2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İyi akşamlar fıstık kaşınmaya devam ediyorsun okudum geçmiş olsun tekrardan.o degil adamı da uyuz ettin haaa :)))
Bu arada oğluna neler ördün bakayım
Adam uyuz olmaya merakliymis canim ben napim bi ara bahsetmistim kundak oruyordum onu bitirmeye calisiyorum. Orgusu bitti ponponlarini yapiyorum da ponpon yapmak orguden zormus ya desteksiz oturunca belim agriyo hemen iki tane yapip birakiyorum bide ipi dokuluyo heryere o yuzden mecburen yere oturup yapiyorum bi ortunun uzerinde. Bi iki gune atarim resmini insallah tabi biterse esim dalga geciyo bitirsene biranonce cocuk usuyo filan diye

Aynen benimki de benimle beraber kilo aliyo. ama alsin ya gecirdigi kazadan sonra el kadarcik kalmisti. Geri eski haline donsun kasimamak icin cok mucadele ediyorum zatEn bide kasidigim yerler catlak gibi deil kirmizi kirmizi noktalar hafif siskincene. Gecer insallah napalim.. esimle niye boyle ki filan diye konusurken itiraf etti benim banyodaa kullandigim lifi kullaniyomus. Bi kere de benim bornozum makinadayken ben onunkini kullanmistim belki bunlardandir. Bende dun gece dr un bna yazdigi merhemlerden surdum esime. Bana faydasi olmadi ama esime oldu biraz iyi geldi dedim. Psikolojikse gececek esimin kasintisi insallah

Cok yakin gidiyoruz cnim seninle bende ac karna 68 69 ytarken 70 geliyorum. 75i gorurum diyordum 80 e dayanacaz saka gibi tedaviye 53le basladim 56yla hamileydim uzun bi rejim surecimiz olcak dogumdan sonra
Bende aynı 52 ile başladım 72 oldum. Herhalde kullandığımız ilaçlar kilo yaptı diye düşünüyorum. Senin catlagin var mı ?

Bende aynı 52 ile başladım 72 oldum. Herhalde kullandığımız ilaçlar kilo yaptı diye düşünüyorum. Senin catlagin var mı ?
canim bn daha once cok kilo alip vermistim ondan kalma catlaklar var cok az beyaz zaten onlar. Hamilelige bagli henuz olmadi ama kasiniyorum ya o kasinan yerler catlar diyor herkes. Bnce de ilaclarin etkisi var bide ilk 3 ay bulantisi cok olanlar kilo almiyo bnde bulanti olmadi ya ilk haftalardan basladim sismeye

Benimde hic bulantim olmadi simdiye kadar catlagimda yok insallah olmaz bebe yagida aklima gelirse suruyorum bende 49 la tedaviye basladim 50 ile kaldim 9 kilo almisim simdiye kadar heralde 60 i gorurum bende

Benimde hic bulantim olmadi simdiye kadar catlagimda yok insallah olmaz bebe yagida aklima gelirse suruyorum bende 49 la tedaviye basladim 50 ile kaldim 9 kilo almisim simdiye kadar heralde 60 i gorurum bende
Kiskanmadim kiii saka bi yana ne mutlu sana ya nE bulursam yiyorum ben zaten kolay kilo alip veren biriyim. Yapacak bise yok.

Kizlar 9.haftamdaym kasiklarimda batmalar oluyor karnm buyucegi icin mi acama .endişeleniyorum.

selam kızlar.. işlerim çok yoğun olduğu için uzun zamandır uğrayamadım uğrasamda bakıp çıktım.. umarım herkes iyidir.. bugün işte son günüm rapor alıp artık evde inzivaya çekilicem inşallah..
KNTMMM desteklerin için tesekkür ederim :)
O OzlTzk canım insallah bebişlerin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirler..
hepinizi çokkk seviyorum kızlar öpüyorum sizleri....

Ne yani buraya gelmiyecek misin? Ama ben özlerim seni

Kizlar 9.haftamdaym kasiklarimda batmalar oluyor karnm buyucegi icin mi acama .endişeleniyorum.
Tatlım kendini az dinle yoksa 9 ay zor geçer Batmalar ,nefes kesilmeleri,bel ağrıları,bikini bölgesine giren sancılar,kaburgaların bile sana batacak hep olacak sakin ol ve alış bunlara :) İnşaallah hiç birini yaşamazsın

oh maşallah diyelim ablam hamileyken suyu az dı biz 3 ay evde yatırdık ve ayağa kim kalkarsa bir bardak su içir dik gelip gidip düzelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…