2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İyiymiş o da.bizimkide gaz veriyor şimdiden.bişey alırken bolunu almamı istemiyo,dar olsun,sonra içine düşersin diyo.doğumdan sonra vercen nasıl olsa fln diye arada bi su kaçırıyo kulsğıma ya da biley gördüğümüzde sen zayıfla şöyle ysparız böyle gideriz gibi hırs yaptırıyo hınzır biyerde iyi ama,umurunda olmasa önemsemezler,o zamanda dötü göbeği salıyo bu hatun kısmı

Hakkaten benim oglusta buz bebek ya kurban olurum ben onu veren guzel Rabbime. Ben de kimseye esimden kaynakli problem oldugunu soylemedim sorana belli bi problem bulunamadi diyip gecistirdim. Ama esimden ozellikle bise istedim. Kayinpederim esime oglum cocuksuz olmaz bosanin demisti kulaklarimlA duydum. Sevebilirsin ama cocuk olmayan evde tat olmaz gibisinden konusmustu. yanj sorun bende de ogullaei baska hatun bulup evlenince pat diye bebegi olcak. o kadar emindi ki adam. Hatta kayinpederle kayinvalidemin bir kurtaj bir olu dogan bebek dahil toplam 7 cocuklari olmus. Esime sen benim oglumsun sorunun sende olmasi imkansiz dEmisto. Ben sadece onlar sorunun esimde oldugunu bilsin istedim esimde soyledi zaten Annesiyle babasina...

Canim biz hani cinsellik konusunda olumune kankayizzzz ya bu aralar dogumdan sonra dedim ki yuz gorumlugu isterim yeni evlenmis gibi olcaz nasilsa dedim. Sozu var eski kiloma donersem besi bir yerde takcak

Ya ben seyi dusunyorum canim simdi yetiskinler neyse de mesela bi komsumun iki cocugu var. Biri 5 6 yaslarinda bri de 4 5 yaslarinda. Benim icin merve teyzemin bebegi tup bebek onu tupden yaptilar filan demis baska bi komsuma. O cocuklara diyen tabiki ben deilim. Anneler babalar konusmus demekki o sipalarin yaninda. Hadi ben guler gecerim de insallah boyle cocuk akliyla oglusuma gelip sen tup bebeksin haha filan ypmazlar.. nasil aciklariz diye dusundum acikcasi o gun.. yani buyudugunde tamam anlatilabilir de dusunsenize oglum 3 yasinda anne ben tup bebek misin o ne demek dedigini

Yok canim ya ne sikacam canimi. Ben durumu sonuna kadar kabullenmis hatta bu tedaviyi akil edip bulup imkanlarimiz elverip de yaptirabilmis oldugumuz icin gayet mutlu huzurlu sansli hissediyorum kendimi.bunun icin sukretmedigim an yok Allaha.. Ben sey dusundum o sahis kendi kendine kabullenememis gurur yapmis ve egosunu tatmin etti benim uzerimden :) zaten normalde muhattabima almam ne evine giderim ne davet ederim. Yolda sokakta gorursem merabaa der gecerim

aynen canim. Sonsuzz sukur Rabbime... ben hic unutmuyorum annemlerin bi aile olatak tanidigi cift vardi. O zamanlar cocuktum tabi. 50 yaslarina yakinlardi. Bebekleri olmus dediler gormeye gittik. Gordugum en yasli anne babaydilar. annemler aralarinda konusurlarken duymustum tup bebek yaptirdik filan demisler. Ama tabiki buyudugumde anliycak yasa geldigimde ogrendim ki meger tup bebek degilmis evlatlik almislar. Hani onlar keske oluru olsaydi da tup bebek yapsaydik diyecek durumdalar.. ha evlatlik konusunda da zamaninda biz bile dusunduk esimle. Belki cahillikten belki umutsuzluktan. Tup bebek filan aklimiza gelmemisti. Herseyin bi caresi var yetrki arayip bulsun insanoglu. Hamileligimin ilk gununden itibaren belki de en cok ettigim dua Rabbim kimseyi evlatsizlikla evladi varsa da onun acisiyla sinamasin...

Aaa terbiyesiz kadina bak valla bence hic komik degil aksine sinir bozucu bir insan sacini basini yolardim ben olsaydım cok sukur etrafimda boyle zihniyette insanlar yok

Aaa terbiyesiz kadina bak valla bence hic komik degil aksine sinir bozucu bir insan sacini basini yolardim ben olsaydım cok sukur etrafimda boyle zihniyette insanlar yok
Valla canim kucuk bi yerde yasiyoruz zaten mahalle hayati malum... etrafimda boyle insanciklar cok... ben guldum gectim cunku o kendini ezik hissediyordu tedaviyle hamile kaldigi icin. Egosunu tatmin etme cabasindaydi. Zaten onun bekarligini biliyorum hep hasta bi kizdi. Ciddi rahatsizliklar atlatti. Ki 4 yil cabalayip olmayip da birden ikiz olmasi bana kendi kendine olmus gibi gelmedi.. ayrica oyle olsa bile benim umrum disi. Rabbim herkese versin insallah kimsenin kucagini bos koymasin. Ama o ispatlama cabasina girdi ya yersiz bi sekilde. bana komik geldi tavirlari. Boyle sacma sabuk insanlar bazen sinirlerime antreman yaptiriyo ya aklima bura geliyo diyorum burda onca arkdasim var beni belki benden iyi anlarlar. O yuzden hep burda paylsiyorum boyle yasadiklarimi

Canim biz hani cinsellik konusunda olumune kankayizzzz ya bu aralar dogumdan sonra dedim ki yuz gorumlugu isterim yeni evlenmis gibi olcaz nasilsa dedim. Sozu var eski kiloma donersem besi bir yerde takcak
Oooooooooo,süpermiş kız insan öleceğini bilse iner o kiloya,yeterki gelsin beşi biyerdeler

cevabın gerçekten çilemizi özetledi.ama muckla beş dk. da sahip olanlar bizi eksik kusurlu görünce insan o terbiyesizlerle aynı seviyeye düşmek istemiyo. bizim meleklerimiz dünyanın en kıymetli bebekleri.çok şükür Rabbim bizlere seçkin evlatlar nasip etti

Biz bebislerimize hic kiyamiycaz eminim. Herseyleriyle elimizden geldigi kadar ilgilenmeye caliscaz sevgiye ilgiye doyacaklar. Birazcik da simarik olcekler pisirik olmalarindan iyidir bence. Esimle carsidan eve geliyoruz birinde kadinin biri onden yuruyo oglu 3 4 yaslarinda agliyo arkasindan hemde honkure honkure... kadin arkasina bi dondu sinirle bi tokat yapistirdi ogluna. Ogluuuuum dedim elimi karnima koyup ben kiyamam ki sana boyle aglatamam seni dedim. Biraz da dudagimi bUzdum. Esim hemen bak boyle yapma cok yuz veriyon sen bu oglana dedi. Ayy bana gitti bi gulmek daha karnimda bebis dogmamis etmemis. Yuz verip de napiyosam. Isine bak sen dedim. Annesinin kiymetlisi o ugrunda onca acilar cektim dr dr gezdim. Maddi manevi varimizi yogumuzu doktuk ugrunda... tabi ki kiymetli olcaklar demi

Oooooooooo,süpermiş kız insan öleceğini bilse iner o kiloya,yeterki gelsin beşi biyerdeler
Aynen aynen bana bunlarla gelsin iste oglus dogdugunda sutumu etkilemiycek sekilde saglikli beslenerek basliycam hemen kilo verme cabalarina. Gerci o zaman da bi topik acariz hamilelik kilolarindan beraber kurtulalim diye. Birbirimizi gaza getirerekten zayiflariz insallah gercekten burda ne guzel dostlar olduk umarim kopup gitmeyiz dogumlardan sonra

Ayyy ne guzel cnm gule gule kullanin. Darisi bizim basimiza. Kizimizin odasi bombos duruyor camasir odasi olarak kullaniyorum :) Havalar duzelmedi birturlu bahar gelse de baslasak hayirlisiyla.

Aaa ne garip insanlar var oyle sey mi olurmus sonucta evet bizim olmuyordu belkide allah sebep eyledi bu tup bebegi sonucta ben bi sinavdan gecirildigimizi dusunuyorum benim degil gibi dusunuyorum demis aksine o transfer aninda bile bebegim diye sevmistim ben onu cok garip duygular yasamayan bilemez

Kesinlikle öyle.tıp boşunamı "kıymetli bebek" diyor onlara...

Bencede,aynı grubu toplayacak doğum sonrası yeni bi grup olmalı kesinlikle.birbirimize gaz verelim incelelim,sağlıklı ve güzel olalım

Çileden çıkılan anlar oluyo ama,o kadar emin olma brnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…