- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
nasil oldun? Var mi agrin.ben yarina yine urolojiden de randevu aldimteşekkür ederim canım
Benim açık açık yeşil gibi vajina da kızarıklık da var eşim pazartesiye aldı randevuyuBende 13 une gidicem benimde var akintim su gibi degil yogun ama kokuluda degil bi soyliyim bakim ne dicek
Hanimlar simdi saglik ocagindan geldim. Enggiiinn bilgilerinize ihtiyacim var
rutin tahlillerde
demir (serum) normalden baya yuksek cikmis ama tam tersi
demir baglama kapasitesi normalden cok cok dusuk cikmis. Bu tezat hakkinda bilginiz var midir?
dr. Randevum yarin oglen. Dayanamadim sabredemedim. Merakettim
Allah razı olsun canım benım iyiyim sukur başladım ise şimdilik bi sıkıntı yok gibi sanırım üşüttüm ve hep bu tarihlerde mutlaka kramplar arılar oluyor.sana da cok geçmiş olsun .hayırlı haberlerle gelnasil oldun? Var mi agrin.ben yarina yine urolojiden de randevu aldim
benim baştan beri akıntı yeşil ve bazen sarıBenim açık açık yeşil gibi vajina da kızarıklık da var eşim pazartesiye aldı randevuyu
cok tesekkur ederim.Merhaba, kanda serbest demirin yüksek ancak demir tutulumun düşük, demir bağlayan yani depolayan bölgelerin doygun değil, demir ilacı kullanıyorsun değilmi, birde ferritine bakmak lazım, depo miktarını gösterir, aldığın demir ancak kendine ve bebeğine yetiyor demekki, kulanım artarsa yada sen gerekenden az demir alırsan yokluğa girersin. Demir ağırlıklı beslenmeyi bırakmamak lazım :) Umarım merakını giderebilmişimdir :)
Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar.
Gittik canım,bişey bulamadı.idrarda lökosit çıktı biraz ama ilaç kullandım onla ilgili,tekrar yazmadı o yüzden.bol su içerek atman lazım,daha ne kadar içeceksemtansiyonu takip et dedi,akşam siparişini verdim tansiyon aletinin.bekliyorum.bebekler düğüm gibiydiler,sancım ondandı sanırım.sanki tek yumurta ikizi ve aynı plasentedalar gibi,görmen lazım hareketlerini birbirlerini farketmişler,kafaları tokuşturuyolar,biri diğerine dokunmaya çalışıyo,alttan ayaklar pıtır pıtır,birbirlerini iteliyolar tam komediydi,dr gülme krizine girdi resmen daha önce altta olan bebek şuan sağda.alttayken kılı kıpırdamıyodu,bu çok sakin garibim ya fln diyodum.hatta kız çıkacak diye düşünüyodum.anam ne cevher varmış içinde patlamaya hazır yeri darmış meğersem her yeri ayrı oynuyo,çok fena.bide napıyo ne ediyo poposunu dönüp bacaklsrını açıyo,o pipiyi illaki bi gösteriyo dr diyoki,şartlar ve koşullar nolursa olsun abi gösteriyo valla
iyi olmana sevindim. Ise devam ediyor olmana uzuldumAllah razı olsun canım benım iyiyim sukur başladım ise şimdilik bi sıkıntı yok gibi sanırım üşüttüm ve hep bu tarihlerde mutlaka kramplar arılar oluyor.sana da cok geçmiş olsun .hayırlı haberlerle gel
cok tesekkur ederim.
ferritini normal gordugum icin yazmamistim. O normal ancak demir ilaci kullanmiyorum. Simdiye kadar 3 4 ilac degistirdik hep cok ciddi kusturdu. Dr. Da tahlilin guzel birak madem dedi neredeyse 2 aya yakin kullanmiyorum.
ilacsiz dogal yollarla birsey yapma imkanim var mi ki
Doktora sordun mu canım ne dedi ? Benim bide vajina dudakların iç kısmı pişik gibi kızarmış yaabenim baştan beri akıntı yeşil ve bazen sarı
Geçmiyor canım daha da artıyorArkadaşlar ben biraz giremedim bu akıntı konusnu kaçırmışım. Ben de crinone jel'den kaynaklanan su gibi akıntı var. Günde bir kaç kere üstümü değiştirmem gerekiyor çok fena. Yarın jelin son günü. Ben onu bırakınca geçecek zannediyordum. Geçmiyor mu?
Allah razı olsunCanım benim üzülme. Şimdi bebeğin olunca babanesini çok sevecek biliyor musun :) Daha o günler gelecek. Sen sinir olacaksın o sen git babanem gelsin falan diyecekYakın olmanız hem iyi hem de kötü olmuş.
Canım ne güzel hareketliler ya. Çok sevimli. Maşallah!
Benim de kasıklarım hamileliğimin başından beri ağrıyor. Sanki damarlardan kan geçerken zorlanıyor gibi, basınç oluyor. Daha önce hiç olmazdı. Hamilelikle doğrudan alakalı olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar da kötü bir şey çıkmadı. Normal sanırım.
tesekkur ederim. Zaten o kalsiyum olayi yuzunden hep unutuyorum pekmezi. Normalde keciboynuzu pekmezini bir kasik aliyorum uzerine de bir iki damla limon sikarak. Ama iste yok ayran ictim demin peynir yedim derken kaliyor genelde. Cok tesekkur ederim tekrarTabiki var, zaten normali doğal yolla almamız, bendede feci kabızlık yaptığı için kullanamıyorum, benimde ferritin düşük ama bağlama ve serbest demir yüksek, bildiğim kadarıyla bıldırcın yumurtası, hindi eti, kırmızı et, çeşitli baklagiller, internette daha çok araştırabilirsin. Sadece en önemli dikkat etmen gereken şey demir içerikli besinlerle kalsiyum içerikli besinleri birlikte tüketme. Kalsiyum demiri bağlayarak emilimine engel oluyo bu nedenle demir ilaçlarıyla süt ürünleri önerilmez. Ben ıspanağı bile yoğurtsuz yiyorum :) En çok bağlayanda c vitamini eti bile portakal suyu ve bol yeşil salatayla yiyorum asla yoğurt ve ayran tüketmiyorum beraber. Yine internetten bakabilirsin. İnşallah faydalı olabilmişimdir, bebeğine ve sana sağlıklı kavuşmalar diliyorum :)
Diyeceksiniz kiii bu kari kaynanasiyla bozdu kafayi ama hakkaten bozdurdu artiiik !!! Azonce bahceden yesillik topliyim diye asagiya indim. Bi baktim bizim kaynana yesil iple biseler oruyo. Ayy nasil gozlerim parladi bana dedin dedin ben almayinca sen mi aldin ipi dedim. Bide saf salak rengi de guzelmis dedimm. Dusdugum duruma bakinn kizlar... dedi kii eltimeee yapiyomusss. Fiiiiissssss oldmm yani.. Utanmadan dedi bide yaa. Cinsiyeti belli deilmis de ondan yesil amisss. Bakale dedim senin benImle yada benim cocugumla bi sorunun mu var bize gelince ipini al eltime gelince bak ne guzel secmis bukmus almissin ipi dedim. O uzaktaymis nasil aldiracakmis. Ben burnunjn dibinde oldugum icin diyebiliyormus.. dedim ki valla pes dedim anne sana bise demiom yap torununa dedim. Bizimki zaten senin biseyin deil nasilsa marketten aldik ya biz dedim. sinirimden kudurmus vaziyetteyken annem aradi. Hayirdir burnundan soluyon dedi. Valla dedim sikayet etmis gibi olmiyim ama boyle boyle dedim. Annem bile hayretlere dustu. sen merak etme diyo aliriz hallederiz herseyini onun orecegi yelege mi kaldin diyo. Sen de anlamiyon anne dedim ben yelekde deilim. Bir liralik bise beklemiyorum ya valla. Ama gozumun icine soka soka bu yapilan zoruma gidiyooo. Ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum. guzel Allahim bana ogluma kocacigima saglik sihhat versin kimseye muhtac olmayacak kadar da rizkimiz olduktan sonra bunlara gulup gecmek en guzel cozum. Yoksa bu karinin dandini tavirlari insani kansere vereme koyar Allah etmesin...
Yeşil mercimek.kara ciğer,dut pekmezi,kara üzüm pekmezi bildiğim demir kaynaklarıTabiki var, zaten normali doğal yolla almamız, bendede feci kabızlık yaptığı için kullanamıyorum, benimde ferritin düşük ama bağlama ve serbest demir yüksek, bildiğim kadarıyla bıldırcın yumurtası, hindi eti, kırmızı et, çeşitli baklagiller, internette daha çok araştırabilirsin. Sadece en önemli dikkat etmen gereken şey demir içerikli besinlerle kalsiyum içerikli besinleri birlikte tüketme. Kalsiyum demiri bağlayarak emilimine engel oluyo bu nedenle demir ilaçlarıyla süt ürünleri önerilmez. Ben ıspanağı bile yoğurtsuz yiyorum :) En çok bağlayanda c vitamini eti bile portakal suyu ve bol yeşil salatayla yiyorum asla yoğurt ve ayran tüketmiyorum beraber. Yine internetten bakabilirsin. İnşallah faydalı olabilmişimdir, bebeğine ve sana sağlıklı kavuşmalar diliyorum :)
benimde akıntım var kızlar ya hemde kokuluBende 13 une gidicem benimde var akintim su gibi degil yogun ama kokuluda degil bi soyliyim bakim ne dicek
ben bırakınca geçti şimdi akıntım az oluyo günde bir kez çamaşır değişiyorum.seninki de geçer inş.Arkadaşlar ben biraz giremedim bu akıntı konusnu kaçırmışım. Ben de crinone jel'den kaynaklanan su gibi akıntı var. Günde bir kaç kere üstümü değiştirmem gerekiyor çok fena. Yarın jelin son günü. Ben onu bırakınca geçecek zannediyordum. Geçmiyor mu?
Masallah cnm hayirli dogumlar olsun darisi basimiza....Ay ay ay masallahbize.benim takvim 36 gosteriyo darisi sizlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?