2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

KNTMMM gecmis olsun canim insallah hayirlisiyla cikarsin @erre aynen cabim yaabende pazarlari seviyorum isimde fuzel canim kulaga hos geliyo

Allah yardimcinZ olsun insallag seninde bebegininde cok uzuldum

Duam seninle canım. Rabbim korusun sizi

geçmiş olsun canm.herşey bi an düzelir iğleşirsin en kısa zamanda

canm bnmde ilk haftalarda arka arkaya 4 haftada 4 defa kanam oldu.olabiliyomuş bn de yattm hastanede her kanamada .sükür son 4 haftadr olmuyor.ben hiç kalkmadım yattm hep.yedklerine dkkt et moralini düzgün tut.işllah bişey olmaz

ayni seyi bende dusunuyorum ki benim eve gelen gitmez. Haziranda okullar kapaniyo bi kaynimla gorumcem ogretmenler marasta yasiyolar. Okul kapanjnca gelirler buraya kaynananin evine yani alt kata... eltimin kizi zaten bizim evde yatar kalkar asagi inmez bile. Bi de bebek olunca onun bahanesiyle hic bi yere gitmez. Esim de uygun bi dille ya bi musade edin diyemez. Inan varya esim gecen yil kaza gecirdikten sonra 4 aya hakin bi sure hep yataktaydi. Wc ye bile kalkamiyordu. Mecburen ben yatakta bi sekilde hallediyordum cok afedersin o islerini. Uzun bi sure banyo yapamadi. Yatakta soyup islak mendillerle sabunlu bezlerle silip giydiriyordum. Asagidakilerin hepsi sabah kahvaltiya yukari cikiyordu uykulari gelene kadar inmiyorlardi. Ben bi kac kez musade istedim esimin temizligi benim banyom icin vs.. adim gelin bizi evde istemiyor oldu. Gelene gidene cay filan yetistiRemiyordum. Babacim saolsun gitmis kola gazoz filan almis. Cayla basedemezsin al bunlari ikram et gelene dedi. O 4 ayda inan ne gece uyuyabildim ne gunduz dinlenebildim kac kez hasta oldum hizla zayifladim. Simdi ayni sey olmasada ona yakini olacak bebekle birde millete hizmet edecem. YayLaya gitme fikri kafama cok yatiyordu ama esim gitmeyin filan diyo napacam bilmiyorum. Annem emekliye ayrilmayi dusunuyor benim eve gel ben bakarim sana dedi de esim ne der bilmiyorum. aynen dedigin gibi agzini acip daha kayinvalide daha ne lazim ne yapalim demedi. bende giciklik veriyorum ara ara bugun dedim kimse dusunup bise demiyo ama Allahtan elimden geliyo dedim. Beyaz tulbent aldim kenarina guzel bi citir pitir oya yapcam dedim. ama kari tinlamiyo bile bide sariyla kirmizj yap dedi. Ben basedemiycem bu kariyla. keske hic yuz yuze olmak zorunda kalmasam :/

Benim oglum yapmisti hickiriyo gibi zipliyO gibi belinin oldugu yerden sanki beli kalkip iniyordu cinsiyetini de 12. Haftaydi yanilmiyosam buyuk ihtimalle erkek demisti oyle ogrendik. Hayirli evlat olsunlar insallah saglikli olsunlar

Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim
Tatlim eczanelerdr var ama netten cok daha uygun fiyata alabiliyorsun.yikama konusunda annem yikanit k.valide yikanmaz diyo bende birini yikayip birini birakcam galiba

Maşallah canım allhım sağlıkla ilerleyip kucagında sevdirsin inş cinsiyeti 16 haftaya kadar tahminlerle geçermiş duyduğuma göre bazılarıda erken gösterirmiş ama emin olmak için 16 haftaya kadar beklerlermiş doktorlar

Maşallah canım bende 13. Haftada öğrendim

Evt canım ozmna kadar merk etcen tahmin yapcan ama sonunda öğreniceksin inş allhım gönlüne göre versin hayırlısıyla

KNTMMM canım cok geçmiş olsun korkma ınsalaah bende serklaj yapıldığında narkoz almistim hicbir problem olmadi Rabbim hz eyubun sifasini gondersin insallah

kızlar ben oğlumun eşyalarını ve kendi bir kaç parça eşyamı toplayıp evden ayrıldım artık kocamın odunluklarına umursamazlığına ve ilgisizliğine dayanamadım. bu sabah mobilya konusunu atım yine gidelim bkalım dedim ne acelen var daha erken dedi ben de o zaman gidip annemle alırım dedim işe giderken bizi bırakıyordu mağazaya tabi bu arada mobilya gerekli mi o abim almadı bu kızkardeşim almadı biz niye alıyoruz demeye başladı onlar almamış olabilir ben alıcam dedim sonrada sanki bi mobilyası eksik dedi evet dedim biz herşeyini aldık sadece mobilyası eksik kaldı hiç sormadığın için bilmiyorsun dedim daha sonra da mobilya alırsan eve gelme sakın dedi yani sorun mobilya değilki aslında bu kadar inat ilgisizlik alakasızlık neden anlam veremedim artık gözümde değim ne evi ne arabası ne kendisi ne de varlığı bğıktım artık gitmiycem o eve bundan sonraki hayatımda bekan bi anne olucam galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…