valla olabilir her şeyin bir şeye etkisi var
keçiboynuzu daha rahat yenir ondan alayım ben buradan en iyisi. pekmezini annem üniversiteye kadar her gün sabahları içirirdi hiç güzel anılarım yok onunla
Ben bubchen aldim.birde mustelanin bebek vucut temizleme losyonunu aldim.hemen yikanmazsa bebek onunla temizleniyormus.ilk baslar oldugu icin kiydik paraya insallah devaminda da boyle yaparumKizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
Kötü düşünüp,olumsuzu çağırma bence.illa başından sonuna belirtiler olacak diye bi kaide yok.bazı bünyede çok belirti verirken bazısında hafif olabilir.arada yoğunlaşıp arada durulabilir.şuan çok başındasın.çoğu kadın bu haftalarda hamile olduğunu farketmez bile.sakin ol,tedirgin olma bence.kızlar iyi akşamlar brişey sormak istiyorum siz tecrübelisiniz ben 6+3 günlük hamileyim keseyi gördüm ama benim 3 gündür ne agrım var ne bulantım var ne kasıklarm agırıyor normalmi ya kese boşsa çok korkuyorum pazrtesi kontrole cagırdı neden bir belirti yok
Sen de bendensinBen bubchen aldim.birde mustelanin bebek vucut temizleme losyonunu aldim.hemen yikanmazsa bebek onunla temizleniyormus.ilk baslar oldugu icin kiydik paraya insallah devaminda da boyle yaparum
kızlar iyi akşamlar brişey sormak istiyorum siz tecrübelisiniz ben 6+3 günlük hamileyim keseyi gördüm ama benim 3 gündür ne agrım var ne bulantım var ne kasıklarm agırıyor normalmi ya kese boşsa çok korkuyorum pazrtesi kontrole cagırdı neden bir belirti yok
inşallah canım insan uzun zaman sonra bulunca korkuyor kaybetmekten rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun, sadece pozitif düşün, kendini dinleme, 26 haftayı bitirdim, ne bulantı ne başka bişey hiç bir belirtim olmadı çok şükür, taki oğlumun hareketlerini hissedene kadar, beslenmene dikkat et ve bebeğin seninle beraber buna odaklan. Bazı bünyeler hiç belirti vermiyor, insanlar 4 5 aydan sonra hamile olduğunu anlayabiliyorlar. Kendine ve bebeğine iyi bak :)
Dsmarta gecin kizlaaarKesinlikle öyle.adamlar bi üyelik yapıyo,e biz çizgi film istiyoduk diyosun,çocuk kanallsrı için şu kadar,e bide belgesel,o da bu kadar,sinema-dizi diyosun,o da bu kadar,HD şu kadar,lig kanalları için de şu kadar,e bide ikinci tv için napabiliriz diyosun,o da yan oda üyeliğine girer derken beyaz eşya taksiti gibi fatura ödüyoruz.bide aylardır yayın kalitesi yerlerde.çoğu kanal sinyal seviyesi düşük diye yayın vermiyor.inan iz tv,atv,star,haber kanalları ve bazı sinema kanalları dışında yayın yok.diye diye dilimizde tüy bitti.ve artık bıktık ciddende.iptal için şu superonlinela olan sorunumuz düzelirse artık(umarım!) turkcell tv ye geçeriz.gerçi al birini vur ötekine bunların.hepsi kan emici
Aynen oyle yapiyorum onceden gururlari kirilir diye annemin babamin yaptigini soylemezdim duyurmazdim bile. Cunku maddi olarak bizimkiler biraz daha iyi durumdalar ama kayinvalidemlerin de cok sukur buyuk bi maddi sikintilari yok. Ama o kari boyle yaptikca bende sinirlenmeye ve annem bana bir yapiyosa bes anlatmaya Basladim ama valla oyle bi raht kii ne utaniyo ne ar ediyo. Esim bugun kaynima harclik gondermis askerde kayinco. Gonderdikten sonra dedi bana haberin olsun dedi. Bende anlattim anan boyle boyle yapti bugun diye. Kizdim baya esimde bidaha gondermiycem soz dedi. Hesap acacak benim adima elime geceni veririm at hesabina dedi bakalim uygulamaya gecerse iyidir..Cokkk sinir oldum vallaSeytan diyor ki boylelerine gosterme torunlarini hasret kalsinlar yuzune... Ben cocugumun bi tirnagina kurban ederim herkesi.. Bosver tatlim sen esin annen baban gerisi de fasa fiso senin kaynanan da tam uyuz yani ama sen tahriklerine gelme sende onu sinir et annem sunu aldi bunu aldi diye sen alma zten kullanmam de valla haketmis...
Canim ben gecen hafta cok kotuydum. Sabahlari ogurdum. Hatta yazmistim burda bi bardak su icmistim sabah o suyun hepsini cikarana kadar canim cikti.kii benim ilk uc ay mide bulantim olmamisti. dedigim gibi gecen hafta oldu bi hafta filan surdu gecti geri.kızlar özellikle benimle aynı haftalarda olanlar. iki gündür ilk üç aylardaki gibi midem çok kötü. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? geçici midir yoksa son zamanlar böyle mi geçecek?
benim koca duramamisti canim dalin sampuan aldi. Hemde kac kutuu.. sonradan cok olumlu seyler duymadim ama annem kullan bise olmaz dedi. Ersag diye bi marka var duydun mu hic bilmiyorum da ondan bi cok kisi memnun bebek sampuanindan. Sabun da dalinin aldik iki tane. Losyon almadim. Kese de havlu gibi kumastan olandan aldim bi tane.Kizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
Hic korkma canim. Benim hiic oyle belli bi belirtim olmadi. Bak Rabbimin izniyle bu haftalara geldik. Sen de oyle kotu dusunup kotuyu cagirma olurmu. Stres yapma bebise yansiyo ona gorekızlar iyi akşamlar brişey sormak istiyorum siz tecrübelisiniz ben 6+3 günlük hamileyim keseyi gördüm ama benim 3 gündür ne agrım var ne bulantım var ne kasıklarm agırıyor normalmi ya kese boşsa çok korkuyorum pazrtesi kontrole cagırdı neden bir belirti yok
benim koca duramamisti canim dalin sampuan aldi. Hemde kac kutuu.. sonradan cok olumlu seyler duymadim ama annem kullan bise olmaz dedi. Ersag diye bi marka var duydun mu hic bilmiyorum da ondan bi cok kisi memnun bebek sampuanindan. Sabun da dalinin aldik iki tane. Losyon almadim. Kese de havlu gibi kumastan olandan aldim bi tane.
Ben aldim canim sebamed aldim hepsini o iyiymis arastirdim internetten
Unibaby aldım ben canım
Tamam canım çok sağol .şu kramplar baya oluyor kasiklarimda olması sıkıntı dr lar hersey normal diyor ne yapacağımı şaşırdımiyi olmana sevindim. Ise devam ediyor olmana uzuldum
kolay gelsin. Yalniz bobrek agrisini ara ara hissediyorsan dr.a git mutlaka olur mu. Felaket tellalligi yapmak istemem ama benim de 26 da farkwdildi ustelik hic agrim sizim yokken
Fitil verdi ama işe yaramadı yaptığım bol bol su içmek ağrım olmadığı için müdahale etmedi ler crinone jel kullaniyorsaniz ondan dolayı da olabilirDoktora sordun mu canım ne dedi ? Benim bide vajina dudakların iç kısmı pişik gibi kızarmış yaa
Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisimBen bubchen aldim.birde mustelanin bebek vucut temizleme losyonunu aldim.hemen yikanmazsa bebek onunla temizleniyormus.ilk baslar oldugu icin kiydik paraya insallah devaminda da boyle yaparum
Dsmarta gecin kizlaaar
Aynen oyle yapiyorum onceden gururlari kirilir diye annemin babamin yaptigini soylemezdim duyurmazdim bile. Cunku maddi olarak bizimkiler biraz daha iyi durumdalar ama kayinvalidemlerin de cok sukur buyuk bi maddi sikintilari yok. Ama o kari boyle yaptikca bende sinirlenmeye ve annem bana bir yapiyosa bes anlatmaya Basladim ama valla oyle bi raht kii ne utaniyo ne ar ediyo. Esim bugun kaynima harclik gondermis askerde kayinco. Gonderdikten sonra dedi bana haberin olsun dedi. Bende anlattim anan boyle boyle yapti bugun diye. Kizdim baya esimde bidaha gondermiycem soz dedi. Hesap acacak benim adima elime geceni veririm at hesabina dedi bakalim uygulamaya gecerse iyidir..
yaaa iste arada bir bizim hazirlik topikine de goz ataydin ahh ahhhKizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
canim gobek bagi dusmeden yikanmiyor diye biliyorum. Bir de birak dogum sirasindaki iabuguyla ki temizliyorlar zaten ne kadar kalirsa kalsin. Hele bir de normal dogum yaparsan.Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim
Ben jel hiç kullanmadım ki neyse inşallah hiçbirimiz de sorun cikmazFitil verdi ama işe yaramadı yaptığım bol bol su içmek ağrım olmadığı için müdahale etmedi ler crinone jel kullaniyorsaniz ondan dolayı da olabilir
yaaa iste arada bir bizim hazirlik topikine de goz ataydin ahh ahhh
saka bir yana canim uzun icerik incelemem sonucunda buhchen aldim. Bir tek mustelanin icindekilerini inceleyemedim.
Ins. dogru karardir :) kullanip gorecegiz
canim gobek bagi dusmeden yikanmiyor diye biliyorum. Bir de birak dogum sirasindaki iabuguyla ki temizliyorlar zaten ne kadar kalirsa kalsin. Hele bir de normal dogum yaparsan.
yenidogani temizlik malzemesi kullanmadan pamuklu agiz mendilleri ile dus aldirir gibi yikiyorlar canim. Bir de gobek olayini bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?