2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

CNm bendede oldu travazol diye bir krem var onu kullandım geçti o enfeksiyon iltihap olduğunu gösteriyor birde ben tahret alırken suyuma 2 3 damla sirke koyuyorum mantara iyi geliyor
Canım peki doktora gittin mi ? Omu verdi bebeğe sakıncası var mı ?

geciyor canim genelde merak etme. Akintinin kesilmesi hamilelikte cok buyuk bir luks gercekten. Hayat kaliten artiyormus gibi oluyir birden. Bol su icip sık camasir degistirirsen genelde birsey kalmiyor jelden sonra rahat ol. Bir dehamileligin son donemlerinde birazcik artabiliyor.

Peki doktora soyledin mi canim ne dedi ya tansiyondan korkuyorum ben
Ben de tansiyondan korkmustum.. Hatta bi keresinde tam doktorda sıra beklerken oldu başım döndü gözlerim karardı falan.. İçeri girdik tansiyona baktılar gayet normaldi.
Doktor olur böyle normaldir dedi ama neyle ilgili olduğunu söylemedi.

valla olabilir her şeyin bir şeye etkisi var
keçiboynuzu daha rahat yenir ondan alayım ben buradan en iyisi. pekmezini annem üniversiteye kadar her gün sabahları içirirdi hiç güzel anılarım yok onunla

canım demiri normal yolla almak için semizotu yeşil yapraklılar ve bol bol kırmızı et ciğer ve dalak ye dedi doktorum. benim de düşük çıkmıştı hem sabah akşam ferplex içiyorum hem de bunlarla da takviye almaya çalışıyorum.

kızlar özellikle benimle aynı haftalarda olanlar. iki gündür ilk üç aylardaki gibi midem çok kötü. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? geçici midir yoksa son zamanlar böyle mi geçecek?

cigerdi dalakti etti ah bunlari yiyebilsem hic birsey kalmayacak da iste. Ben kendime bakamadim hamileligimde saglikli beslenemedim. InsaAllah cocuklara bakmayi becerebilirim.

Kizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??

Kizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
Ben aldim canim sebamed aldim hepsini o iyiymis arastirdim internetten

Benim açık açık yeşil gibi vajina da kızarıklık da var eşim pazartesiye aldı randevuyu
Yesil gibiyse iltihap ve ya mantar olabiliyomus ne kadar erken gidersen o kadar iyi canim

kızlar özellikle benimle aynı haftalarda olanlar. iki gündür ilk üç aylardaki gibi midem çok kötü. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? geçici midir yoksa son zamanlar böyle mi geçecek?
Bazen benim sabahlari oluyo ama cok degil haftada bir falan niye bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…