Ben o haftalarda ancak hissediyordum. Gormek ne mumkun. Haftalar ilerlesin. Guclensin pasalar bak o zaman nasil oluyor. Bazen arkadaslarla otururken yogun hareket hissedince karnimdan gorukuyorbmu diye bakiyorum daliyorum. Bana gorgusuz diyorlardir ama napim. Kacirilacak firsat degil :))Bende senin durumundayım ne yazıkkisadece bi kez karnımın hareketini görebildim.onun dıında ne zaman baksam duruyorlar.eşim daha siftah bile etmedi garibim.
biz de de ayni durum olacak iste. Evde Allah nasib ederse 3 boga. Ben bir tanesiyle bas edemezken :))Aa tesadufe bak benim de esim 7 haziran ve biz 40 haftayi 16 haziranda doldurcaz. Esim ikizler bebis de ikizler olacak. Herkes icin demiyorum bi kac ikizler burcu insan taniyorum tabi basta esim. Biraz cekilmesi zor oluyo ikizlerin. Ikizler olanlar uzerlerine alinmasin yukseleni farkli olabilir herkes ayni demiyorum yaniama oglus esimin minyatur versiyonu olcak sanirim Allahim yardimcim olsun. babali ogullu aralarinda kalcam hep esime de diyorum ilk defa dogum gununde ne alsam diye dusunmiycem bebegi veririm kucagina bu yil artik diyorum. Bi de babalar gunu de o aralarda bise oluyo zaten. Hepsinden yirttim galiba
oooo supermis ben cok inceleyemedim ikiz olunca vazgectigim icin. sadece oyle alternatiflerim arasinda kaldi. Kesinlikle indirimleri takip etmek lazim. S sensizim bak supermis rakam.Canim ben bunun aynisıni n.11 den 148 tlye aldîm.Bunu yatak odasına kurucam.6 aydan sonra odasına yatırıcam bebişimi.
Benim cok fazla secenegim yok canimBen ilk doktorumu değistirdim.6. Ayimda baska hastahane ve doktora başladım.Bu gittiğim doktorun ismini cok kişiden duydum insanlar şiddetle öneriyorlardi.Haksız da degillermis.Sezeryan epidural spinal ameliyatlarında da çok başarilı bir doktormus.Hic bir zaman aci cekmeden ertesi gün gezebiliyormusşun bir de gercekten cok ilgili bir doktor.ultrasonu 4 boyutlu kizimi her hattiyla gorebiliyorum.Devlet hastahanesine gidip riske atmak istemedim.Özel davranilmasi benm için önemli çünkü.
Benim koca ikizler canimm. Emin ol erkegi de cok eserekli.. kanli bicakli olup uyudugumuz gecenin sabahinda karicim guzelim bebegim gibi sozler soyleyebiliyo.. bunye kaldirmiyo. Ikisine birden naparim bilmiyorum.Merhaba hanımlar ,nasılsınız görüşmeyeliYalnız iki gün gelmedim ne muhabbetler olmuş hemde uzuuuun pragraflar halinde bir yere kadar okudum sonra tıkandım
sensizim89 tatlım mayısın son haftasına denk gelirse doğum,bizim evlilik yıldönümü,görümcemin ikizlerinin doğum günü birde benim kızım doğum günü olursa bu bünye kaldıramaz Birde ikizler burcunun kızları çok gelgitli oluyor Allah yardımcımız olsun
bunu bende gormustum canim seninde dusundugunu dusundum yatakla ayni hizada olur mu diye o konuda bi olcu filan belirtmemisler. Chicco da dikkatimi cekmisti yatak kismi asansorluydu yani yusekligini yataga gore ayarlama imkani var. Bunda sadece yan korumalik asansorlu sanirim o da kaldirip indirebilmek icin yan kismi. Ama benim de incelediklerim arasinda anne yani olma ozelliginde olan bi tek bu ise yarar gorunuyor. nette sitelere goremfiyat da farkli bu park besikte 260dan daha uygunlar var. nehse iyce bakiyim bakalim aslinda bende 70e 120 dusunuyorm ama olmazsa da 10 cm e tAkilmiycaz artikEki Görüntüle 1486073 bak canim anne yani patk besik istersen tam olada biliyor. Chicho nun gorseli cok guzel ama pahali hem de desigim gibi 6 max 8 ay kullanimlik. Bunu sonrada kullanabilirsin.
Ben genis olsun diye park besige 370 lira versim. Bu 260 lira.
Canim aldiysan inceledin mi hic yatak boyu bizim yataga gore ayarlanabiliyo mu yoksa sabit mi. Anlatabildim mi bilmiyorum bebisin yatacagi yatagin yuksekliginden bahsediyorumCanim ben bunun aynisıni n.11 den 148 tlye aldîm.Bunu yatak odasına kurucam.6 aydan sonra odasına yatırıcam bebişimi.
Benim evimde zaten var kaktusGüzel anneler bebişlerin odalarına bi de kaktüs alalım kaktüs radyasyonu kendisine çekermiş malum hepimizin evinde internet bağlantısı cep tel bir sürü radyasyon yayan cihaz mevcut
Aynen oyle oluyor. Esimin hissettigi harekeketler sayilidir. Adam gece sabaha kadar eli karnimda bekliyo hissettin mi diyorum yok diyo. O zaman bida yapma diyorum cisim geliyo onun karnima bastirmasindanYa benim bu sipalar cok mu yaramaz cok mu uslu bir turlu karar veremedim hissettigim gunden beri. karnimda tabiri caizse fink atiyorlar. Karnim sekilden sekile giriyor. Hemen aciyorum izlemek icin actigim anda kesiliyor kipirti. Belki hareket ettigim icindir diyorum acik bekliyorum ama nafile yok hic bir tik. Basindan beri boyle. Ilk zamanlar da dinlemek icin elimi koydugumda kesilirdi kipirtilar. Hele babamiz dogru duzgun hicbirsey hissedemedi garibim. Ben yine elimi koyuyorum Dinliyorum yakaliyorum ama o koydigunda direk kesiliyor. Gecen aksam yakaladim hareketlerini epey izledim mutlu mutlu konustum ettim. Yazik esim bizi uzaktan izliyor. Kesilince niye gelmedin dedim. O kadar uzgun ki ben geldigimde yine duracakti bari sen izle de mutlu ol istedim diyor.
Bir arkadasim var apartmanda ona da tam tersi kipirdamasalar bile elini koydugu anda basliyorlar sipalar ya.
sizde de oluyor mu boyle
Canim aslinda istedigin gibi yaptirabilirsin bir marangozaalti ve parmakliklari ahsap olacak sekilde yaptirabilirsin. Evet sitelerde fiyatlar farkli oluyor. Bir de donem donem ciddi indirimler oluyor. Ben normalde 480 lira olab bir seyi 315 liraya gordum almadim. Ertesi gun fiyati artmis. Sonra baska bir sitede 350 ye buldum aldim. Halbuki ayni urunler iste.bunu bende gormustum canim seninde dusundugunu dusundum yatakla ayni hizada olur mu diye o konuda bi olcu filan belirtmemisler. Chicco da dikkatimi cekmisti yatak kismi asansorluydu yani yusekligini yataga gore ayarlama imkani var. Bunda sadece yan korumalik asansorlu sanirim o da kaldirip indirebilmek icin yan kismi. Ama benim de incelediklerim arasinda anne yani olma ozelliginde olan bi tek bu ise yarar gorunuyor. nette sitelere goremfiyat da farkli bu park besikte 260dan daha uygunlar var. nehse iyce bakiyim bakalim aslinda bende 70e 120 dusunuyorm ama olmazsa da 10 cm e tAkilmiycaz artik
Kiyamam size yaKizlar sebepsiz bir sinir var üstümde çok alingan olmusum deli gibi ilgi istiyorum... Galiba sadece ben de degil oglumda ilgi istiyor dun gece ruyamda konustuk hemde ben tup bebegim babam neden bu kadar az ilgileniyor diyordu bilincaltimin bana yaptigi oyunlar cok
Fena canimi sıkıyor
Kiyamam size yaaaah bu odun kocalar ahh dun tup bebek muhabbeti yaptik ya ruyana yansimis cnim. Hamileyiz iki canliyiz hassasiz duygusaliz bazen sinirliyiz ama kocalardan bise beklememek gerekiyo galiba zaten beklentilerimize cevap veremiyolar. Birde oyle beklentilere girince daha cok uzuluyoruz. Aman nolur sikmamaya calis canini biselerle oyalan filn kizz dagit kafani. Uzme bebisi. Ben bi kac gun depresyon moduna girdim esim ilgilensin diye. Surekli yattim bise yapmadim evin icinde darma duman gezdim filan adam noluyo demedigi gibi Bide bana toparlan az diye firca atti. Cingene karilari senden usturuplu dedi. umruna bile takmadi yani olan bana oldu
Kiyamam yaa, dunku mevzuyla esinin ilgisizligini birlestirmissin. Ben de iki gun once cok fenaydim. Sebepsiz yere hickira hickira agladim. Ertesi gun iyi kalktik ins. Sen de toparlarsin. Animiz animiz tutmuyor.Kizlar sebepsiz bir sinir var üstümde çok alingan olmusum deli gibi ilgi istiyorum... Galiba sadece ben de degil oglumda ilgi istiyor dun gece ruyamda konustuk hemde ben tup bebegim babam neden bu kadar az ilgileniyor diyordu bilincaltimin bana yaptigi oyunlar cok
Fena canimi sıkıyor
senin pazarlık iyiymiş yaa bizim de yapmamız gerek öyle bir pazarlık falan :)Canim biz hani cinsellik konusunda olumune kankayizzzz ya bu aralardogumdan sonra dedim ki yuz gorumlugu isterim yeni evlenmis gibi olcaz nasilsa dedim. Sozu var eski kiloma donersem besi bir yerde takcak
Herkese günaydınlar,
Bugün oğlumun,ilk gözağrımın doğum günü... Tam 7 yıl önce bugün,10 dk önce merhaba demişti hayata.doktorlarını ve hemşirelerini şaşırtacak kadar temiz,pak,kar gibi bembeyaz doğuvermişti.ameliyathanede yankılanan sesi hala kulaklarımda,ona ilk dokunduğum an hala gözümün önünde.çok ağrım vardı,canım gerçekten çok yanıyordu ama bu dünyada sahip olabileceğim en kıymetli varlığa kavuşmuştum,bu en büyük ilaçtı.
Yumuk yumuk ellerine ilk dokunuşum gözlerim kapalıykendi.görmediğim bu güzellik için hissettiklerim dudaklarımdan :" pamuk kadar yumuşak" diye dökülüvermişti.küçük koalam diye sevmiştim,çünkü bir koala yavrusu kadar sevimli ve yumuk bir yüz ifadesi vardı.yeni doğmuştu,hoş gelmişti,sefalar getirmişti.en önemlisi bu hayatta alabileceğim en yüksek kıdeme,"anneliğe" taşımıştı beni.o ağladıkça ben de ağlıyordum,dikişlerim yüzünden kucağıma alamamak,ona uzanamamak,ihtiyaçlarına başkalarının koşması kahrediyordu beni.kimse dokunmasın,her işini ben yapayım istiyordum.en çokta sarılıp boynundan gelen cennet kokusunu içime çekmek istiyordum...çok sürmeden bu isteğime kavuştum,tarifi,tasviri mümkün değil o duygunun.böyle güzel,böyle doyumsuz bir koku dünya üzerinde yok başka.bugün 7 yaşında,ama hala boynundan aynı koku geliyor kuzumun.
İki yeni kuzumun doğumu için gün saydığım şu günlerde,oğlumunda doğumgünü duygusuyla hamile olup bebeğini iple çeken tüm kardeşlerime dua ediyorum.dilerim Allahtan cümlemiz için bu duyguların tekrarı nasip olur,hepimiz sağlıkla,sıhhatle,miyadında doğumlarla kavuşalım kuzularımıza.Rabbim hiç bir dert vermesin ne onlara ne bizlere.Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın,kimseyi o cennet kokusundan ayırmasın inşallah.
Allah'a emanet olalım cümleten.
Kiyamam yaa, dunku mevzuyla esinin ilgisizligini birlestirmissin. Ben de iki gun once cok fenaydim. Sebepsiz yere hickira hickira agladim. Ertesi gun iyi kalktik ins. Sen de toparlarsin. Animiz animiz tutmuyor.
benimBende senin durumundayım ne yazıkkisadece bi kez karnımın hareketini görebildim.onun dıında ne zaman baksam duruyorlar.eşim daha siftah bile etmedi garibim.
benim de daha dün siftah yaptı canım ya sen mi yapıyorsun falan dedi sonradan inandı :)Bende senin durumundayım ne yazıkkisadece bi kez karnımın hareketini görebildim.onun dıında ne zaman baksam duruyorlar.eşim daha siftah bile etmedi garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?