2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayy..canım benim.çok geçmiş olsun.nolcak senin bu hallerinyedi bu oğlanlar senibünyende hassas biraz,çok etkileniyosun keçiboynuzu yolliyim sana,iyi gelir güç kuvvet verir

ee yuh artik valla bn okudugum yerde sinir oldum bu nasil insan yaa asil senin uzerine dusmesi lazimki o kadar zamandan emekten sonra rabbim size evlat nasip etti diye valla iyi dayaniyosun insanda utanma olur ya ayy cok sinirlendim k.bakmada valla helal olsun iyi sabirlisin bnm kaynanam allah icin isimi bile gorur yemek yapip yollar bana yatiyorum diye cok sasirdim...

ay canım ya dikkat et kendine tansiyon çok fena. o gözündeki şeyler de mi onunla alakalıymış sordun mu?
Muhtemelen,ama göz dr una bi görün dedi.retinaya bağlı bi takım komplikasyonlar gelişebiliyomuş gebelikte.gerçi 3. Ayımda gidip ihtiyaten göz muayenesinden geçmiştim,göz tansiyonuma fln da bsktırdım.iyiydi ama tabi şuan daha farklı bi aşamada gebeliğim.bi ara onun için gidicem kısmetse.hatta yarın gideyim diyorum.

Bayadir batma yoktu aslinda Zaten devamli ayagimi kaldirip yatiyorum gun icinde biraz dolasip yorulmadan tekrar yatip ayagimi kaldiryorum amaa bugun batma oluyo ayaga kalkinca anlamadim canm sali kalp atisi dinlenecek insallah bebegime bise oolmaz
Merk etme cnm batmalar olur arada hc moralini bozma.

Cnmmmmmm Allah sabir versin.nasl bir anne ya oglunn hatrina iyi olmaya calisir.sana gciklik olsun die yapiyo resmen sanki.Allah islah etsin O kadni..

Gunaydin kizlar basi donen yok mu yaa aranizda benim haftama yakin olan
Benim de donuyo bi kaç gündür, başdonmesi yle uykudan uyandim geçen gece.BaSım değil Sanki ev donuyo gibiydi. Gündüzleri de ara ara oluyo ama gece daha şiddetli. Bir de 20. Haftada yaşamıştım baş dönmesi bi hafta kadar ama hep gece oluyo

teşekkür ederim canım

bir arkadaşımız da digitürkten d smarta geçti onlar da çok memnun. onu da düşünebilirsiniz.

hay allahım yaa terbiyesizlik etmiş. bari çevirseydi ona yapıyorum ama sana da yapacağım beğendiysen aynısından yaparım falan deseydi. boşver canım düşündüğüne değmez. canını sıktığına hiç değmez. keşke biraz uzağa taşınsanız böyle dipli dipli oturunca da insana fenalık geliyor...

ay iyi bari bir şey çıkmamasına sevindim önemli bir şey olmasın da. seninkiler şimdiden başlamış desene kavga etmeye yağlı güreş yapıyorlar

Ayy..canım benim.çok geçmiş olsun.nolcak senin bu hallerinyedi bu oğlanlar senibünyende hassas biraz,çok etkileniyosun keçiboynuzu yolliyim sana,iyi gelir güç kuvvet verir
valla daha doğmadan yiyip bitirdiler beni sorma bir de doğunca göreceğiz :)
keçiboynuzunun kendisi mi pekmezi mi. buradan alırım ben sen hiç zahmet etme canım valla düşünmen yeter.

Ne sacmalik! İnsan ayiriyor bosver canim aman sende onu umursama eltine yapsin senin annecin yeter sana ve torununa ben olsam bende sinir olurum eminim benim garibim yine kayinvalidem 20 tane ordu tam yelek hirka su bu artik yeter dedim anne orme dogsun hele bir

aslında ben de gitsem iyi olur belki o ışımayla ilgili bir şey söyler.

Peki doktora soyledin mi canim ne dedi ya tansiyondan korkuyorum ben

valla daha doğmadan yiyip bitirdiler beni sorma bir de doğunca göreceğiz :)
keçiboynuzunun kendisi mi pekmezi mi. buradan alırım ben sen hiç zahmet etme canım valla düşünmen yeter.
Aslında herikiside ama kendisi daha doğal oluyo.eğer yiyebilirim dersen al bi kilo katur kutur ye.ya da ev yapımı gibi şeker katkısız doğal pekmezini de bulursan oda çok iyi.bana abim yolluyo antalyadan,sağolsun.pekmez bitti şuan,yine yollayacak artık ne zaman yollarsa.hem senin için hem bebekler için birebir.ilaç niyetine ye gitsin( şuan içinden bi ses birisi çıkıp " keçiboynuzu kasılmaya neden olmakla birlikte 3 takla attırıp bi de kuyruk sallatıyomuş" diyecek diyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…