2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayy bu da alemmiş yanialtı üstü bişey örecek,onuda beğenirmisin beğenmezmisin Allah bilir.kendisi şuanki durumunda seninle kıyaslanırsa 15'lik kız gibi sayılır yürümede,gezmede.kaldırıp totosunu alsmıyomu,yoksa kıymatli paralarına mı kıyamıyoiçlerinden gelmiyo anacım,yapacak olan dağları devirirdi şimdiye.benim kaynanam 40 sene önce köyden gelmiş istanbula,köyde tarla tapandan el işi nedir zaten bilmiyolar.sonradanda merak edip öğrenmemişte hiç.gerçi nerde öğrencek,koca gurbette,başında 5 çocukla cahil kadın istanbul gibi yerde anca onların prşinde dolanmış etmiş.hiç bilmez öyle örgü,dantel vs.gerçi bilsede istemem,ben örgüyü battaniye dışında çok sevmiyorum,kullanılmıyoda.evler kaloriferli hep,oğlumda da kullanmadım hiç.ama o da mesela içinden gelipte yarım ağız olsun sormuşluğu yoktur kızım neyin eksik,benim elimden gelmez ama sen şunu al,gönlün neyi seviyosa onu al benim namıma vs diyemiyo beceripte.kayınpederimin Allahı var,epey attı elini cebine.bebrk odasının bi karyolasıyla uyku setlerini vs lerini o ödedi.kaynanamda kirliçıkıdır bilirimama kafa çalışmıyo zaaf

aynen ya biz de nefret ettik digitürkten lig tv şu bu hepsini iptal ettik birtek belgesel kanalları vardı. o da yavaş yavaş kanalları kapatmaya başladılar. senin verdiğin para değişmiyor ama sürekli kanallar azalıyor. dediğin gibi birsürü de para veriyorsun. bu gidişle eski tip antenlere döneceğiz. ama turkcell tv fena değil. gerçi onlarla da kavga ettik başka sebeplerden ötürü ayrı mevzu da. hepsi neticede aynı hesap. müşteriye ne saplarsak kardır diye yaklaşıyorlar. o da çok çirkin yani. sen farkında olarak veya olmayarak ekstradan birsürü para ödüyorsun...

Dikkat et canım.benimde öğlenden beri geçmeyen bi kasık ağrım var,arada sırtıma doğru kramp şeklinde giriyoraradım dr u,gel dedi.eşimi bekliyorum şimdi.inşallah korkulacak bişey yoktur
dün bütün gün hiçbir şey yiyemeden yattım öyle. ateşim falan çıktı niye oldu anlamadım. bütün gün ateşliydim. su bile içemedim. bugün bir nebze daha iyiyim ama mide bulantım geçmedi yine ateşim yok en azından ama halsizlik var yine.

Dikkat et canım.benimde öğlenden beri geçmeyen bi kasık ağrım var,arada sırtıma doğru kramp şeklinde giriyoraradım dr u,gel dedi.eşimi bekliyorum şimdi.inşallah korkulacak bişey yoktur
senin kasık ağrın ne oldu bu arada? gittiniz mi doktora?

Aynen benim kaynana da kirli ciki ama dedigin bigi guzelim iclerinden gelmiyo. ya evlendim evleneli Bi Allahin ignesini gormedim onlardan dugunde koluma taktiklaei tel gibi iki bilezigi borc almislar dugunde biriken parayla odedileR. Hiic utanmiyolar ar da etmiyolar. Butun beyaz esyami annemler aldi. Bi cok esyanin taksidinde annemler destekledi. Hani simdi nisanli olan kaynima yapiyo ediyo bi dunyanin yatagini yorganini yapti. Bana da zaten daha onceden yapmis olduklarindan iki yorganla iki cift yastik yapmis sadece. Ha zaten oyle eski zaman islerinde gozum yok iyiki yapmamis basa bela oluyor sonra. Ama simdi yeni geliniyle beraber cikiyolar kumas filan seciyolar gayet modern rengarenk minderler nevresimler filan yapiyo. Esimle biz cok kucuk yasta evlendik ve esimin isi bile yoktu dogru duzgUn. Tam ask evliligi yaptik yani. 8 9 yildir kendi yagimizda kavrulmaya alistik. Ama annemlerin hakkini yiyemem ne zaman sikissak yanimizda oldular. Bunu esim bile inkar etmiyo. Annemler de esim isini gucunu kurup kazanmaya baslayinca cektiler ellerini ayaklarini uzerimizden..

senin başına gelen bizim uzaktan bir akrabanın daha başına geldi. çocukları olmuyordu kadına suç attılar direkt onun olmuyor diye kayınvalide falan çok yüklendi sana yeni karı alalım falan dediler kocasına. ama bu dediğim bundan 40 sene önce yani. şimdi de böyle mantaliteler olması gerçekten sinir bozucu. tabi o zaman tedaviler falan böyle gelişmemişti. çocukları olmadı. aslında evlat edinebilirlerdi ama onu da yapmadılar. karı koca yaşıyorlar öyle yıllardır...

ay bir ip alamamış mı allah aşkına bana da teyzem bir şeyler ördü bütün iplerini her şeyini kendisi aldı. saçma yani. bir şey yapacaksın tam yap bari. bir de sen oldun kaç haftalık bundan sonra ne zaman örüp de yetiştirecek gelecek kışa mı düşünüyor

aynı durumdayız canım. hadi senin hemoroid geçmişin varmış bende o da yok. hayatımda kabız olmadım. bebeler tekmeleye tekmeleye iç organlarımı dışarı çıkaracaklar valla. ilk görünce geçen hafta ne olduğunu bile anlamadım korktum. doktorla bir iki arkadaşla konuşunca anladım ne olduğunu. ben akşamları küvete sıcak su doldurup içine oturuyorum çok olağanüstü bir şey yapmasa da biraz rahatlatıyor sanki. dün yapamadım bir ateşlenip yattığım için bütün gün. sen de yap istersen...

ay canım ya dikkat et kendine tansiyon çok fena. o gözündeki şeyler de mi onunla alakalıymış sordun mu?

Kızlar bişey sorcam bende 1 haftadır vajina girişi ve yanlarda tahriş olmuş gibi bir acı var ve akıntım arttı sizde böyle oluyor mu

Kantaron yağını vazelinle karıştırıp sürdüm ben annemde yıllardır aynı dertten muzdarip kantaron yapı tavsiye ederim canım

Kızlar bişey sorcam bende 1 haftadır vajina girişi ve yanlarda tahriş olmuş gibi bir acı var ve akıntım arttı sizde böyle oluyor mu
Akintini doktora soyledin mi canim

Arkadaslar bugun acayip midem bulaniyo hic bise yiyemiyorum birde sol kasigimda batma var neden acaba

Kesinlikle öyle.adamlar bi üyelik yapıyo,e biz çizgi film istiyoduk diyosun,çocuk kanallsrı için şu kadar,e bide belgesel,o da bu kadar,sinema-dizi diyosun,o da bu kadar,HD şu kadar,lig kanalları için de şu kadar,e bide ikinci tv için napabiliriz diyosun,o da yan oda üyeliğine girer derken beyaz eşya taksiti gibi fatura ödüyoruz.bide aylardır yayın kalitesi yerlerde.çoğu kanal sinyal seviyesi düşük diye yayın vermiyor.inan iz tv,atv,star,haber kanalları ve bazı sinema kanalları dışında yayın yok.diye diye dilimizde tüy bitti.ve artık bıktık ciddende.iptal için şu superonlinela olan sorunumuz düzelirse artık(umarım!) turkcell tv ye geçeriz.gerçi al birini vur ötekine bunların.hepsi kan emici

Arkadaslar bugun acayip midem bulaniyo hic bise yiyemiyorum birde sol kasigimda batma var neden acaba
mide bulantsi normal cnm giderek artck bnm hala gecmedi.kraker ye bn ole yapmstm simdi oda etki etmiyo gerci.dr na soyle cok kotu olrsan.batmalar bndede oluyordu yattm dinlendim surekli.

Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar... dedi kii eltimeee yapiyomusss. Fiiiiissssss oldmm yani.. Utanmadan dedi bide yaa. Cinsiyeti belli deilmis de ondan yesil amisss. Bakale dedim senin benImle yada benim cocugumla bi sorunun mu var bize gelince ipini al eltime gelince bak ne guzel secmis bukmus almissin ipi dedim. O uzaktaymis nasil aldiracakmis. Ben burnunjn dibinde oldugum icin diyebiliyormus.. dedim ki valla pes dedim anne sana bise demiom yap torununa dedim. Bizimki zaten senin biseyin deil nasilsa marketten aldik ya biz dedim. sinirimden kudurmus vaziyetteyken annem aradi. Hayirdir burnundan soluyon dedi. Valla dedim sikayet etmis gibi olmiyim ama boyle boyle dedim. Annem bile hayretlere dustu. sen merak etme diyo aliriz hallederiz herseyini onun orecegi yelege mi kaldin diyo. Sen de anlamiyon anne dedim ben yelekde deilim. Bir liralik bise beklemiyorum ya valla. Ama gozumun icine soka soka bu yapilan zoruma gidiyooo. Ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum. guzel Allahim bana ogluma kocacigima saglik sihhat versin kimseye muhtac olmayacak kadar da rizkimiz olduktan sonra bunlara gulup gecmek en guzel cozum. Yoksa bu karinin dandini tavirlari insani kansere vereme koyar Allah etmesin...

mide bulantsi normal cnm giderek artck bnm hala gecmedi.kraker ye bn ole yapmstm simdi oda etki etmiyo gerci.dr na soyle cok kotu olrsan.batmalar bndede oluyordu yattm dinlendim surekli.
Bayadir batma yoktu aslinda Zaten devamli ayagimi kaldirip yatiyorum gun icinde biraz dolasip yorulmadan tekrar yatip ayagimi kaldiryorum amaa bugun batma oluyo ayaga kalkinca anlamadim canm sali kalp atisi dinlenecek insallah bebegime bise oolmaz

senin kasık ağrın ne oldu bu arada? gittiniz mi doktora?
Gittik canım,bişey bulamadı.idrarda lökosit çıktı biraz ama ilaç kullandım onla ilgili,tekrar yazmadı o yüzden.bol su içerek atman lazım,daha ne kadar içeceksem tansiyonu takip et dedi,akşam siparişini verdim tansiyon aletinin.bekliyorum.bebekler düğüm gibiydiler,sancım ondandı sanırım.sanki tek yumurta ikizi ve aynı plasentedalar gibi,görmen lazım hareketlerinibirbirlerini farketmişler,kafaları tokuşturuyolar,biri diğerine dokunmaya çalışıyo,alttan ayaklar pıtır pıtır,birbirlerini iteliyolartam komediydi,dr gülme krizine girdi resmen daha önce altta olan bebek şuan sağda.alttayken kılı kıpırdamıyodu,bu çok sakin garibim ya fln diyodum.hatta kız çıkacak diye düşünüyodum.anam ne cevher varmış içinde patlamaya hazıryeri darmış meğersemher yeri ayrı oynuyo,çok fena.bide napıyo ne ediyo poposunu dönüp bacaklsrını açıyo,o pipiyi illaki bi gösteriyo dr diyoki,şartlar ve koşullar nolursa olsun abi gösteriyo valla

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…