2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Toton açık kalmış belliki

kizlar ben bu haftyi kotu gecirdim.mide bulantlarm cok artti yedklermi hep cikardim.su bile icemez oldum.yawruma bse olmasa bari.bulanti ilaci kullandnz mi nsl faydasi oluyo mu.cumartsi dr gttgmde isticem

Bizimde sultan papaganlarimiz var cift elimde yumurtadan ciktilar onlari cok seviyorum simdi cocukda olucak onlarida vermek istemiyorum ne olucak bilmiyorum

kizlar ben bu haftyi kotu gecirdim.mide bulantlarm cok artti yedklermi hep cikardim.su bile icemez oldum.yawruma bse olmasa bari.bulanti ilaci kullandnz mi nsl faydasi oluyo mu.cumartsi dr gttgmde isticem
Geçmiş olsun canım,bu haftalarda çok yoğun oluyor evet.dr um bana zofran diye bi ilaç önermişti,en iyisi buymuş ama hiç bi eczanede bulamadık.sanırım artık depolardan gelmiyormuş.sonra dramamine yazdı.bi kaç kullandım,ilaçtanmı yoksa zaten geçecekmiydi bilmem geçiverdi birden.

Bizimde sultan papaganlarimiz var cift elimde yumurtadan ciktilar onlari cok seviyorum simdi cocukda olucak onlarida vermek istemiyorum ne olucak bilmiyorum
Kimseciklere vermem valla canim. Oglumdan uzak yerde dururlar ama dururlar yani evde. Erkek olan muhabbet kusum gecenlerde hastaydi. Agladim onun haline. Kiyabilir miyim hic ama ciceklerimden birkacini vercem cicek seven bi arkadasima. Hepsiyle ilgilenebilecegimi sanmiyorum benim kuslar ya tembel yada bizim gibi bebek sahibi olma problemleri var galiba. Daha yumurta filan yok bir yili gecti alali. bebegim yok ama torunum olcak diyordum. Bebisim olacak ama torun hala yok

nevresimler paketli olduğu için kokusunu alamadım canım ama yumuşacıktı,alacaktım ama kayınvalidem zaten çarşıya çıkıp o ihtiyaçları karşılıcak yıkanmış yün alıp kendisi yapacakmış acele etmeyin siz ben halledecem onları dedi büyük sözü dinliyim dedim almadımben de büyük küçük iki biberon,temizleme fırçası,bebek alezi bi de üçlü önlük vardı onları aldım

cok saol cnmm:*

Bizimkilerin 3 tane yavrusu var simdi ay bi gorsen nasil bakiyolar koruyolar bak babalari bu bu yumurtadan cikti bizde annesi babasi beslemedi ben besledim buyuttum bi de es aldik ona simdi bebisleri oldu ya hayvan sevgisi cok farkli elbet ki evladimi da cok sevicem ama bunlarida vermek hic istemiyorum baska odaya koyarim diye dusunuyorum

Aklimiz fikrimiz bebislerimizde canim onun icin bilincaltimizin bize yaptigi oyunlari cok dikkate almayalim surekli dr takibindeyiz Allah korusun kotu bisey olsa biliriz uyarirlar bizi az kaldi artik kavusmamiza son gunlerimizi guzel guzel gecirelim

o hemoroid sorunu bende de var canım herkes doğumda kaybolur geçer diyor inşallah öyle olur
inşallah canım ya ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım bir de kabız bile olmadım. içeridekiler tekmeleye tekmeleye bütün organlarımı yakında dışarı çıkarırlarsa şaşırmamak lazım
bazen doğumdan sonra geçiyormuş bazen kalıcı oluyormuş operasyon gerekebiliyormuş inşallah bizimkiler geçici olur canım yaa

Kız bu saate kadar uyumadınmı yoksa uyudunda mı kalktın
gece ilk yatınca uyudum 1 saat falan sürdü sonra sabaha kadar birdaha hiç uyuyamadım ondan mı niye bilmiyorum bugün de hiç iyi değilim ateşim falan çıktı midem bulanıyor sabahtan beri hiçbir şey yiyemedim öğürmekten

ay inşallah canım. bu sıkıntılardan yeni günah edinmekten korkuyorum ben daha çok...
araştırayım canım o nefes egzersizlerini. zaten bu hafta yine bir hamilelik seminerine gideceğim en son kaç ay önce gitmiştim bilgilerimi tazelemiş olurum...

Arkadaşlar bi kaç zamandır arada bir gözümün önünden parlak toz taneleri gibi bişeyler uçuuyo.size de oluyomu,nedeni hakkında fikri olan varmı?
bana da geçtiğimiz haftalarda tek gözüme ışıma gibi bir şey oluyordu. birdenbire sanki gözüme ışık inecek gibi korkuyordum. ama birdaha olmadı. anladığım kadarıyla tansiyonla falan alakalı ani düşüşlerde falan olabilir ama doktora sormadım birdaha olmayınca...

daha cok erken degilmi kendine boyle panik etme canm hayirlisiyla gununde sagliklica alirsin bebegini kucagina insallaj
tekli için erken de canım ikşz olduğundan ben bu ve daha farklı sıkıntıları 20li haftaların öncesinden beri çekiyorum... inşallah en azından bir üç dört hafta daha dayanırlar tabi ben de dayanırım inşallah...

bozma canım moralini ruyaların tersi çıkarmış. hem ağrın sancın yok gidersin daha 10 hafta daha. benim ikizya ondan böyle sıkıntılar falan... oğlanlar yaşadıkları alanı çok hor kullanıyorlar bende :)

Aman Allah korusunbencede bi bak,faydası oluyo bayağı.nasıl seminerler gittiklerin,hastaneye mi ait yoksa hariçen özel bi kurs fln mı?

Lanet olası dıgıturk yüzünden atv izlemeye mahkumum resmenher sabah güne müge anlıyla başlamaktan kusucam artık.çocuklarım psikopat doğacaklar
of digitürkten ben de nefret ettim. zaman zaman çok bozuluyor. geçen mutfağa turkcell tv bağlattık o da güzel bir de superonline ın belli programlarında hiç para ödemiyorsun film kanalları falan da var...

Allah Allah...çok geçmiş olsun diyeyim.bişey yemedende olmazki,napsan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…