Bir bardak tuzlu ayran iç yükselir canımKizlar tansiyonumu olcturdum simdi 9 5 cikti dusmus biraz sersem gibiyim ne yapsam duzelir
Profil resminde ki bebek can herhalde rabbim size bağışlasınDemek oglumun haberlerini sizlerde gordunuz. Bizden habersiz yapilmis haber. Arkadasim telden arayip soyledi bize ertesi gun. Gebzede o soguk havada gozumun onunde helikopterdeki kuvezden hastane kuvezine kucakta gecirdiler ya oglumu ne taakat kaldi bende ne sabir.sinirlerim oyle bozulduki.ilk defa esimin omzunda hickira hickira agladim. Meger samsundan nakilde ayni sekilde yapilmis. Muhtemelen zonguldaktaki aktarmada. O gun 112 ile yasanan rezilligi bi gorseydiniz... gormediginiz iyi oldu. O gün galiba usuttu oglum. 6 ml sut alan oglum 1ml.i sindiremedi 2 haftadir.surekli safra geldi midesinden yesil yesil. Bobrek kötu degerleri yukseldi.odem yapti vucudu.2 haftayi devirdik. Cok sukur 1ml.le sute baslamislar tekrar.kotu degerler dusmus ve vucut odemini atiyo. Cok daha iyi olacak savasci oglum insallah teyzeleri. Dualarinizla... Dualarimizla...
Demek oglumun haberlerini sizlerde gordunuz. Bizden habersiz yapilmis haber. Arkadasim telden arayip soyledi bize ertesi gun. Gebzede o soguk havada gozumun onunde helikopterdeki kuvezden hastane kuvezine kucakta gecirdiler ya oglumu ne taakat kaldi bende ne sabir.sinirlerim oyle bozulduki.ilk defa esimin omzunda hickira hickira agladim. Meger samsundan nakilde ayni sekilde yapilmis. Muhtemelen zonguldaktaki aktarmada. O gun 112 ile yasanan rezilligi bi gorseydiniz... gormediginiz iyi oldu. O gün galiba usuttu oglum. 6 ml sut alan oglum 1ml.i sindiremedi 2 haftadir.surekli safra geldi midesinden yesil yesil. Bobrek kötu degerleri yukseldi.odem yapti vucudu.2 haftayi devirdik. Cok sukur 1ml.le sute baslamislar tekrar.kotu degerler dusmus ve vucut odemini atiyo. Cok daha iyi olacak savasci oglum insallah teyzeleri. Dualarinizla... Dualarimizla...
Kizlar tansiyonumu olcturdum simdi 9 5 cikti dusmus biraz sersem gibiyim ne yapsam duzelir
Dunde biraz vardi ama gecti sonradan bugunde oldu bi de sabah az yemistim ondanda aciktim dustu galiba yemek yedim birazda tuzlu cubuk kraker yiyorum simdi ay cok sersem yapiyo insaniPazartesi günü kendimi yorgun ve sersem hissedince evde ölçmüştüm 10/5 ti benimde. Öğleden sonra aşı için sağlık ocağına gittiğimde ebe hemşire tekrar ölçtü 9/5 çıktı. Bütün günüm yorgun,halsiz ve sersem bir şekilde geçti. Ama ertesi gün iyi oldum canım. Bu haftalarımız da tansiyon düşüklüğümüz normalmiş. Kendimizi fazla yormadan dinlenerek sadece dikkat etmemiz gerekiyor. Daha da düşerse tabi ki doktorunla görüşmen iyi olur.
Evet kucuk melegim Can. Amin canim insallah...Profil resminde ki bebek can herhalde rabbim size bağışlasın
Tuzlu birşey yemek degil sıvı ile tüketmek faydalı diye biliyorum bilgine....Dunde biraz vardi ama gecti sonradan bugunde oldu bi de sabah az yemistim ondanda aciktim dustu galiba yemek yedim birazda tuzlu cubuk kraker yiyorum simdi ay cok sersem yapiyo insani
Dualarımız minik ama sonra kocaman olacak yakışıklı delikanlımız içinDemek oglumun haberlerini sizlerde gordunuz. Bizden habersiz yapilmis haber. Arkadasim telden arayip soyledi bize ertesi gun. Gebzede o soguk havada gozumun onunde helikopterdeki kuvezden hastane kuvezine kucakta gecirdiler ya oglumu ne taakat kaldi bende ne sabir.sinirlerim oyle bozulduki.ilk defa esimin omzunda hickira hickira agladim. Meger samsundan nakilde ayni sekilde yapilmis. Muhtemelen zonguldaktaki aktarmada. O gun 112 ile yasanan rezilligi bi gorseydiniz... gormediginiz iyi oldu. O gün galiba usuttu oglum. 6 ml sut alan oglum 1ml.i sindiremedi 2 haftadir.surekli safra geldi midesinden yesil yesil. Bobrek kötu degerleri yukseldi.odem yapti vucudu.2 haftayi devirdik. Cok sukur 1ml.le sute baslamislar tekrar.kotu degerler dusmus ve vucut odemini atiyo. Cok daha iyi olacak savasci oglum insallah teyzeleri. Dualarinizla... Dualarimizla...
Maşallah onaEvet kucuk melegim Can. Amin canim insallah...
oyle mii tamam simdi ayran iciyorum tuzlu o zamanTuzlu birşey yemek degil sıvı ile tüketmek faydalı diye biliyorum bilgine....
Insallah canim cokca dua et birde internetten sekine duasini bul 19 ayet 19 gun 19 defa okunuyor faziletinide oku senide ferahlatir hersey coook guzel olacak inşallahCok yavas ilerliyoruz. Hatta bazen sil bastan aliyoruz ama cok daha iyi olacak insallah oglum.
Masallah diyelim canim hep boyle olun insallah. bizim kavgalar oyle siddetli oluyo ki anlatamam. cok bgiriyoruz birbirimize. Esimin oyle tartisma sonrasi barisma cabasi pek olmaz olsada beceremez barisiyim derken daha cok sinirlendirir beni. Benim zaten inadim inat. Ama kus olunca icim icimi yer. Icten ice dua ederim Allahim gelse ozur dilese diye ama son care ben atarim ilk adimi bi kac saat sesi cikmazsa dayanamam artik@lizz_1702
Ayy bu küsme nerden kaldı size yapma gözünü seveyim.Benim annemle babam çok küser sinir olurdum bunu düstur edindim asla küslük yapmadım eşime.Henüz iki yıllık evliyim bırak küsmeyi ses tonumuz bir kademe dahi yükselmedi,dilerim hep böyle gider.Olmuyor mu kırılmalar,alınmalar,kızmalar oluyor sabahlara kadar konuşuruz çözene kadar yada biri alttan alana kadar o yatağa gönüller alınmış olarak girilir.Hadi ilk adımı sen at yapma böyle konuşun artık
Insallah canim cok duacisi var Canin burda... toparlanacak inaniyoruz biz.Cok yavas ilerliyoruz. Hatta bazen sil bastan aliyoruz ama cok daha iyi olacak insallah oglum.
Canim bi kac yere baktik da istedigim gibi bulamadim. zaten biz esimle disardayken arkadas aradi cay bahcesine gidelim diye onunla bulusup oturduk sohbetimizi ettik kahvemizi ictik sonrada hava bozulunca eve geldim ben. Alirsam atarim artik resmini canimkanbolat bir gün haberler çok iyi diye yazacaksın buraya canı gönülden inanıyırum, sensizim89 benim gibi yatışbyapan annelerin yerine de gez gelinde de cicilerinizin fotograflarını at bize sevelim KNTMMM ayy maaşallah size ne güzel yapıyorsun keşke hepimiz senin gibi olabilsek
sen yazmistin degil mi donmus kakao yagi arattim esime bulamamis diye. Yanlis hatirlamiyorsam sen adanadaydin. Bu havada orada donmus olmaz. Dogal olmasi yeterli icinde baska katki maddesi olasin sadece alirken ona baksin. Niyeyse dun surerken birden aklima geldin :)Masallah diyelim canim hep boyle olun insallah. bizim kavgalar oyle siddetli oluyo ki anlatamam. cok bgiriyoruz birbirimize. Esimin oyle tartisma sonrasi barisma cabasi pek olmaz olsada beceremez barisiyim derken daha cok sinirlendirir beni. Benim zaten inadim inat. Ama kus olunca icim icimi yer. Icten ice dua ederim Allahim gelse ozur dilese diye ama son care ben atarim ilk adimi bi kac saat sesi cikmazsa dayanamam artikbide biz cok erken evlendik ondan sanirim cok yuz goz olduk birbirimizle evlendigimizde ben 17 o 24 yasindaydik. Olgunlasamadik
Allah kabul etsin. Can'imiza da tez zamanda sifalar olsun. Allah hepimizin kucuk meleklerini kotuluklerden hastaliklardan hep korusun.....Canim bariz bi degisiklik olmayinca ne yazim buraya bilemoyorumki. Yavrumu nakil sirasinda usutmusler galiba. 6 ml sut alabiliyoken suan alamiyo yavrum.safrasi geliyomus geriye. Bobreklerde sıkıntı vardi.ödem yapmisti vucudunda. Cok sukur kotu degerleri dusuyomus. Ödemide geciyomus. Tedavi gordugum zamanlarda" saglikla sihatle bebemi kucagima alinca koç" diye adak adamistim. Kucagima alamadim ama canina can gelsin, iran once toparlasin niyetiyle bugun adagimi yerine getirdim cok sukur. Rabbim kabul etsin insallah.
Çok güzeller canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin. Biri maviş biri pembisKızlar bebişlerimin cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?