- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Aminn canımm. İnş kaybetmek yoruyorHadi canım inşallah. Sen de çok yoruldun. Çok uğraştın. Bu defa Allah kısmet eder inşallah!
Ya benim bu sipalar cok mu yaramaz cok mu uslu bir turlu karar veremedim hissettigim gunden beri. karnimda tabiri caizse fink atiyorlar. Karnim sekilden sekile giriyor. Hemen aciyorum izlemek icin actigim anda kesiliyor kipirti. Belki hareket ettigim icindir diyorum acik bekliyorum ama nafile yok hic bir tik. Basindan beri boyle. Ilk zamanlar da dinlemek icin elimi koydugumda kesilirdi kipirtilar. Hele babamiz dogru duzgun hicbirsey hissedemedi garibim. Ben yine elimi koyuyorum Dinliyorum yakaliyorum ama o koydigunda direk kesiliyor. Gecen aksam yakaladim hareketlerini epey izledim mutlu mutlu konustum ettim. Yazik esim bizi uzaktan izliyor. Kesilince niye gelmedin dedim. O kadar uzgun ki ben geldigimde yine duracakti bari sen izle de mutlu ol istedim diyor.
Bir arkadasim var apartmanda ona da tam tersi kipirdamasalar bile elini koydugu anda basliyorlar sipalar ya.
sizde de oluyor mu boyle
Evet CNm normal sezeryan kararını buna göre verecekanladım canım sanırım doğuma hazırlık kontrolleri bunlar
Ayy BENİDE heyecan sardı gerçi normal doğum gözüküyor Mayıs sonuna vakit var süpriz yapmasa tabeeeeeeeeBen son 10 haftadir geri sayiyorum. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza almayi nasib etsin ama zaman yaklastikca korkuyorum. Boyle iyiler aslinda karnimda
Evet ben bir gideceğim bimden aldığım biberon dışarda baktım baya fark var fiyatta nevresim takımı Hoşuma giderse Alcam birde bebek askısı :₺Kızlar yarın A101 e bebek ürünleri geliyor bilginize
Evet canım güzel şeyler var bende gideceğimEvet ben bir gideceğim bimden aldığım biberon dışarda baktım baya fark var fiyatta nevresim takımı Hoşuma giderse Alcam birde bebek askısı :₺
esim konusur konusmasina da hatta cilgin gibi cosar. Cocuklar karsisinda da onlarla couck olmus gibi ama iii iih. Tik yok amuda da kalksa kendini de parcalasa bir iki tekmeden fazlasini hissedemiyor. Ben anlam veremedim gercekten.Canim benim de aynisi ben cok rahat hissediyorum ama babasi da dahil kim eline koysa tik yok benim melegim hissettirmiyor kendini. Beni cok seviyor siye düşünüyorum bazen bazen de butun gun evin icinde ikimizsen baska kimse yok koca 8 de ancak gelir tv karsisinda uyuyakalir çocuk adamin sesini bile tanimiyor ki baskasini tanisin diyorum :)
evet ozellikle nevresim filan cok uygun eger pamuklu ve az renkli iseKızlar yarın A101 e bebek ürünleri geliyor bilginize
Canim yatak odamizda banyo yok. Cok buyuk deil ama daha ben havasizlik konusunda sikinti yasamadim yatak odasinda. Besik sigacak kadar yerimiz varYa ben de erken ama bunu düşünüyorum. Bizim yatak odası bebek odası yapmayı düşündüğümüz odadan daha küçük. Ayrıca ebeveyn banyosu olduğu için oda çabuk nemleniyor. 3 kişinin aynı odada nefes alıp vermesi bana sağlıklı gelmedi. Biz iki kişi bile havasız kalıyoruz bazen. Bebeği o odaya alamam diye düşündüm. Sizin odanız büyük mü?
Onun yerine ben bebek odası yapıp bir de şu "daybed" denilen yataklardan alıp orada yatmayı düşünüyorum. Tabi eşimden ayrılmış olacağım ama bebeğin bana ihtiyacı olacak babasına değil. Hem o da çalışıyor olacak. Rahat uyusun. Siz hiç bunu düşündünüz mü?
sen dur ya biraz daha sakin devam et heyecanlanma. Yoksa zaman gecmiyor. Bizim de mayisin sonu en kotu ortasi gozukuyor ama tabi goremeyiz o zamani gibi geliyor. Babalari gibi boga burcu olacaklar galiba :)) aslinda esimin dogum tarihi mayisin 6 si. O zamana denkgelmesini cok isterdim ama nisan son7nu gorsek sukredecez galiba. Hayirlisi artik.Ayy BENİDE heyecan sardı gerçi normal doğum gözüküyor Mayıs sonuna vakit var süpriz yapmasa tabeeeeeeee
Baharcim sen hic arastirdin mi o anne yani olabilen besikleri. Ben mi beceremedim bilmiyorum da hep kucucuk onlar ya. Chicconun bi modeli vardi next2me yanilmiyosam. 60a 120 fiyat cok fazla geldi bana 600 civariydi yanilmiyosam. Ben mobilya besik konusunda israr ettim esime ama kim agzini acsa yerinden oynamiyo onlar cok agir parkbesik al dedi. Hep diyorum burasi cook sicak oluyo valla ben onceden nerde yatacagimi sasirirdim tekken bile. Sicaktan bunalip koridorda minder uzerinde yattigimi biliyorum. Klima beni cok rahatsiz ediyo bioplus ozelligi de var ama sanki nefes alamiyorum klima calistirinca kii benim tahammul edemedigime bebis nasil dayancakilk bir iki yil cocuk odasi yapacagin yeri giyinme odasi gibi yapip yatak odasindaki esyayi o tarafa gecirip yatak odasinda sadece yatak besik ve bebek icin bir sifonyer birakabilirsin. Sonra cocuga oda yapacagin zaman yatak odasinin parcalarini geri alip onun odasini oraya yapabilirsin. Havalandirma icin de bu buhar makinalari disinda hava temizleyici cihazlar var. Imkanin varsa onlardan alabilirsin.
Bende senin durumundayım ne yazıkkiYa benim bu sipalar cok mu yaramaz cok mu uslu bir turlu karar veremedim hissettigim gunden beri. karnimda tabiri caizse fink atiyorlar. Karnim sekilden sekile giriyor. Hemen aciyorum izlemek icin actigim anda kesiliyor kipirti. Belki hareket ettigim icindir diyorum acik bekliyorum ama nafile yok hic bir tik. Basindan beri boyle. Ilk zamanlar da dinlemek icin elimi koydugumda kesilirdi kipirtilar. Hele babamiz dogru duzgun hicbirsey hissedemedi garibim. Ben yine elimi koyuyorum Dinliyorum yakaliyorum ama o koydigunda direk kesiliyor. Gecen aksam yakaladim hareketlerini epey izledim mutlu mutlu konustum ettim. Yazik esim bizi uzaktan izliyor. Kesilince niye gelmedin dedim. O kadar uzgun ki ben geldigimde yine duracakti bari sen izle de mutlu ol istedim diyor.
Bir arkadasim var apartmanda ona da tam tersi kipirdamasalar bile elini koydugu anda basliyorlar sipalar ya.
sizde de oluyor mu boyle
Aa tesadufe bak benim de esim 7 haziran ve biz 40 haftayi 16 haziranda doldurcaz. Esim ikizler bebis de ikizler olacak. Herkes icin demiyorum bi kac ikizler burcu insan taniyorum tabi basta esim. Biraz cekilmesi zor oluyo ikizlerin. Ikizler olanlar uzerlerine alinmasin yukseleni farkli olabilir herkes ayni demiyorum yanisen dur ya biraz daha sakin devam et heyecanlanma. Yoksa zaman gecmiyor. Bizim de mayisin sonu en kotu ortasi gozukuyor ama tabi goremeyiz o zamani gibi geliyor. Babalari gibi boga burcu olacaklar galiba :)) aslinda esimin dogum tarihi mayisin 6 si. O zamana denkgelmesini cok isterdim ama nisan son7nu gorsek sukredecez galiba. Hayirlisi artik.
Baharcim http://www.bebefix.com/Babymax-Bed-Side-Oyun-Parki-BH-01_43453.htmlen hic arastirdin mi o anne yani olabilen besikleri. Ben mi beceremedim bilmiyorum da hep kucucuk onlar ya. Chicconun bi modeli vardi next2me yanilmiyosam. 60a 120 fiyat cok fazla geldi bana 600 civariydi yanilmiyosam. Ben mobilya besik konusunda israr ettim esime ama kim agzini acsa yerinden oynamiyo onlar cok agir parkbesik al dedi. Hep diyorum burasi cook sicak oluyo valla ben onceden nerde yatacagimi sasirirdim tekken bile. Sicaktan bunalip koridorda minder uzerinde yattigimi biliyorum. Klima beni cok rahatsiz ediyo bioplus ozelligi de var ama sanki nefes alamiyorum klima calistirinca kii benim tahammul edemedigime bebis nasil dayancaksuan icin oglumla evin su odasinda yatarim diyemiyorum heryer yanar catir catir ama oyle seyyar bi besik olursa anne yanida olabilirse ister yatak da ister kanepede yatariz oglumda yanibasimda olur ne guzel. Esimle zaten isimiz yok o balkona atar mitili yaz boyu
Canim linkini de atmistim ama senin alintinin arasinda kalmis. Bir incele istersen. Bunda onemli olan yuksekligi senin yatakla uyumlu olacak mi. Bir olculerine bakarsinBaharcim sen hic arastirdin mi o anne yani olabilen besikleri. Ben mi beceremedim bilmiyorum da hep kucucuk onlar ya. Chicconun bi modeli vardi next2me yanilmiyosam. 60a 120 fiyat cok fazla geldi bana 600 civariydi yanilmiyosam. Ben mobilya besik konusunda israr ettim esime ama kim agzini acsa yerinden oynamiyo onlar cok agir parkbesik al dedi. Hep diyorum burasi cook sicak oluyo valla ben onceden nerde yatacagimi sasirirdim tekken bile. Sicaktan bunalip koridorda minder uzerinde yattigimi biliyorum. Klima beni cok rahatsiz ediyo bioplus ozelligi de var ama sanki nefes alamiyorum klima calistirinca kii benim tahammul edemedigime bebis nasil dayancaksuan icin oglumla evin su odasinda yatarim diyemiyorum heryer yanar catir catir ama oyle seyyar bi besik olursa anne yanida olabilirse ister yatak da ister kanepede yatariz oglumda yanibasimda olur ne guzel. Esimle zaten isimiz yok o balkona atar mitili yaz boyu
Amin canım inşallah bu süreci birlikte yaşamak da çok güzeldi....Maşallah canım Artık doğuma kadar geldik çok şükür. Inşallah bir sorun yaşamadan bebeklerimize kavusuruz
Canim ben bunun aynisıni n.11 den 148 tlye aldîm.Bunu yatak odasına kurucam.6 aydan sonra odasına yatırıcam bebişimi.Eki Görüntüle 1486073 bak canim anne yani patk besik istersen tam olada biliyor. Chicho nun gorseli cok guzel ama pahali hem de desigim gibi 6 max 8 ay kullanimlik. Bunu sonrada kullanabilirsin.
Ben genis olsun diye park besige 370 lira versim. Bu 260 lira.
Ben ilk doktorumu değistirdim.6. Ayimda baska hastahane ve doktora başladım.Bu gittiğim doktorun ismini cok kişiden duydum insanlar şiddetle öneriyorlardi.Haksız da degillermis.Sezeryan epidural spinal ameliyatlarında da çok başarilı bir doktormus.Hic bir zaman aci cekmeden ertesi gün gezebiliyormusşun bir de gercekten cok ilgili bir doktor.ultrasonu 4 boyutlu kizimi her hattiyla gorebiliyorum.Devlet hastahanesine gidip riske atmak istemedim.Özel davranilmasi benm için önemli çünkü.Masallahh bebiseeebenim dr sir kupu mubarek dogum hakkinda bise demiyo. Bide denk geldikce dikkat ediyorum gununu doldurmus anneleri bile acilmasi sancisi suyunda siknti vs yoksa geri gonderiyo bi hafta daha bekleyelim diye.. dun yine gununu tam olarak doldurmus bi kadina bi hafta daha bekleyelim dedi ve dogum nasil olur dedi kadincaz bilemiyorum son ana kadar bise diyemem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?