canım son haftalarda alttan mı muayene ediyorlar bunu bilmiyordumBizde gördük bugün Eylül'ü prensesimi çok şükür iyi maşallah haftadından ileri bidahaki randevuda alttan muayne edecekmiş ayyy çok tırstım alışamadım şu alttan muaynelere ya hayırlısı bir sorun olmassa normal doğum ne yalan söyleyim sezeryan daha cazip geliyor ama
Kreste bi cocukla kimse oynamiyormus.ogretmen nedenini sormus o tup patlar diye korkuyoruz demislerYa ben seyi dusunyorum canim simdi yetiskinler neyse de mesela bi komsumun iki cocugu var. Biri 5 6 yaslarinda bri de 4 5 yaslarinda. Benim icin merve teyzemin bebegi tup bebek onu tupden yaptilar filan demis baska bi komsuma. O cocuklara diyen tabiki ben deilim. Anneler babalar konusmus demekki o sipalarin yaninda. Hadi ben guler gecerim de insallah boyle cocuk akliyla oglusuma gelip sen tup bebeksin haha filan ypmazlar.. nasil aciklariz diye dusundum acikcasi o gun.. yani buyudugunde tamam anlatilabilir de dusunsenize oglum 3 yasinda anne ben tup bebek misin o ne demek dedigini
valla canım bende sinir oldum, ukalaKizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
Yaa bi ara yuzunu bize dondu sanki gozumun icine bakiyodu. Gozleri apacikti. Esime dedim ki sanki soyle elimi uzatsam aliverip gogsume bastirabilecekmisim gibi oldum o an dedim. az kaldi sabir Allahimmm ......ayy maaşallah canım yaaultrasondaki halleri çok tatlı oluyor oyy yerim ben onu bizim kız da ne zaman ultrasona girsem başlıyor tekmelemeye sağa dönüyor olmuyor sola dönüyor olmuyor ,parmağını emiyor bak şimdi özledim kuzumu
yaw arkadasim nasil bir ailesiniz. Manzara gozumun onunde canlaniyor da, cok eglenceli olsa gerek. Ya da sartlardan ve durumdan mutlu olabilmeyi beceren pozitif bir aile31 haftaligizz20 haftalari gorurmuyuz diyordumm.. cok sukurr bin sukurr Rabbime gozlerim doluyo ya kavusma animizin hayalini kurdukca. Bazen cok hareketleniyo kipir kipir oluyo. Ogluumm diyorum az daha sabret annem tek basina oyunlar oynuyosun simdi. dogda bi annen seninle oynar diyorum acaba o da anneme kavussaydim diyo mudur ki bu sabah yine esimin karnima bastirmalari sonucu wc ye dar dustum. Gelip geri uzandim. Esim sabaha kadar ogluyla oynamis oyle diyo cok degisik hareketler yapti filan dedi. Birde bu sabah dedi ki ilk defa aile oldugumuzu hissediyorum dedi. Guzel ailemsin sen benim dedi. Hiiiii dedim uyku sersemiyim bi de o laflar bunye alisik deil. Bida bana odun deme dedi. Odun sensin dedi. Napim manyak oldum
cocuklar o kadar netler ve o kadar gercekciler ki ama sagolsunlar yetiskinlerin yuzunden cok acimasiz olabiliyorlar. Kimbilir hangisinin ailesinden ne sekilde konusulurken duydularKreste bi cocukla kimse oynamiyormus.ogretmen nedenini sormus o tup patlar diye korkuyoruz demislerben cok eglendim bununla.gercek hayatta zannetmiyorum sikinti olacagina.benim bi akrabamda var 4 yasinda kiz.teyzecim benim annem babam cok ozel.allah beni versin diye hep aglamislar dua etmisler.sonra tedavi tutmus ben olmusum.iyi ki olmusum di mi?cok seviyorum ben onlari diyor minik minik.alip icime sokasim geliyo cocugu
en iyisini yapıyorsun canım bizi bizden başkası anlayamazValla canim kucuk bi yerde yasiyoruz zaten mahalle hayati malum... etrafimda boyle insanciklar cok... ben guldum gectim cunku o kendini ezik hissediyordu tedaviyle hamile kaldigi icin. Egosunu tatmin etme cabasindaydi. Zaten onun bekarligini biliyorum hep hasta bi kizdi. Ciddi rahatsizliklar atlatti. Ki 4 yil cabalayip olmayip da birden ikiz olmasi bana kendi kendine olmus gibi gelmedi.. ayrica oyle olsa bile benim umrum disi. Rabbim herkese versin insallah kimsenin kucagini bos koymasin. Ama o ispatlama cabasina girdi ya yersiz bi sekilde. bana komik geldi tavirlari. Boyle sacma sabuk insanlar bazen sinirlerime antreman yaptiriyo ya aklima bura geliyo diyorum burda onca arkdasim var beni belki benden iyi anlarlar. O yuzden hep burda paylsiyorum boyle yasadiklarimi
Amin inş canım rabbime emanet kuzcugunSağol canım benim. Çok şükür iyiyim artık. Dediğin gibi inşallah artık bizim zamanımız gelmiştir.
Sen nasılsın canım?
geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın herkeseben nezle grip oldum dinleniyorum evde yatarak aman siz dikkat edin kendinize
Ağladım resmen...Yavrum benim yaa kiyamam...Kreste bi cocukla kimse oynamiyormus.ogretmen nedenini sormus o tup patlar diye korkuyoruz demislerben cok eglendim bununla.gercek hayatta zannetmiyorum sikinti olacagina.benim bi akrabamda var 4 yasinda kiz.teyzecim benim annem babam cok ozel.allah beni versin diye hep aglamislar dua etmisler.sonra tedavi tutmus ben olmusum.iyi ki olmusum di mi?cok seviyorum ben onlari diyor minik minik.alip icime sokasim geliyo cocugu
Amin canim benim tsk ederim. ya esim kazulet gibi bise ama oyle kabullendim arTik. Degistirmeye calistim tabi ki ama olmuyo. Sevgiliyken asiri romantikti. O hallerini cok ozluyordum onceden. Evliligimizin 4. Ayindan sonra inanilmaz degisti... uzuluyorum bazen de napim olmuyosa zorlamamak gerekiyo. Arada ozunden gelen bi romantizim isiklari yaniyo ama iste bende o anin tadini cikaramiyorum arkasinda bise ariyorum hemen niye boyle yapti niye boyle guzel konusuyo diye. Esim birinde bana olan hislerini anlatiyo hi arkadasina bende yaninda oturdum dinliyorum saf saf. Diyo ki ben bu gavurun dilinden elinden biktim valla soyle bi hafta on gun bi yerlere gitsede kurtulsam kafa dinlesem diyo. ammaaa gel gor ki tirnagina tas degse icim gider basina bi is gelse dunyayi yakarim o kadar da seviom diyo. Arkadasi hala dalga geciyo bu sevgi sozleriyle bi sene oldu belki de bu lafa. Olsun napalim icinde bana karsi sevgisinin oldugunu biliyorum ya onunla yetiniyorumyaw arkadasim nasil bir ailesiniz. Manzara gozumun onunde canlaniyor da, cok eglenceli olsa gerek. Ya da sartlardan ve durumdan mutlu olabilmeyi beceren pozitif bir aile
ne guzelcok guluyorum ben size cok hossunuz. Rabbim daim etsin
cocuklar o kadar netler ve o kadar gercekciler ki ama sagolsunlar yetiskinlerin yuzunden cok acimasiz olabiliyorlar. Kimbilir hangisinin ailesinden ne sekilde konusulurken duydular
Masallahh bebiseeeGünaydin kizlar.Biz doktordan geldik yine raporum bitti doğum iznimi aldım artık.Bebişimizi de gordük yine maaşallah 1 hafta +5 gün önde gidiyor.1 haftada 200 gr. daha almış doktor bile şaşırdı 1 haftada 200 gr. Çok iyi dedi.1900 gr. Olmusuz.Ben yine hic kilo almamisim suyumda iyiymis.3 hafta sonraya randevu al o randevuda artik dogumu konusabiliriz dedi.Bide renklode tontiş yanaklarinı ve minicik agzını birnunu gördük yine Çok heyecanlandim...
Iyi yapiyorsun canim degistirmeye calisma zaten cok yipranirsin. Erkek milletini disi baska ici baska oluyor. Ozunu gorebildikten sonra bildiktan sonra dildekinin cok da onemi yok.Amin canim benim tsk ederim. ya esim kazulet gibi bise ama oyle kabullendim arTik. Degistirmeye calistim tabi ki ama olmuyo. Sevgiliyken asiri romantikti. O hallerini cok ozluyordum onceden. Evliligimizin 4. Ayindan sonra inanilmaz degisti... uzuluyorum bazen de napim olmuyosa zorlamamak gerekiyo. Arada ozunden gelen bi romantizim isiklari yaniyo ama iste bende o anin tadini cikaramiyorum arkasinda bise ariyorum hemen niye boyle yapti niye boyle guzel konusuyo diye. Esim birinde bana olan hislerini anlatiyo hi arkadasina bende yaninda oturdum dinliyorum saf saf. Diyo ki ben bu gavurun dilinden elinden biktim valla soyle bi hafta on gun bi yerlere gitsede kurtulsam kafa dinlesem diyo. ammaaa gel gor ki tirnagina tas degse icim gider basina bi is gelse dunyayi yakarim o kadar da seviom diyo. Arkadasi hala dalga geciyo bu sevgi sozleriyle bi sene oldu belki de bu lafa. Olsun napalim icinde bana karsi sevgisinin oldugunu biliyorum ya onunla yetiniyorumAllah kimsenin evinde huzuru mutlulugu eksik etmesin... birde bebisi tabiki
Maşallah canım Artık doğuma kadar geldik çok şükür. Inşallah bir sorun yaşamadan bebeklerimize kavusuruzGünaydin kizlar.Biz doktordan geldik yine raporum bitti doğum iznimi aldım artık.Bebişimizi de gordük yine maaşallah 1 hafta +5 gün önde gidiyor.1 haftada 200 gr. daha almış doktor bile şaşırdı 1 haftada 200 gr. Çok iyi dedi.1900 gr. Olmusuz.Ben yine hic kilo almamisim suyumda iyiymis.3 hafta sonraya randevu al o randevuda artik dogumu konusabiliriz dedi.Bide renklode tontiş yanaklarinı ve minicik agzını birnunu gördük yine Çok heyecanlandim...
Eki Görüntüle 1485254 Eki Görüntüle 1485255 Eki Görüntüle 1485256 Evlatlarimiz cok degerli kimse bizi yildiramaz, moralimizi bozamaz
Evet CNm çatı darmı diye kontrol ediliyorcanım son haftalarda alttan mı muayene ediyorlar bunu bilmiyordum
Maşallah,35 oldunIyi yapiyorsun canim degistirmeye calisma zaten cok yipranirsin. Erkek milletini disi baska ici baska oluyor. Ozunu gorebildikten sonra bildiktan sonra dildekinin cok da onemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?