- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
ooooo supermis. O tanimlayamadigin modu oyle iyi biliyorum ki. Hadi hayirlisi bir avazda insAllah.Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
2-rüya canım banada okursan hayırlısıyla bi doğuralımEderim tabi.etmezmiyim.isteyenler bana isimlerini mesaj atsin.hepinizin adina okurum.
Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
canim hastaneye gotureceklerini cikar hepsini bir kenara azlivina cokluguna gore ayarlarsin. Ben kucuk el cantasiyla basladim olmadi en kucuk cekcek doldu o da olmadi bir kucuk cantada kendime yaptim ayri. Soyle orta boy bir cekcegi hem kendin hem bebekler icin kullanabilirsin. Valis olunca senin yaninda kalacak olan kisi birseyi bulacam diye cok karistiriyor. Cekcek olunca kapagi acti mi hersey gorunuyor rahat oluyor imkanin varsakızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
Ederim tabi.etmezmiyim.isteyenler bana isimlerini mesaj atsin.hepinizin adina okurum.
Ay alemsin.tamam filize ekstra isteyecegimKizlar biraz bencilce olacak ama benim bu aralar ekstra duaya ihtiyacım var canimfiliz. .
Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
Ya nolur yanlış anlama beni ama senin bu avatar resmin benİm gözüme takılıyor sürekli,o kadar mutsuz,o kadar üzgün bir çocuk yüzü ki bi çocukta asla görmek istemeyeceğim cinsten.ne zaman görsem moralim düşüyor bi anda,içim hüzünleniyoruzun zamandır içimde kalmıştı,yalnızca paylaşmak istedim seninle.kızma bana olurmu
Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindimMerhabalar güzel anneler
Ameliyatımızı olduk kızımla birazdan eve geçeceğiz.dualarınız için çok teşekkür ederim.eve geçince görüşürüz inşaallah.hepinizi ayrı ayrı öpüyor muhabbetle kucaklayorum
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dogumun kolay olsun inşallahKizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
Kızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor.Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
Sağol canım evet az kaldı mutlu son çok yakındaMaşallah size canım, beklenen tarihten daha erken gelecek kuzucuk. uff az kaldı doğuma
Sagol canim.amin insallah.rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsinAyyyy kavuşma zamanı gelmişşş..Çok güzel. Arkadaşım Allah kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla al kuzularını kucağına... Uffff çok heyecanlı 37. haftaya giriyorsun, zamanları da çok iyi, maşallah
Aminnnn.hepimizin cok kolay olur insallahMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dogumun kolay olsun inşallah
Kizzz.senin kafa atmis evi terk etmissin yaaaa ben 2 gun uzak kaldim neler olmus?alayina gider demissin hakkinda hayirlisi insallah canim.biliyosun adamlarin hepsi sagolsunlar birbirinden odun.seninkininde tutmus damari demek ki.acaba idare mi etseydin malum bizin hormonlar bizi biraz fazla alingan yapiyo tabii ki en dogrusunu sen bilirsin ama cidden ekstra dua edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?