2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Doktordan geldik teyzeleri.az daha dayan dedi. 2 hafta sonra kontrolde dogumu konusalim dedi.anladigim kadariyla nisanin ilk haftasi almayi dusunuyor. ayyy olur mu gecer mi derken sukurler olsun dogumu konusacak zamana geldik.
Ayy cok heyecanli Allahiim insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebisleri
C A N O evet boyle cok iyi oluyor birbirimize yoldas olduk ne guzel

O OzlTzk hadi bakalım hayırlısı gelsin bi bebiş daha senin ikizmiydi canım o kadar çok yazılıyo ki buraya unutuyorum bi de niye erken olucaktı
Evet canim ikiz olacak allahin izniyle.daha once 38+6 da sebebi bilinmeyen bir kaybim oldugu icin kimse durmak istemiyor.35 hafta olsun yeter diyorlar bakalim

Evet canim ikiz olacak allahin izniyle.daha once 38+6 da sebebi bilinmeyen bir kaybim oldugu icin kimse durmak istemiyor.35 hafta olsun yeter diyorlar bakalim
hee o zaman evet kiloları iyiyse sağlıkları iyiyse beklemenin bi manası yok hepimiz için hayırlısı olsun rabbim korusun onları

melina1983 evett kuru fasulyedenmiss kizlar rahatladim valla cok sukur dogrucam sanmistim hay Allahim nasil sanci cektim cok yemistim ondan oldu sanirim teskler kizlaar iyiki varsiniz burada dr u aramadan cogu seyi cozuyoruz ne guzel
canım bundan sonra gaz yapan şeyler yediğinde kimyon dök öyle ye. ben süte bile kimyon döküyorum gaz yapmasın diye.

Off nasil zordur annenin boyle bi yol ayriminda kalmasi. Rabbim seni boyle bi yol ayrimina sokmasin insallah. Allahim yar ve yardimciniz olsun canim.

Rabbim mehmet cinara saglikli sihhatli mutlu huzurlu sans ve basari dolu kocaaa bi ömur versin insallah canim. Oglunuzla bir yasayin, yaşlanin insallah.

Ne tesadüf biz de bugün gideceğiz 13.15te randevumuz:)
Canim hamileyken benim reflumde tavan yapmisti. Gavisconlar falan fayda etmedi.siseleri dikiyodum kafama. 23. Haftadan sonra lansor 30mg kullan dedi doktorum. Sende bi danis dr.una canim. En iyi ben bilirim reflu eziyetini. Baska turlu gecmez 9 ay.

kanbolat h.geldin canm ne oldu neler yaptiniz meraklandik kac gundur haberinizi bekliyoruz
Canim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.

Rabbim kabul etsin canım tez vakitte toplasin kendini CaN

Amin insallah Rabbim kabul etsin Can a guc versin insallah olsun aynida olsa haberini alalim icimiz rahat etsin tabiki senin kadar Olamayiz belkk ama bizde merakla dualarimizla bekliyoruz onu

canım allahım yardımcınız olsun :) tatlım hergün dua ediyorum sana ve can'a :)

Adağın Can'a can katsın inşallah! Rabbim onu sağlığıyla sana bağışlasın.

Off nasil zordur annenin boyle bi yol ayriminda kalmasi. Rabbim seni boyle bi yol ayrimina sokmasin insallah. Allahim yar ve yardimciniz olsun canim.
Insallah canim insallaah cok zor bi durum ama inaniyorum rabbime bana inşallah o uzuntuyu tattirmayacak.canin durumu iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…