Anneeeemm siz ne güzelsiniz öyle,canım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepsine ayrı ayrı bayıldımKızlar bebişlerimin cicileri
Evet canim ben yazmistim. adana sayilir evet osmaniyedeyim :) tekrar soyliyim bakalim dr un yazdigi kremleri tek tek denedim 3ude fiss. Ama bise farkettim esimde kasiyo bacaklarini o da benim gibi yara etmis. Karnimdakiler oglustan sanirim bacaklarim kollarim biseyin alerjisi olabilir diye geldi aklima ikimizde de olunca. ama hic de sesi cikmiyordu. Yazik garibanin benim sikayetlerimden kendi sorunlarina firsati kalmiyo sanirim :)sen yazmistin degil mi donmus kakao yagi arattim esime bulamamis diye. Yanlis hatirlamiyorsam sen adanadaydin. Bu havada orada donmus olmaz. Dogal olmasi yeterli icinde baska katki maddesi olasin sadece alirken ona baksin. Niyeyse dun surerken birden aklima geldin :)
deeim eziyet ettim heralde. Cunku belli bir derecede cozunuyor. Sonra donuyor
İyi akşamlar fıstık kaşınmaya devam ediyorsun okudum geçmiş olsun tekrardan.o degil adamı da uyuz ettin haaa :)))Iyi aksamlar kizlar
Evet canim ben yazmistim. adana sayilir evet osmaniyedeyim :) tekrar soyliyim bakalim dr un yazdigi kremleri tek tek denedim 3ude fiss. Ama bise farkettim esimde kasiyo bacaklarini o da benim gibi yara etmis. Karnimdakiler oglustan sanirim bacaklarim kollarim biseyin alerjisi olabilir diye geldi aklima ikimizde de olunca. ama hic de sesi cikmiyordu. Yazik garibanin benim sikayetlerimden kendi sorunlarina firsati kalmiyo sanirim :)
canım az az sık sık yiyor musun?Kizlar tansiyonumu olcturdum simdi 9 5 cikti dusmus biraz sersem gibiyim ne yapsam duzelir
O sesler senden mi geliyorduKızlar benim heryerim catladi yaaa kalcam dizimin arka kısmı baldırım, göbeğimçatır çatır çatliyorum
canım birdenbire büyüme olunca oluyor herhalde ne kadar bakım yapsan da olacağın önüne geçemiyorsun. ama sen yine de yoğun bir şekilde nemlendirmeye yağlanmaya devam et bence bırakma kendini...Kızlar benim heryerim catladi yaaa kalcam dizimin arka kısmı baldırım, göbeğimçatır çatır çatliyorum
benimde şimdiden göbek deliğimin altında aşağı doğru çizgi oluşmuş.karnım kupkuru hep soyulmuş.suyu bol içiyorum ama şimdiden başladı değişiklikler.bakalım.sonumuz hayr olsun geçer hepsiKızlar benim heryerim catladi yaaa kalcam dizimin arka kısmı baldırım, göbeğimçatır çatır çatliyorum
inşallah canım her şey çok güzel olsun, yavaş da olsa sağlam adımlarla ilerlesin inşallah can bebek...Cok yavas ilerliyoruz. Hatta bazen sil bastan aliyoruz ama cok daha iyi olacak insallah oglum.
karnının tam ortasındaki çizgiyi diyorsan o doğum çizgisidir canım.benimde şimdiden göbek deliğimin altında aşağı doğru çizgi oluşmuş.karnım kupkuru hep soyulmuş.suyu bol içiyorum ama şimdiden başladı değişiklikler.bakalım.sonumuz hayr olsun geçer hepsi
oy çok tatlılar maşallah güle güle kullansınlar inşallah. bu arada uyku tulumlarını nereden aldın canım ben de alacağım...Kızlar bebişlerimin cicileri
O sesler senden mi geliyorduBenim göbeğimde Türkiye haritası gibi oldu,diğer yerlerimden haberim yok çünkü kilodan dönüp bakamıyorum kalçama falan .Yalnız saçımda hiç beyaz yoktu şimdi ise ara ara beyazlar görüyorum bu kuzular bizi bizden aldı valla
canım birdenbire büyüme olunca oluyor herhalde ne kadar bakım yapsan da olacağın önüne geçemiyorsun. ama sen yine de yoğun bir şekilde nemlendirmeye yağlanmaya devam et bence bırakma kendini...
benimde şimdiden göbek deliğimin altında aşağı doğru çizgi oluşmuş.karnım kupkuru hep soyulmuş.suyu bol içiyorum ama şimdiden başladı değişiklikler.bakalım.sonumuz hayr olsun geçer hepsi
Ayyy çok güzeller mutluluk, huzur, sağlık içinde giydir canımmmm maşallah.. çok beğendim, hepsi birbirinden güzel.Kızlar bebişlerimin cicileri
Canim bisey kullanmadindami catladin o kadar? Ben lierac catlak onleyici jel suruyodum her sabah goguslerim dahil dizlerimin arkasina kadar.200 ml.lik 3 kutu bitirmistim. Banyodan sonrada bebe yagiyla yaglaniyodum komple. elimde acilacak 200.luk bi tup var. Ozelden adresini yaz kargolayayim sana.Kızlar benim heryerim catladi yaaa kalcam dizimin arka kısmı baldırım, göbeğimçatır çatır çatliyorum
evet doğum çizgisi dün farkettim.Allahım bu çizgiyi görmemi nasip ettiğin için şükürler olsun dedim.gözyaşlarımı tutamadım.Allah annelik duygusunu hepimize tattırsınkarnının tam ortasındaki çizgiyi diyorsan o doğum çizgisidir canım.
Yoo sadece bebek yağı kullanıyordum oda dustan sonra catladim işte yapacak bişey yok ablamda aynı catlak bendeCanim bisey kullanmadindami catladin o kadar? Ben lierac catlak onleyici jel suruyodum her sabah goguslerim dahil dizlerimin arkasina kadar.200 ml.lik 3 kutu bitirmistim. Banyodan sonrada bebe yagiyla yaglaniyodum komple. elimde acilacak 200.luk bi tup var. Ozelden adresini yaz kargolayayim sana.
ay ne kadar genç anne olacaksın öyle :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:)
Benden geliyordur kurumuş toprak misali heryerim catlak içinde. 16. Haftada kendini gösterdi sinsi sinsi heryerime ulaştı banyo yapınca dün boy aynasında kendime baktım bakmaz olaydım.Kızlar 23 yaşıma gircem gençlik nerde kaldı ana olmak böyle Birşey mis herseyiyle güzel valla
o çatlak değil doğumla birlikte geçiyor canım. doğum çizgin çıktıysa sen yoğun bir şekilde yağlanmaya kremlenmeye başla :)evet doğum çizgisi dün farkettim.Allahım bu çizgiyi görmemi nasip ettiğin için şükürler olsun dedim.gözyaşlarımı tutamadım.Allah annelik duygusunu hepimize tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?