2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kanbolat canım şimdi öğrendim basınız sağolsun. O kadar Üzgünüm ki diyecek bişey bulamıyorum. Rabbimin takdiri böyleymiş, sabır versin size.

Canım benim rabbime dua edip bekle lütfen zamnını bu senin nasibin vakti zamnı gelmiş inş allhım kucagında sevdireck sen sakin ve rahtlamaya çalış lütfen üzlp yıprtma kuzucugunuda kendinide tadını çıkarmaya çalış biliyorum zor süreçlerden geçiyoruz ama allhıma çok şükür herşey yolundaymış inş hrp öyle devam edck

Evet fitik cok kotu gercekten. Ona diyecegim birsey yok. Sirf bu sebepten bile dikkat etmek gerekir. Benim en cok korktugum sey de skolyozumdu. Hafif derece tedsvi gerektirmeyen skolyozum vardi. Ben de skolyozu olan arkadaslara sorardim surekli. Nasil yaptiniz etkiledi mi diye. Cok sukur o sorun olmadi ama iate fitik azicik zorluyor.

cok ilginc insanlar var. Rabbim her konuda cahil insandan korusun. Demekki bir de sen de bir sikinti olsaydi vay haline.

en iyisini yapıyorsun canmı gülüp geçmek en güzeli aslında ama benim tahamülüm kalmamış demek ki :) valal ben ne çekiniyorum ne utanıyorum bilmesi gerekenler zaten biliyor tedavi gördüğümüzü dediğin gibi burası da küçük bi yer ister istemez insanlar birbirini tanıyor görüyor en basiti tedavi görüğümüz merkezde de adıyamanlı bi çift vardı onlarla beraber gelmiştik opu sonrası gelirken arabada konustuk sen kimsin sen nerdensin diye sonra aradan aylar geçmiş bunlar nasıl olduysa bi yerde görümcemle karsılasmışlar bizi sormuşlar ne yaptılar nasıl oldu falan diye simdi gel de sakla milletten hem utanılacak ya da ayıplanacak bi durum yok ki saklayalım aksine benim hosuma gidiyor çünkü kiminle paylaştıysam emin olun ki bir yakınında da aynı sıkıntı var ve benden tavsiye alıyorlar bu çok hosuma gidiyor hatta bir arkadaşım benim yönlendirmemle tedaviye basladı bir çok kişiye de umut oluyor olumlu tedaviler :):):) ister tüp bebek olsun ister buz bebek olsun ister doğal yolla olsun sonuçta biz bir mucizeyi yaşıyoruz ne utanırım ne gocunurum Rabbim herkese ama herkese dünyadaki bütün kadınlara içinde büyüyen, canlanan, yaşamı senin elinde olan daha görmeden aşkla bağlandığımız o minicik insanın varlığını, bu güzelliği tattırsın inşallah.... Amin Amin Amin...

bu arada günaydın kızlarrrrr....

Canım ben de hep bundan çekindiğim için uzak aile fertlerine ve arkadaşlara söylemedim. Yalnız benim görümcemin çocuğu tüp bebek ve ona kendileri söyledi. Zaten çocuklar fazla soru sormuyor. Ne desen kabul ediyor. 3 yaşından beri biliyordu.

Ben de söylemeyi düşünmüyorum çünkü yanlış anlayabilir. Fakat birisi söylerse basit bir dille anlatılabilir. Bu senin bildiğin tüp değil o bir tedavinin adı. hasta olunca doktora gidersin ya biz de doktora gittik, ilaç aldık, iyileştik, sonra sen oldun. dedikten sonra çok bir şey sorcağını zannetmiyorum.

Eki Görüntüle 1485019 bak bak bakk canim... kendimi buldum bu resimde.. tmm cok cileden cikarirsa azcik sesim yukselir belkim. O da yetmezse kucucuk minnacik bi dokunurum popisine ama bilmiyorum ya hic kiyamam gibi geliyo
Tamamen yapı meselesi canım benim.kızkardeşim sabır küpüdür,bi fiske bile vurmadan büyüttü oğlunu.ama ben çok tez canlı ve birden parlayan bi tipim.o yüzden terlik heran uçabiliyor

Gunaydin bayanlarr bebeklerimiz bir gun saha buyuduu :)) bu arada bu nasil bi zihniyettir yaa allahim okuyunca sinirim bozuldu tupbebek olunca bu bnm cocugum olmuyormuymus allahh allah bnm etrafim halalrim bile yasli ama herks biliyo hatta bize onlar derdi gidin artik doktora diye bu insanlari anliyamiyorum artik ... Rabbim evlatlarimiza hayrli uzun omurler versin kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Sağol canım benim. Çok şükür iyiyim artık. Dediğin gibi inşallah artık bizim zamanımız gelmiştir.

Sen nasılsın canım?

Herkese günaydınlar,

Bugün oğlumun,ilk gözağrımın doğum günü... Tam 7 yıl önce bugün,10 dk önce merhaba demişti hayata.doktorlarını ve hemşirelerini şaşırtacak kadar temiz,pak,kar gibi bembeyaz doğuvermişti.ameliyathanede yankılanan sesi hala kulaklarımda,ona ilk dokunduğum an hala gözümün önünde.çok ağrım vardı,canım gerçekten çok yanıyordu ama bu dünyada sahip olabileceğim en kıymetli varlığa kavuşmuştum,bu en büyük ilaçtı.

Yumuk yumuk ellerine ilk dokunuşum gözlerim kapalıykendi.görmediğim bu güzellik için hissettiklerim dudaklarımdan :" pamuk kadar yumuşak" diye dökülüvermişti.küçük koalam diye sevmiştim,çünkü bir koala yavrusu kadar sevimli ve yumuk bir yüz ifadesi vardı.yeni doğmuştu,hoş gelmişti,sefalar getirmişti.en önemlisi bu hayatta alabileceğim en yüksek kıdeme,"anneliğe" taşımıştı beni.o ağladıkça ben de ağlıyordum,dikişlerim yüzünden kucağıma alamamak,ona uzanamamak,ihtiyaçlarına başkalarının koşması kahrediyordu beni.kimse dokunmasın,her işini ben yapayım istiyordum.en çokta sarılıp boynundan gelen cennet kokusunu içime çekmek istiyordum...çok sürmeden bu isteğime kavuştum,tarifi,tasviri mümkün değil o duygunun.böyle güzel,böyle doyumsuz bir koku dünya üzerinde yok başka.bugün 7 yaşında,ama hala boynundan aynı koku geliyor kuzumun.

İki yeni kuzumun doğumu için gün saydığım şu günlerde,oğlumunda doğumgünü duygusuyla hamile olup bebeğini iple çeken tüm kardeşlerime dua ediyorum.dilerim Allahtan cümlemiz için bu duyguların tekrarı nasip olur,hepimiz sağlıkla,sıhhatle,miyadında doğumlarla kavuşalım kuzularımıza.Rabbim hiç bir dert vermesin ne onlara ne bizlere.Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın,kimseyi o cennet kokusundan ayırmasın inşallah.

Allah'a emanet olalım cümleten.

ayy maaşallah canım yaa ultrasondaki halleri çok tatlı oluyor oyy yerim ben onu bizim kız da ne zaman ultrasona girsem başlıyor tekmelemeye sağa dönüyor olmuyor sola dönüyor olmuyor ,parmağını emiyor bak şimdi özledim kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…