2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım biriken jel değil rahim ağzının bir iki mm içerisi kapalı et var.int. baktım vajinal varis veya olip olabilir diyo normal doğuma engelmiş.bu yüzden tedirgin oldum ben de pazartesi doktora gideyim de bakalım ne diyecek.inş. sıkıntı olmaz

KIZLAR ÖNCELİKLE HEPİMİZE GÜNAYDIN... :):):)

evet canım bugün daha iyiyim artık unuttum dünü :)

süt içemiyordum ama bugünden sonra günde 1 bardak içicem tatlım söz verdim kendime :)

Maaşallah maaşallah canım ne güzel bi gün geçirmişsin inşallah bundan sonraki bütün günleriniz aynı güzellikte geçer, birbirinizin kıymetini bilin :) kocamla biz 1 haftadır konuşmuyoruz yazdıklarını okuyunca inan senin adına çok sevindim :)

Niye konusmuyosunuz kiz kacirmisim ben yazdiysan da. Bosver kusluk yapma. yani buyuk bi hatasi varsa cezasini ceksin de ufak biseyse hic buyutme inan varya benim küsme rekorum 29 gun esime o da taa 2 3 yillik evliyken kocayla konusmayinca evin tadi olmuyo. Ne yapsan bos bos geliyo insana. Duzeltin biraonce bence.bebisleri de etkilenmesin moral bozuklugumuzdan.

İnsallah iyidir durumlari kanbolat bir an once yazsa kizlar benim agrim var dun geceden beri kasik agrisi ozellikle wc den sonra iki buklum kaliyorum 3 dk sonra falan duzeliyorum cok sanci oluyo kipirdayamiyorum boyle olan varmi aranizda karin bolgem ve belimede vuruyor agri

Geçmiş olsun canım kıza hamile olanlarda o bölgelerde ağrı olurmuş öyle okumuştum. Benim kalça kemiğim belim sırtım ağrıyor

Arkadaşlar selam yeniden. Tam rahatladım diyorum yeni bir şey oluyor.

Artık crinone jel iyice birikmeye başladığı için zaman zaman kalıntıları geri geliyor. Ilk 5. Haftanın sonunda gelmişti. Beyazdı ama içinde 1-2 tane açık kahve tortu vardı. Şimdi 6. Haftanın sonunda yine geldi ve bu defa yine küçük ama siyaha kaçan koyu kahve bir kaç parça ver içinde. Bunun dışında lekelenme vs yok. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar da olmuştu normal canım korkma

Bana da herkes doguma kadar devam eder diyolar

evet canım haklısın tadı olmuyor gerçekten ama benim bi hatam yok kendi küstü konuşmadı 2-3 gün gitti salonda yattı sonra yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştı bu seferde ben yüz vermedim çünkü çok kırıldım artık sürekli aynı şeyi yapıyor anlasın onsuz da olabileceğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…