zaten birkaç haftadır yalancı sancılar başladı canım. bunlar neyin sancısı bilemiyorum. artık iyice korkmaya başladım bu hafta çantamı hazırlayacağım kenara koyacağım nolur nolmaz diye...Gunun yaklastigi icinmi sancin oldu canim gecer insallah dikkat et
evet çok gitmek istiyorum eski ben olsam dakika yerimde durmam şimdi evden dışarı çıkmıyorum korkumdan...Gunaydin kizlarr a101 zamanievet mepina sikisma acima.nedir anlamadim bendeede var bunlar
o hemoroid sorunu bende de var canım herkes doğumda kaybolur geçer diyor inşallah öyle olurevet çok gitmek istiyorum eski ben olsam dakika yerimde durmam şimdi evden dışarı çıkmıyorum korkumdan...
sıkışma acıma şöyle benim her geçen gün bir yerimde bir şey çıkıyor. en son birkaç gün önce de hemoroid çıktı bebeklerin aşağı doğru baskısından olmuş. bir yandan anüste sıkışmalar oluyor bir yandan bebekler bir yandan rutin sancılar. artık hangisi nereden geliyor algılamakta zorlanıyorum...
öyleler ya uzun süre kımıl kımıl oluyorlar mesela elimi koyuyorum durabiliyorlar eşek sıpalarım diyorum çıkınca da kucak için ağlarlar
günaydn her ne sebeple olursa olsun uykusu kaçan anneler :)
of uyuyamıyorum yaa en azından 7 ye kadar uyusaydım...
İnşallah canım.dediğim gibi şuan selman bey olmayabilir,7-8 yıl öncesinde ordaydı.ama cihangir bey devam ediyor.sıkıntı etme kendine,genetik ayrıştırma çok sık yapılan ve çok iyi başarılar alınan bi işlem.çok geçmiş olsun,hayırlı haberlerini alırız inşallah...Tesekkur ederim tavsiyelerin icin cnm bizim genetik tani olacak sisli memorial a karar verdik. Bizim zor bir vaka oldugu icin genetikde basarilarinin oldugu syleniliyor acikcasi memorial hakknda olumsuz bir yorum okumadm insaallah bizde memnun kaliriz ordn.
Canım benim,30 olmuşsun,hayırlı olsun.darısı başıma inşallahzaten birkaç haftadır yalancı sancılar başladı canım. bunlar neyin sancısı bilemiyorum. artık iyice korkmaya başladım bu hafta çantamı hazırlayacağım kenara koyacağım nolur nolmaz diye...
Benim cok fazla secenegim yok canimilk olarak ozelde baslamistim. Kanamayla hastaneye gidip dr dan firca yiyince biraktim. ozelde tek dr oydu o gun icin. Sonra mecburen devlete gittim ki her zaman soyluyorum bunu annem devlette calistigi icin temzlik calisanina kadr hepsi cok yakindan ilgileniyo dr da dahil. Bugun annemle konustum tlf da dogum hakkinda niye bise demiyo dedim. Onun kafasinda biseler vardir merak etme dedi. Seni yonlendirmis olmamak icin bise demiyordur dedi. Birde herseyin dogali saglikli diyormus hep. Yasadigimiz ilcede zaten bi ozel hastane var bide devlet... dogumu annemin calistigi hastanede yapmak benim icin ozelden daha avantajli olacak. Odami bile sectim ben eger sezeryan yaparsam odam belli. Temizlikle ilgilenen abla hic nevresim havlu filan getircem diye rezil olma dedi. Senin icin iyce tertemiz eder hazirlarim odayi kilitlerim dedi. Iki kez kanamam oldu kan uyusmazligi ignesi yapildi. Normalde hastanede yatirirlardi beni ama annem kadin dogum servisinin sorumlusu olunca yatisimi cikisimi o yapti hic yatmadan hallettik o isleri. Ozele gittigimde hem kimseyi tanimiyordum hem de kadin firca atinca biraktim ozeli. Bende tam tersine devlet hastanesinde daha icim rahat ediyo. Kan filan alimirken annem incitmetin kizimi diye tembihliyo Benim dr umun da cocugu olmamis evlatlik almis. Kadin bana hep seni anliyorum diyo. Cekinme ne zaman istersen gel filan diyo. Ozeldeki de kanamam oldugunda duserse yapacak bise yok her kanama da hastaneye mi kosacaksin boyle demisti
ne sevdiklerini bir turlu anlayamadim. Yemedigim seyleri yiyiyorum. Yediklerimi sevmiyorum. dengesiz bisey oldum.Aynen oyle oluyor. Esimin hissettigi harekeketler sayilidir. Adam gece sabaha kadar eli karnimda bekliyo hissettin mi diyorum yok diyo. O zaman bida yapma diyorum cisim geliyo onun karnima bastirmasindanama nasil olduysa dun gece sabaha kadar ogluyla oynamislar bide dun gece yatttigimizda epeycene siddetli bi hareket hissetti giiz anaaamm napiyo o oyle diyo deli ya biseyi farkettim oglum portakali seviyo. Portakal yedigimde kipirdanmaya basliyo. Ama anasinin midesi her zaman portakal yemeye elvermiyo ki garibimin keske mideme zarari olmiycak biseyi sevseydi
hic canini sikma haftana gore normal artik onlar. Hepimizin oyle. Tek yumurta olsaydi ya da tek plesantadan beslenseydi neyse de simdi onlarin ikisi de farkli birbirinden. En yakin olanin bile 200 300 farki oluyor. Merak etme senGünaydın kızlar uyumak gittikçe zorlasmaya başladı bide dün kontrol vardı sıpa nin biri otekiyle açmış arayı kilo olarak onu taktım kafama zaten wc yi yol yaptım uyu uyuyabilirsen
canim nevresimleri nasildi. Boya kokuyormu baskilarinda. Pamuklu yumusakmisabah sabah nasıl kalabalıktı market neyse ki alacaklarımı aldım geldim
offf cok ters olmus gercekten. Baska gun gitme ihtimalin varsa gozonunde bulundur. Hava fena gidersende yagmurlugun ve semsiyen olsun. simdi evin bitisigindeki saglik ocagindan geldim. Bu agirliklarla bile ucacam zannettim. :))Günaydın hanımlar yağmurlu soğuk bir istanbul sabahındanbizde dünkü güzelim havayı kaçırıp bugün Eminönüne kızıma ve bana alışverişe gidiyoruz.suyumuz çıkmazsa iyidir
hemen tansiyonunu olctur. Tansiyon takibi yaptir. Simdi normal ciksa bile gozunun onune birseyler geldiginde ozellikle baktir. Bir de bilekten oncen dijitallere guvenme koldan baktir.Arkadaşlar bi kaç zamandır arada bir gözümün önünden parlak toz taneleri gibi bişeyler uçuuyo.size de oluyomu,nedeni hakkında fikri olan varmı?
daha cok erken degilmi kendine boyle panik etme canm hayirlisiyla gununde sagliklica alirsin bebegini kucagina insallajzaten birkaç haftadır yalancı sancılar başladı canım. bunlar neyin sancısı bilemiyorum. artık iyice korkmaya başladım bu hafta çantamı hazırlayacağım kenara koyacağım nolur nolmaz diye...
Gulucuklerden memnun kaldigini tahmin edebiliyorum :) bizim pgt uygulanacak cok arastirdim ve genetikde basarili oldklarini okudum Allah kismet ederse yakinda tedaviye baslayacaz. Cnm hangi doktordu seninn
Tsk ederm canm. Dun gece esim geldiginde gosterdim hemen verdik zaten siparisiAyarlaniyor canım tam yatagimizin hizasina inebiliyor onun için aldim zaten...
Dun geceden beri burda da inanilmaz bi ruzgar var. Esime bu ruzgar bizi ucurur dedim. Sen o halinle birak ucmayi milim oynamazsin yerinden korkma dedi gicik herif. Kilolarla dalga geciyoGunaydinn canlarr disarda acayip bir ruzgar var en korktugum havadir gecedn beri uyuyamiyorumm
Ya bende ne sanci var ne bise. Aslinda iyi bise Sanirim olmamasi. Ama bu gece ruyamda dr a gidiyordum. Dr rahimde acilma var dIyo. Heran herseye hazirlikli ol diyo. Daha bebegin gelisimini tamamlamadi ciddi bi tedavi gorcek dogduunda diyo. Hatta bi isim var burda bilinen iyi bi cocuk dr u. Onunla gorus simdiden bebeginle o ilgilensin baska dr lara guvenme sakin diyo. Cok agladim ruyamda oglum daha kucuksun annem sakin gelme diyorum. Dur yerinde diyorum elimi karnima koyup agliyorum. Esim geliyo yanImiza aglama diyo bak 1800 gr olmus yegenimde oyle dogmustu ne guzel saglikli bizim oglumuzda kurtulur uzulme filan diyo. Esime bagiriyorum sen zaten ne anlarsin benim hissettiklerimden korkularimdan hep noyle umursamazsin diyorum. Oyle bi ruyaydi iste. Sanirim gjnler gectikce artacak bu sacma sabuk ruyalar.zaten birkaç haftadır yalancı sancılar başladı canım. bunlar neyin sancısı bilemiyorum. artık iyice korkmaya başladım bu hafta çantamı hazırlayacağım kenara koyacağım nolur nolmaz diye...
Canım ben hipotansiyonum,yani tansiyon düşüklüğü var bende.bu zamana kadar 11i bile geçmedi hiç.ama dahada düşüyor olabilir,düşmeden dolayı da olurmu bilmiyorum.bide o dediğinin uygulaması çok zor,dijital olmayan bi tansiyon aletiyle ölçüm yaptırmak için bi sağlık merkezine gitmem lazım.onuda nasıl temin edebilirim,anlık oluyo sonuçta.imkansız bişey,yetişemem.oohhh ne guzel torpile bak. Sanki otel odasi seciyor.
Saka biryana ne guzel olmus. Kucuk yerlerin avantaji. Benim de memlekette oyle oluyor. Eski dr.unu hatirliyorum cok kizmistim
ne sevdiklerini bir turlu anlayamadim. Yemedigim seyleri yiyiyorum. Yediklerimi sevmiyorum. dengesiz bisey oldum.
hic canini sikma haftana gore normal artik onlar. Hepimizin oyle. Tek yumurta olsaydi ya da tek plesantadan beslenseydi neyse de simdi onlarin ikisi de farkli birbirinden. En yakin olanin bile 200 300 farki oluyor. Merak etme sen
canim nevresimleri nasildi. Boya kokuyormu baskilarinda. Pamuklu yumusakmi
offf cok ters olmus gercekten. Baska gun gitme ihtimalin varsa gozonunde bulundur. Hava fena gidersende yagmurlugun ve semsiyen olsun. simdi evin bitisigindeki saglik ocagindan geldim. Bu agirliklarla bile ucacam zannettim. :))
hemen tansiyonunu olctur. Tansiyon takibi yaptir. Simdi normal ciksa bile gozunun onune birseyler geldiginde ozellikle baktir. Bir de bilekten oncen dijitallere guvenme koldan baktir.
yogun isik filan da yapabilir ama ihtimal tansiyonunu da goz onunde bulundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?