2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba hanımlar ,nasılsınız görüşmeyeli Yalnız iki gün gelmedim ne muhabbetler olmuş hemde uzuuuun pragraflar halinde bir yere kadar okudum sonra tıkandım
sensizim89 tatlım mayısın son haftasına denk gelirse doğum,bizim evlilik yıldönümü,görümcemin ikizlerinin doğum günü birde benim kızım doğum günü olursa bu bünye kaldıramaz Birde ikizler burcunun kızları çok gelgitli oluyor Allah yardımcımız olsun

Bende senin durumundayım ne yazıkki sadece bi kez karnımın hareketini görebildim.onun dıında ne zaman baksam duruyorlar.eşim daha siftah bile etmedi garibim.
Ben o haftalarda ancak hissediyordum. Gormek ne mumkun. Haftalar ilerlesin. Guclensin pasalar bak o zaman nasil oluyor. Bazen arkadaslarla otururken yogun hareket hissedince karnimdan gorukuyorbmu diye bakiyorum daliyorum. Bana gorgusuz diyorlardir ama napim. Kacirilacak firsat degil :))
biz de de ayni durum olacak iste. Evde Allah nasib ederse 3 boga. Ben bir tanesiyle bas edemezken :))
senin de guzelmis hediye olayi. Biz pek ozel gunlere has hediye almiyoruz. Epey oldu birakali. Oyle kafamiza estikce alan aliyor. Oyle dogum gunu icin bebek vereceksek ellerine hediye yandik :))

Canim ben bunun aynisıni n.11 den 148 tlye aldîm.Bunu yatak odasına kurucam.6 aydan sonra odasına yatırıcam bebişimi.
oooo supermis ben cok inceleyemedim ikiz olunca vazgectigim icin. sadece oyle alternatiflerim arasinda kaldi. Kesinlikle indirimleri takip etmek lazim. S sensizim bak supermis rakam.

Benim cok fazla secenegim yok canim ilk olarak ozelde baslamistim. Kanamayla hastaneye gidip dr dan firca yiyince biraktim. ozelde tek dr oydu o gun icin. Sonra mecburen devlete gittim ki her zaman soyluyorum bunu annem devlette calistigi icin temzlik calisanina kadr hepsi cok yakindan ilgileniyo dr da dahil. Bugun annemle konustum tlf da dogum hakkinda niye bise demiyo dedim. Onun kafasinda biseler vardir merak etme dedi. Seni yonlendirmis olmamak icin bise demiyordur dedi. Birde herseyin dogali saglikli diyormus hep. Yasadigimiz ilcede zaten bi ozel hastane var bide devlet... dogumu annemin calistigi hastanede yapmak benim icin ozelden daha avantajli olacak. Odami bile sectim ben eger sezeryan yaparsam odam belli. Temizlikle ilgilenen abla hic nevresim havlu filan getircem diye rezil olma dedi. Senin icin iyce tertemiz eder hazirlarim odayi kilitlerim dedi. Iki kez kanamam oldu kan uyusmazligi ignesi yapildi. Normalde hastanede yatirirlardi beni ama annem kadin dogum servisinin sorumlusu olunca yatisimi cikisimi o yapti hic yatmadan hallettik o isleri. Ozele gittigimde hem kimseyi tanimiyordum hem de kadin firca atinca biraktim ozeli. Bende tam tersine devlet hastanesinde daha icim rahat ediyo. Kan filan alimirken annem incitmetin kizimi diye tembihliyo Benim dr umun da cocugu olmamis evlatlik almis. Kadin bana hep seni anliyorum diyo. Cekinme ne zaman istersen gel filan diyo. Ozeldeki de kanamam oldugunda duserse yapacak bise yok her kanama da hastaneye mi kosacaksin boyle demisti

Benim koca ikizler canimm. Emin ol erkegi de cok eserekli.. kanli bicakli olup uyudugumuz gecenin sabahinda karicim guzelim bebegim gibi sozler soyleyebiliyo.. bunye kaldirmiyo. Ikisine birden naparim bilmiyorum.

bunu bende gormustum canim seninde dusundugunu dusundum yatakla ayni hizada olur mu diye o konuda bi olcu filan belirtmemisler. Chicco da dikkatimi cekmisti yatak kismi asansorluydu yani yusekligini yataga gore ayarlama imkani var. Bunda sadece yan korumalik asansorlu sanirim o da kaldirip indirebilmek icin yan kismi. Ama benim de incelediklerim arasinda anne yani olma ozelliginde olan bi tek bu ise yarar gorunuyor. nette sitelere goremfiyat da farkli bu park besikte 260dan daha uygunlar var. nehse iyce bakiyim bakalim aslinda bende 70e 120 dusunuyorm ama olmazsa da 10 cm e tAkilmiycaz artik

Canim ben bunun aynisıni n.11 den 148 tlye aldîm.Bunu yatak odasına kurucam.6 aydan sonra odasına yatırıcam bebişimi.
Canim aldiysan inceledin mi hic yatak boyu bizim yataga gore ayarlanabiliyo mu yoksa sabit mi. Anlatabildim mi bilmiyorum bebisin yatacagi yatagin yuksekliginden bahsediyorum

Güzel anneler bebişlerin odalarına bi de kaktüs alalım kaktüs radyasyonu kendisine çekermiş malum hepimizin evinde internet bağlantısı cep tel bir sürü radyasyon yayan cihaz mevcut
Benim evimde zaten var kaktus Bir suru cicegim var aslinda onceden kuslarimla ciceklerimle ilgilenirdim. Hamile kalinca en sevdigim cicegim ilgisizlikten kustu bana yapraklarini sarartiverdi. Ciceklere isim koydum hepten kizlarimm diyordum kuslarimin da biri erkek biri disi onlarda oglum kizim hala seviyorum hepsini ama oglusumu cusundukce biraz ihmal etmeye basladim ozellikle ciceklerimi

Kizlar sebepsiz bir sinir var üstümde çok alingan olmusum deli gibi ilgi istiyorum... Galiba sadece ben de degil oglumda ilgi istiyor dun gece ruyamda konustuk hemde ben tup bebegim babam neden bu kadar az ilgileniyor diyordu bilincaltimin bana yaptigi oyunlar cok
Fena canimi sıkıyor

Aynen oyle oluyor. Esimin hissettigi harekeketler sayilidir. Adam gece sabaha kadar eli karnimda bekliyo hissettin mi diyorum yok diyo. O zaman bida yapma diyorum cisim geliyo onun karnima bastirmasindan ama nasil olduysa dun gece sabaha kadar ogluyla oynamislar bide dun gece yatttigimizda epeycene siddetli bi hareket hissetti giiz anaaamm napiyo o oyle diyo deli ya biseyi farkettim oglum portakali seviyo. Portakal yedigimde kipirdanmaya basliyo. Ama anasinin midesi her zaman portakal yemeye elvermiyo ki garibimin keske mideme zarari olmiycak biseyi sevseydi

Canim aslinda istedigin gibi yaptirabilirsin bir marangozaalti ve parmakliklari ahsap olacak sekilde yaptirabilirsin. Evet sitelerde fiyatlar farkli oluyor. Bir de donem donem ciddi indirimler oluyor. Ben normalde 480 lira olab bir seyi 315 liraya gordum almadim. Ertesi gun fiyati artmis. Sonra baska bir sitede 350 ye buldum aldim. Halbuki ayni urunler iste.

Kiyamam size ya aaah bu odun kocalar ahh dun tup bebek muhabbeti yaptik ya ruyana yansimis cnim. Hamileyiz iki canliyiz hassasiz duygusaliz bazen sinirliyiz ama kocalardan bise beklememek gerekiyo galiba zaten beklentilerimize cevap veremiyolar. Birde oyle beklentilere girince daha cok uzuluyoruz. Aman nolur sikmamaya calis canini biselerle oyalan filn kizz dagit kafani. Uzme bebisi. Ben bi kac gun depresyon moduna girdim esim ilgilensin diye. Surekli yattim bise yapmadim evin icinde darma duman gezdim filan adam noluyo demedigi gibi Bide bana toparlan az diye firca atti. Cingene karilari senden usturuplu dedi. umruna bile takmadi yani olan bana oldu

Aynen canim dun ki muhabbetten kalan biseydi galiba ama bu kocalarin odun oldugu gercegini degistirmiyor :)

Kiyamam yaa, dunku mevzuyla esinin ilgisizligini birlestirmissin. Ben de iki gun once cok fenaydim. Sebepsiz yere hickira hickira agladim. Ertesi gun iyi kalktik ins. Sen de toparlarsin. Animiz animiz tutmuyor.

ay canım benim ya ne güzel yazmışsın. tatlı oğlunu Allah sana bağışlasın. sana onun hep güzel günlerini göstersin. sağlıklı başarılı mutlu bir ömrü olsun inşallah

Kiyamam yaa, dunku mevzuyla esinin ilgisizligini birlestirmissin. Ben de iki gun once cok fenaydim. Sebepsiz yere hickira hickira agladim. Ertesi gun iyi kalktik ins. Sen de toparlarsin. Animiz animiz tutmuyor.

Oyle valla gozlerim şişmiş aglamaktan mutlu da olsam uzulsem de agliyorum oglum beni sulu göz ve depresisf bi kadin olarak bilecek ona uzuluyorum

Bende senin durumundayım ne yazıkki sadece bi kez karnımın hareketini görebildim.onun dıında ne zaman baksam duruyorlar.eşim daha siftah bile etmedi garibim.
benim
benim de daha dün siftah yaptı canım ya sen mi yapıyorsun falan dedi sonradan inandı :)
son birkaç gündür çok hareketliler her yerim ayrı oynuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…