Ayy cok heyecanli Allahiim insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebisleriDoktordan geldik teyzeleri.az daha dayan dedi. 2 hafta sonra kontrolde dogumu konusalim dedi.anladigim kadariyla nisanin ilk haftasi almayi dusunuyor. ayyy olur mu gecer mi derken sukurler olsun dogumu konusacak zamana geldik.
Evet canim ikiz olacak allahin izniyle.daha once 38+6 da sebebi bilinmeyen bir kaybim oldugu icin kimse durmak istemiyor.35 hafta olsun yeter diyorlar bakalim
hee o zaman evet kiloları iyiyse sağlıkları iyiyse beklemenin bi manası yok hepimiz için hayırlısı olsun rabbim korusun onlarıEvet canim ikiz olacak allahin izniyle.daha once 38+6 da sebebi bilinmeyen bir kaybim oldugu icin kimse durmak istemiyor.35 hafta olsun yeter diyorlar bakalim
canım bundan sonra gaz yapan şeyler yediğinde kimyon dök öyle ye. ben süte bile kimyon döküyorum gaz yapmasın diye.melina1983 evett kuru fasulyedenmiss kizlar rahatladim valla cok sukur dogrucam sanmistim hay Allahim nasil sanci cektim cok yemistim ondan oldu sanirim teskler kizlaar iyiki varsiniz burada dr u aramadan cogu seyi cozuyoruz ne guzel
Neden mi karnında atan iki küçük kalp den annesi. ..
Off nasil zordur annenin boyle bi yol ayriminda kalmasi. Rabbim seni boyle bi yol ayrimina sokmasin insallah. Allahim yar ve yardimciniz olsun canim.Yeni dogum yapmış arkadaşlar rabbim hayirli evlat etsin vakitlice darisi da başımıza olsun inşallah.kizlar dun kontrolumuz vardi.rahim agzimdaki dikis bir kaç hafta daha gotururmus.simdiki problemimizde kizdaki gelisim gerligi bu yuzden suyuda azalmis.kizimin gobek cevresi dunku prof.23.haftada kalmis dedi bugun normal bi operatore gittik oda 25.haftada dedi.dr.boyle giderse kızın gelişimi durabilir dedi.bunun sonucundada size su soruyu sorarız:kizin gelisimi durmak uzereyken ikisini birden alalimmi ama erkegin gelisimi simdilik iyi gidiyor.yada kiz gittigi yere kadar gitsin oglani riske atmayalımmi dersiniz dedi bu soruyu simdi degil zamani gelince sorucam dedi.kafam allak pullak ben nasil kiyayim yavrularima rabbim bizler icin mucizelerini yaratsin drlar yanilsin ınsallaaaahh
Rabbim mehmet cinara saglikli sihhatli mutlu huzurlu sans ve basari dolu kocaaa bi ömur versin insallah canim. Oglunuzla bir yasayin, yaşlanin insallah.kızlaaaaaaaaaaaaar
perşembe günü saat 11:40da çok şükür oğlumuza mehmet çınar'ıma kavuştuk :)
sizlerin desteğiniz ilginiz dualarınızla oğlum şimdi yanımda uyuyor şükür :)
perşembe sabahı kontrolde 3,5 cm açıklığım vardı suni sancı verildi ve iki buçuk saat sonra oğluma normal doğumala kavuştum hem normal doğum istemiştim o anı yeniden yaşamak ve onun her aşamasını tekrar görmek için :) çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :) acıdı mı evet hala acım var mı evet ama yanımdaki o güzelliğe ve o ilk sesine o ilk dokunuşuna değerdi :) minik kuzumun doğduğu andan ta doğumhaneden çıkanakadar ağladım :) doğumhanede kuzmu dr kontrol ettikten sonra koydular yanıma dr benle uğraşırken hiç birsey hissetmedim o an herşeyin acısını unuttum dünya durdu sanki :) yanağıma dokundurdular öptüm :) kızımda yaşayamadığım herşeyi yaşattı drum sağolsun :) şuan çok yorgunum uykusuzum :) ama önemli değil :)
rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın :)
hepinizi öpüyorum :)
Canim hamileyken benim reflumde tavan yapmisti. Gavisconlar falan fayda etmedi.siseleri dikiyodum kafama. 23. Haftadan sonra lansor 30mg kullan dedi doktorum. Sende bi danis dr.una canim. En iyi ben bilirim reflu eziyetini. Baska turlu gecmez 9 ay.Ne tesadüf biz de bugün gideceğiz 13.15te randevumuz:)
Canim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.kanbolat h.geldin canm ne oldu neler yaptiniz meraklandik kac gundur haberinizi bekliyoruz
Rabbim kabul etsin canım tez vakitte toplasin kendini CaNCanim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.
Canim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.
Gaz yapan yiyeceklere biraz kimyon koyarsanız gazını alır ben hep yiyiyorum hiç şikayetim olmadıOrtak sorunlarımızı birlikte cozuyoruz ben şimdi kuru fasulye nohut bulgur mısır bu tür sisiren şeyleri yemiyorum yersem de az bi kepçeyoksa o gece uykum harap oluyor
canım allahım yardımcınız olsun :) tatlım hergün dua ediyorum sana ve can'a :)Canim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.
1hafta sürmüştü benimki canım.Kizlar merhaba bir konu hakkinda bilgi almak istiyordum Aşilama Vrya Tup bebek icin Rapor ne kadar surede cikartiliyor ???
Adağın Can'a can katsın inşallah! Rabbim onu sağlığıyla sana bağışlasın.Canim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.
Insallah canim insallaah cok zor bi durum ama inaniyorum rabbime bana inşallah o uzuntuyu tattirmayacak.canin durumu iyidir insallahOff nasil zordur annenin boyle bi yol ayriminda kalmasi. Rabbim seni boyle bi yol ayrimina sokmasin insallah. Allahim yar ve yardimciniz olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?