2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

valla olabilir her şeyin bir şeye etkisi var
keçiboynuzu daha rahat yenir ondan alayım ben buradan en iyisi. pekmezini annem üniversiteye kadar her gün sabahları içirirdi hiç güzel anılarım yok onunla
Evet,o zaman anıların depreşmesin,sen al eline çat çut ye

kızlar iyi akşamlar brişey sormak istiyorum siz tecrübelisiniz ben 6+3 günlük hamileyim keseyi gördüm ama benim 3 gündür ne agrım var ne bulantım var ne kasıklarm agırıyor normalmi ya kese boşsa çok korkuyorum pazrtesi kontrole cagırdı neden bir belirti yok

Kizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
Ben bubchen aldim.birde mustelanin bebek vucut temizleme losyonunu aldim.hemen yikanmazsa bebek onunla temizleniyormus.ilk baslar oldugu icin kiydik paraya insallah devaminda da boyle yaparum

Kötü düşünüp,olumsuzu çağırma bence.illa başından sonuna belirtiler olacak diye bi kaide yok.bazı bünyede çok belirti verirken bazısında hafif olabilir.arada yoğunlaşıp arada durulabilir.şuan çok başındasın.çoğu kadın bu haftalarda hamile olduğunu farketmez bile.sakin ol,tedirgin olma bence.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, sadece pozitif düşün, kendini dinleme, 26 haftayı bitirdim, ne bulantı ne başka bişey hiç bir belirtim olmadı çok şükür, taki oğlumun hareketlerini hissedene kadar, beslenmene dikkat et ve bebeğin seninle beraber buna odaklan. Bazı bünyeler hiç belirti vermiyor, insanlar 4 5 aydan sonra hamile olduğunu anlayabiliyorlar. Kendine ve bebeğine iyi bak :)

inşallah canım insan uzun zaman sonra bulunca korkuyor kaybetmekten rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Dsmarta gecin kizlaaar
Aynen oyle yapiyorum onceden gururlari kirilir diye annemin babamin yaptigini soylemezdim duyurmazdim bile. Cunku maddi olarak bizimkiler biraz daha iyi durumdalar ama kayinvalidemlerin de cok sukur buyuk bi maddi sikintilari yok. Ama o kari boyle yaptikca bende sinirlenmeye ve annem bana bir yapiyosa bes anlatmaya Basladim ama valla oyle bi raht kii ne utaniyo ne ar ediyo. Esim bugun kaynima harclik gondermis askerde kayinco. Gonderdikten sonra dedi bana haberin olsun dedi. Bende anlattim anan boyle boyle yapti bugun diye. Kizdim baya esimde bidaha gondermiycem soz dedi. Hesap acacak benim adima elime geceni veririm at hesabina dedi bakalim uygulamaya gecerse iyidir..

kızlar özellikle benimle aynı haftalarda olanlar. iki gündür ilk üç aylardaki gibi midem çok kötü. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? geçici midir yoksa son zamanlar böyle mi geçecek?
Canim ben gecen hafta cok kotuydum. Sabahlari ogurdum. Hatta yazmistim burda bi bardak su icmistim sabah o suyun hepsini cikarana kadar canim cikti.kii benim ilk uc ay mide bulantim olmamisti. dedigim gibi gecen hafta oldu bi hafta filan surdu gecti geri.

Kizlar bebeklerinie sampuan sabun losyon ve kese gibi seyler aldiniz mi ?? Aldiysaniz hangi marka aldiniz??
benim koca duramamisti canim dalin sampuan aldi. Hemde kac kutuu.. sonradan cok olumlu seyler duymadim ama annem kullan bise olmaz dedi. Ersag diye bi marka var duydun mu hic bilmiyorum da ondan bi cok kisi memnun bebek sampuanindan. Sabun da dalinin aldik iki tane. Losyon almadim. Kese de havlu gibi kumastan olandan aldim bi tane.

Hic korkma canim. Benim hiic oyle belli bi belirtim olmadi. Bak Rabbimin izniyle bu haftalara geldik. Sen de oyle kotu dusunup kotuyu cagirma olurmu. Stres yapma bebise yansiyo ona gore

Ya bende avieden miydi oyle bi marka perla dan aldum organik bi şampuan ama sabun ya da losyon almadim lif de annem ve arkadasim ormus pofidik pofidik biseyler. Losyon almayayim diyorum ilk baslarda zeytinyağ kullanirim bilmiyorum ne kadar doğru yaparim.. Kizlar bide hastaneye giderken 1 takim hastane cikisi mi gotureceksiniz
Zaten icinde bir tulum bir de alt ust var onun haricinde baska kiyafet koymaya gerek var mi???

Kizlae bende bu iki markayi iyi diye duymustum islak havlu ve sabun alirim bu markalardan olmazsa

Ben aldim canim sebamed aldim hepsini o iyiymis arastirdim internetten

Unibaby aldım ben canım

Canim ben bu haftaya geldum hala bi belirtum
Yok catlaklarim disinda tabi Bunye meselesi biraz cok ttakilma.. Görünce rahatlarsun insallah

UOTE="dogannu, post: 40438113, member: 527852"]kızlar iyi akşamlar brişey sormak istiyorum siz tecrübelisiniz ben 6+3 günlük hamileyim keseyi gördüm ama benim 3 gündür ne agrım var ne bulantım var ne kasıklarm agırıyor normalmi ya kese boşsa çok korkuyorum pazrtesi kontrole cagırdı neden bir belirti yok[/QUOTE]

iyi olmana sevindim. Ise devam ediyor olmana uzuldum
kolay gelsin. Yalniz bobrek agrisini ara ara hissediyorsan dr.a git mutlaka olur mu. Felaket tellalligi yapmak istemem ama benim de 26 da farkwdildi ustelik hic agrim sizim yokken
Tamam canım çok sağol .şu kramplar baya oluyor kasiklarimda olması sıkıntı dr lar hersey normal diyor ne yapacağımı şaşırdım

Ben bubchen aldim.birde mustelanin bebek vucut temizleme losyonunu aldim.hemen yikanmazsa bebek onunla temizleniyormus.ilk baslar oldugu icin kiydik paraya insallah devaminda da boyle yaparum
Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim

canim esinin durumun farkinda olmasi cok guzel ya herseye ragmen ailesinin tyaninda olsaydi..boyle adamlarda var inanki biri benim esim kazandigi, arttirdigi, birikim icin aldiği hersey annesine gider evinden biswy eksik etmiyor ama bu ay bu bilezigi aldim al sende kalsin demez kaynanamda sagolsun daha bir torunum olacak bi eksigin var mi alinacak bisey var mi demedi ancak dogum günü çoluk çocuk hepsi hastaneye dolusurlar buranin o adetlerini de srvmiyorum yeni dogum yapmissin daha 10 gun olmamis herkes tek tek gelir bide yemek iisterler sabah gelirler akdama kadar otururlar daha simdiden bunlari ddusununce sinirlerim zipliyor hamilelik boyunca sormadin etmedin sonra en zor zmankarda bi altin getirdin diye aksma kadar hizmet bekle valla ben kimseye bakamam bebegimle ilgilenecem 3 ay kimse gelmesin diyorum ama anlayan var mi bekleyip gorucez..

Son düzenleme:
yaaa iste arada bir bizim hazirlik topikine de goz ataydin ahh ahhh
saka bir yana canim uzun icerik incelemem sonucunda buhchen aldim. Bir tek mustelanin icindekilerini inceleyemedim.
Ins. dogru karardir :) kullanip gorecegiz

Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim
canim gobek bagi dusmeden yikanmiyor diye biliyorum. Bir de birak dogum sirasindaki iabuguyla ki temizliyorlar zaten ne kadar kalirsa kalsin. Hele bir de normal dogum yaparsan.
yenidogani temizlik malzemesi kullanmadan pamuklu agiz mendilleri ile dus aldirir gibi yikiyorlar canim. Bir de gobek olayini bekliyorlar

Hzirlik topiginizi bilmiyorum canim hemen bakayim :) evet gobek bagi dusmeden yikanmaz diyenler var yikanir diyenlerde var bilmiyorum ki yikarim dedim bende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…