2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlar uyumak gittikçe zorlasmaya başladı bide dün kontrol vardı sıpa nin biri otekiyle açmış arayı kilo olarak onu taktım kafama zaten wc yi yol yaptım uyu uyuyabilirsen

Gunun yaklastigi icinmi sancin oldu canim gecer insallah dikkat et
zaten birkaç haftadır yalancı sancılar başladı canım. bunlar neyin sancısı bilemiyorum. artık iyice korkmaya başladım bu hafta çantamı hazırlayacağım kenara koyacağım nolur nolmaz diye...

Gunaydin kizlarr a101 zamani evet mepina sikisma acima.nedir anlamadim bendeede var bunlar
evet çok gitmek istiyorum eski ben olsam dakika yerimde durmam şimdi evden dışarı çıkmıyorum korkumdan...

sıkışma acıma şöyle benim her geçen gün bir yerimde bir şey çıkıyor. en son birkaç gün önce de hemoroid çıktı bebeklerin aşağı doğru baskısından olmuş. bir yandan anüste sıkışmalar oluyor bir yandan bebekler bir yandan rutin sancılar. artık hangisi nereden geliyor algılamakta zorlanıyorum...

o hemoroid sorunu bende de var canım herkes doğumda kaybolur geçer diyor inşallah öyle olur

İnşallah canım.dediğim gibi şuan selman bey olmayabilir,7-8 yıl öncesinde ordaydı.ama cihangir bey devam ediyor.sıkıntı etme kendine,genetik ayrıştırma çok sık yapılan ve çok iyi başarılar alınan bi işlem.çok geçmiş olsun,hayırlı haberlerini alırız inşallah...

zaten birkaç haftadır yalancı sancılar başladı canım. bunlar neyin sancısı bilemiyorum. artık iyice korkmaya başladım bu hafta çantamı hazırlayacağım kenara koyacağım nolur nolmaz diye...
Canım benim,30 olmuşsun,hayırlı olsun.darısı başıma inşallah az kaldı,sabır.sıkıntılı geçiyo seninkide ama yeni duydum bunu,gebelikte çekilen her ızdırap annenin günahlarına kefaretmiş.heleki bizimkiler double,çifter çifter silinir günahlarımız inşallah.arada bunu hatırlayarak teselli bulabiliriz belki.son haftalar için evde oturarak yapılan rahatlatıcı nefes egzersizleri var.gerçekten rahatlatıyor.bi dene istersen

Arkadaşlar bi kaç zamandır arada bir gözümün önünden parlak toz taneleri gibi bişeyler uçuuyo.size de oluyomu,nedeni hakkında fikri olan varmı?

oohhh ne guzel torpile bak. Sanki otel odasi seciyor.
Saka biryana ne guzel olmus. Kucuk yerlerin avantaji. Benim de memlekette oyle oluyor. Eski dr.unu hatirliyorum cok kizmistim

ne sevdiklerini bir turlu anlayamadim. Yemedigim seyleri yiyiyorum. Yediklerimi sevmiyorum. dengesiz bisey oldum.

Günaydın kızlar uyumak gittikçe zorlasmaya başladı bide dün kontrol vardı sıpa nin biri otekiyle açmış arayı kilo olarak onu taktım kafama zaten wc yi yol yaptım uyu uyuyabilirsen
hic canini sikma haftana gore normal artik onlar. Hepimizin oyle. Tek yumurta olsaydi ya da tek plesantadan beslenseydi neyse de simdi onlarin ikisi de farkli birbirinden. En yakin olanin bile 200 300 farki oluyor. Merak etme sen

sabah sabah nasıl kalabalıktı market neyse ki alacaklarımı aldım geldim
canim nevresimleri nasildi. Boya kokuyormu baskilarinda. Pamuklu yumusakmi

Günaydın hanımlar yağmurlu soğuk bir istanbul sabahından bizde dünkü güzelim havayı kaçırıp bugün Eminönüne kızıma ve bana alışverişe gidiyoruz.suyumuz çıkmazsa iyidir
offf cok ters olmus gercekten. Baska gun gitme ihtimalin varsa gozonunde bulundur. Hava fena gidersende yagmurlugun ve semsiyen olsun. simdi evin bitisigindeki saglik ocagindan geldim. Bu agirliklarla bile ucacam zannettim. :))
Arkadaşlar bi kaç zamandır arada bir gözümün önünden parlak toz taneleri gibi bişeyler uçuuyo.size de oluyomu,nedeni hakkında fikri olan varmı?
hemen tansiyonunu olctur. Tansiyon takibi yaptir. Simdi normal ciksa bile gozunun onune birseyler geldiginde ozellikle baktir. Bir de bilekten oncen dijitallere guvenme koldan baktir.
yogun isik filan da yapabilir ama ihtimal tansiyonunu da goz onunde bulundur

daha cok erken degilmi kendine boyle panik etme canm hayirlisiyla gununde sagliklica alirsin bebegini kucagina insallaj

Gulucuklerden memnun kaldigini tahmin edebiliyorum :) bizim pgt uygulanacak cok arastirdim ve genetikde basarili oldklarini okudum Allah kismet ederse yakinda tedaviye baslayacaz. Cnm hangi doktordu seninn

Mutlaka Semra Kahraman la görüş diğer dr lar çok sık değişiyorlar. benimde genetik sıkıntı vardı, 4 denememdede 3 günde embriyolarımı kaybediyordum, yumurta donasyonu önermişlerdi, dinlemedik semra hanıma gittik, laboratuarı türkiyenin en gelişmiş laboratuarı. Çok profesyonel bir merkez. Semra Hanımla beraber 4 tane 5. gün 1. kalite embriyom oldu cnm. 2si transfer edildi, biri tuttu, şimdi Arda Sarp ımla kavuşmayı bekliyorum. Umarım sende kavuşursun bebeğine.

Ya bende ne sanci var ne bise. Aslinda iyi bise Sanirim olmamasi. Ama bu gece ruyamda dr a gidiyordum. Dr rahimde acilma var dIyo. Heran herseye hazirlikli ol diyo. Daha bebegin gelisimini tamamlamadi ciddi bi tedavi gorcek dogduunda diyo. Hatta bi isim var burda bilinen iyi bi cocuk dr u. Onunla gorus simdiden bebeginle o ilgilensin baska dr lara guvenme sakin diyo. Cok agladim ruyamda oglum daha kucuksun annem sakin gelme diyorum. Dur yerinde diyorum elimi karnima koyup agliyorum. Esim geliyo yanImiza aglama diyo bak 1800 gr olmus yegenimde oyle dogmustu ne guzel saglikli bizim oglumuzda kurtulur uzulme filan diyo. Esime bagiriyorum sen zaten ne anlarsin benim hissettiklerimden korkularimdan hep noyle umursamazsin diyorum. Oyle bi ruyaydi iste. Sanirim gjnler gectikce artacak bu sacma sabuk ruyalar.

Canım ben hipotansiyonum,yani tansiyon düşüklüğü var bende.bu zamana kadar 11i bile geçmedi hiç.ama dahada düşüyor olabilir,düşmeden dolayı da olurmu bilmiyorum.bide o dediğinin uygulaması çok zor,dijital olmayan bi tansiyon aletiyle ölçüm yaptırmak için bi sağlık merkezine gitmem lazım.onuda nasıl temin edebilirim,anlık oluyo sonuçta.imkansız bişey,yetişemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…