CNm bendede oldu travazol diye bir krem var onu kullandım geçti o enfeksiyon iltihap olduğunu gösteriyor birde ben tahret alırken suyuma 2 3 damla sirke koyuyorum mantara iyi geliyorGeçmiyor canım daha da artıyor
Canım peki doktora gittin mi ? Omu verdi bebeğe sakıncası var mı ?CNm bendede oldu travazol diye bir krem var onu kullandım geçti o enfeksiyon iltihap olduğunu gösteriyor birde ben tahret alırken suyuma 2 3 damla sirke koyuyorum mantara iyi geliyor
geciyor canim genelde merak etme. Akintinin kesilmesi hamilelikte cok buyuk bir luks gercekten. Hayat kaliten artiyormus gibi oluyir birden. Bol su icip sık camasir degistirirsen genelde birsey kalmiyor jelden sonra rahat ol. Bir dehamileligin son donemlerinde birazcik artabiliyor.Arkadaşlar ben biraz giremedim bu akıntı konusnu kaçırmışım. Ben de crinone jel'den kaynaklanan su gibi akıntı var. Günde bir kaç kere üstümü değiştirmem gerekiyor çok fena. Yarın jelin son günü. Ben onu bırakınca geçecek zannediyordum. Geçmiyor mu?
Ben de tansiyondan korkmustum.. Hatta bi keresinde tam doktorda sıra beklerken oldu başım döndü gözlerim karardı falan.. İçeri girdik tansiyona baktılar gayet normaldi.Peki doktora soyledin mi canim ne dedi ya tansiyondan korkuyorum ben
Aslında herikiside ama kendisi daha doğal oluyo.eğer yiyebilirim dersen al bi kilo katur kutur ye.ya da ev yapımı gibi şeker katkısız doğal pekmezini de bulursan oda çok iyi.bana abim yolluyo antalyadan,sağolsun.pekmez bitti şuan,yine yollayacak artık ne zaman yollarsa.hem senin için hem bebekler için birebir.ilaç niyetine ye gitsin( şuan içinden bi ses birisi çıkıp " keçiboynuzu kasılmaya neden olmakla birlikte 3 takla attırıp bi de kuyruk sallatıyomuş" diyecek diyor)
ahaha niye ki belki biri bir şey demiştir ondandırD smartı bizimki istemiyo nedense.ne alıp veremediği varsa artık
canım demiri normal yolla almak için semizotu yeşil yapraklılar ve bol bol kırmızı et ciğer ve dalak ye dedi doktorum. benim de düşük çıkmıştı hem sabah akşam ferplex içiyorum hem de bunlarla da takviye almaya çalışıyorum.cok tesekkur ederim.
ferritini normal gordugum icin yazmamistim. O normal ancak demir ilaci kullanmiyorum. Simdiye kadar 3 4 ilac degistirdik hep cok ciddi kusturdu. Dr. Da tahlilin guzel birak madem dedi neredeyse 2 aya yakin kullanmiyorum.
ilacsiz dogal yollarla birsey yapma imkanim var mi ki
cigerdi dalakti etti ah bunlari yiyebilsem hic birsey kalmayacak da iste. Ben kendime bakamadim hamileligimde saglikli beslenemedim. InsaAllah cocuklara bakmayi becerebilirim.canım demiri normal yolla almak için semizotu yeşil yapraklılar ve bol bol kırmızı et ciğer ve dalak ye dedi doktorum. benim de düşük çıkmıştı hem sabah akşam ferplex içiyorum hem de bunlarla da takviye almaya çalışıyorum.
çocuklara bakarsın canım ya. bu şartlarda yiyip içmek çok daha zor valla...cigerdi dalakti etti ah bunlari yiyebilsem hic birsey kalmayacak da iste. Ben kendime bakamadim hamileligimde saglikli beslenemedim. InsaAllah cocuklara bakmayi becerebilirim.
çocuklara bakarsın canım ya. bu şartlarda yiyip içmek çok daha zor valla...
D smart super canim ya bir suru kanal var biz hem tv hem internetini kullaniyoruz bir suru film belgesel cocuk kanali var tavsiye ederimD smartı bizimki istemiyo nedense.ne alıp veremediği varsa artık
Ben aldim canim sebamed aldim hepsini o iyiymis arastirdim internettenKizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
Yesil gibiyse iltihap ve ya mantar olabiliyomus ne kadar erken gidersen o kadar iyi canimBenim açık açık yeşil gibi vajina da kızarıklık da var eşim pazartesiye aldı randevuyu
Unibaby aldım ben canımKizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
Anladım canım bi gidelim bakalımYesil gibiyse iltihap ve ya mantar olabiliyomus ne kadar erken gidersen o kadar iyi canim
Bazen benim sabahlari oluyo ama cok degil haftada bir falan niye bende bilmiyorumkızlar özellikle benimle aynı haftalarda olanlar. iki gündür ilk üç aylardaki gibi midem çok kötü. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? geçici midir yoksa son zamanlar böyle mi geçecek?
Ortağı d smart kullanıyo,o fişteklemiş olabilirahaha niye ki belki biri bir şey demiştir ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?