Hayır 15 inde gidince soylicemAkintini doktora soyledin mi canim
Ayy..canım benim.çok geçmiş olsun.nolcak senin bu hallerindün bütün gün hiçbir şey yiyemeden yattım öyle. ateşim falan çıktı niye oldu anlamadım. bütün gün ateşliydim. su bile içemedim. bugün bir nebze daha iyiyim ama mide bulantım geçmedi yine ateşim yok en azından ama halsizlik var yine.
ee yuh artik valla bn okudugum yerde sinir oldum bu nasil insan yaa asil senin uzerine dusmesi lazimki o kadar zamandan emekten sonra rabbim size evlat nasip etti diye valla iyi dayaniyosun insanda utanma olur ya ayy cok sinirlendim k.bakmada valla helal olsun iyi sabirlisin bnm kaynanam allah icin isimi bile gorur yemek yapip yollar bana yatiyorum diye cok sasirdim...Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar... dedi kii eltimeee yapiyomusss. Fiiiiissssss oldmm yani.. Utanmadan dedi bide yaa. Cinsiyeti belli deilmis de ondan yesil amisss. Bakale dedim senin benImle yada benim cocugumla bi sorunun mu var bize gelince ipini al eltime gelince bak ne guzel secmis bukmus almissin ipi dedim. O uzaktaymis nasil aldiracakmis. Ben burnunjn dibinde oldugum icin diyebiliyormus.. dedim ki valla pes dedim anne sana bise demiom yap torununa dedim. Bizimki zaten senin biseyin deil nasilsa marketten aldik ya biz dedim. sinirimden kudurmus vaziyetteyken annem aradi. Hayirdir burnundan soluyon dedi. Valla dedim sikayet etmis gibi olmiyim ama boyle boyle dedim. Annem bile hayretlere dustu. sen merak etme diyo aliriz hallederiz herseyini onun orecegi yelege mi kaldin diyo. Sen de anlamiyon anne dedim ben yelekde deilim. Bir liralik bise beklemiyorum ya valla. Ama gozumun icine soka soka bu yapilan zoruma gidiyooo. Ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum. guzel Allahim bana ogluma kocacigima saglik sihhat versin kimseye muhtac olmayacak kadar da rizkimiz olduktan sonra bunlara gulup gecmek en guzel cozum. Yoksa bu karinin dandini tavirlari insani kansere vereme koyar Allah etmesin...
Muhtemelen,ama göz dr una bi görün dedi.retinaya bağlı bi takım komplikasyonlar gelişebiliyomuş gebelikte.gerçi 3. Ayımda gidip ihtiyaten göz muayenesinden geçmiştim,göz tansiyonuma fln da bsktırdım.iyiydi ama tabi şuan daha farklı bi aşamada gebeliğim.bi ara onun için gidicem kısmetse.hatta yarın gideyim diyorum.ay canım ya dikkat et kendine tansiyon çok fena. o gözündeki şeyler de mi onunla alakalıymış sordun mu?
Merk etme cnm batmalar olur arada hc moralini bozma.Bayadir batma yoktu aslinda Zaten devamli ayagimi kaldirip yatiyorum gun icinde biraz dolasip yorulmadan tekrar yatip ayagimi kaldiryorum amaa bugun batma oluyo ayaga kalkinca anlamadim canm sali kalp atisi dinlenecek insallah bebegime bise oolmaz
Cnmmmmmm Allah sabir versin.nasl bir anne ya oglunn hatrina iyi olmaya calisir.sana gciklik olsun die yapiyo resmen sanki.Allah islah etsin O kadni..Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar... dedi kii eltimeee yapiyomusss. Fiiiiissssss oldmm yani.. Utanmadan dedi bide yaa. Cinsiyeti belli deilmis de ondan yesil amisss. Bakale dedim senin benImle yada benim cocugumla bi sorunun mu var bize gelince ipini al eltime gelince bak ne guzel secmis bukmus almissin ipi dedim. O uzaktaymis nasil aldiracakmis. Ben burnunjn dibinde oldugum icin diyebiliyormus.. dedim ki valla pes dedim anne sana bise demiom yap torununa dedim. Bizimki zaten senin biseyin deil nasilsa marketten aldik ya biz dedim. sinirimden kudurmus vaziyetteyken annem aradi. Hayirdir burnundan soluyon dedi. Valla dedim sikayet etmis gibi olmiyim ama boyle boyle dedim. Annem bile hayretlere dustu. sen merak etme diyo aliriz hallederiz herseyini onun orecegi yelege mi kaldin diyo. Sen de anlamiyon anne dedim ben yelekde deilim. Bir liralik bise beklemiyorum ya valla. Ama gozumun icine soka soka bu yapilan zoruma gidiyooo. Ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum. guzel Allahim bana ogluma kocacigima saglik sihhat versin kimseye muhtac olmayacak kadar da rizkimiz olduktan sonra bunlara gulup gecmek en guzel cozum. Yoksa bu karinin dandini tavirlari insani kansere vereme koyar Allah etmesin...
Benim de donuyo bi kaç gündür, başdonmesi yle uykudan uyandim geçen gece.BaSım değil Sanki ev donuyo gibiydi. Gündüzleri de ara ara oluyo ama gece daha şiddetli. Bir de 20. Haftada yaşamıştım baş dönmesi bi hafta kadar ama hep gece oluyoGunaydin kizlar basi donen yok mu yaa aranizda benim haftama yakin olan
teşekkür ederim canımAyy hem kizina hem torununa kiyamiyor can bu ya. Cok hosuma gitti. Ne guzel. Demekki kendi de girmedigine gore ekibe ebelere guveniyor . Allahin izniyle emin ellerdesin
ihmal etmeden bir urolojiye gidip muayene ol canim . Onun agrisi kotu oluyor. Agriyan tarafina yatma ve bol su ic. sik sik tuvalete cik. Gecmis olsun
ooo canim sana da gecmis olsun. Dr.lar sicak suda daha dogrusu ilik suda oturmayi oneriyorlar. Bir dene istersen ilik suda. Agriya iyi geliyormus
bir arkadaşımız da digitürkten d smarta geçti onlar da çok memnun. onu da düşünebilirsiniz.Kesinlikle öyle.adamlar bi üyelik yapıyo,e biz çizgi film istiyoduk diyosun,çocuk kanallsrı için şu kadar,e bide belgesel,o da bu kadar,sinema-dizi diyosun,o da bu kadar,HD şu kadar,lig kanalları için de şu kadar,e bide ikinci tv için napabiliriz diyosun,o da yan oda üyeliğine girer derken beyaz eşya taksiti gibi fatura ödüyoruz.bide aylardır yayın kalitesi yerlerde.çoğu kanal sinyal seviyesi düşük diye yayın vermiyor.inan iz tv,atv,star,haber kanalları ve bazı sinema kanalları dışında yayın yok.diye diye dilimizde tüy bitti.ve artık bıktık ciddende.iptal için şu superonlinela olan sorunumuz düzelirse artık(umarım!) turkcell tv ye geçeriz.gerçi al birini vur ötekine bunların.hepsi kan emici
hay allahım yaa terbiyesizlik etmiş. bari çevirseydi ona yapıyorum ama sana da yapacağım beğendiysen aynısından yaparım falan deseydi. boşver canım düşündüğüne değmez. canını sıktığına hiç değmez. keşke biraz uzağa taşınsanız böyle dipli dipli oturunca da insana fenalık geliyor...Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar... dedi kii eltimeee yapiyomusss. Fiiiiissssss oldmm yani.. Utanmadan dedi bide yaa. Cinsiyeti belli deilmis de ondan yesil amisss. Bakale dedim senin benImle yada benim cocugumla bi sorunun mu var bize gelince ipini al eltime gelince bak ne guzel secmis bukmus almissin ipi dedim. O uzaktaymis nasil aldiracakmis. Ben burnunjn dibinde oldugum icin diyebiliyormus.. dedim ki valla pes dedim anne sana bise demiom yap torununa dedim. Bizimki zaten senin biseyin deil nasilsa marketten aldik ya biz dedim. sinirimden kudurmus vaziyetteyken annem aradi. Hayirdir burnundan soluyon dedi. Valla dedim sikayet etmis gibi olmiyim ama boyle boyle dedim. Annem bile hayretlere dustu. sen merak etme diyo aliriz hallederiz herseyini onun orecegi yelege mi kaldin diyo. Sen de anlamiyon anne dedim ben yelekde deilim. Bir liralik bise beklemiyorum ya valla. Ama gozumun icine soka soka bu yapilan zoruma gidiyooo. Ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum. guzel Allahim bana ogluma kocacigima saglik sihhat versin kimseye muhtac olmayacak kadar da rizkimiz olduktan sonra bunlara gulup gecmek en guzel cozum. Yoksa bu karinin dandini tavirlari insani kansere vereme koyar Allah etmesin...
ay iyi bari bir şey çıkmamasına sevindim önemli bir şey olmasın da. seninkiler şimdiden başlamış desene kavga etmeye yağlı güreş yapıyorlarGittik canım,bişey bulamadı.idrarda lökosit çıktı biraz ama ilaç kullandım onla ilgili,tekrar yazmadı o yüzden.bol su içerek atman lazım,daha ne kadar içeceksemtansiyonu takip et dedi,akşam siparişini verdim tansiyon aletinin.bekliyorum.bebekler düğüm gibiydiler,sancım ondandı sanırım.sanki tek yumurta ikizi ve aynı plasentedalar gibi,görmen lazım hareketlerini birbirlerini farketmişler,kafaları tokuşturuyolar,biri diğerine dokunmaya çalışıyo,alttan ayaklar pıtır pıtır,birbirlerini iteliyolar tam komediydi,dr gülme krizine girdi resmen daha önce altta olan bebek şuan sağda.alttayken kılı kıpırdamıyodu,bu çok sakin garibim ya fln diyodum.hatta kız çıkacak diye düşünüyodum.anam ne cevher varmış içinde patlamaya hazır yeri darmış meğersem her yeri ayrı oynuyo,çok fena.bide napıyo ne ediyo poposunu dönüp bacaklsrını açıyo,o pipiyi illaki bi gösteriyo dr diyoki,şartlar ve koşullar nolursa olsun abi gösteriyo valla
valla daha doğmadan yiyip bitirdiler beni sorma bir de doğunca göreceğiz :)Ayy..canım benim.çok geçmiş olsun.nolcak senin bu hallerinyedi bu oğlanlar seni bünyende hassas biraz,çok etkileniyosun keçiboynuzu yolliyim sana,iyi gelir güç kuvvet verir
Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar... dedi kii eltimeee yapiyomusss. Fiiiiissssss oldmm yani.. Utanmadan dedi bide yaa. Cinsiyeti belli deilmis de ondan yesil amisss. Bakale dedim senin benImle yada benim cocugumla bi sorunun mu var bize gelince ipini al eltime gelince bak ne guzel secmis bukmus almissin ipi dedim. O uzaktaymis nasil aldiracakmis. Ben burnunjn dibinde oldugum icin diyebiliyormus.. dedim ki valla pes dedim anne sana bise demiom yap torununa dedim. Bizimki zaten senin biseyin deil nasilsa marketten aldik ya biz dedim. sinirimden kudurmus vaziyetteyken annem aradi. Hayirdir burnundan soluyon dedi. Valla dedim sikayet etmis gibi olmiyim ama boyle boyle dedim. Annem bile hayretlere dustu. sen merak etme diyo aliriz hallederiz herseyini onun orecegi yelege mi kaldin diyo. Sen de anlamiyon anne dedim ben yelekde deilim. Bir liralik bise beklemiyorum ya valla. Ama gozumun icine soka soka bu yapilan zoruma gidiyooo. Ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum. guzel Allahim bana ogluma kocacigima saglik sihhat versin kimseye muhtac olmayacak kadar da rizkimiz olduktan sonra bunlara gulup gecmek en guzel cozum. Yoksa bu karinin dandini tavirlari insani kansere vereme koyar Allah etmesin...
aslında ben de gitsem iyi olur belki o ışımayla ilgili bir şey söyler.Muhtemelen,ama göz dr una bi görün dedi.retinaya bağlı bi takım komplikasyonlar gelişebiliyomuş gebelikte.gerçi 3. Ayımda gidip ihtiyaten göz muayenesinden geçmiştim,göz tansiyonuma fln da bsktırdım.iyiydi ama tabi şuan daha farklı bi aşamada gebeliğim.bi ara onun için gidicem kısmetse.hatta yarın gideyim diyorum.
Bende 13 une gidicem benimde var akintim su gibi degil yogun ama kokuluda degil bi soyliyim bakim ne dicekHayır 15 inde gidince soylicem
Peki doktora soyledin mi canim ne dedi ya tansiyondan korkuyorum benBenim de donuyo bi kaç gündür, başdonmesi yle uykudan uyandim geçen gece.BaSım değil Sanki ev donuyo gibiydi. Gündüzleri de ara ara oluyo ama gece daha şiddetli. Bir de 20. Haftada yaşamıştım baş dönmesi bi hafta kadar ama hep gece oluyo
Bencede bi görün,göz tansiyonuna da baktır.bu ışımalar retina dekolmanı diye bişey olabiliyomuş.buda tehlikeli bi göz hastalığı.aslında ben de gitsem iyi olur belki o ışımayla ilgili bir şey söyler.
Aslında herikiside ama kendisi daha doğal oluyo.eğer yiyebilirim dersen al bi kilo katur kutur ye.ya da ev yapımı gibi şeker katkısız doğal pekmezini de bulursan oda çok iyi.bana abim yolluyo antalyadan,sağolsun.pekmez bitti şuan,yine yollayacak artık ne zaman yollarsa.hem senin için hem bebekler için birebir.ilaç niyetine ye gitsin( şuan içinden bi ses birisi çıkıp " keçiboynuzu kasılmaya neden olmakla birlikte 3 takla attırıp bi de kuyruk sallatıyomuş" diyecek diyorvalla daha doğmadan yiyip bitirdiler beni sorma bir de doğunca göreceğiz :)
keçiboynuzunun kendisi mi pekmezi mi. buradan alırım ben sen hiç zahmet etme canım valla düşünmen yeter.
Sorma yaaay iyi bari bir şey çıkmamasına sevindim önemli bir şey olmasın da. seninkiler şimdiden başlamış desene kavga etmeye yağlı güreş yapıyorlar
D smartı bizimki istemiyo nedense.ne alıp veremediği varsa artıkbir arkadaşımız da digitürkten d smarta geçti onlar da çok memnun. onu da düşünebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?