- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Elimden geldigi kadar oyle yapmaya calisiyorum canim. Aslinda esim anladigim kadariyla senin esinle ayni yapida. onu da ciddiye alip uzerinde dusunmeye kalksam inan kafayi yerim belki. Artik gulup geciyorum esime ve farkettim ki boyle yapinca mutluyuz. onu kendime benzetemedim ben ona benzedimCanim senin esinle olan iletişimine hayranim inan ki :) Allah bozmasin insallah :) kaynanaya gelince hakikaten omur torpusu sinir bozucu ama hiccc takma umruna
Canım seni en iyi ben anlarım,2009 ve 2012 olmak üzere iki kez de ben ameliyat oldum aynı dertten.bu haftaya kadar da müthiş bi kabızlığım vardı.afedersin,ıkın ıkın taş çıkarıyodum mübarek.şükür dr um kan hapımı değişti,şurup fln yazdıda durumlar düzeldi biraz.ama benimde iki gündür aynı sorunum var.minik bi memecik oluşmuş,çok acıyo.üstelik kabız değilken oldu.yumuşaktı gayet.sıcak oturma banyosundan başka seçeneğimiz yok.ilerlemesine engel olmak zorundayız.benim ameliyatlarımı yapan kuzenimdi,ikinciyi yaparken bak bi üçüncü şansın yok ona göre demişti.naparım tekrar ederseKızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evdedua edin bana n'olurrrr
Cok sicak ve uzun sure beklememissindir heralde canim ya. Birsey olmaz. Drlar kendileri oneriyorlar ki bu durumu. Bilemedim Rabbim kolayligini sifani versinYaptım canım kuveti doldurdum yarım saat içinde kaldım.sonra fitil,krem,ilaç ne varsa kullandım ama resmen hikayeama nette okudum oturma banyosu erken doğuma sebep oluyor mus.korktum şimdi .sabah nasıl olur bilmiyorum
aman dikkat et. Oyle ben de cok sasirmistim. Benim daha cok kucuk cikiyor. Sanirim onu indirmek daha zor. Birsey olmaz ilac basliyorlar ama takip et tabi. Gecmis olsunAz önce dr dan geldik,bu gece nöbetciydi dr um.gidip geldik.tansiyonum 12 çıktıbu benim tarihimde rekor.dr da takip etmemi söyledi.koldan ölçen dijital ölçer alıcam şimdi.ama ebebek sayfasına giremiyorum ama,sorun var açmıyo idrar tahlilide yaptı,temiz çıktı.oğlanlar kafa kafaya vermiş kördüğüm olmuşlardı koalisyon olmuşlar resmen
Canimmm cennette bir kapin acildi insallah sıkıntılarinin mukafatini rabbim karşılayacaktir.Allahim sabrini versin insallah.CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Canım çok geçmiş olsunBu saat oldu ne ben ne eşim uyudu yazık adamcagiz şaşırdı ne yapacağını.demin saçımi sıvazlarken uyudu kaldı.sürekli kontrol edip pomad sürüyorum ama gördüğüm kadarıyla ne ilaç ne sıcak su bunu düzeltebilir,korkunç bir hale gelmiş.acısını anlatmak mümkün değil resmen gözlerimin altına morluklar inmiş..
Malesef tatlım böyle durumlar olacak artıkBenim de oyle bariz bi agrim sancim henuz yok ama yuruyemiyorum uzun surehemencik belim agriyo bacaklarim agriyo bugun icimden geldi esimin sevdigi bi pogaca yaptim dukkana gotureyim dedim. Zor gittim geri gelirken esime bni sen birak nolur dedim. Dukkan cok yakin ama zorlandim
Ben varım canım geçen zor duş aldım nefesim kesiliyor ayakta zor duruyorum bazen birden kalkınca da oluyor yol yuruyunce deGunaydin kizlar basi donen yok mu yaa aranizda benim haftama yakin olan
Elimden geldigi kadar oyle yapmaya calisiyorum canim. Aslinda esim anladigim kadariyla senin esinle ayni yapida. onu da ciddiye alip uzerinde dusunmeye kalksam inan kafayi yerim belki. Artik gulup geciyorum esime ve farkettim ki boyle yapinca mutluyuz. onu kendime benzetemedim ben ona benzedimama bizim oglan bazen diyodur bunlar ne ayak ben nereye dustum boyle diye ama bak suda var esimin yegeni her gelip gitmelerinde aglayarak ayriliyo bizdeN. Benim annem babam siz olun ben annemi babami sevmiom diyo. Ben hep sasirirdim bu cocuk niye bu kadar bize duskun anasina babasina deil dye.. kaynimla eltim cok agir kanlilar cocukla cocuk olmiyolar. Biz de oyle deil. Hani cocuklarin icinde zipladigi hopladigi zipziplar var ya. Esimle biz yegenini de alip onun icinde ziplayacak kadar cocuk oluyoruz snirim ondan cocuk bizden ayrilmak istemiyo. insallah kendi oglumuzda da o enerjiyi buluruz kendimizde
canım o sırt ağrısı bende de var yaKızlar sırt ağrım iyice arttı.Oğlan karnım da sagli sollu ufak Tepecikler oluşturuyor elim karnımda avucuma almış gibi geziyorum başımı poposu mu artık şu 38 gelsede dogursak hayırlısıyla
senin kayınvaliden de tam sinir küpü mübarek canım yaa.insan az düşünür ipini aldıktan sonra sen kendinde örersin onukizlar bugun gun benim gunumdu. A101den ben begendiklerimi almistim. bi arkadas Da nevresim takimini almis. Dun gece de esimle park besigin siparisini vermistik zaten. Pasanin ihtiyaclari nerdeyse halloldu. Babaannesi de daha ip al da biseler oreyim desin dursun. Aylardir diyo kari bi bikmadi bugun yine dedi ipini al da biseler oreyim diye. Az kaldi esime git kolisiyle bi ip alda anan oyalansin diycem. Ben zaten orgu yapiyorum ki gerek olacak seyleri ordum. Bide babaannesi olcaksin ipini almak zoruna gidiyosa hiic agzini acma yapma bise. Haksiz miyim ama ya. 3 liralik ip almak zoruna gidiyo karinin. Istese yatagini yorganini yastigini yapaRdi. Nisanli olan kaynima alip alip ceyizini duzdu. Benim ogluma gelince tik yok. Kurban edecen bunlari aslinda torun sevgisine.. ahh ahh evim ustlerinde olmasa yuzunu gostrmezdim valladurduk yere portletip portleyip asabima antreman yaptiriyo.
maşallah canımAy ay ay masallahbize.benim takvim 36 gosteriyo darisi sizlere insallah
dün akşam bende de oldu aynısı hafiften baş dönmesi sonrasında da halsizlik sersemlik beraberinde geldiKizlar bisey sorucam benim haftama yakin olanlar bu aralar bas donmeniz var mi benim cok nadir oluyo ama oyle cok bi donme degil boyle sersemlik gibi buyuk ihtimal tansiyonum dusuyo anlik nisey sizdede oluyomu
dualarım seninle canımKızlar bu sabah wc de biraz zorlandım (çok çok afedersiniz) ve dışına memeler attı hemde sert sert.evvelden iki defa hemoroid ameliyatı olduğumu belirteyim. Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum fena durumlardayım.aglayarak geziyorum evdedua edin bana n'olurrrr
alemsin canım yaaAynen oyle 3 liralik ipin hesabini yapip sonrada ben ordum diyecek. Hiic isim olmaz arti orgu konusunda gercekten benim elim daha duzgun. esimin bi kuzeni var teyzesinin oglu.. onun karisiyla aramiz iyi konusuruz sik sik. Onun kayinvalidesi yani bnim kaynananin kiz kardesi oluyor kendisi. Allahim neler neler yapmis. Battaniyeler hirkalar yatagi yorgani hepsini beraber halletmisler. Birde kiz diyo benim hamileligim boyunca elime cop aldirmadi geldi yemegimi yapti evimi temizledi filan. Onlarda bizim gibi alt ust evleri. Gelde dellenmee arkadas bide baci olcaklar. Goren bizi kanli bicakli dusman sanar valla. Halbuki son yillarda ufacik bi surtusme olmadi aramizda. Anlam veremiyorum vee cok sinirleniyorum. ama kaynaNanin huyu boyle bana karsi evimizi yaptirirken filan da hic tinlamadi bide hani ev gorme hediyeleri alinir hayirlu olsn denilir filan durum ayniydi kiytirik bi tabsk takimi bile almadi. Benim annem evin full halilarini aldi ev hediyem diye. Annen yapmis nasilsa yapilacagi bize bise kalmamis dedi gecti kadin... uzun yazdm biraz ama valla bugun doldurdu tasirdi beni bu kari
Sağol canım,ben de şaşırdım.ama şunu öğrendimki o gözümdeki kıvılcım çakmaları tansiyon yükselince oluyor sanırım.o sıra vardı yine çünkü.dr da yine de bi göz dr una görün dedi.retina sorunları olabiliyomuş gebeliğe bağlı.akşam sonunda başardım ve siparişi verdim ebebektenCok sicak ve uzun sure beklememissindir heralde canim ya. Birsey olmaz. Drlar kendileri oneriyorlar ki bu durumu. Bilemedim Rabbim kolayligini sifani versin
aman dikkat et. Oyle ben de cok sasirmistim. Benim daha cok kucuk cikiyor. Sanirim onu indirmek daha zor. Birsey olmaz ilac basliyorlar ama takip et tabi. Gecmis olsun
Allah Allah...nasıl ilerledi o kadar yaBu saat oldu ne ben ne eşim uyudu yazık adamcagiz şaşırdı ne yapacağını.demin saçımi sıvazlarken uyudu kaldı.sürekli kontrol edip pomad sürüyorum ama gördüğüm kadarıyla ne ilaç ne sıcak su bunu düzeltebilir,korkunç bir hale gelmiş.acısını anlatmak mümkün değil resmen gözlerimin altına morluklar inmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?