Allah yardimcinZ olsun insallag seninde bebegininde cok uzuldumGünaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
geçmiş olsun canm.herşey bi an düzelir iğleşirsin en kısa zamandaGünaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
canm bnmde ilk haftalarda arka arkaya 4 haftada 4 defa kanam oldu.olabiliyomuş bn de yattm hastanede her kanamada .sükür son 4 haftadr olmuyor.ben hiç kalkmadım yattm hep.yedklerine dkkt et moralini düzgün tut.işllah bişey olmazArkadaşlar Merhaba bende geçen hafta kontrol de usg de ufak kanama odağı göründü ve 2 gün hastanede yattımdüncçıktım hastaneden 10 gün rapor verdi. Hiç kanamam yok çok şükür ama yinede tereddüt ediyorum benim icinde duanizi eksik etmeyin canlar...
bende salı gününüAyyyyyyy 34 yazıyorrrrrrrr: p cumartesileri seviyorumm yaa < 3
ayni seyi bende dusunuyorum ki benim eve gelen gitmez. Haziranda okullar kapaniyo bi kaynimla gorumcem ogretmenler marasta yasiyolar. Okul kapanjnca gelirler buraya kaynananin evine yani alt kata... eltimin kizi zaten bizim evde yatar kalkar asagi inmez bile. Bi de bebek olunca onun bahanesiyle hic bi yere gitmez. Esim de uygun bi dille ya bi musade edin diyemez. Inan varya esim gecen yil kaza gecirdikten sonra 4 aya hakin bi sure hep yataktaydi. Wc ye bile kalkamiyordu. Mecburen ben yatakta bi sekilde hallediyordum cok afedersin o islerini. Uzun bi sure banyo yapamadi. Yatakta soyup islak mendillerle sabunlu bezlerle silip giydiriyordum. Asagidakilerin hepsi sabah kahvaltiya yukari cikiyordu uykulari gelene kadar inmiyorlardi. Ben bi kac kez musade istedim esimin temizligi benim banyom icin vs.. adim gelin bizi evde istemiyor oldu. Gelene gidene cay filan yetistiRemiyordum. Babacim saolsun gitmis kola gazoz filan almis. Cayla basedemezsin al bunlari ikram et gelene dedi. O 4 ayda inan ne gece uyuyabildim ne gunduz dinlenebildim kac kez hasta oldum hizla zayifladim. Simdi ayni sey olmasada ona yakini olacak bebekle birde millete hizmet edecem. YayLaya gitme fikri kafama cok yatiyordu ama esim gitmeyin filan diyo napacam bilmiyorum. Annem emekliye ayrilmayi dusunuyor benim eve gel ben bakarim sana dedi de esim ne der bilmiyorum. aynen dedigin gibi agzini acip daha kayinvalide daha ne lazim ne yapalim demedi. bende giciklik veriyorum ara ara bugun dedim kimse dusunup bise demiyo ama Allahtan elimden geliyo dedim. Beyaz tulbent aldim kenarina guzel bi citir pitir oya yapcam dedim. ama kari tinlamiyo bile bide sariyla kirmizj yap dedi. Ben basedemiycem bu kariyla. keske hic yuz yuze olmak zorunda kalmasam :/canim esinin durumun farkinda olmasi cok guzel ya herseye ragmen ailesinin tyaninda olsaydi..boyle adamlarda var inanki biri benim esim kazandigi, arttirdigi, birikim icin aldiği hersey annesine gider evinden biswy eksik etmiyor ama bu ay bu bilezigi aldim al sende kalsin demez kaynanamda sagolsun daha bir torunum olacak bi eksigin var mi alinacak bisey var mi demedi ancak dogum günü çoluk çocuk hepsi hastaneye dolusurlar buranin o adetlerini de srvmiyorum yeni dogum yapmissin daha 10 gun olmamis herkes tek tek gelir bide yemek iisterler sabah gelirler akdama kadar otururlar daha simdiden bunlari ddusununce sinirlerim zipliyor hamilelik boyunca sormadin etmedin sonra en zor zmankarda bi altin getirdin diye aksma kadar hizmet bekle valla ben kimseye bakamam bebegimle ilgilenecem 3 ay kimse gelmesin diyorum ama anlayan var mi bekleyip gorucez..
Travazol u bende bende kullandim canim dr vermisti. Bebege zarari yoktur dr verdigine goreCanım peki doktora gittin mi ? Omu verdi bebeğe sakıncası var mı ?
Benim oglum yapmisti hickiriyo gibi zipliyO gibi belinin oldugu yerden sanki beli kalkip iniyordukızlar dr gittm benimki çok hareketliydi dr bile nekadar hareketli bi bebek dedi.hıçkırıyodu ya böle bşe olamaz çook güzldi:) suan 11+4.siznkilerde bu haftada böylemiydi.cinsiyetini tahmin etmeye çalışıyoruz :)
Tatlim eczanelerdr var ama netten cok daha uygun fiyata alabiliyorsun.yikama konusunda annem yikanit k.valide yikanmaz diyo bende birini yikayip birini birakcam galibaMustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim
Maşallah canım allhım sağlıkla ilerleyip kucagında sevdirsin inşkızlar dr gittm benimki çok hareketliydi dr bile nekadar hareketli bi bebek dedi.hıçkırıyodu ya böle bşe olamaz çook güzldi:) suan 11+4.siznkilerde bu haftada böylemiydi.cinsiyetini tahmin etmeye çalışıyoruz :)
Maşallah canım allhım sağlıkla ilerleyip kucagında sevdirsin inşcinsiyeti 16 haftaya kadar tahminlerle geçermiş duyduğuma göre bazılarıda erken gösterirmiş ama emin olmak için 16 haftaya kadar beklerlermiş doktorlar [/QUOTE
amin cnm hepimizin.dr 14.hafta dolunca gitcm bakalm o zaman bakalm dedi.dayanacam o zamana kadar mecbur:)
Bebek de böbrek büyümesine neden oluyor diye okudum içeriğindeTravazol u bende bende kullandim canim dr vermisti. Bebege zarari yoktur dr verdigine gore
Maşallah canımkızlar dr gittm benimki çok hareketliydi dr bile nekadar hareketli bi bebek dedi.hıçkırıyodu ya böle bşe olamaz çook güzldi:) suan 11+4.siznkilerde bu haftada böylemiydi.cinsiyetini tahmin etmeye çalışıyoruz :)
Günaydın
Kızlar bende ara ara sancı başladı sizlerde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?