Toton açık kalmış bellikiYa bende ne sanci var ne bise. Aslinda iyi bise Sanirim olmamasi. Ama bu gece ruyamda dr a gidiyordum. Dr rahimde acilma var dIyo. Heran herseye hazirlikli ol diyo. Daha bebegin gelisimini tamamlamadi ciddi bi tedavi gorcek dogduunda diyo. Hatta bi isim var burda bilinen iyi bi cocuk dr u. Onunla gorus simdiden bebeginle o ilgilensin baska dr lara guvenme sakin diyo. Cok agladim ruyamda oglum daha kucuksun annem sakin gelme diyorum. Dur yerinde diyorum elimi karnima koyup agliyorum. Esim geliyo yanImiza aglama diyo bak 1800 gr olmus yegenimde oyle dogmustu ne guzel saglikli bizim oglumuzda kurtulur uzulme filan diyo. Esime bagiriyorum sen zaten ne anlarsin benim hissettiklerimden korkularimdan hep noyle umursamazsin diyorum. Oyle bi ruyaydi iste. Sanirim gjnler gectikce artacak bu sacma sabuk ruyalar.
Bizimde sultan papaganlarimiz var cift elimde yumurtadan ciktilar onlari cok seviyorum simdi cocukda olucak onlarida vermek istemiyorum ne olucak bilmiyorumBenim evimde zaten var kaktusBir suru cicegim var aslinda onceden kuslarimla ciceklerimle ilgilenirdim. Hamile kalinca en sevdigim cicegim ilgisizlikten kustu bana yapraklarini sarartiverdi. Ciceklere isim koydum hepten kizlarimm diyordum kuslarimin da biri erkek biri disi onlarda oglum kizim hala seviyorum hepsini ama oglusumu cusundukce biraz ihmal etmeye basladim ozellikle ciceklerimi
Geçmiş olsun canım,bu haftalarda çok yoğun oluyor evet.dr um bana zofran diye bi ilaç önermişti,en iyisi buymuş ama hiç bi eczanede bulamadık.sanırım artık depolardan gelmiyormuş.sonra dramamine yazdı.bi kaç kullandım,ilaçtanmı yoksa zaten geçecekmiydi bilmem geçiverdi birden.kizlar ben bu haftyi kotu gecirdim.mide bulantlarm cok artti yedklermi hep cikardim.su bile icemez oldum.yawruma bse olmasa bari.bulanti ilaci kullandnz mi nsl faydasi oluyo mu.cumartsi dr gttgmde isticem
Kimseciklere vermem valla canim. Oglumdan uzak yerde dururlar ama dururlar yani evde. Erkek olan muhabbet kusum gecenlerde hastaydi. Agladim onun haline. Kiyabilir miyim hicBizimde sultan papaganlarimiz var cift elimde yumurtadan ciktilar onlari cok seviyorum simdi cocukda olucak onlarida vermek istemiyorum ne olucak bilmiyorum
nevresimler paketli olduğu için kokusunu alamadım canım ama yumuşacıktı,alacaktım ama kayınvalidem zaten çarşıya çıkıp o ihtiyaçları karşılıcak yıkanmış yün alıp kendisi yapacakmış acele etmeyin siz ben halledecem onları dedi büyük sözü dinliyim dedim almadımoohhh ne guzel torpile bak. Sanki otel odasi seciyor.
Saka biryana ne guzel olmus. Kucuk yerlerin avantaji. Benim de memlekette oyle oluyor. Eski dr.unu hatirliyorum cok kizmistim
ne sevdiklerini bir turlu anlayamadim. Yemedigim seyleri yiyiyorum. Yediklerimi sevmiyorum. dengesiz bisey oldum.
hic canini sikma haftana gore normal artik onlar. Hepimizin oyle. Tek yumurta olsaydi ya da tek plesantadan beslenseydi neyse de simdi onlarin ikisi de farkli birbirinden. En yakin olanin bile 200 300 farki oluyor. Merak etme sen
canim nevresimleri nasildi. Boya kokuyormu baskilarinda. Pamuklu yumusakmi
offf cok ters olmus gercekten. Baska gun gitme ihtimalin varsa gozonunde bulundur. Hava fena gidersende yagmurlugun ve semsiyen olsun. simdi evin bitisigindeki saglik ocagindan geldim. Bu agirliklarla bile ucacam zannettim. :))
hemen tansiyonunu olctur. Tansiyon takibi yaptir. Simdi normal ciksa bile gozunun onune birseyler geldiginde ozellikle baktir. Bir de bilekten oncen dijitallere guvenme koldan baktir.
yogun isik filan da yapabilir ama ihtimal tansiyonunu da goz onunde bulundur
cok saol cnmm:*Geçmiş olsun canım,bu haftalarda çok yoğun oluyor evet.dr um bana zofran diye bi ilaç önermişti,en iyisi buymuş ama hiç bi eczanede bulamadık.sanırım artık depolardan gelmiyormuş.sonra dramamine yazdı.bi kaç kullandım,ilaçtanmı yoksa zaten geçecekmiydi bilmem geçiverdi birden.
biz sabahın 9unda gittiğimiz halde reyonun önünü kapatmışlardı resmen,bi de eşime soruyorum bu saatte açılmışmıdır ki diyeBen yağmurdan gidemedim bana bişey kalmamıştır
Bizimkilerin 3 tane yavrusu var simdi ay bi gorsen nasil bakiyolar koruyolar bak babalari bu bu yumurtadan cikti bizde annesi babasi beslemedi ben besledim buyuttum bi de es aldik ona simdi bebisleri oldu ya hayvan sevgisi cok farkli elbet ki evladimi da cok sevicem ama bunlarida vermek hic istemiyorum baska odaya koyarim diye dusunuyorumKimseciklere vermem valla canim. Oglumdan uzak yerde dururlar ama dururlar yani evde. Erkek olan muhabbet kusum gecenlerde hastaydi. Agladim onun haline. Kiyabilir miyim hicama ciceklerimden birkacini vercem cicek seven bi arkadasima. Hepsiyle ilgilenebilecegimi sanmiyorum benim kuslar ya tembel yada bizim gibi bebek sahibi olma problemleri var galiba. Daha yumurta filan yok bir yili gecti alali. bebegim yok ama torunum olcak diyordum. Bebisim olacak ama torun hala yok
Ya bende ne sanci var ne bise. Aslinda iyi bise Sanirim olmamasi. Ama bu gece ruyamda dr a gidiyordum. Dr rahimde acilma var dIyo. Heran herseye hazirlikli ol diyo. Daha bebegin gelisimini tamamlamadi ciddi bi tedavi gorcek dogduunda diyo. Hatta bi isim var burda bilinen iyi bi cocuk dr u. Onunla gorus simdiden bebeginle o ilgilensin baska dr lara guvenme sakin diyo. Cok agladim ruyamda oglum daha kucuksun annem sakin gelme diyorum. Dur yerinde diyorum elimi karnima koyup agliyorum. Esim geliyo yanImiza aglama diyo bak 1800 gr olmus yegenimde oyle dogmustu ne guzel saglikli bizim oglumuzda kurtulur uzulme filan diyo. Esime bagiriyorum sen zaten ne anlarsin benim hissettiklerimden korkularimdan hep noyle umursamazsin diyorum. Oyle bi ruyaydi iste. Sanirim gjnler gectikce artacak bu sacma sabuk ruyalar.
inşallah canım ya ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım bir de kabız bile olmadım. içeridekiler tekmeleye tekmeleye bütün organlarımı yakında dışarı çıkarırlarsa şaşırmamak lazımo hemoroid sorunu bende de var canım herkes doğumda kaybolur geçer diyor inşallah öyle olur
dışarı çıksınlar her yanlarını ısıracağım zatenTutup pipilerinden çekmek lazım o zaman
gece ilk yatınca uyudum 1 saat falan sürdü sonra sabaha kadar birdaha hiç uyuyamadımKız bu saate kadar uyumadınmı yoksa uyudunda mı kalktın
ay inşallah canım. bu sıkıntılardan yeni günah edinmekten korkuyorum ben daha çok...Canım benim,30 olmuşsun,hayırlı olsun.darısı başıma inşallahaz kaldı,sabır.sıkıntılı geçiyo seninkide ama yeni duydum bunu,gebelikte çekilen her ızdırap annenin günahlarına kefaretmiş.heleki bizimkiler double,çifter çifter silinir günahlarımız inşallah.arada bunu hatırlayarak teselli bulabiliriz belki.son haftalar için evde oturarak yapılan rahatlatıcı nefes egzersizleri var.gerçekten rahatlatıyor.bi dene istersen
bana da geçtiğimiz haftalarda tek gözüme ışıma gibi bir şey oluyordu. birdenbire sanki gözüme ışık inecek gibi korkuyordum. ama birdaha olmadı. anladığım kadarıyla tansiyonla falan alakalı ani düşüşlerde falan olabilir ama doktora sormadım birdaha olmayınca...Arkadaşlar bi kaç zamandır arada bir gözümün önünden parlak toz taneleri gibi bişeyler uçuuyo.size de oluyomu,nedeni hakkında fikri olan varmı?
tekli için erken de canım ikşz olduğundan ben bu ve daha farklı sıkıntıları 20li haftaların öncesinden beri çekiyorum... inşallah en azından bir üç dört hafta daha dayanırlar tabi ben de dayanırım inşallah...daha cok erken degilmi kendine boyle panik etme canm hayirlisiyla gununde sagliklica alirsin bebegini kucagina insallaj
bozma canım moralini ruyaların tersi çıkarmış. hem ağrın sancın yok gidersin daha 10 hafta daha. benim ikizya ondan böyle sıkıntılar falan... oğlanlar yaşadıkları alanı çok hor kullanıyorlar bende :)Ya bende ne sanci var ne bise. Aslinda iyi bise Sanirim olmamasi. Ama bu gece ruyamda dr a gidiyordum. Dr rahimde acilma var dIyo. Heran herseye hazirlikli ol diyo. Daha bebegin gelisimini tamamlamadi ciddi bi tedavi gorcek dogduunda diyo. Hatta bi isim var burda bilinen iyi bi cocuk dr u. Onunla gorus simdiden bebeginle o ilgilensin baska dr lara guvenme sakin diyo. Cok agladim ruyamda oglum daha kucuksun annem sakin gelme diyorum. Dur yerinde diyorum elimi karnima koyup agliyorum. Esim geliyo yanImiza aglama diyo bak 1800 gr olmus yegenimde oyle dogmustu ne guzel saglikli bizim oglumuzda kurtulur uzulme filan diyo. Esime bagiriyorum sen zaten ne anlarsin benim hissettiklerimden korkularimdan hep noyle umursamazsin diyorum. Oyle bi ruyaydi iste. Sanirim gjnler gectikce artacak bu sacma sabuk ruyalar.
Aman Allah korusunay inşallah canım. bu sıkıntılardan yeni günah edinmekten korkuyorum ben daha çok...
araştırayım canım o nefes egzersizlerini. zaten bu hafta yine bir hamilelik seminerine gideceğim en son kaç ay önce gitmiştim bilgilerimi tazelemiş olurum...
of digitürkten ben de nefret ettim. zaman zaman çok bozuluyor. geçen mutfağa turkcell tv bağlattık o da güzel bir de superonline ın belli programlarında hiç para ödemiyorsun film kanalları falan da var...Lanet olası dıgıturk yüzünden atv izlemeye mahkumum resmenher sabah güne müge anlıyla başlamaktan kusucam artık.çocuklarım psikopat doğacaklar
Allah Allah...gece ilk yatınca uyudum 1 saat falan sürdü sonra sabaha kadar birdaha hiç uyuyamadımondan mı niye bilmiyorum bugün de hiç iyi değilim ateşim falan çıktı midem bulanıyor sabahtan beri hiçbir şey yiyemedim öğürmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?