Hmmmm tüh kaçtı kampanyaabiz sabahın 9unda gittiğimiz halde reyonun önünü kapatmışlardı resmen,bi de eşime soruyorum bu saatte açılmışmıdır ki diye
burada bazı öze hastaneler ücretsiz olarak veriyor. çok şey öğrendim onlardan. ilk haftalarda baya gittim. şimdi yine gideceğim inşallah bakalım...Aman Allah korusunbencede bi bak,faydası oluyo bayağı.nasıl seminerler gittiklerin,hastaneye mi ait yoksa hariçen özel bi kurs fln mı?
evet biraz daha iyi olursam zorla bir şeyler yemeye çalışacağım sabahtan beri kendime gelmek için yatıp yuvarlanıyorum...Allah Allah...çok geçmiş olsun diyeyim.bişey yemedende olmazki,napsan acaba
Ya zaten dıgıtürke ettiğim beddualar burdan türksata yol olur.nefret ettirdi resmen tv izlemekten.sinema paketleri aldık,yan oda üyeliğimiz var,dıgı portal üyeliğimiz var,lig tv vs afedersin kol gibide fatura ödüyoruz ama kanalların yarısı yok.sürekli sinyal seviyesi düşük hatası veriyo.defalarca servis getirdik,her seferinde de ona da ayrı para ödedik ama hizmet berbat.biz de turkcell tv ye geçmek istiyoruz,evde superonline var zaten.ama o da 31 in deki genel elektrik kesintisinden beri bozuk.kafayı yiycez bu araof digitürkten ben de nefret ettim. zaman zaman çok bozuluyor. geçen mutfağa turkcell tv bağlattık o da güzel bir de superonline ın belli programlarında hiç para ödemiyorsun film kanalları falan da var...
Dikkat et canım.benimde öğlenden beri geçmeyen bi kasık ağrım var,arada sırtıma doğru kramp şeklinde giriyorevet biraz daha iyi olursam zorla bir şeyler yemeye çalışacağım sabahtan beri kendime gelmek için yatıp yuvarlanıyorum...
Ya banada arada bi oluyo,devamlı değil.artık dahada kaça düşecek bu tansiyonum anlamadımki,komple aldırayım ben bu tansiyonumu iyisimibana da geçtiğimiz haftalarda tek gözüme ışıma gibi bir şey oluyordu. birdenbire sanki gözüme ışık inecek gibi korkuyordum. ama birdaha olmadı. anladığım kadarıyla tansiyonla falan alakalı ani düşüşlerde falan olabilir ama doktora sormadım birdaha olmayınca...
canim ruyalar tersine cikarmis de hiicc kafani gonlunu yorma :/Ya bende ne sanci var ne bise. Aslinda iyi bise Sanirim olmamasi. Ama bu gece ruyamda dr a gidiyordum. Dr rahimde acilma var dIyo. Heran herseye hazirlikli ol diyo. Daha bebegin gelisimini tamamlamadi ciddi bi tedavi gorcek dogduunda diyo. Hatta bi isim var burda bilinen iyi bi cocuk dr u. Onunla gorus simdiden bebeginle o ilgilensin baska dr lara guvenme sakin diyo. Cok agladim ruyamda oglum daha kucuksun annem sakin gelme diyorum. Dur yerinde diyorum elimi karnima koyup agliyorum. Esim geliyo yanImiza aglama diyo bak 1800 gr olmus yegenimde oyle dogmustu ne guzel saglikli bizim oglumuzda kurtulur uzulme filan diyo. Esime bagiriyorum sen zaten ne anlarsin benim hissettiklerimden korkularimdan hep noyle umursamazsin diyorum. Oyle bi ruyaydi iste. Sanirim gjnler gectikce artacak bu sacma sabuk ruyalar.
Benim de 31 e kadar dusuktu 10 6 nin ustune cikmiyordu. Birden 12 13 derken 14 olduk. Ki 10 a 6 yken 11 oldugunda bile rahatsiz etmeye basladi ama dustugu icin de gozlerin kararriyor olabilir. Canim pompalilari kastedmedim. Bilekten degilde koldan olcen dijitaller var. Bir tane bulunmali her evde. Kendin olcebilecegin eczacilarin onerecegi birsey bulunsun. Koldan dijitallerin cok yanilma payi olmadigini soyluyor dr. Ama kesi likle bilekten olculenlerle olcme diyor. Gecenlerde tansiyonum cikinca evdekine guvenemwdim belki yanlistir diye. Esime su dr.larin kullandigi pompalilardan al dedim. Ben kendi kendimi olcebiliyorum onlarla da. Benim bildigim pompalilar 30 40 lira. Tanidik eczane var arkadasi. Gitmis esim abi onlar profesyonel degil dr.lar bunu kullaniyor diye bir tane cikarmis. Esim beni ariyor fiyati 300 liraymis aliyim mi sen bu pompaliyla kendi kendini olceb8lecek misin diyor. Dedim sen neyapiyorsun. 300 liraya tansiyon aleti aljp benim tansiyonumu tavan mi yaptiracan sakin alma. Birakmis artik. Evdeki koldan dijital dr.a goturdum oradaki hemsirenin olctuguyle kiyasladim ayni ciktigi icin simdi onu kullaniyorum.Canım ben hipotansiyonum,yani tansiyon düşüklüğü var bende.bu zamana kadar 11i bile geçmedi hiç.ama dahada düşüyor olabilir,düşmeden dolayı da olurmu bilmiyorum.bide o dediğinin uygulaması çok zor,dijital olmayan bi tansiyon aletiyle ölçüm yaptırmak için bi sağlık merkezine gitmem lazım.onuda nasıl temin edebilirim,anlık oluyo sonuçta.imkansız bişey,yetişemem.
Canim benim en iyisini yapiyorsun. Ben sana takildim. Hastane islemleri kolay degil. Bilmezmiyim. Hele de bunca yasanan seyden sonra.vebahargeldi valla canim ne yalan soylim imkanlari sonuna kadar kullaniyorum. Ama kimsenin hakkina girmiyoruz o konuda dikktliyiz. Mesela sirami aliyorum cok acil bi durumum agrim vs yoksa sirami bekliyorum. Beklemeyebilirim. Annem formasiyla girip cikiyo zaten servis hastasi getirdik dese kimsenin giki cikmiyo. Ama bende annemde hak yemeyelim diyoruz. hastanede kalma konusunda da ben dayanamiyorum hastanenin havasina o yuzden yatirilmak istemiyorum kolay kolay da yatmam zaten. Ama yatisim yapildiginda Sik sik tansiyonum alindi. Oda konusuna gelince bi oda eeen sonda sessiz sakin. Digerleri cok ayakalti. Birde bizim burda cingene cok ya ne zaman gitsem ortalikta cingene cocuklari kosturuyo. Bide sanirsam durmadan doguruyolar korunma filan yok. Daha once asilamayla hamile oldugumu ogrenip kimyasal gebelik denildiginde annemin o butun arkadaslari benimle sevinip benimle aglamislardi. Simdi de her gittiGimde karnimi seviyolar buyudukce sevniyolar saolsunlar ama bi cadoloz varkiii normal dogum yaparsan elime dusersin aglarsan bgirirsan bozusurz filan diyo. gozumu korkutuyo. benim annemde ebe hemsire buarada dogum yaptirabiliyo. ama benim dogumuma bile girmiycekmis oyle dedi hatun
Canim yazin 6200 demislerdi.Sonra bir kampanyalari vardi. Daha once yaptirdip negatif oldugu icin raporun olursa filan 1000 lira dusuyorlardi ama bu bir aylik bir kampanyaydi. Bize ilacsiz sadece hastane 5200 e geldi. Ya da 4 700 emin degilim. Ilaclarim da 1000 lira civari tuttu cok yuks3k kullanmadim doz olarak daha uygundu. ama ben orada hic baska tahlil yaptirmadim. Bir kere bir islemimiz oldu tup bebek disinda gelmisken yaptiralim dedigimiz biyopsiye filan gidecekti. Disarida 200 300 e yaptiraacagim biseyi 1500 lira istediler. Dr. Ne gerek var hepsini yazmaya bazi islemleri yazma ben sadece su islemi yaptim dedi digerlerini yazdirmadi 800 e dusmustu mesela.Haklisin cnm ama baska caremiz yok maddi manevi yipranacaz ne ypalm bebisler icin deger paket fiyati ne kadardi cnm . Suan para toplama asamasndayiz :))
canim bende artik dayanamiyorum dedigim haftanin ertesinde kesilmisti bulantilarim. Buyuyorlar ya belli bir noktada tavan yapiyor artik dayanamayacagim dedigin durumda Rabbim a4tik kolayligini veriyor az kalmis azicik daha sabir. Bana emedur verdi daha cok kustum. Medpomid onerdi. Prospektusune guvenemedim. Dr.lar zofran ya da zofer oneriyorlar ikisi de piyasada yok artik. Az sabirkizlar ben bu haftyi kotu gecirdim.mide bulantlarm cok artti yedklermi hep cikardim.su bile icemez oldum.yawruma bse olmasa bari.bulanti ilaci kullandnz mi nsl faydasi oluyo mu.cumartsi dr gttgmde isticem
canim iyi k8 bulamamissin zofren ve zofer ayni ilac grubu bana da onerdi bu ikisi kesiyor ama bulamayabilirsin emedur al dedi. Iyi ki bulamamisim. Bulur muyum diye internetten bir baktim ki cok saibeli hatta mahkemelik oldugu durumlar var. Ilacin dusuge neden oldugu soylenmis. Kac kisi bu ilaci kullanmaya basladiktan bir iki gun sonra dusugum oldu yazmis. Iyi ki kullanmamissinGeçmiş olsun canım,bu haftalarda çok yoğun oluyor evet.dr um bana zofran diye bi ilaç önermişti,en iyisi buymuş ama hiç bi eczanede bulamadık.sanırım artık depolardan gelmiyormuş.sonra dramamine yazdı.bi kaç kullandım,ilaçtanmı yoksa zaten geçecekmiydi bilmem geçiverdi birden.
tesekkur ederim canim. aldiklarini da iyi gunlerde kullanin ins.nevresimler paketli olduğu için kokusunu alamadım canım ama yumuşacıktı,alacaktım ama kayınvalidem zaten çarşıya çıkıp o ihtiyaçları karşılıcak yıkanmış yün alıp kendisi yapacakmış acele etmeyin siz ben halledecem onları dedi büyük sözü dinliyim dedim almadımben de büyük küçük iki biberon,temizleme fırçası,bebek alezi bi de üçlü önlük vardı onları aldım
canim ruyalar tersine cikarmis de hiicc kafani gonlunu yorma :/
Benim de 31 e kadar dusuktu 10 6 nin ustune cikmiyordu. Birden 12 13 derken 14 olduk. Ki 10 a 6 yken 11 oldugunda bile rahatsiz etmeye basladi ama dustugu icin de gozlerin kararriyor olabilir. Canim pompalilari kastedmedim. Bilekten degilde koldan olcen dijitaller var. Bir tane bulunmali her evde. Kendin olcebilecegin eczacilarin onerecegi birsey bulunsun. Koldan dijitallerin cok yanilma payi olmadigini soyluyor dr. Ama kesi likle bilekten olculenlerle olcme diyor. Gecenlerde tansiyonum cikinca evdekine guvenemwdim belki yanlistir diye. Esime su dr.larin kullandigi pompalilardan al dedim. Ben kendi kendimi olcebiliyorum onlarla da. Benim bildigim pompalilar 30 40 lira. Tanidik eczane var arkadasi. Gitmis esim abi onlar profesyonel degil dr.lar bunu kullaniyor diye bir tane cikarmis. Esim beni ariyor fiyati 300 liraymis aliyim mi sen bu pompaliyla kendi kendini olceb8lecek misin diyor. Dedim sen neyapiyorsun. 300 liraya tansiyon aleti aljp benim tansiyonumu tavan mi yaptiracan sakin alma. Birakmis artik. Evdeki koldan dijital dr.a goturdum oradaki hemsirenin olctuguyle kiyasladim ayni ciktigi icin simdi onu kullaniyorum.
Canim benim en iyisini yapiyorsun. Ben sana takildim. Hastane islemleri kolay degil. Bilmezmiyim. Hele de bunca yasanan seyden sonra.
Ama annen niye girmiyor doguma. Bak ne guzel ilk o gorurdu torununu :)
Canim yazin 6200 demislerdi.Sonra bir kampanyalari vardi. Daha once yaptirdip negatif oldugu icin raporun olursa filan 1000 lira dusuyorlardi ama bu bir aylik bir kampanyaydi. Bize ilacsiz sadece hastane 5200 e geldi. Ya da 4 700 emin degilim. Ilaclarim da 1000 lira civari tuttu cok yuks3k kullanmadim doz olarak daha uygundu. ama ben orada hic baska tahlil yaptirmadim. Bir kere bir islemimiz oldu tup bebek disinda gelmisken yaptiralim dedigimiz biyopsiye filan gidecekti. Disarida 200 300 e yaptiraacagim biseyi 1500 lira istediler. Dr. Ne gerek var hepsini yazmaya bazi islemleri yazma ben sadece su islemi yaptim dedi digerlerini yazdirmadi 800 e dusmustu mesela.
Sana sunu diyim aklinda olsun Ilaclar icin hastanenin az ustunde idil eczanesi var mutlaka ilacla4i oradan al. Memorialden geliyorum sizi tavsiye ettiler siyince cok uygun aliyorsun. Iki eczane yanyana biz gercek mi diye digerine de sorduk. Soldakinin 300 dedigini sagdaki eczaneden 200 e aldik misal(sol sag dedim ama tam emin degilim adindan idil diye hatirliyorum)
ilaclarini oradan alirsin. Tahlillerini de disarida yaptirabilecegin birsey olup olmadigini dr.una sorarsin onlar soyluyorlar cekinmeden sonucu degistirmez disarida yaptir diye. Ama bazilarini da mutlaka hastanelerinden istiyorlar o da muhtemelen labarotuarlarina guvendikleri icin
hayirlisi olsun guzel haberlerle gel insaAllah
canim bende artik dayanamiyorum dedigim haftanin ertesinde kesilmisti bulantilarim. Buyuyorlar ya belli bir noktada tavan yapiyor artik dayanamayacagim dedigin durumda Rabbim a4tik kolayligini veriyor az kalmis azicik daha sabir. Bana emedur verdi daha cok kustum. Medpomid onerdi. Prospektusune guvenemedim. Dr.lar zofran ya da zofer oneriyorlar ikisi de piyasada yok artik. Az sabir
canim iyi k8 bulamamissin zofren ve zofer ayni ilac grubu bana da onerdi bu ikisi kesiyor ama bulamayabilirsin emedur al dedi. Iyi ki bulamamisim. Bulur muyum diye internetten bir baktim ki cok saibeli hatta mahkemelik oldugu durumlar var. Ilacin dusuge neden oldugu soylenmis. Kac kisi bu ilaci kullanmaya basladiktan bir iki gun sonra dusugum oldu yazmis. Iyi ki kullanmamissin
tesekkur ederim canim. aldiklarini da iyi gunlerde kullanin ins.
Yapanlar varsa hic dusunme zaten oh misss
Zofer ve zofran zaten reçeteyle verilmiyomuş.normalde kanserli hastalar için kemoterapi sonrası bulantılarda yazılıyomuş ve raporauz verilmiyor.paramla alayım desen 10 tabletlik kutusu 50 tl flndı.onu da alamıyosun zaten istesen de,piyasada yok çünkü.zaten o kanser vs laflarını duyunca aramayı bıraktım ben,dramamine yetti çok şükür.canim ruyalar tersine cikarmis de hiicc kafani gonlunu yorma :/
Benim de 31 e kadar dusuktu 10 6 nin ustune cikmiyordu. Birden 12 13 derken 14 olduk. Ki 10 a 6 yken 11 oldugunda bile rahatsiz etmeye basladi ama dustugu icin de gozlerin kararriyor olabilir. Canim pompalilari kastedmedim. Bilekten degilde koldan olcen dijitaller var. Bir tane bulunmali her evde. Kendin olcebilecegin eczacilarin onerecegi birsey bulunsun. Koldan dijitallerin cok yanilma payi olmadigini soyluyor dr. Ama kesi likle bilekten olculenlerle olcme diyor. Gecenlerde tansiyonum cikinca evdekine guvenemwdim belki yanlistir diye. Esime su dr.larin kullandigi pompalilardan al dedim. Ben kendi kendimi olcebiliyorum onlarla da. Benim bildigim pompalilar 30 40 lira. Tanidik eczane var arkadasi. Gitmis esim abi onlar profesyonel degil dr.lar bunu kullaniyor diye bir tane cikarmis. Esim beni ariyor fiyati 300 liraymis aliyim mi sen bu pompaliyla kendi kendini olceb8lecek misin diyor. Dedim sen neyapiyorsun. 300 liraya tansiyon aleti aljp benim tansiyonumu tavan mi yaptiracan sakin alma. Birakmis artik. Evdeki koldan dijital dr.a goturdum oradaki hemsirenin olctuguyle kiyasladim ayni ciktigi icin simdi onu kullaniyorum.
Canim benim en iyisini yapiyorsun. Ben sana takildim. Hastane islemleri kolay degil. Bilmezmiyim. Hele de bunca yasanan seyden sonra.
Ama annen niye girmiyor doguma. Bak ne guzel ilk o gorurdu torununu :)
Canim yazin 6200 demislerdi.Sonra bir kampanyalari vardi. Daha once yaptirdip negatif oldugu icin raporun olursa filan 1000 lira dusuyorlardi ama bu bir aylik bir kampanyaydi. Bize ilacsiz sadece hastane 5200 e geldi. Ya da 4 700 emin degilim. Ilaclarim da 1000 lira civari tuttu cok yuks3k kullanmadim doz olarak daha uygundu. ama ben orada hic baska tahlil yaptirmadim. Bir kere bir islemimiz oldu tup bebek disinda gelmisken yaptiralim dedigimiz biyopsiye filan gidecekti. Disarida 200 300 e yaptiraacagim biseyi 1500 lira istediler. Dr. Ne gerek var hepsini yazmaya bazi islemleri yazma ben sadece su islemi yaptim dedi digerlerini yazdirmadi 800 e dusmustu mesela.
Sana sunu diyim aklinda olsun Ilaclar icin hastanenin az ustunde idil eczanesi var mutlaka ilacla4i oradan al. Memorialden geliyorum sizi tavsiye ettiler siyince cok uygun aliyorsun. Iki eczane yanyana biz gercek mi diye digerine de sorduk. Soldakinin 300 dedigini sagdaki eczaneden 200 e aldik misal(sol sag dedim ama tam emin degilim adindan idil diye hatirliyorum)
ilaclarini oradan alirsin. Tahlillerini de disarida yaptirabilecegin birsey olup olmadigini dr.una sorarsin onlar soyluyorlar cekinmeden sonucu degistirmez disarida yaptir diye. Ama bazilarini da mutlaka hastanelerinden istiyorlar o da muhtemelen labarotuarlarina guvendikleri icin
hayirlisi olsun guzel haberlerle gel insaAllah
canim bende artik dayanamiyorum dedigim haftanin ertesinde kesilmisti bulantilarim. Buyuyorlar ya belli bir noktada tavan yapiyor artik dayanamayacagim dedigin durumda Rabbim a4tik kolayligini veriyor az kalmis azicik daha sabir. Bana emedur verdi daha cok kustum. Medpomid onerdi. Prospektusune guvenemedim. Dr.lar zofran ya da zofer oneriyorlar ikisi de piyasada yok artik. Az sabir
canim iyi k8 bulamamissin zofren ve zofer ayni ilac grubu bana da onerdi bu ikisi kesiyor ama bulamayabilirsin emedur al dedi. Iyi ki bulamamisim. Bulur muyum diye internetten bir baktim ki cok saibeli hatta mahkemelik oldugu durumlar var. Ilacin dusuge neden oldugu soylenmis. Kac kisi bu ilaci kullanmaya basladiktan bir iki gun sonra dusugum oldu yazmis. Iyi ki kullanmamissin
tesekkur ederim canim. aldiklarini da iyi gunlerde kullanin ins.
Yapanlar varsa hic dusunme zaten oh misss
Babamızın dolabını boşalttık Kızımın cicilerini yerleştirdik hahayt sefamız olsun adam sabah bir açtı dolabı talan olmuş dedimmmm eeee kızıma takım alana kadar böyleeee :)
Kızlar sırt ağrım iyice arttı.Oğlan karnım da sagli sollu ufak Tepecikler oluşturuyor elim karnımda avucuma almış gibi geziyorum başımı poposu mu artık şu 38 gelsede dogursak hayırlısıyla
Aynen onceden cok kez esimin cocuk olmuyo diye baska kadinla evlendigini dugunlerini filan gorurdum sabah gozumu acar acmaz triplere baslardim. Sen zaten soyle yaptin gece boyle yaptin. Beni evden attin o kadini benim yatagima goturdun filan diye. Simdi bebisle ilgili ruyalarimi anlatiyorum ya. Agzini karnima dayiyo ogluuusss ben yirttim aslanim anan artik ruyasinda benimle ugrasmiyo seninle ugrasiyo. Isin zor pasa filan diyoAklimiz fikrimiz bebislerimizde canim onun icin bilincaltimizin bize yaptigi oyunlari cok dikkate almayalim surekli dr takibindeyiz Allah korusun kotu bisey olsa biliriz uyarirlar bizi az kaldi artik kavusmamiza son gunlerimizi guzel guzel gecirelim
Ama bu coook tatliiBizimkilerin 3 tane yavrusu var simdi ay bi gorsen nasil bakiyolar koruyolar bak babalari bu bu yumurtadan cikti bizde annesi babasi beslemedi ben besledim buyuttum bi de es aldik ona simdi bebisleri oldu ya hayvan sevgisi cok farkli elbet ki evladimi da cok sevicem ama bunlarida vermek hic istemiyorum baska odaya koyarim diye dusunuyorumEki Görüntüle 1487270
Ey allahim ya.tam yerim dar hesabi kadin orgu orecek ama ipi yokkizlar bugun gun benim gunumdu. A101den ben begendiklerimi almistim. bi arkadas Da nevresim takimini almis. Dun gece de esimle park besigin siparisini vermistik zaten. Pasanin ihtiyaclari nerdeyse halloldu. Babaannesi de daha ip al da biseler oreyim desin dursun. Aylardir diyo kari bi bikmadi bugun yine dedi ipini al da biseler oreyim diye. Az kaldi esime git kolisiyle bi ip alda anan oyalansin diycem. Ben zaten orgu yapiyorum ki gerek olacak seyleri ordum. Bide babaannesi olcaksin ipini almak zoruna gidiyosa hiic agzini acma yapma bise. Haksiz miyim ama ya. 3 liralik ip almak zoruna gidiyo karinin. Istese yatagini yorganini yastigini yapaRdi. Nisanli olan kaynima alip alip ceyizini duzdu. Benim ogluma gelince tik yok. Kurban edecen bunlari aslinda torun sevgisine.. ahh ahh evim ustlerinde olmasa yuzunu gostrmezdim valladurduk yere portletip portleyip asabima antreman yaptiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?