Teşekkür ederim canım genç anne olcam evet 3. Yıla girdik evlilikde. 6 ay korunduk çocuk istedik eşim azosperm hastası idi tedavi gördü bir yıla aşkın ikinci denemede kuzum benimle çok şükür
herkese iyi akşamlar kızlar bir kaç gündür yoğunum gelen giden filan derken yazmaya fırsatım olmadı ama yorumlarınızı takip ediyorum arada girip okumakla yetiniyorum sanırım herkesler iyi
Teşekkür ederim canım genç anne olcam evet 3. Yıla girdik evlilikde. 6 ay korunduk çocuk istedik eşim azosperm hastası idi tedavi gördü bir yıla aşkın ikinci denemede kuzum benimle çok şükür
Anneeeemm siz ne güzelsiniz öyle,canım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepsine ayrı ayrı bayıldım ama favorim ilk foto kundak mı uyku tulumumu nedir o canım?
canım teşekkrler ilk fotodaki fermuarlı battaniye alttan da cıt cıtlanabiliyo cok amaclı bişey..
allah hepimizin bebeklerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
kızlar çatlayıp çatlamadığımız ne zaman belli oluyor
doğumdan sonra anlarmışız asıl..
benımde çok gergin ve sürekli kaşınıyor
damarlarımda cok belirgin ama çatlak bi goruntu daha olmadı olsaydı belli olurdu dimi
benbir ara karışm yapmıştım aktardan ondan da yaptırabilirsin: badem susam kakao kayısı yağları ile. buna ilave olarak menekşe jojoba fındık buğday limon havuç şeftali ve üzüm çekirdeği ekleyenler de var.
şimdi ise sabah akşam bio oil sürüyorum gün içinde de sürekli bebe yağı sürüyorum ama piyasadaki bebe yağları beni çok kaşındırdı. oriflame in bebe yağı çok iyi. hiç kaşıntı falan yapmıyor. bol bol ondan sürüyorum...
kızlar çatlayıp çatlamadığımız ne zaman belli oluyor
doğumdan sonra anlarmışız asıl..
benımde çok gergin ve sürekli kaşınıyor
damarlarımda cok belirgin ama çatlak bi goruntu daha olmadı olsaydı belli olurdu dimi
yani evet şimdi belli olmasa bile doğumdan sonra karın birden inince oluyormuş çatlak o yüzden bir süre daha nemlendirmeye devam etmek gerekiyor...
gerginlik yoğun bir şekilde bende de var. kaşımamaya çalış ama mümkün mertebe o çatlakları daha da arttırıyor...
Yoo sadece bebek yağı kullanıyordum oda dustan sonra catladim işte yapacak bişey yok ablamda aynı catlak bende. Krem için teşekkür ederim çok dusuncelisin
Iste tek bebe yagiyla olmuyo. Yaglanmama ragmen son zamanlarimda pul pul oluyodu cildim. Cok kasiniyodu bide. Birazda cilt yapisi tabi catlak isi. Lierac'in duzenli kullanimda catlak gorunumunu azaltici urunude var. Netten bi bak derim.
Iste tek bebe yagiyla olmuyo. Yaglanmama ragmen son zamanlarimda pul pul oluyodu cildim. Cok kasiniyodu bide. Birazda cilt yapisi tabi catlak isi. Lierac'in duzenli kullanimda catlak gorunumunu azaltici urunude var. Netten bi bak derim.