sen sor yine de doktorunacanım ben tam kasığımın üstünde hissediyorum başka bişey olabilme ihtimali de vardır üstünde durmuyorum hiç dr a sormuyorum inan ki .. hamilelik ve hemoroid bana hep alakasız gelmiştir ama yaşayan bir çok kişi var tatlım çok geçmiş olsun
hadi yaa. neyse bırak biraz kendi haline kendi kendine düşünüp sonra yakınlaşmaya başlayabilir...ben anlamadim ki canim ya. Biri yoluna giriyor baska birsey basliyor. Hayirlisi bakalim yapacak birsey yok. Ama gun belirlenince vakit gecmek bilmiyor o cok fena. Rabbim hepimizi bekleyis icinde olan herkesi hayirli sonuclara ulastirsin.
Bu arada hala limoniyiz. E son 15 gun yapabildigim kadar artikis konusunda 3 hafta once biryere basladi canim sonucunu bilmiyoruz suregen bir is mi olur devam eder mi etmez mi ama suan calisiyor. Bugun de sehir disinda bir yerle vorusmeye gitti izin alarak. Cok sicak bakmasamda kendisinin cok istedigi bir is. Bilmiyorum nolacak
benim bebeklerin konumundan ötürü oluyormuş ağrı. böbrek ve safra kesesinden şüphelendi doktor ama onlara da bakamadı yine bebeklerden birinin konumundan ötürü. nefes darlığı da oluyor ama doktor anormal bir şey gözlemlemedi şu ana kadar... ben ağrılarla idare etmeye çalışıyorum.bende tam bu soruyu sorcaktim 2 3 gündür sag gogus altim cok agriyo dr sordum nefes darlığı yoksa onemseme dedi
ayy çok heyecanlı. inşallah çok güzel geçer sağlıkla kucağına alırsın minnoşları canımKizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
ben bir büyük boy valizin bir tarafına kendi eşyalarımı bir tarafına bebeklerin eşyalarını koyacağım.kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
ohhh maşallah canım bizimde haziran 11 gibiKızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor.Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
O isim konusu bizde de büyük bi mesele. Eşim babasının adını koymak istiyo, onlarda ilk toruna konuluyor genelde.Buna bi itirazım yok kabul ettim İster istemez.. yanına bir işim daha düşünüyoruz benim istediğim.. Ama sorun şu ki babamızın isminin yaninda hiçbir isim güzel durmuyor,, yakışmıyor.. Bi de geçen gün kendi babam aramış çocuğun ismini mesuttan başka bişey koymayın diyor.. Mesut kayinpederin ismi bu arada.. Oldu baba dedim bırakın da benim de soz hakkım olsun. Valla bu gidişle de tek mesut olacak yanına isim bulamıyoruz çünküYa evet inançlı ama herseyi yaptın bir bu eksik kalsın der :) ufff inatlaşsan bir türlü inatlaşmasan çocuğa Hüseyin diye seslenmek hiç istemiyorum
Cok gecmis olsun atlatirsin bu gunleride merak etme dualarimiz seninle....
Kızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor.Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
kızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım41 kere maasallah herkwa tek tek gununu alıyor. Kac haftalikken alacak canim ne dedi???
Kizzz.senin kafa atmis evi terk etmissin yaaaa ben 2 gun uzak kaldim neler olmus?alayina gider demissin hakkinda hayirlisi insallah canim.biliyosun adamlarin hepsi sagolsunlar birbirinden odun.seninkininde tutmus damari demek ki.acaba idare mi etseydin malum bizin hormonlar bizi biraz fazla alingan yapiyo tabii ki en dogrusunu sen bilirsin ama cidden ekstra dua edecegim
Canimm beni de yaz listeye.. merve ve oglusu ayaz diyerekten.. :)Ay alemsin.tamam filize ekstra isteyecegim
Masallah canim pasaya. Gunler azaliyoooKızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor.Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
Canim inan ki benim bi bilgim yok ama çok uzun bi sure beklemeyecegini tahmin ediyorum :) insallah bu sefer guzel sonuç alirsin...kızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım
Masallah canim pasaya. Gunler azaliyoooaramizda 5 gun varmis bizimki de o ara bise olur sanirim haziran ilk haftasi filan sezeryan olcaksin demi
Senin içinAyyyy,işte bu süper olmuşşşş
Sağol canım hayırlısı olsun hepimiz icinohhh maşallah canım bizimde haziran 11 gibi
38. Haftada canım bebek için en iyi kuvez anne karnidir dedi ne kadar içerde durursa o kadar iyi41 kere maasallah herkwa tek tek gununu alıyor. Kac haftalikken alacak canim ne dedi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?