2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim senin esinle olan iletişimine hayranim inan ki :) Allah bozmasin insallah :) kaynanaya gelince hakikaten omur torpusu sinir bozucu ama hiccc takma umruna
Elimden geldigi kadar oyle yapmaya calisiyorum canim. Aslinda esim anladigim kadariyla senin esinle ayni yapida. onu da ciddiye alip uzerinde dusunmeye kalksam inan kafayi yerim belki. Artik gulup geciyorum esime ve farkettim ki boyle yapinca mutluyuz. onu kendime benzetemedim ben ona benzedim ama bizim oglan bazen diyodur bunlar ne ayak ben nereye dustum boyle diye ama bak suda var esimin yegeni her gelip gitmelerinde aglayarak ayriliyo bizdeN. Benim annem babam siz olun ben annemi babami sevmiom diyo. Ben hep sasirirdim bu cocuk niye bu kadar bize duskun anasina babasina deil dye.. kaynimla eltim cok agir kanlilar cocukla cocuk olmiyolar. Biz de oyle deil. Hani cocuklarin icinde zipladigi hopladigi zipziplar var ya. Esimle biz yegenini de alip onun icinde ziplayacak kadar cocuk oluyoruz snirim ondan cocuk bizden ayrilmak istemiyo. insallah kendi oglumuzda da o enerjiyi buluruz kendimizde

Canım seni en iyi ben anlarım,2009 ve 2012 olmak üzere iki kez de ben ameliyat oldum aynı dertten.bu haftaya kadar da müthiş bi kabızlığım vardı.afedersin,ıkın ıkın taş çıkarıyodum mübarek.şükür dr um kan hapımı değişti,şurup fln yazdıda durumlar düzeldi biraz.ama benimde iki gündür aynı sorunum var.minik bi memecik oluşmuş,çok acıyo.üstelik kabız değilken oldu.yumuşaktı gayet.sıcak oturma banyosundan başka seçeneğimiz yok.ilerlemesine engel olmak zorundayız.benim ameliyatlarımı yapan kuzenimdi,ikinciyi yaparken bak bi üçüncü şansın yok ona göre demişti.naparım tekrar ederse

Yaptım canım kuveti doldurdum yarım saat içinde kaldım.sonra fitil,krem,ilaç ne varsa kullandım ama resmen hikaye ama nette okudum oturma banyosu erken doğuma sebep oluyor mus.korktum şimdi .sabah nasıl olur bilmiyorum
Cok sicak ve uzun sure beklememissindir heralde canim ya. Birsey olmaz. Drlar kendileri oneriyorlar ki bu durumu. Bilemedim Rabbim kolayligini sifani versin

aman dikkat et. Oyle ben de cok sasirmistim. Benim daha cok kucuk cikiyor. Sanirim onu indirmek daha zor. Birsey olmaz ilac basliyorlar ama takip et tabi. Gecmis olsun

Bu saat oldu ne ben ne eşim uyudu yazık adamcagiz şaşırdı ne yapacağını.demin saçımi sıvazlarken uyudu kaldı.sürekli kontrol edip pomad sürüyorum ama gördüğüm kadarıyla ne ilaç ne sıcak su bunu düzeltebilir,korkunç bir hale gelmiş.acısını anlatmak mümkün değil resmen gözlerimin altına morluklar inmiş..

Canım çok geçmiş olsun

Malesef tatlım böyle durumlar olacak artık

Bulursunuz canim ben eminim eslerimizin Sorunu da aslinda baba olmalarindaki sikintidan kaynakli bence ne kadar belli etmeselerde icten ice kemiriyordur bence onlari hele bi dOgsun keratalar babalarini dize getirirler. Ben buradaki herkesten eminin hepimiz aslanlar gibi anne baba olucaz insallahh

Bu arada herkese Gunaydiiinnnnn....

Kızlar sırt ağrım iyice arttı. Oğlan karnım da sagli sollu ufak Tepecikler oluşturuyor elim karnımda avucuma almış gibi geziyorum başımı poposu mu artık şu 38 gelsede dogursak hayırlısıyla
canım o sırt ağrısı bende de var ya sol tarafım sadece, otursam,yatsam,az yürüsem hemen ağrıyor..sanki bıçak saplanır gibi batıyor,hamileliğim boyunca en çok sıkıntı çektiğim konu bu bir de şu çatlaklardan sonra çıkan kaşıntılar inşallah canım 30u gördüysek elbet 38i de görürüz Allah'ın izniyle
senin kayınvaliden de tam sinir küpü mübarek canım yaa.insan az düşünür ipini aldıktan sonra sen kendinde örersin onu hem sonuçta bu senin torunun yani hiçbirşey istemeden herşeyi kendisi yapması lazımneyse canım sen çok takma boşver,hiç moral bozmaya değmez

Ay ay ay masallah bize.benim takvim 36 gosteriyo darisi sizlere insallah
maşallah canımyavaş yavaş mutlu sona geliyorsun ne güzel Rabbim inşallah hayırlısıyla,sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder bebişlerimizi
Kizlar bisey sorucam benim haftama yakin olanlar bu aralar bas donmeniz var mi benim cok nadir oluyo ama oyle cok bi donme degil boyle sersemlik gibi buyuk ihtimal tansiyonum dusuyo anlik nisey sizdede oluyomu
dün akşam bende de oldu aynısı hafiften baş dönmesi sonrasında da halsizlik sersemlik beraberinde geldi uzandım biraz geçsin diye.benim tansiyon sürekli düşük çıkıyor dediğin gibi tansiyona bağlı olabilir
dualarım seninle canımo hemoroid çok canını yakıyor insanın,ben çoğu zaman gece boyu taş ısıtıp üstünde sabahladığımı bilirim ağlıyordum artık canımın acısından şimdilerde de az zorlansam hemen kanama yapıyor çok zor gerçekten Rabbim şifasını verir inşallah çok çok geçmiş olsun canım
alemsin canım yaa senin kayınvaliden anladığım kadarıyla biraz fazla gamsız ya da insan ayırıyor kardeş de olsalar beş parmağın beşi de bir olmuyor işte ne yapıcan boşver sinirlenme kendini yıprattığınla kalırsın

Sağol canım,ben de şaşırdım.ama şunu öğrendimki o gözümdeki kıvılcım çakmaları tansiyon yükselince oluyor sanırım.o sıra vardı yine çünkü.dr da yine de bi göz dr una görün dedi.retina sorunları olabiliyomuş gebeliğe bağlı.akşam sonunda başardım ve siparişi verdim ebebektenkoldan ölçen dijital alet aldım.gizli tansiyon ölçme özelliğide varmış,özellikle hamileler için preklampsi takibi için diyo.bakalım,pazartesiye gelir inşallah.

çatlaklara alıştım tam derken şimdi de kaşıntılar başladı kaşımak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum iz kalıcak biliyorum ama öyle tatlı kaşınıyor ki tabi sonrasında da acıyor off Allahım sen yardım etsizde de oluyor mu böyle kızlar

A
Allah Allah...nasıl ilerledi o kadar ya ayy,canım benim,ne acıdır o bilirim ben.öyle gibi görünsede sonuç alırsın bence,devam et tedavine.adı üstünde,hemoroid!çok inatçıdır bilirsin.dr una bi danış,sıcak suya batikon döktüğünde çok daha iyi geliyor.sakıncası yok derse öyle yap.bide pomad dediğin proctolog'mu?oysa çok iyidir o.

Gunaydin kizlar.. hava yine dandini bi gunes cikiyo bi kapaniyo.. ama biiz oglumla bugun gezmeye gidecez oglenden sonra..yine akraba hatunlari toplantisi oncekinde ellerini karnimdan cekmemislerdi yine aynisi olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…