2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkdaslar sisli memorial yada atasehir memorial de tup bebekk yaptiran oldumuu

benim

benim de daha dün siftah yaptı canım ya sen mi yapıyorsun falan dedi sonradan inandı :)
son birkaç gündür çok hareketliler her yerim ayrı oynuyor valla
Seninkiler daha büyük,daha kuvvetliler tabi.baya farkedilir onlarınki.benimkiler dışardan daha yeni yeni farkedilir oldu.ama dediğim gibi benden bile yüzgörümlüğü istiyolar sıpalargözümle bile baksam hemen duruyolar,nasıl bi radar sistemleri varsa artık

ay canım benim ya ne güzel yazmışsın. tatlı oğlunu Allah sana bağışlasın. sana onun hep güzel günlerini göstersin. sağlıklı başarılı mutlu bir ömrü olsun inşallah
Amin canım benim,cümlemiz için inşallah.hepimize evlatlarımızın iyi günlerini göstersin Rabbim...

Arkdaslar sisli memorial yada atasehir memorial de tup bebekk yaptiran oldumuu
Şişli memorialda yaptıran bi yakınım var,çok memnundular.ilk denemede oldu.ama dr ları selman laçindi.hala ordamı bi bak istersen.yada dr.cihangir yılanlıoğlu var kadın doğumcu şuan,o da çok iyidir.ona da güvenebilirsin.anadolu yakasında da florance nightingale i tavsiye ederim,ben orda yaptırdım,benimde ilk denememde oldu.oranın ekibide alanında çok çok iyiler.

Tesekkur ederim tavsiyelerin icin cnm bizim genetik tani olacak sisli memorial a karar verdik. Bizim zor bir vaka oldugu icin genetikde basarilarinin oldugu syleniliyor acikcasi memorial hakknda olumsuz bir yorum okumadm insaallah bizde memnun kaliriz ordn.

merhaba bende şişli memorialde tedavi oldum :)
Gulucuklerden memnun kaldigini tahmin edebiliyorum :) bizim pgt uygulanacak cok arastirdim ve genetikde basarili oldklarini okudum Allah kismet ederse yakinda tedaviye baslayacaz. Cnm hangi doktordu seninn

öyleler ya uzun süre kımıl kımıl oluyorlar mesela elimi koyuyorum durabiliyorlar eşek sıpalarım diyorum çıkınca da kucak için ağlarlar

Pekii memnun kaldin mi cnm bzde orada yaptirmaya karar verdik bide bizim genetik tani uygulanacak. Fiyatlar hakknda bilgin varmii cnm
canim bizim genetige gerek kalmadi. Bizde eger bu sefer de olmasaydi ciddi arastirmalara gireceklerdi. Onun icin genel anlamda iyi am genetik tarafini bilmiyorum
tup bebek kismi cok yogun. ne kadwr randevulu gidersen git bekliyorsun illa. Disaridan yabanci cok hastasi var. Ve evet malesef pahali. Tedavimiz paketti ama ekstra birseyler cikti baya baya fark var disariyla ama su var dr.larinda paragozlugu hissetmiyorsun. Bankodaki kizlar ise akbaba gibi :)
hayirlisi olsun hakkinda

melina198t: 40399169 .!.:
ben de hiç uyumadım karnım ağrıdı bir de sürekli her yanım sıkışıyor sancıyor
hava burada da yağmurlu severim normalde bu havaları ama bugün pek bir mutlu kalktığım söylenemez...
Gunun yaklastigi icinmi sancin oldu canim gecer insallah dikkat et

ben de hiç uyumadım karnım ağrıdı bir de sürekli her yanım sıkışıyor sancıyor
hava burada da yağmurlu severim normalde bu havaları ama bugün pek bir mutlu kalktığım söylenemez...
Gunaydin kizlarr a101 zamani evet mepina sikisma acima.nedir anlamadim bendeede var bunlar

günaydın kızlarbiz de bugün babamız gelirse bizi almaya a 101e gidecez.bebe malzemeleri gelecekti bugün. burda da hava kapalı ve yağmurlu ama yine de kızım için ufak da olsa bişeyler alıcaz diye mutlu uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…