2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ikinci girtihim doktor bana hap onermedi krem verdi kortizon iceriyo diye kullanmaya korkuyorum geceleri kasintidan oluyorumsirke gecici olarak iyi geliyor gece kalkip dus aliyorum arkadaslarim doguma kadar devam eder diyor daha doguma cok var sürekli dua okuyorum tedavisi yok karnimdada cikti kabarma lar

canım bende senin gibiydim ilk 3 ay hiç yapmadık biz de hatta unuttuk bile 3.5 aylıkken kanamam oldu zaten doktor kendi yasak koydu,5.ayından sonra da heralde bizimkinin canına tak dedi dktra sor diye tutturmaya başladıben de cesaretimi toplayıp sordum o da izin verdi.şimdi yapıyoruz ama korkarak o korku bende daha çok var gerçi ama idare edicek artık benim kaprislerimi

KIZLAR YARDIIIM..günaydın kızlar. ya kendime nazar ettim herhakde.herşey yolunda gidiyo diye.dün gece vajina ağzında jelin artık birikmediğini farkettim.afedersiniz parmağımla yokladım vajina girişimde et parçası var neredeyse ağzı tamamen kapatmış.çok korkuyorum. ne olabilir bu.sizde bu durumu yaşayan var mı

Günaydın güzel anneler sensizim89 sonuçlarına cok sevindim.Dediğim gibi de çıktı her doktor güvenilir olmuyor neyse ki sana bişey yapamamış. nefise erdem canım biz transferden sonra cinselliģi rafa kaldırdık.Ben arada eşimin agzını yoklasam da asla öyle biseyin lafını bile ettirmiyor.dogurana kadar tutarım kendimi nolacak diyor.Çok ugrastık didindik ona zarar gelirse kendimi asla affetmem diyor.Artık cinselliği unuttuknanlıycan :))

Canım rahmin büyüyür ve henüz aşağıda 4 aydan sonra yukarıya çıkmaya başlatacak o yüzden o bölgede değişiklik olması gayet normal, hamileyim artı her gün değiliyor vücudumuz şiddetli ağrı ve kanama dışında pek bişeyden korkmaya gerek yok bence

Cinsellik mi?neydi o yaa
Benimde hic dusuk riskim olmadi Allah a sukur ama tup bebek doktorum 9 ay yasak dedi zaten bu kadar zor elde etmisken riske atamam bende esimde anlayisli cok sukur bu konuda yapicak bisey yok

Cinsellik mi?neydi o yaa
Aynen o nasil biseydi. Bize birak iliskiyi oynasmak da yasak
bizimki iste lohusaliktan sonra yuz gorumluguyle filan usulune uygun bir merasim planliyor tabi ogulcuklarini hesaba katmiyor garibim

canim haftalarin ilerliyor birikmmesi normal vucut progestana ihtiyac duyuyor ve kullaniyor. Ama et parcasi olayini anlamadim. Biriken jel olabilir mi ya da rahminde degisiklikler oluyordur. Bunun etkisi olabilir mi

benimde öyle bir durumlarım oldu ve korktum ama rahim erken dogum olmaması için kendi yapısını değiştiriyormuş ve eğer cinsellik yoksa bide ondan da yapısı değişiyormuş ama merak etme herşey düzelcek:)

Canim bana travazol madecassol bide stilex yazmis annem kortizon icerebilir ama dusuk orandadir dedi deriden emilip kana karisip bebise gidebilmesi baya zor dedi. Travazol evde vardi vajinal kasinti icin vermisti onu dha once denedim iyce artirdi sanki digerlerini denemedim henuz esim azonce alil getirdi. Ama dun gece kasinmaktam uyuyamadim en son kalktim 3 gibi lierac surdum yattim zaten gozumden uyku akiyordu ondn mi lieracdan mi bilmiyorum uyuyabilmisim. Bu arada kime dedimse gecmisler olsun diyo kasinti basladiysa catlak kacinilmaz diyo halbuki 16 17. Haftalardan sonra baslmistim surekli kremlemeye bebek yagi zeytin yagi badem yagi kullanmaya

ay canım çok alemsin yaa. işte adamlara dank etmesi için arada demek ki kötü bir şey olması gerekiyor. benimkisi de ne zaman üşütsem sıcak su yapayım mı der elinden gelen ve aklına gelen tek şey o herhalde diyorum bazen kızsam da

Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinin bu kafa hiç bozulmasın inşallah

of iyice saçmalamış o da ya. kızı erkeği fark etmez huysuz bebek huysuzdur bu da anne karnından anlaşılacak bir şey değil yani... hay allahım yarabbim ya. neyse gönlünü almış en azından ama bu erkekler cidden bazen akıl tutulması yaşıyorlar. sanki normal doğum yapan herkes doğumdan çıkıp da iş yapmaya mı başlıyor? ben normal doğumdan sonra ağrıdan ve kasılmadan bir sene kendine gelemeyen gördüm keşke sezeryan olsaydım diyordu. şans işte o biraz. inşallah rahat atlatırız da Allahım kimseye muhtaç etmez...

canım bu sene ortalıkta çok ağır mikroplar geziyor çok dikkat et kendine. benim de eşim hasta uzak durmaya çalışıyorum ondan olabildiğince. sen de bol bol meyve ye. vitamin almaya çalış. bırakma kendini. burnun tıkanırsa okyanus suyu iç bir de günde birkaç kere sıcak suyun içerisine yarım limon sık onu iç.

Amiin canim amiin. Allahim hepimizin evlerinin nesesini huzurunu mutlulugu eksik etmesin bebislerimizle taclansin mutluluklarimiz insallah. Valla sabah yine kahvaltimi hazirlamisti dyanamadim dedim canim neyi kafasini yasiyosan ayikma nolur boyle devam et dedim bi de bizim ev mahale arasinda ya eskici geciyo burdan bagira bagira nerdeyse hergun. Denk geldikce adam eskiciiii diye bagirdiginda hadi canim toparlan kiyafetlerini filan hazirla diyodum ilkinde noldu dedi seni verip yerine legenle mandal alcam demistim. Klasik oldu her eskici gecmesinde hadi toparlan diyordum. Bugun yine biz kahvaltidayken gecti hani bise demedin dedi. Canim sen yenilendin gerek kalmadi dedim

canım o da jel olabilir bende öyle kocaman kocaman kitleler halinde çıkıyordu bir süre kullandıktan sonra öyle canım acıyordu ki isyan ettim bıraktım sonra doktorum da bir hafta sonra başka ağızdan alınan bir hap verdi...

çok iyiymiş yaa benimkine desem çok bozulur surat iki karış asılır hemen
aman iyi iyi maşallah böyle devam etsin

çok teşekkür ederim rahatladım biraz yine de pazartesi doktora gideyim diyorum hem bebişi de bi kere daha görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…