2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cok haklisin.ormek istese senn bile habrn olmadan yapar bitirr getrr.sirf laf olsun die dems.

iyi akşamlar kızlar
bu aralar öyle yoğun geciyor ki buraya bile bakamıyorum
kayınvalidemle hazırlıkları halletmeye çalışıyorz
hazırlıktan ziyade benim mutfagım değişiyor yarın dolaplar gelicek iş yapmıyorum ama yinede yoruluyorum evde iş olunca
bugun de bebişlerimin mobilyaları geldi..
haftaya hastane cantamı hazırlıcaz bu ara ankara da hava cok kötu o yuzden yıkamadım..
ben deterjan olarak hacı şakir granul aldım inş güzeldir
günler çabuk geciyor valla takvimlerimize baktıkça ağlyasım geliyor ne gunler geçirdik paylaştık burda şimdi mutlu sona az kaldı hayırlısıyla..
bu arada dün göğsümden su geldi sizde durumlar nasıl

Kizlar bisey sorucam benim haftama yakin olanlar bu aralar bas donmeniz var mi benim cok nadir oluyo ama oyle cok bi donme degil boyle sersemlik gibi buyuk ihtimal tansiyonum dusuyo anlik nisey sizdede oluyomu

Kızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evde dua edin bana n'olurrrr

Ohh ne güzel valla ağrı yok 1 2 haftaya sendede başlar ağrılar bende sık olmaya başladı bu ara. Rabbim yardımcımız olsun valla kocani da kafana takma boşver canım

Rabbim şifa versin canım inşallah düzelir de ilerlemez

Bende merak ediyordum seni doğum falan yaptın sandım iyi olmanıza sevindim benimde göğsümden siziyor normal ama ellememeye çalış

Yok kotuyu aklina getirme. evet her an hersey olabiliyormus gercekten. Ama olumsuzu dusunme. Iyiyim iyisiniz iyiler :)

Ayy hem kizina hem torununa kiyamiyor can bu ya. Cok hosuma gitti. Ne guzel. Demekki kendi de girmedigine gore ekibe ebelere guveniyor . Allahin izniyle emin ellerdesin

Hayırlı aksamlar anneler benim sağ böbregim de ağrı var dün akşamdan beri canım yanıyor
ihmal etmeden bir urolojiye gidip muayene ol canim . Onun agrisi kotu oluyor. Agriyan tarafina yatma ve bol su ic. sik sik tuvalete cik. Gecmis olsun
ooo canim sana da gecmis olsun. Dr.lar sicak suda daha dogrusu ilik suda oturmayi oneriyorlar. Bir dene istersen ilik suda. Agriya iyi geliyormus

Yaptım canım kuveti doldurdum yarım saat içinde kaldım.sonra fitil,krem,ilaç ne varsa kullandım ama resmen hikaye ama nette okudum oturma banyosu erken doğuma sebep oluyor mus.korktum şimdi .sabah nasıl olur bilmiyorum

Yok kotuyu aklina getirme. evet her an hersey olabiliyormus gercekten. Ama olumsuzu dusunme. Iyiyim iyisiniz iyiler :)
Az önce dr dan geldik,bu gece nöbetciydi dr um.gidip geldik.tansiyonum 12 çıktı bu benim tarihimde rekor.dr da takip etmemi söyledi.koldan ölçen dijital ölçer alıcam şimdi.ama ebebek sayfasına giremiyorum ama,sorun var açmıyo idrar tahlilide yaptı,temiz çıktı.oğlanlar kafa kafaya vermiş kördüğüm olmuşlardıkoalisyon olmuşlar resmen

Ey allahim ya.tam yerim dar hesabi kadin orgu orecek ama ipi yokhic sallama siz yorulmayin de gec.esin ne diyo bu duruma farkinda mi
Evet canim farkinda. Hiic yorum yapmiyo ben soylenip susuyorum kendi kendime. eltim hep diyor ki benim kizima babaannesi hic bise yapmadi hic bi emegi yok filan diyo. Bida oyle derse agzini burnunu kiracam. Eltime yine iki hirka ormustu bide yanilmiyosam alt acma minderi gibi bise yapmisti icine naylon gecirdi filan. Bize o da yoook. Bn zaten maddi anlamda faydasinda deilim. Ama icinden gelip de yaptigi ufak bise de olsa hosuma giderdi. Maddi olarak zaten onca skinti cektik tedavi asamasinda. Allahim bundan geri koymasin onun izniyle hazirligini da yapiyoruz cok sukur. iste umursanmiyor olmak zoruma gidiyo. Bide hala erken erken diyolar bise alacagim yapacagim zaman.gecenlerde anneme de bozuldum. Niye acele ediyon diyo hele bi haziran ayi girsin beraber cikar alisverisini filan yapariz diyo. anne dedim ben simdiden ekmek almaya bir adimlik bakkala belimi tuta tuta gidiom. HaziraNda sen cik yap alisverisi dedim.

Canim benim cook gecmis olsun. Allahim acil sifalar versin...

Ohh ne güzel valla ağrı yok 1 2 haftaya sendede başlar ağrılar bende sık olmaya başladı bu ara. Rabbim yardımcımız olsun valla kocani da kafana takma boşver canım
Benim de oyle bariz bi agrim sancim henuz yok ama yuruyemiyorum uzun sure hemencik belim agriyo bacaklarim agriyo bugun icimden geldi esimin sevdigi bi pogaca yaptim dukkana gotureyim dedim. Zor gittim geri gelirken esime bni sen birak nolur dedim. Dukkan cok yakin ama zorlandim

cok haklisin.ormek istese senn bile habrn olmadan yapar bitirr getrr.sirf laf olsun die dems.
Aynen oyle 3 liralik ipin hesabini yapip sonrada ben ordum diyecek. Hiic isim olmaz arti orgu konusunda gercekten benim elim daha duzgun. esimin bi kuzeni var teyzesinin oglu.. onun karisiyla aramiz iyi konusuruz sik sik. Onun kayinvalidesi yani bnim kaynananin kiz kardesi oluyor kendisi. Allahim neler neler yapmis. Battaniyeler hirkalar yatagi yorgani hepsini beraber halletmisler. Birde kiz diyo benim hamileligim boyunca elime cop aldirmadi geldi yemegimi yapti evimi temizledi filan. Onlarda bizim gibi alt ust evleri. Gelde dellenmee arkadas bide baci olcaklar. Goren bizi kanli bicakli dusman sanar valla. Halbuki son yillarda ufacik bi surtusme olmadi aramizda. Anlam veremiyorum vee cok sinirleniyorum. ama kaynaNanin huyu boyle bana karsi evimizi yaptirirken filan da hic tinlamadi bide hani ev gorme hediyeleri alinir hayirlu olsn denilir filan durum ayniydi kiytirik bi tabsk takimi bile almadi. Benim annem evin full halilarini aldi ev hediyem diye. Annen yapmis nasilsa yapilacagi bize bise kalmamis dedi gecti kadin... uzun yazdm biraz ama valla bugun doldurdu tasirdi beni bu kari

anliyorum cnm :) bnde cok sinrleniyodm cok takiyodum snra baktm sadece bn uzuluyorm.artk karsi taraftan hc bi beklentye grmiyrm cok rahatm suan.bakalm memlekete tasnnca nolck:)))

anliyorum cnm :) bnde cok sinrleniyodm cok takiyodum snra baktm sadece bn uzuluyorm.artk karsi taraftan hc bi beklentye grmiyrm cok rahatm suan.bakalm memlekete tasnnca nolck:)))
canim ben zaten bise beklemiyorum ki.. kadin kendi kendine patlak dondan cikar gibi portleyip duruyo. Karismasa hic agzini acmasa zaten benim bise bekledigim yok. Ama esim dedi ki yarin al bi ip ver eline oyalansin begenmezsen yaptigini kullanmak zorunda deilsin baskasina verirsin dedi. Sanirim oyle yapcam

Canim senin esinle olan iletişimine hayranim inan ki :) Allah bozmasin insallah :) kaynanaya gelince hakikaten omur torpusu sinir bozucu ama hiccc takma umruna

Gecmis olsun canim o agriyi bilmiyorum ama eminin cik kotudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…