmuyodu buda ii bise.yani bn bol bol dinleniyorum.kanam oldugunda progestqnin ignesini vuruyorlar.yani hic moralini bozma. bebeginin orda we ii oldgunu dusun beyin algilasin cnm.Canım benim sağolasın. Gördün mü bebişini?
Ben bugün işe gitmedim. Yarın da gitmeyeceğim. Grip gibiydim çok şükür dinlenince iyileştim.
Tam kendi kendime karar alıyorum rahat olacağım, bebeği de sıkmayacağım, kendimi ve çevremi üzmeyeceğim diye bir şey oluyor.Sendeki kanama nerede olmuş? Jelin gelen kısmını inceledim. Bir kısmı beyaz bir kısmı da turuncuydu. Turuncu da kanama mı demek acaba? Jelin siyaha boyanmış kısmı elma çekirdeği kadardı. Gördüğümden beri kendimi yine huzursuz hissediyorum. Sanki rahimde hareketlilik var, ısınma, hafif ağrı gibi. Psikolojik de olabilir.
Çok zor elde ettik, Allah buraya kadar gelmemizi kısmet etti, inşallah devamını da kısmet eder.
CANim ya.cok meraktayim cok
Ortak sorunlarımızı birlikte cozuyoruz ben şimdi kuru fasulye nohut bulgur mısır bu tür sisiren şeyleri yemiyorum yersem de az bi kepçemelina1983 evett kuru fasulyedenmiss kizlar rahatladim valla cok sukur dogrucam sanmistim hay Allahim nasil sanci cektim cok yemistim ondan oldu sanirim teskler kizlaar iyiki varsiniz burada dr u aramadan cogu seyi cozuyoruz ne guzel
Ooooooooo maşallah canım Allah nazarlardan saklasın.Doktordan geldik teyzeleri.az daha dayan dedi. 2 hafta sonra kontrolde dogumu konusalim dedi.anladigim kadariyla nisanin ilk haftasi almayi dusunuyor. ayyy olur mu gecer mi derken sukurler olsun dogumu konusacak zamana geldik.
Neden mi karnında atan iki küçük kalp den annesi. ..Slm kizlar.ben 2 hafta rapor aldim evde yatiyorum. Tansiyonum hala dusuk. Basimin agrisi gecmiyor. Biraz azaldi... surekli yatiyorum.Basim donuyor kalkinca. Gerci yatmaktan da basim agridi...5 gundur ilkkez bugun dogru durust yemek yedim.
neden boyle oldum bilmiorum. Benim gibi olaniniz varmi kizlar? Ikiz diye mi boyleyiz acaba?
Amin canim insallah once dogum hikayelerimizi sonra cocuklarimizin yaramazliklarini konusalim insallahOoooooooo maşallah canım Allah nazarlardan saklasın.Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin. Ne güzel günler gelip geçti ve hala geçmekte. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin
canım crinone jel havayla temas ettiği zaman renginde değişiklik oluyor hafif sarımsı hatta baya sarımsı oluyo vajina içinde beklerken renginde değişiklik olmuş olabilir ama istersen doktora sor içinin rahat etmesi için hepimizin evlatları Allah a emanetCanım benim sağolasın. Gördün mü bebişini?
Ben bugün işe gitmedim. Yarın da gitmeyeceğim. Grip gibiydim çok şükür dinlenince iyileştim.
Tam kendi kendime karar alıyorum rahat olacağım, bebeği de sıkmayacağım, kendimi ve çevremi üzmeyeceğim diye bir şey oluyor.Sendeki kanama nerede olmuş? Jelin gelen kısmını inceledim. Bir kısmı beyaz bir kısmı da turuncuydu. Turuncu da kanama mı demek acaba? Jelin siyaha boyanmış kısmı elma çekirdeği kadardı. Gördüğümden beri kendimi yine huzursuz hissediyorum. Sanki rahimde hareketlilik var, ısınma, hafif ağrı gibi. Psikolojik de olabilir.
Çok zor elde ettik, Allah buraya kadar gelmemizi kısmet etti, inşallah devamını da kısmet eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?