- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Sen preklampsiden şüphelendin sanırım,ama gözümde uçuşan şeyler dışında diğer belirtilerin hiç biri yok bende.be kansızlıkmı acaba diye düşünüyorum.haftasonu ölçtürdüğümde günde 2 tane ferrum içmeme rağmen 11 çıkmıştı sonucum.çok iyi değil bence.bide çarpıntımda oluyo çok,buda kansızlık belirtisiymiş.gerçi dr teste bakıp bişey demedi.bu cumartesi gidince konuşayım bunu bence.oohhh ne guzel torpile bak. Sanki otel odasi seciyor.
Saka biryana ne guzel olmus. Kucuk yerlerin avantaji. Benim de memlekette oyle oluyor. Eski dr.unu hatirliyorum cok kizmistim
ne sevdiklerini bir turlu anlayamadim. Yemedigim seyleri yiyiyorum. Yediklerimi sevmiyorum. dengesiz bisey oldum.
hic canini sikma haftana gore normal artik onlar. Hepimizin oyle. Tek yumurta olsaydi ya da tek plesantadan beslenseydi neyse de simdi onlarin ikisi de farkli birbirinden. En yakin olanin bile 200 300 farki oluyor. Merak etme sen
canim nevresimleri nasildi. Boya kokuyormu baskilarinda. Pamuklu yumusakmi
offf cok ters olmus gercekten. Baska gun gitme ihtimalin varsa gozonunde bulundur. Hava fena gidersende yagmurlugun ve semsiyen olsun. simdi evin bitisigindeki saglik ocagindan geldim. Bu agirliklarla bile ucacam zannettim. :))
hemen tansiyonunu olctur. Tansiyon takibi yaptir. Simdi normal ciksa bile gozunun onune birseyler geldiginde ozellikle baktir. Bir de bilekten oncen dijitallere guvenme koldan baktir.
yogun isik filan da yapabilir ama ihtimal tansiyonunu da goz onunde bulundur
Benim de tansiyon dusuklugu var cnim. Hamilelikten once 9 5. 9 4. 8 5 gibiydi. Hamilelikte de dah 10a 6yi gecmedik.o gozunun kenarinda ucusan sim gibi prlak seyler bende de oluyor sik sik ama hamilelige baglamiyorum. Onceden de oluyordu. Tnsiyonum hep dusuk oldugundan kalkip kapi acsam basim donerdi o simler ucusurdu.hamilelikte gecti bas donmelerim denge kaybim. Ama parlak seyler hala oksurunce hapsurunca olabiliyo. Acikcasi cok onemsemedim ben.Canım ben hipotansiyonum,yani tansiyon düşüklüğü var bende.bu zamana kadar 11i bile geçmedi hiç.ama dahada düşüyor olabilir,düşmeden dolayı da olurmu bilmiyorum.bide o dediğinin uygulaması çok zor,dijital olmayan bi tansiyon aletiyle ölçüm yaptırmak için bi sağlık merkezine gitmem lazım.onuda nasıl temin edebilirim,anlık oluyo sonuçta.imkansız bişey,yetişemem.
Haklisin cnm ama baska caremiz yok maddi manevi yipranacaz ne ypalm bebisler icin deger paket fiyati ne kadardi cnm . Suan para toplama asamasndayiz :))canim bizim genetige gerek kalmadi. Bizde eger bu sefer de olmasaydi ciddi arastirmalara gireceklerdi. Onun icin genel anlamda iyi am genetik tarafini bilmiyorum
tup bebek kismi cok yogun. ne kadwr randevulu gidersen git bekliyorsun illa. Disaridan yabanci cok hastasi var. Ve evet malesef pahali. Tedavimiz paketti ama ekstra birseyler cikti baya baya fark var disariyla ama su var dr.larinda paragozlugu hissetmiyorsun. Bankodaki kizlar ise akbaba gibi :)
hayirlisi olsun hakkinda
Canimmmm cokk cokk sevndm Allah anali babali buyutsn insaallah saglikla hepniiz ayni sklde. Dunde bi embriyologla gorustim gozun kapali sisli memorial i seceblirsin ddi cokk umutluyum Allah emeklerimizi bosa ckarmasn insaallah. Tum isteyenlerede nasip etsnMutlaka Semra Kahraman la görüş diğer dr lar çok sık değişiyorlar. benimde genetik sıkıntı vardı, 4 denememdede 3 günde embriyolarımı kaybediyordum, yumurta donasyonu önermişlerdi, dinlemedik semra hanıma gittik, laboratuarı türkiyenin en gelişmiş laboratuarı. Çok profesyonel bir merkez. Semra Hanımla beraber 4 tane 5. gün 1. kalite embriyom oldu cnm. 2si transfer edildi, biri tuttu, şimdi Arda Sarp ımla kavuşmayı bekliyorum. Umarım sende kavuşursun bebeğine.
Hayırlısı olsun canım sana bişey sormak istiyorum aslında hepinizeTsk ederm canm. Dun gece esim geldiginde gosterdim hemen verdik zaten siparisibesik de tmm artik
Canim bence bi tahlil yaptir. Aklinda suphe kalmasin. Akintinin cok cesitli sebebleri oluyo biliyosun. Enfeksiyon olabilir. Usutmus olabilirsin. Adetim duzensiz demissin. Yumurtlama donemleeini takip edebiliyomusun bilmiyorum da yumurtalama doneminde de akinti fzla oluyor. Birde iliski sirasinda (hatirladigim kadariylaHayırlısı olsun canım sana bişey sormak istiyorum aslında hepinizeşimdi bende akıntı oluyordu ama çok sık ve aşırı değildi ama son iki aydır eşimle ilişkimzde akıntım geliyor ve beyaz renkte normalde öyle gelmiyor arada bir az miktarda oluyor acaba neden olabilir iltap varmı dır siZce soğan suyu içmek istiyorum ama oda midemi ağrıtıyor sadece sabhları bi kere içsem yine faydası olurmu bu arada bende polikistik over var adettim düzensiz olduğundan geçen ay düşük yapmıştım farkında olmadım bu ay adetim geçrrse kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı artık bilgisi tecrübesi olan varsa yazrsa sevnirim kızlar
Tedavin hayirli olsun canim. Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin insallah..Canimmmm cokk cokk sevndm Allah anali babali buyutsn insaallah saglikla hepniiz ayni sklde. Dunde bi embriyologla gorustim gozun kapali sisli memorial i seceblirsin ddi cokk umutluyum Allah emeklerimizi bosa ckarmasn insaallah. Tum isteyenlerede nasip etsn
Cokk saolunn guzel cvblariniz icin Allah bebislerinizi sagliklii bi sklde kucaginiza almayi nasip etsin. Allah emeklerimizi bosa ckarmasn insaallahİnşallah canım.dediğim gibi şuan selman bey olmayabilir,7-8 yıl öncesinde ordaydı.ama cihangir bey devam ediyor.sıkıntı etme kendine,genetik ayrıştırma çok sık yapılan ve çok iyi başarılar alınan bi işlem.çok geçmiş olsun,hayırlı haberlerini alırız inşallah...
Canim bence bi tahlil yaptir. Aklinda suphe kalmasin. Akintinin cok cesitli sebebleri oluyo biliyosun. Enfeksiyon olabilir. Usutmus olabilirsin. Adetim duzensiz demissin. Yumurtlama donemleeini takip edebiliyomusun bilmiyorum da yumurtalama doneminde de akinti fzla oluyor. Birde iliski sirasinda (hatirladigim kadariyla) akinti zaten artiyo o nasil biseydi unuttum dicem yakinda hadi bakalim Allahim gonlune gore versin insallah
Saoll cnmm o guzell dualarinizi bekliyorumTedavin hayirli olsun canim. Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin insallah..
Bende önceden olmuyodu,benim de 9-5,9-6 fln tansiyonum.bende kansızlıktan yada daha düştüğü için tansiyondan oluyo diye düşünüyorum.Benim de tansiyon dusuklugu var cnim. Hamilelikten once 9 5. 9 4. 8 5 gibiydi. Hamilelikte de dah 10a 6yi gecmedik.o gozunun kenarinda ucusan sim gibi prlak seyler bende de oluyor sik sik ama hamilelige baglamiyorum. Onceden de oluyordu. Tnsiyonum hep dusuk oldugundan kalkip kapi acsam basim donerdi o simler ucusurdu.hamilelikte gecti bas donmelerim denge kaybim. Ama parlak seyler hala oksurunce hapsurunca olabiliyo. Acikcasi cok onemsemedim ben.
Markaları neydi?Bende gittim a101 iki sube gezdim kizlar market degil sanki kadin dogum herkesin karni bi karisevet zorda olsa bir nevresim tk. Bi yorgan tak. Ve kucuk buyuk biberon aldik geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?