Mustela eczanelerde satılıyo zaten,dermokozmetik olduğu için.bide internetteki sanal mağazalarda.ben yıkarım deme,göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo maalesef,pöfdirik oluyolar bi süreMustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim
Doktora gittim doktor iltihap için fitil ve suda eriyen ilaçtan verdi travazolu araştırıp aldım doktorumda sordum travazol kullanıyorum dedim kullan bende yazıyorum onu dediCanım peki doktora gittin mi ? Omu verdi bebeğe sakıncası var mı ?
19. Haftama kadar zofranla yasadim. Ona ragmen hergunkusuyodum. Olmasa napardim bilmiyorum tavsiye ederim...kizlar ben bu haftyi kotu gecirdim.mide bulantlarm cok artti yedklermi hep cikardim.su bile icemez oldum.yawruma bse olmasa bari.bulanti ilaci kullandnz mi nsl faydasi oluyo mu.cumartsi dr gttgmde isticem
bir kitap okumustum. Dr yikama demis ama kadin dayanamamis. Damacana suyu kaynatip sogutup damacana suyla ilistirarak yikamis :)) ben bilemedim bu isi edemem heralde. Ustelik kadin da ikizlerin bakimini anlatiyorduHzirlik topiginizi bilmiyorum canim hemen bakayim :) evet gobek bagi dusmeden yikanmaz diyenler var yikanir diyenlerde var bilmiyorum ki yikarim dedim bende ..
Ohh hadi gor gel bebisinigunaydinn kizlarrr bugunn bebsimi gormeye gitcz cok heycnliyimmm:)))
Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
çok geçiş olsun allah yardımcınız olsunGünaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarGünaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versinGünaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Canum cok gecmis olsun. Ne oldu boyle birden. Rabbim sifalar versin. Kolaycacik atlatin ins.Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Rabbim yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun. Inşallah kızınla birlikte atlayıp aramıza doneceksinizGünaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?