2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet canim ben yazmistim. adana sayilir evet osmaniyedeyim :) tekrar soyliyim bakalim dr un yazdigi kremleri tek tek denedim 3ude fiss. Ama bise farkettim esimde kasiyo bacaklarini o da benim gibi yara etmis. Karnimdakiler oglustan sanirim bacaklarim kollarim biseyin alerjisi olabilir diye geldi aklima ikimizde de olunca. ama hic de sesi cikmiyordu. Yazik garibanin benim sikayetlerimden kendi sorunlarina firsati kalmiyo sanirim :)

Psikolojik olabilir. Benim esim masallah cok sagliklidir ama benle birlikte gecirmedigi hsstalik kslmadi :)
midem agriyor onun da agriyor. Reflum aziyor onun da reflusu mu varmis acaba o da kotuymus. Cok yoruluyormus. Hamile olsaymis ancak bu kadar olurmus. Sag kaburgamda agri vardi safra kesesi mi acaba dedim bir baktim 3 gun sonra safra kesemde bir sorun olabilir mi diye soruyor.
Benle birlikte en az ben kadar kilo aldi masallah.
Hee tek degismeyen uykusu. Ben uyuyamiyorum o offf kafasinin yastigi gormesi yetiyor.
saka bir yana da hakikaten psikolojik olarak etkileniyorlarmis. Oyle bir yazi okumustum. Belki oyle birseydir esininki de ins. Oyledir bir de allerjik biseyler cikmasin.
kasintiyi ilaclarini kullan ama tavsiyem kendini rahatlatacak seyler bul. Baska seye odaklan yika biseyler yap eline bir mesguliyet bul o an. Yoksaki cok fena oluyor. Gecdr bir iki haftaya hic gecmeyecekmis gibi dusunme.

Kizlar tansiyonumu olcturdum simdi 9 5 cikti dusmus biraz sersem gibiyim ne yapsam duzelir
canım az az sık sık yiyor musun?
ilk aylarda baş dönmesi bende de vardı. ayağa kalkamıyordum bazen çok fena oluyordum birdenbire. az az sık sık ye kan şekerin düşmesin. hafif tuzlu şeyler ye kendini kötü hissettiğinde kraker falan gibi... bir de ayılana gazoz bayılana limon var konumuzla ilgili

Kızlar benim heryerim catladi yaaa kalcam dizimin arka kısmı baldırım, göbeğim çatır çatır çatliyorum
O sesler senden mi geliyordu Benim göbeğimde Türkiye haritası gibi oldu,diğer yerlerimden haberim yok çünkü kilodan dönüp bakamıyorum kalçama falan.Yalnız saçımda hiç beyaz yoktu şimdi ise ara ara beyazlar görüyorum bu kuzular bizi bizden aldı valla

Kızlar benim heryerim catladi yaaa kalcam dizimin arka kısmı baldırım, göbeğim çatır çatır çatliyorum
canım birdenbire büyüme olunca oluyor herhalde ne kadar bakım yapsan da olacağın önüne geçemiyorsun. ama sen yine de yoğun bir şekilde nemlendirmeye yağlanmaya devam et bence bırakma kendini...

benimde şimdiden göbek deliğimin altında aşağı doğru çizgi oluşmuş.karnım kupkuru hep soyulmuş.suyu bol içiyorum ama şimdiden başladı değişiklikler.bakalım.sonumuz hayr olsun geçer hepsi

benimde şimdiden göbek deliğimin altında aşağı doğru çizgi oluşmuş.karnım kupkuru hep soyulmuş.suyu bol içiyorum ama şimdiden başladı değişiklikler.bakalım.sonumuz hayr olsun geçer hepsi
karnının tam ortasındaki çizgiyi diyorsan o doğum çizgisidir canım.

canım birdenbire büyüme olunca oluyor herhalde ne kadar bakım yapsan da olacağın önüne geçemiyorsun. ama sen yine de yoğun bir şekilde nemlendirmeye yağlanmaya devam et bence bırakma kendini...

Benden geliyordur kurumuş toprak misali heryerim catlak içinde. 16. Haftada kendini gösterdi sinsi sinsi heryerime ulaştı banyo yapınca dün boy aynasında kendime baktım bakmaz olaydım. Kızlar 23 yaşıma gircem gençlik nerde kaldı ana olmak böyle Birşey mis herseyiyle güzel valla

Canim bisey kullanmadindami catladin o kadar? Ben lierac catlak onleyici jel suruyodum her sabah goguslerim dahil dizlerimin arkasina kadar.200 ml.lik 3 kutu bitirmistim. Banyodan sonrada bebe yagiyla yaglaniyodum komple. elimde acilacak 200.luk bi tup var. Ozelden adresini yaz kargolayayim sana.

Yoo sadece bebek yağı kullanıyordum oda dustan sonra catladim işte yapacak bişey yok ablamda aynı catlak bende. Krem için teşekkür ederim çok dusuncelisin

ay ne kadar genç anne olacaksın öyle :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:)

evet doğum çizgisi dün farkettim.Allahım bu çizgiyi görmemi nasip ettiğin için şükürler olsun dedim.gözyaşlarımı tutamadım.Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın
o çatlak değil doğumla birlikte geçiyor canım. doğum çizgin çıktıysa sen yoğun bir şekilde yağlanmaya kremlenmeye başla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…