2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım son haftalarda alttan mı muayene ediyorlar bunu bilmiyordum

31 haftaligizz 20 haftalari gorurmuyuz diyordumm.. cok sukurr bin sukurr Rabbime gozlerim doluyo ya kavusma animizin hayalini kurdukca. Bazen cok hareketleniyo kipir kipir oluyo. Ogluumm diyorum az daha sabret annem tek basina oyunlar oynuyosun simdi. dogda bi annen seninle oynar diyorum acaba o da anneme kavussaydim diyo mudur ki bu sabah yine esimin karnima bastirmalari sonucu wc ye dar dustum. Gelip geri uzandim. Esim sabaha kadar ogluyla oynamis oyle diyo cok degisik hareketler yapti filan dedi. Birde bu sabah dedi ki ilk defa aile oldugumuzu hissediyorum dedi. Guzel ailemsin sen benim dedi. Hiiiii dedim uyku sersemiyim bi de o laflar bunye alisik deil. Bida bana odun deme dedi. Odun sensin dedi. Napim manyak oldum

Kreste bi cocukla kimse oynamiyormus.ogretmen nedenini sormus o tup patlar diye korkuyoruz demislerben cok eglendim bununla.gercek hayatta zannetmiyorum sikinti olacagina.benim bi akrabamda var 4 yasinda kiz.teyzecim benim annem babam cok ozel.allah beni versin diye hep aglamislar dua etmisler.sonra tedavi tutmus ben olmusum.iyi ki olmusum di mi?cok seviyorum ben onlari diyor minik minik.alip icime sokasim geliyo cocugu

valla canım bende sinir oldum, ukalaseninkine can veren de Allah onunkine can veren de Allah,uzaydan gelmiyorlar heralde bu bebişler,arkadaşın dediği gibi hadsizlik etmiş

Yaa bi ara yuzunu bize dondu sanki gozumun icine bakiyodu. Gozleri apacikti. Esime dedim ki sanki soyle elimi uzatsam aliverip gogsume bastirabilecekmisim gibi oldum o an dedim. az kaldi sabir Allahimmm ......

yaw arkadasim nasil bir ailesiniz. Manzara gozumun onunde canlaniyor da, cok eglenceli olsa gerek. Ya da sartlardan ve durumdan mutlu olabilmeyi beceren pozitif bir aile
ne guzel cok guluyorum ben size cok hossunuz. Rabbim daim etsin

cocuklar o kadar netler ve o kadar gercekciler ki ama sagolsunlar yetiskinlerin yuzunden cok acimasiz olabiliyorlar. Kimbilir hangisinin ailesinden ne sekilde konusulurken duydular

en iyisini yapıyorsun canım bizi bizden başkası anlayamaz

Sağol canım benim. Çok şükür iyiyim artık. Dediğin gibi inşallah artık bizim zamanımız gelmiştir.

Sen nasılsın canım?
Amin inş canım rabbime emanet kuzcugun
İyim canım çok şükür adetimi bekliyorum tekrar hormon testi yapılacak tabi bu sefr düzgün olabilirsem eğer geçenki gbi olursa kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım tahminen 11 nisan gözüküyor adet başlama tarihim bakalım olcakmı

herkese günaydınnnmesajlarınızı okurken baya zaman geçmiş

Ağladım resmen...Yavrum benim yaa kiyamam...

Amin canim benim tsk ederim. ya esim kazulet gibi bise ama oyle kabullendim arTik. Degistirmeye calistim tabi ki ama olmuyo. Sevgiliyken asiri romantikti. O hallerini cok ozluyordum onceden. Evliligimizin 4. Ayindan sonra inanilmaz degisti... uzuluyorum bazen de napim olmuyosa zorlamamak gerekiyo. Arada ozunden gelen bi romantizim isiklari yaniyo ama iste bende o anin tadini cikaramiyorum arkasinda bise ariyorum hemen niye boyle yapti niye boyle guzel konusuyo diye. Esim birinde bana olan hislerini anlatiyo hi arkadasina bende yaninda oturdum dinliyorum saf saf. Diyo ki ben bu gavurun dilinden elinden biktim valla soyle bi hafta on gun bi yerlere gitsede kurtulsam kafa dinlesem diyo. ammaaa gel gor ki tirnagina tas degse icim gider basina bi is gelse dunyayi yakarim o kadar da seviom diyo. Arkadasi hala dalga geciyo bu sevgi sozleriyle bi sene oldu belki de bu lafa. Olsun napalim icinde bana karsi sevgisinin oldugunu biliyorum ya onunla yetiniyorum Allah kimsenin evinde huzuru mutlulugu eksik etmesin... birde bebisi tabiki

Günaydin kizlar.Biz doktordan geldik yine raporum bitti doğum iznimi aldım artık.Bebişimizi de gordük yine maaşallah 1 hafta +5 gün önde gidiyor.1 haftada 200 gr. daha almış doktor bile şaşırdı 1 haftada 200 gr. Çok iyi dedi.1900 gr. Olmusuz.Ben yine hic kilo almamisim suyumda iyiymis.3 hafta sonraya randevu al o randevuda artik dogumu konusabiliriz dedi.Bide renklode tontiş yanaklarinı ve minicik agzını birnunu gördük yine Çok heyecanlandim...

Masallahh bebiseee benim dr sir kupu mubarek dogum hakkinda bise demiyo. Bide denk geldikce dikkat ediyorum gununu doldurmus anneleri bile acilmasi sancisi suyunda siknti vs yoksa geri gonderiyo bi hafta daha bekleyelim diye.. dun yine gununu tam olarak doldurmus bi kadina bi hafta daha bekleyelim dedi ve dogum nasil olur dedi kadincaz bilemiyorum son ana kadar bise diyemem dedi.

Iyi yapiyorsun canim degistirmeye calisma zaten cok yipranirsin. Erkek milletini disi baska ici baska oluyor. Ozunu gorebildikten sonra bildiktan sonra dildekinin cok da onemi yok.

Maşallah canım Artık doğuma kadar geldik çok şükür. Inşallah bir sorun yaşamadan bebeklerimize kavusuruz

Iyi yapiyorsun canim degistirmeye calisma zaten cok yipranirsin. Erkek milletini disi baska ici baska oluyor. Ozunu gorebildikten sonra bildiktan sonra dildekinin cok da onemi yok.
Maşallah,35 oldun darısı bizlerin başına inşallahhiç geçmiyo günler sanki.30'lar hiç gelmeyecek gibi.sen kurtuldun sayılır artık,öyle böyle derken riskli haftalar geride kaldı.maşallah tekrardan.sen artık sondan geri sayıyorsun,bizim gibi çentik atmayı bıraktın,ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…