- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
canım biriken jel değil rahim ağzının bir iki mm içerisi kapalı et var.int. baktım vajinal varis veya olip olabilir diyo normal doğuma engelmiş.bu yüzden tedirgin oldum ben de pazartesi doktora gideyim de bakalım ne diyecek.inş. sıkıntı olmazAynen o nasil biseydi. Bize birak iliskiyi oynasmak da yasak
bizimki iste lohusaliktan sonra yuz gorumluguyle filan usulune uygun bir merasim planliyor tabi ogulcuklarini hesaba katmiyor garibim
canim haftalarin ilerliyor birikmmesi normal vucut progestana ihtiyac duyuyor ve kullaniyor. Ama et parcasi olayini anlamadim. Biriken jel olabilir mi ya da rahminde degisiklikler oluyordur. Bunun etkisi olabilir mi
evet canım bugün daha iyiyim artık unuttum dünü :)Canim hic takilma benim bebis hep bi haft onden gitti kilosu. Sonra bi gittik bi hafta geriye dusmustu. en son ultrason muayenesinde yine masallah iki hafta onde cikti. O degisiyo surekli ama sen bol balik ye ceviz ye kuru uzum ye bunlar kilosunu artiriyomus hamileyken. Hem artik sutu de dusunmek lazim kuru uzum guzel sut yapiyomus. Tekmelere de gelince ben de bikac gun resmen idrar keseme tepindigini hissettim. Durmadan wc ye gidiyordum ama sonra o da duzeldi bi gobek deligi hizamda oluyo bazen az daha yukarda bazen bobreklerime dogru durmadan degisiyo simdi. Sikma canini sen bebislerin keyfi gayet yerinde.
süt içemiyordum ama bugünden sonra günde 1 bardak içicem tatlım söz verdim kendime :)sen bozma moralini kendini yumurtaya ceviz fındık fıstığa ver bak görürsün nasıl gelişimi fark ediyor. ben günde 2 yumurta yiyorum. günde ortalama bir avuç ceviz fındık yiyorum. 400ml kadar süt içiyorum. sen de bunlara dikkat edersen elinden geleni yaparsın büyüdüğü kadar büyür sonrası Allahtan...
Canlarim hepinize cok tskler. Desteginiz icin. Valla canim cok sıkılmisti ama cok rahtladim biseyim ikmayinca sukur Rabbime... normalde esim onemli bi gunu unuttugunda kiyametler kopardi evde. Can skntimdan bugun evlenme yildonumumuz oldugunu bile unutmusum. Odun modun dagdan inme tarlada bitme diyorum ama bugun esim bana cicek gondermis. Hic boyle huyu yoktu. Cicek almisligi var ama verisi filan bi garip oluyordu mesela bi kere cicegi ban verirken kafa bambaska yere bakiyordu tutusu bile bi garipti. Bugun cicegimi cicekci getirdi sanirim vermeyi bilmedigini kabullendi.aksam yemege gelmis ben uyumusum zaten. Bi uyandim kahvaltilik biseler hazirlamis. Oturdum tam yicektim ki ekmegi kaldirdim altinda kutubide yuzuk almis ama snki alirken anasini dusunup ona gore almis. Biraz eski zaman isi ama degistirmiycem cikarmiycam da parmagimdan. Bugune kadar beni hic bu kadar sasirtmamisti. 9. yilimiza girdik bu arAda. cok sukur Allahima daha karnimda da olsa 3 kisiyiz sonunda dip not: geldiginde bi bahaneyle kafasina iyce bakcam yarik catlak bise var mi die
Niye konusmuyosunuz kiz kacirmisim ben yazdiysan da. Bosver kusluk yapma. yani buyuk bi hatasi varsa cezasini ceksin de ufak biseyse hic buyutme inan varya benim küsme rekorum 29 gun esime o da taa 2 3 yillik evliyken kocayla konusmayinca evin tadi olmuyo. Ne yapsan bos bos geliyo insana. Duzeltin biraonce bence.bebisleri de etkilenmesin moral bozuklugumuzdan.KIZLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZE GÜNAYDIN... :):):)
evet canım bugün daha iyiyim artık unuttum dünü :)
süt içemiyordum ama bugünden sonra günde 1 bardak içicem tatlım söz verdim kendime :)
Maaşallah maaşallah canım ne güzel bi gün geçirmişsin inşallah bundan sonraki bütün günleriniz aynı güzellikte geçer, birbirinizin kıymetini bilin :) kocamla biz 1 haftadır konuşmuyoruz yazdıklarını okuyunca inan senin adına çok sevindim :)
bu bizim can mi yoksa
Başka haber yok heralde değilmi çok merak ettim nasıl durumları Allah yardımcıları olsun
Bizim can bebek bu ...... annesi nerdesin inşallah iyisinizdir. Rabbim sen koru
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kizlar bugün bebisimi gorcem:)))
Geçmiş olsun canım kıza hamile olanlarda o bölgelerde ağrı olurmuş öyle okumuştum. Benim kalça kemiğim belim sırtım ağrıyorİnsallah iyidir durumlari kanbolat bir an once yazsa kizlar benim agrim var dun geceden beri kasik agrisi ozellikle wc den sonra iki buklum kaliyorum 3 dk sonra falan duzeliyorum cok sanci oluyo kipirdayamiyorum boyle olan varmi aranizda karin bolgem ve belimede vuruyor agri
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar da olmuştu normal canım korkmaArkadaşlar selam yeniden. Tam rahatladım diyorum yeni bir şey oluyor.
Artık crinone jel iyice birikmeye başladığı için zaman zaman kalıntıları geri geliyor. Ilk 5. Haftanın sonunda gelmişti. Beyazdı ama içinde 1-2 tane açık kahve tortu vardı. Şimdi 6. Haftanın sonunda yine geldi ve bu defa yine küçük ama siyaha kaçan koyu kahve bir kaç parça ver içinde. Bunun dışında lekelenme vs yok. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
inşallah Can bebek iyidir.Rabbim merhametinle muamele et kaldıramayacağımız yük yükleme bize.sen kimseye evlat acısı yaşatma.aminBizim can bebek bu ...... annesi nerdesin inşallah iyisinizdir. Rabbim sen koru
Bana da herkes doguma kadar devam eder diyolarCanim bana travazol madecassol bide stilex yazmis annem kortizon icerebilir ama dusuk orandadir dedi deriden emilip kana karisip bebise gidebilmesi baya zor dedi. Travazol evde vardi vajinal kasinti icin vermisti onu dha once denedim iyce artirdi sanki digerlerini denemedim henuz esim azonce alil getirdi. Ama dun gece kasinmaktam uyuyamadim en son kalktim 3 gibi lierac surdum yattim zaten gozumden uyku akiyordu ondn mi lieracdan mi bilmiyorum uyuyabilmisim. Bu arada kime dedimse gecmisler olsun diyo kasinti basladiysa catlak kacinilmaz diyo halbuki 16 17. Haftalardan sonra baslmistim surekli kremlemeye bebek yagi zeytin yagi badem yagi kullanmaya
Niye konusmuyosunuz kiz kacirmisim ben yazdiysan da. Bosver kusluk yapma. yani buyuk bi hatasi varsa cezasini ceksin de ufak biseyse hic buyutme inan varya benim küsme rekorum 29 gun esime o da taa 2 3 yillik evliyken kocayla konusmayinca evin tadi olmuyo. Ne yapsan bos bos geliyo insana. Duzeltin biraonce bence.bebisleri de etkilenmesin moral bozuklugumuzdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?