2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi.ne olur dua edin cok korkuyorumcok heyecanliyimcok bisuru tanimlanamaz moddayim
ooooo supermis. O tanimlayamadigin modu oyle iyi biliyorum ki. Hadi hayirlisi bir avazda insAllah.
Biz de abimizle ablamizi bekliyoruz cikmak icin. Hayirlisyla sen dogur sonra arkanda biz variz. Daha sonra ayuzlu ins.
Topigin ilk ikizi olma unvanini sen kaptin hadi bakalim
ayy ben cok heyecanlandim yine bak. Sanki kendim gibi oldu. Ben heyecanlaninca dilime vurur.
bu durumda normalde seni sakinlestirmem gerekiyordu di mi
amaaaannn bosver sakinligi yasa doruklarinda tum heyecanini :)))
geliyor minikler

Caninlm esyalarini sigacagi bi canta yeterli bebekle ikinizin esyalarini ayn valizede koyabilirsin :)

kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı

kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
canim hastaneye gotureceklerini cikar hepsini bir kenara azlivina cokluguna gore ayarlarsin. Ben kucuk el cantasiyla basladim olmadi en kucuk cekcek doldu o da olmadi bir kucuk cantada kendime yaptim ayri. Soyle orta boy bir cekcegi hem kendin hem bebekler icin kullanabilirsin. Valis olunca senin yaninda kalacak olan kisi birseyi bulacam diye cok karistiriyor. Cekcek olunca kapagi acti mi hersey gorunuyor rahat oluyor imkanin varsa

Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi.ne olur dua edin cok korkuyorumcok heyecanliyimcok bisuru tanimlanamaz moddayim

Ayyyy kavuşma zamanı gelmişşş.. Çok güzel. Arkadaşım Allah kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla al kuzularını kucağına... Uffff çok heyecanlı 37. haftaya giriyorsun, zamanları da çok iyi, maşallah

Alemsin valla

Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim

Sagol canim.amin insallah.rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Kizzz.senin kafa atmis evi terk etmissin yaaaa ben 2 gun uzak kaldim neler olmus?alayina gider demissin hakkinda hayirlisi insallah canim.biliyosun adamlarin hepsi sagolsunlar birbirinden odun.seninkininde tutmus damari demek ki.acaba idare mi etseydin malum bizin hormonlar bizi biraz fazla alingan yapiyo tabii ki en dogrusunu sen bilirsin ama cidden ekstra dua edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…