2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

vebahargeldi valla canim ne yalan soylim imkanlari sonuna kadar kullaniyorum. Ama kimsenin hakkina girmiyoruz o konuda dikktliyiz. Mesela sirami aliyorum cok acil bi durumum agrim vs yoksa sirami bekliyorum. Beklemeyebilirim. Annem formasiyla girip cikiyo zaten servis hastasi getirdik dese kimsenin giki cikmiyo. Ama bende annemde hak yemeyelim diyoruz. hastanede kalma konusunda da ben dayanamiyorum hastanenin havasina o yuzden yatirilmak istemiyorum kolay kolay da yatmam zaten. Ama yatisim yapildiginda Sik sik tansiyonum alindi. Oda konusuna gelince bi oda eeen sonda sessiz sakin. Digerleri cok ayakalti. Birde bizim burda cingene cok ya ne zaman gitsem ortalikta cingene cocuklari kosturuyo. Bide sanirsam durmadan doguruyolar korunma filan yok. Daha once asilamayla hamile oldugumu ogrenip kimyasal gebelik denildiginde annemin o butun arkadaslari benimle sevinip benimle aglamislardi. Simdi de her gittiGimde karnimi seviyolar buyudukce sevniyolar saolsunlar ama bi cadoloz varkiii normal dogum yaparsan elime dusersin aglarsan bgirirsan bozusurz filan diyo. gozumu korkutuyo. benim annemde ebe hemsire buarada dogum yaptirabiliyo. ama benim dogumuma bile girmiycekmis oyle dedi hatun

Sen preklampsiden şüphelendin sanırım,ama gözümde uçuşan şeyler dışında diğer belirtilerin hiç biri yok bende.be kansızlıkmı acaba diye düşünüyorum.haftasonu ölçtürdüğümde günde 2 tane ferrum içmeme rağmen 11 çıkmıştı sonucum.çok iyi değil bence.bide çarpıntımda oluyo çok,buda kansızlık belirtisiymiş.gerçi dr teste bakıp bişey demedi.bu cumartesi gidince konuşayım bunu bence.

Gunaydin annisler herkes a101 e kosuyo. Bende esimi yolladim onden sen bi git bak guzelsebeni de alirsin evden beraber aliriz dedim. Iyce incele dedim. Zaten a101 esimin dukkanin bitisiginde. Gecen gun cay yaptim dukkanda a101deki calisanlarada goturmustum o gun dediler yenge bu persembe full bebek ihtiyaclari gelecek haberin olsun begendigin olursa ayiralim diye. Bende o yorgan yastik biberon ve pikeden birer tane ayirirsaniz memnun olurum ama begenmezsem de almam ona gore demistim. Naptilar bilmiyorum artik.

artık muhteşem tekmeler hissediyorum. evde karnım sürekli açık ve eşimin eli de biz yalnızken sürekli karnımda geceleri de uyandırıyor ve sabahları 7:30 da hafta sonu 09:00-09:30 arası mutlaka kaldırıp bişeyler yememi ve güne daha iyi hazırlanmamı sağlıyor. ve o hareketleri uyanmak kadar güzel birşey yok.

Benim de tansiyon dusuklugu var cnim. Hamilelikten once 9 5. 9 4. 8 5 gibiydi. Hamilelikte de dah 10a 6yi gecmedik.o gozunun kenarinda ucusan sim gibi prlak seyler bende de oluyor sik sik ama hamilelige baglamiyorum. Onceden de oluyordu. Tnsiyonum hep dusuk oldugundan kalkip kapi acsam basim donerdi o simler ucusurdu.hamilelikte gecti bas donmelerim denge kaybim. Ama parlak seyler hala oksurunce hapsurunca olabiliyo. Acikcasi cok onemsemedim ben.

Haklisin cnm ama baska caremiz yok maddi manevi yipranacaz ne ypalm bebisler icin deger paket fiyati ne kadardi cnm . Suan para toplama asamasndayiz :))

Canimmmm cokk cokk sevndm Allah anali babali buyutsn insaallah saglikla hepniiz ayni sklde. Dunde bi embriyologla gorustim gozun kapali sisli memorial i seceblirsin ddi cokk umutluyum Allah emeklerimizi bosa ckarmasn insaallah. Tum isteyenlerede nasip etsn

Tsk ederm canm. Dun gece esim geldiginde gosterdim hemen verdik zaten siparisi besik de tmm artik
Hayırlısı olsun canım sana bişey sormak istiyorum aslında hepinize şimdi bende akıntı oluyordu ama çok sık ve aşırı değildi ama son iki aydır eşimle ilişkimzde akıntım geliyor ve beyaz renkte normalde öyle gelmiyor arada bir az miktarda oluyor acaba neden olabilir iltap varmı dır siZce soğan suyu içmek istiyorum ama oda midemi ağrıtıyor sadece sabhları bi kere içsem yine faydası olurmu bu arada bende polikistik over var adettim düzensiz olduğundan geçen ay düşük yapmıştım farkında olmadım bu ay adetim geçrrse kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı artık bilgisi tecrübesi olan varsa yazrsa sevnirim kızlar

Canim bence bi tahlil yaptir. Aklinda suphe kalmasin. Akintinin cok cesitli sebebleri oluyo biliyosun. Enfeksiyon olabilir. Usutmus olabilirsin. Adetim duzensiz demissin. Yumurtlama donemleeini takip edebiliyomusun bilmiyorum da yumurtalama doneminde de akinti fzla oluyor. Birde iliski sirasinda (hatirladigim kadariyla ) akinti zaten artiyo o nasil biseydi unuttum dicem yakinda hadi bakalim Allahim gonlune gore versin insallah

Kizlar a101den yorganla yastigi aldim. birde biberon buyuk olandan. Birde alez aldim.. Calisan cocuklar zaten kenara kasanin arkasina ne kadar bebek urunu geldiyse hepsinden birer numune koymuslar. emzik almak istemedim 2 ay beklemesin diye. Birde emzige alistirma konusunda kararsizim. Bi arkadsim iki kizini da alistirdi geri biraktirana kadar cok zorlndi. Birde bu biseler emme konusunda genetigin onemi varsa ve oglum annecigine cektiyse tobe birakmaz. Benn okula basladigimda hala parmagimi emiyordum. Babamla annem cok ugrastilar biraktirmaya cok net hatirliyorum o gunleri. Parmagimi emmemek icin kalcamin altina alir uyurdum. Sabah uyandigimda kollarim agrirdi altimda kalmaktan

Tedavin hayirli olsun canim. Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin insallah..

Cokk saolunn guzel cvblariniz icin Allah bebislerinizi sagliklii bi sklde kucaginiza almayi nasip etsin. Allah emeklerimizi bosa ckarmasn insaallah

Malesf canım yumrtlama dönemlerimi hiç bilmiyorum adet düzensi olduğundan benim bide bi hafta öncesinde kanımda enfeksiyon vardı hasta olmuştum kuru öksürükle başlamıştı çok şükür iyim şimdi eşime her sabh keçi boyunuzu pekmezi veriyorum spremlere iyi geldiği için en son adetim 28 ocaktı geçen ay martın 6 sında lekelenmyle başlamıştı meğerse düşğk yapmışım ah şu polikistover adetimi düzensiz yaptığı için gıcık oluyorum hemde düşüğe neden oluyor bu ay çıkana kadar bekleyecem canım umutlanmak istemiyorum doktoruma da yazdım henüz cvp vermedi geçen hormon testini göstermeye gidince rahmime bakmıştı temiz ve kalınlaşma var hafif demişti bu akıntı neden böle oldu onu anlayamadım

Bende gittim a101 iki sube gezdim kizlar market degil sanki kadin dogum herkesin karni bi karis evet zorda olsa bir nevresim tk. Bi yorgan tak. Ve kucuk buyuk biberon aldik geldik

Bende önceden olmuyodu,benim de 9-5,9-6 fln tansiyonum.bende kansızlıktan yada daha düştüğü için tansiyondan oluyo diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…