2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Profil resminde ki bebek can herhalde rabbim size bağışlasın

selam kızlar ne zamandır takip edemiyorum evde internet gidip geliyo
hepiniz iyisinizdir inşallah
benim ağrılarım oluyor yarım saat gezsem yatmak istiyorum kızımın yeri rahat da oğlum cok sıkıştırıyor akşamları midem rahatsız oluyor hep..
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız sağlıkla alalım bebşlerimizi
kanbolat canım bende izledim haberi cok duygulandım Can bebek çok güçlü bir bebek ve bence hayatında da hep öyle olucak buna inanıyorum allah yardımcınız olsun canım

Canım, CAN' ımız tüm zorluklara rağmen direniyor, pes etmiyor. Savaşcı oğlun büyük bir zaferle çıkacak o hastaneden annesinin kollarında. Buna yürekten inanıyorum. Allah bu süreçte size kuvvet, ona dayanma gücü versin. Dularımızdasınız...

Kizlar tansiyonumu olcturdum simdi 9 5 cikti dusmus biraz sersem gibiyim ne yapsam duzelir

Pazartesi günü kendimi yorgun ve sersem hissedince evde ölçmüştüm 10/5 ti benimde. Öğleden sonra aşı için sağlık ocağına gittiğimde ebe hemşire tekrar ölçtü 9/5 çıktı. Bütün günüm yorgun,halsiz ve sersem bir şekilde geçti. Ama ertesi gün iyi oldum canım. Bu haftalarımız da tansiyon düşüklüğümüz normalmiş. Kendimizi fazla yormadan dinlenerek sadece dikkat etmemiz gerekiyor. Daha da düşerse tabi ki doktorunla görüşmen iyi olur.

Dunde biraz vardi ama gecti sonradan bugunde oldu bi de sabah az yemistim ondanda aciktim dustu galiba yemek yedim birazda tuzlu cubuk kraker yiyorum simdi ay cok sersem yapiyo insani

Dunde biraz vardi ama gecti sonradan bugunde oldu bi de sabah az yemistim ondanda aciktim dustu galiba yemek yedim birazda tuzlu cubuk kraker yiyorum simdi ay cok sersem yapiyo insani
Tuzlu birşey yemek degil sıvı ile tüketmek faydalı diye biliyorum bilgine....

Dualarımız minik ama sonra kocaman olacak yakışıklı delikanlımız için

Masallah diyelim canim hep boyle olun insallah. bizim kavgalar oyle siddetli oluyo ki anlatamam. cok bgiriyoruz birbirimize. Esimin oyle tartisma sonrasi barisma cabasi pek olmaz olsada beceremez barisiyim derken daha cok sinirlendirir beni. Benim zaten inadim inat. Ama kus olunca icim icimi yer. Icten ice dua ederim Allahim gelse ozur dilese diye ama son care ben atarim ilk adimi bi kac saat sesi cikmazsa dayanamam artik bide biz cok erken evlendik ondan sanirim cok yuz goz olduk birbirimizle evlendigimizde ben 17 o 24 yasindaydik. Olgunlasamadik

Canim bi kac yere baktik da istedigim gibi bulamadim. zaten biz esimle disardayken arkadas aradi cay bahcesine gidelim diye onunla bulusup oturduk sohbetimizi ettik kahvemizi ictik sonrada hava bozulunca eve geldim ben. Alirsam atarim artik resmini canim

sen yazmistin degil mi donmus kakao yagi arattim esime bulamamis diye. Yanlis hatirlamiyorsam sen adanadaydin. Bu havada orada donmus olmaz. Dogal olmasi yeterli icinde baska katki maddesi olasin sadece alirken ona baksin. Niyeyse dun surerken birden aklima geldin :)
deeim eziyet ettim heralde. Cunku belli bir derecede cozunuyor. Sonra donuyor

Allah kabul etsin. Can'imiza da tez zamanda sifalar olsun. Allah hepimizin kucuk meleklerini kotuluklerden hastaliklardan hep korusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…