- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Amin canim hepimize insallahsensizim89 ve @erre kızlar bebişleri gormussunuz. Maşallah rabbim nazarlardan saklasın hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah
Canım benim rabbime dua edip bekle lütfen zamnını bu senin nasibin vakti zamnı gelmiş inş allhım kucagında sevdireck sen sakin ve rahtlamaya çalış lütfen üzlp yıprtma kuzucugunuda kendinide tadını çıkarmaya çalışArkadaşlar bebişi gördüm. İyi çok şükür!
Belirtilerin bu haftalarda geçer normal dedi doktor.
Şimdi bu ultrason beni 36 saat götürür. Şaka şaka bu defa bir sonraki randevumu sakin sakin bekleyeceğim
Evet fitik cok kotu gercekten. Ona diyecegim birsey yok. Sirf bu sebepten bile dikkat etmek gerekir. Benim en cok korktugum sey de skolyozumdu. Hafif derece tedsvi gerektirmeyen skolyozum vardi. Ben de skolyozu olan arkadaslara sorardim surekli. Nasil yaptiniz etkiledi mi diye. Cok sukur o sorun olmadi ama iate fitik azicik zorluyor.Zaten sorunum o benim.fıtık ve önceki doğuma bağlı veremediğim kilolar.üzerine çok alıp daha beter olmaktan korkuyorum.yaşım daha genç,3 çocukla hayatın tadını zevkini çıkarmak istiyorum.yoksa öyle gram almadan 36 beden olarak doğuma gideyim gibi bi derdim yok.tedaviden kısa bi süre öncesine kadar kilo vermeye yönelik tedavi ve spor merkezi araştırırken nasıl olduysa konu bebeğe geldi ve sadece görüşüp bilgi almaya gittiğim hastaneden hamile kalarak ayrıldım:)) apar topar hamile kalmak buna denir heralde:))) gereğinden fazla kiloyla hamile kaldığım için hem belimdeki fıtığı hemde doğum sonrası kilo fazlasının bana yaratacağı müşkiliyetleri düşündükçe korkuyorum.dediğim gibi,doğurup 90 60 bi görüntüde olayım değil derdim,fazla takılmış gibiyim bu konuya farkındayım.herkestende bilgi alıyorum ayrı ayrı.ama yaşamayan bilmez.oğlumda bu kadar titiz ve temkinli olsaydım bugün bu halde olmazdım heralde
cok ilginc insanlar var. Rabbim her konuda cahil insandan korusun. Demekki bir de sen de bir sikinti olsaydi vay haline.Hakkaten benim oglusta buz bebek yakurban olurum ben onu veren guzel Rabbime. Ben de kimseye esimden kaynakli problem oldugunu soylemedim sorana belli bi problem bulunamadi diyip gecistirdim. Ama esimden ozellikle bise istedim. Kayinpederim esime oglum cocuksuz olmaz bosanin demisti kulaklarimlA duydum. Sevebilirsin ama cocuk olmayan evde tat olmaz gibisinden konusmustu. yanj sorun bende de ogullaei baska hatun bulup evlenince pat diye bebegi olcak. o kadar emindi ki adam. Hatta kayinpederle kayinvalidemin bir kurtaj bir olu dogan bebek dahil toplam 7 cocuklari olmus. Esime sen benim oglumsun sorunun sende olmasi imkansiz dEmisto. Ben sadece onlar sorunun esimde oldugunu bilsin istedim esimde soyledi zaten Annesiyle babasina...
Valla canim kucuk bi yerde yasiyoruz zaten mahalle hayati malum... etrafimda boyle insanciklar cok... ben guldum gectim cunku o kendini ezik hissediyordu tedaviyle hamile kaldigi icin. Egosunu tatmin etme cabasindaydi. Zaten onun bekarligini biliyorum hep hasta bi kizdi. Ciddi rahatsizliklar atlatti. Ki 4 yil cabalayip olmayip da birden ikiz olmasi bana kendi kendine olmus gibi gelmedi.. ayrica oyle olsa bile benim umrum disi. Rabbim herkese versin insallah kimsenin kucagini bos koymasin. Ama o ispatlama cabasina girdi ya yersiz bi sekilde. bana komik geldi tavirlari. Boyle sacma sabuk insanlar bazen sinirlerime antreman yaptiriyo ya aklima bura geliyo diyorum burda onca arkdasim var beni belki benden iyi anlarlar. O yuzden hep burda paylsiyorum boyle yasadiklarimi
Ya ben seyi dusunyorum canim simdi yetiskinler neyse de mesela bi komsumun iki cocugu var. Biri 5 6 yaslarinda bri de 4 5 yaslarinda. Benim icin merve teyzemin bebegi tup bebek onu tupden yaptilar filan demis baska bi komsuma. O cocuklara diyen tabiki ben deilim. Anneler babalar konusmus demekki o sipalarin yaninda. Hadi ben guler gecerim de insallah boyle cocuk akliyla oglusuma gelip sen tup bebeksin haha filan ypmazlar.. nasil aciklariz diye dusundum acikcasi o gun.. yani buyudugunde tamam anlatilabilir de dusunsenize oglum 3 yasinda anne ben tup bebek misin o ne demek dedigini
Eki Görüntüle 1485019 bak bak bakk canim... kendimi buldum bu resimde.. tmm cok cileden cikarirsa azcik sesim yukselir belkim. O da yetmezse kucucuk minnacik bi dokunurum popisineama bilmiyorum ya hic kiyamam gibi geliyo
Günaydın canım,geçmiş olsun.bende aynı durumdayımgünaydın herkeseben nezle grip oldum dinleniyorum evde yatarak aman siz dikkat edin kendinize
Gunaydin bayanlarr bebeklerimiz bir gun saha buyuduu :)) bu arada bu nasil bi zihniyettir yaa allahim okuyunca sinirim bozuldu tupbebek olunca bu bnm cocugum olmuyormuymus allahh allah bnm etrafim halalrim bile yasli ama herks biliyo hatta bize onlar derdi gidin artik doktora diye bu insanlari anliyamiyorum artik ... Rabbim evlatlarimiza hayrli uzun omurler versin kucagimiza almayi nasip etsin insallahKizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
Canım benim rabbime dua edip bekle lütfen zamnını bu senin nasibin vakti zamnı gelmiş inş allhım kucagında sevdireck sen sakin ve rahtlamaya çalış lütfen üzlp yıprtma kuzucugunuda kendinide tadını çıkarmaya çalışbiliyorum zor süreçlerden geçiyoruz ama allhıma çok şükür herşey yolundaymış inş hrp öyle devam edck
ayy maaşallah canım yaaKizlar biz geldik dr danoglus 1716 gr olmus masallah . Nst cekildi normal cikti. Suyum normalmis. Sikinti yok dedi. Baya bi inceledik yuzunu agzini gozunu. Sipa agzini sapirdatiyordu. Cikolata yemistim onun tadini mi aliyordu nedir. Birde elinin birini kaldirdi isaret parmagiyla hani bir yapariz ya oyle yapti. Gozleri acikti dilinin yarisi agzinin disindaydi bi ara cirkinn. Dil cikardi bize ultrasonda 30+5 iz. Allahim esirgesin. Cok guzeldiii. Esim bende goreyim dedi ama cok kalabalikti devlet hastanesi olunca hel bi izdiham oliyo malesef. Dr alamadi iceri esimi cok uzuldum haline boynunu buktu ultrason resimlerine bakti garibim. Bide benimle anlasma yapti ayak ustu. Biz girerken yeni dogum yapmis bi cift cikiyorlardi. Bebegi babasi tasiyordu. Sen de dogum yapinca o bebek benim elimde cikacak hastaneden dedi tmm dedim. Herkesin icinde karnimi optu giriste sapsal kurban olur babasi diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?