- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
cok haklisin.ormek istese senn bile habrn olmadan yapar bitirr getrr.sirf laf olsun die dems.kizlar bugun gun benim gunumdu. A101den ben begendiklerimi almistim. bi arkadas Da nevresim takimini almis. Dun gece de esimle park besigin siparisini vermistik zaten. Pasanin ihtiyaclari nerdeyse halloldu. Babaannesi de daha ip al da biseler oreyim desin dursun. Aylardir diyo kari bi bikmadi bugun yine dedi ipini al da biseler oreyim diye. Az kaldi esime git kolisiyle bi ip alda anan oyalansin diycem. Ben zaten orgu yapiyorum ki gerek olacak seyleri ordum. Bide babaannesi olcaksin ipini almak zoruna gidiyosa hiic agzini acma yapma bise. Haksiz miyim ama ya. 3 liralik ip almak zoruna gidiyo karinin. Istese yatagini yorganini yastigini yapaRdi. Nisanli olan kaynima alip alip ceyizini duzdu. Benim ogluma gelince tik yok. Kurban edecen bunlari aslinda torun sevgisine.. ahh ahh evim ustlerinde olmasa yuzunu gostrmezdim valladurduk yere portletip portleyip asabima antreman yaptiriyo.
Ohh ne güzel valla ağrı yok 1 2 haftaya sendede başlar ağrılar bende sık olmaya başladı bu ara. Rabbim yardımcımız olsun valla kocani da kafana takma boşver canımCanim bende hala bariz belli bi agri sizi yok maasallah tabi ama etrafimdakilere naz yapamiyorum 31.haftadayim hala bana misafirlige geliyorlar bende agri yok sanci yok
Fir fir gezi yorum etrafta o gun biri sasirmis bu nasil hamile rahat rahat oturuyo kalkiyo egiliyo diye oyle olunca odun kocam da gayet rahat ama Allahin zoruna gitmesin de bundan sonra korkutucam biraz affetmiycem son haftalarimi iyi gecireyim bari
Rabbim şifa versin canım inşallah düzelir de ilerlemezKızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evdedua edin bana n'olurrrr
Bende merak ediyordum seni doğum falan yaptın sandımiyi akşamlar kızlar
bu aralar öyle yoğun geciyor ki buraya bile bakamıyorum
kayınvalidemle hazırlıkları halletmeye çalışıyorz
hazırlıktan ziyade benim mutfagım değişiyor yarın dolaplar gelicek iş yapmıyorum ama yinede yoruluyorum evde iş olunca
bugun de bebişlerimin mobilyaları geldi..
haftaya hastane cantamı hazırlıcaz bu ara ankara da hava cok kötu o yuzden yıkamadım..
ben deterjan olarak hacı şakir granul aldım inş güzeldir
günler çabuk geciyor valla takvimlerimize baktıkça ağlyasım geliyor ne gunler geçirdik paylaştık burda şimdi mutlu sona az kaldı hayırlısıyla..
bu arada dün göğsümden su geldi sizde durumlar nasıl
Yok kotuyu aklina getirme. evet her an hersey olabiliyormus gercekten. Ama olumsuzu dusunme. Iyiyim iyisiniz iyiler :)Erka'dır muhtemelen.profesyonel olanıçok pahalı,biliyorum.yok onla ölçemem zaten,ölçenide bulamam.ama koldan ölçen dijitalden annemde vardı.öyle bişey alabiliriz belki.yani Allah göstermesin yinede eğer ki benimde hipertansiyonum çıkarsa daha kimseninki çıkmam demesin şaka bi yans,çok riskli bi durum Allah için.temkinli ve tedbirli olmak lazım.hipertansiyon,albümin,preklampsi,erken doğum,kasılmalar offf,mayın tarlasında gibiyiz
Ayy hem kizina hem torununa kiyamiyor can bu ya. Cok hosuma gitti. Ne guzel. Demekki kendi de girmedigine gore ekibe ebelere guveniyor . Allahin izniyle emin ellerdesinvebahargeldi bende dedim gormeye aliskin oldugun bi manzara nasilsa nolcak gir hemde fotografci sen olursun dedim. Dogar dogmaz resmini cekersin filan ama yok dayanamam o kadar da serinkanli deilim dedi doguran kizi olunca is degisiyo demekki
ihmal etmeden bir urolojiye gidip muayene ol canim . Onun agrisi kotu oluyor. Agriyan tarafina yatma ve bol su ic. sik sik tuvalete cik. Gecmis olsunHayırlı aksamlar anneler benim sağ böbregim de ağrı var dün akşamdan beri canım yanıyor
ooo canim sana da gecmis olsun. Dr.lar sicak suda daha dogrusu ilik suda oturmayi oneriyorlar. Bir dene istersen ilik suda. Agriya iyi geliyormusKızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evdedua edin bana n'olurrrr
Yaptım canım kuveti doldurdum yarım saat içinde kaldım.sonra fitil,krem,ilaç ne varsa kullandım ama resmen hikayeAyy hem kizina hem torununa kiyamiyor can bu ya. Cok hosuma gitti. Ne guzel. Demekki kendi de girmedigine gore ekibe ebelere guveniyor . Allahin izniyle emin ellerdesin
ihmal etmeden bir urolojiye gidip muayene ol canim . Onun agrisi kotu oluyor. Agriyan tarafina yatma ve bol su ic. sik sik tuvalete cik. Gecmis olsun
ooo canim sana da gecmis olsun. Dr.lar sicak suda daha dogrusu ilik suda oturmayi oneriyorlar. Bir dene istersen ilik suda. Agriya iyi geliyormus
Az önce dr dan geldik,bu gece nöbetciydi dr um.gidip geldik.tansiyonum 12 çıktıYok kotuyu aklina getirme. evet her an hersey olabiliyormus gercekten. Ama olumsuzu dusunme. Iyiyim iyisiniz iyiler :)
Evet canim farkinda. Hiic yorum yapmiyoEy allahim ya.tam yerim dar hesabi kadin orgu orecek ama ipi yokhic sallama siz yorulmayin de gec.esin ne diyo bu duruma farkinda mi
Canim benim cook gecmis olsun. Allahim acil sifalar versin...Kızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evdedua edin bana n'olurrrr
Benim de oyle bariz bi agrim sancim henuz yok ama yuruyemiyorum uzun sureOhh ne güzel valla ağrı yok 1 2 haftaya sendede başlar ağrılar bende sık olmaya başladı bu ara. Rabbim yardımcımız olsun valla kocani da kafana takma boşver canım
Aynen oyle 3 liralik ipin hesabini yapip sonrada ben ordum diyecek. Hiic isim olmaz arti orgu konusunda gercekten benim elim daha duzgun. esimin bi kuzeni var teyzesinin oglu.. onun karisiyla aramiz iyi konusuruz sik sik. Onun kayinvalidesi yani bnim kaynananin kiz kardesi oluyor kendisi. Allahim neler neler yapmis. Battaniyeler hirkalar yatagi yorgani hepsini beraber halletmisler. Birde kiz diyo benim hamileligim boyunca elime cop aldirmadi geldi yemegimi yapti evimi temizledi filan. Onlarda bizim gibi alt ust evleri. Gelde dellenmee arkadas bide baci olcaklar. Goren bizi kanli bicakli dusman sanar valla. Halbuki son yillarda ufacik bi surtusme olmadi aramizda. Anlam veremiyorum vee cok sinirleniyorum. ama kaynaNanin huyu boyle bana karsi evimizi yaptirirken filan da hic tinlamadi bide hani ev gorme hediyeleri alinir hayirlu olsn denilir filan durum ayniydi kiytirik bi tabsk takimi bile almadi. Benim annem evin full halilarini aldi ev hediyem diye. Annen yapmis nasilsa yapilacagi bize bise kalmamis dedi gecti kadin... uzun yazdm biraz ama valla bugun doldurdu tasirdi beni bu karicok haklisin.ormek istese senn bile habrn olmadan yapar bitirr getrr.sirf laf olsun die dems.
anliyorum cnm :) bnde cok sinrleniyodm cok takiyodum snra baktm sadece bn uzuluyorm.artk karsi taraftan hc bi beklentye grmiyrm cok rahatm suan.bakalm memlekete tasnnca nolck:)))Aynen oyle 3 liralik ipin hesabini yapip sonrada ben ordum diyecek. Hiic isim olmaz arti orgu konusunda gercekten benim elim daha duzgun. esimin bi kuzeni var teyzesinin oglu.. onun karisiyla aramiz iyi konusuruz sik sik. Onun kayinvalidesi yani bnim kaynananin kiz kardesi oluyor kendisi. Allahim neler neler yapmis. Battaniyeler hirkalar yatagi yorgani hepsini beraber halletmisler. Birde kiz diyo benim hamileligim boyunca elime cop aldirmadi geldi yemegimi yapti evimi temizledi filan. Onlarda bizim gibi alt ust evleri. Gelde dellenmee arkadas bide baci olcaklar. Goren bizi kanli bicakli dusman sanar valla. Halbuki son yillarda ufacik bi surtusme olmadi aramizda. Anlam veremiyorum vee cok sinirleniyorum. ama kaynaNanin huyu boyle bana karsi evimizi yaptirirken filan da hic tinlamadi bide hani ev gorme hediyeleri alinir hayirlu olsn denilir filan durum ayniydi kiytirik bi tabsk takimi bile almadi. Benim annem evin full halilarini aldi ev hediyem diye. Annen yapmis nasilsa yapilacagi bize bise kalmamis dedi gecti kadin... uzun yazdm biraz ama valla bugun doldurdu tasirdi beni bu kari
canim ben zaten bise beklemiyorum ki.. kadin kendi kendine patlak dondan cikar gibi portleyip duruyo. Karismasa hic agzini acmasa zaten benim bise bekledigim yok. Ama esim dedi ki yarin al bi ip ver eline oyalansin begenmezsen yaptigini kullanmak zorunda deilsin baskasina verirsin dedi. Sanirim oyle yapcamanliyorum cnm :) bnde cok sinrleniyodm cok takiyodum snra baktm sadece bn uzuluyorm.artk karsi taraftan hc bi beklentye grmiyrm cok rahatm suan.bakalm memlekete tasnnca nolck:)))
Aynen onceden cok kez esimin cocuk olmuyo diye baska kadinla evlendigini dugunlerini filan gorurdum sabah gozumu acar acmaz triplere baslardim. Sen zaten soyle yaptin gece boyle yaptin. Beni evden attin o kadini benim yatagima goturdun filan diye. Simdi bebisle ilgili ruyalarimi anlatiyorum ya. Agzini karnima dayiyo ogluuusss ben yirttim aslanim anan artik ruyasinda benimle ugrasmiyo seninle ugrasiyo. Isin zor pasa filan diyo
Kızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evdedua edin bana n'olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?