2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim
Mustela eczanelerde satılıyo zaten,dermokozmetik olduğu için.bide internetteki sanal mağazalarda.ben yıkarım deme,göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo maalesef,pöfdirik oluyolar bi süre

Canım peki doktora gittin mi ? Omu verdi bebeğe sakıncası var mı ?
Doktora gittim doktor iltihap için fitil ve suda eriyen ilaçtan verdi travazolu araştırıp aldım doktorumda sordum travazol kullanıyorum dedim kullan bende yazıyorum onu dedi

kizlar ben bu haftyi kotu gecirdim.mide bulantlarm cok artti yedklermi hep cikardim.su bile icemez oldum.yawruma bse olmasa bari.bulanti ilaci kullandnz mi nsl faydasi oluyo mu.cumartsi dr gttgmde isticem
19. Haftama kadar zofranla yasadim. Ona ragmen hergunkusuyodum. Olmasa napardim bilmiyorum tavsiye ederim...

Hzirlik topiginizi bilmiyorum canim hemen bakayim :) evet gobek bagi dusmeden yikanmaz diyenler var yikanir diyenlerde var bilmiyorum ki yikarim dedim bende ..
bir kitap okumustum. Dr yikama demis ama kadin dayanamamis. Damacana suyu kaynatip sogutup damacana suyla ilistirarak yikamis :)) ben bilemedim bu isi edemem heralde. Ustelik kadin da ikizlerin bakimini anlatiyordu

Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid ten akut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM

Canim cok gecmis olsun Rabbim yardimciniz olsun insallah....

Canım bu kadar ilerlemiş olmasına üzüldüm. İnşallah kolaylıkla olur kurtulursun. Allah seni ve prensesini korusun, acil şifalar diliyorum.

çok geçiş olsun allah yardımcınız olsun

Rabbim sifasini versin gecmis olsun canm

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar

C
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin

Canum cok gecmis olsun. Ne oldu boyle birden. Rabbim sifalar versin. Kolaycacik atlatin ins.

Rabbim yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun. Inşallah kızınla birlikte atlayıp aramıza doneceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…