2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sen sor yine de doktoruna
benim hayatta aklıma gelmezdi hemoroid olacağım. hayatımda kabız bile olmadım. ama bebeklerin baskısından olmuş ağırlıklı olarak. sonradan geçer mi dedim doktora geçedebilir daha da artabilir de dedi ilk görünce zaten korktum ne olduğunu anlamadım bile sonra doktor söyleyince anladım... baya da sık rastlanıyormuş.

hadi yaa. neyse bırak biraz kendi haline kendi kendine düşünüp sonra yakınlaşmaya başlayabilir...
şehir dışında nerede ki görüştüğü yer. sonuç belli oldu mu ya da bir şey demişler mi? oldu diyelim ki ne yapacaksınız taşınacak mısınız?

bende tam bu soruyu sorcaktim 2 3 gündür sag gogus altim cok agriyo dr sordum nefes darlığı yoksa onemseme dedi
benim bebeklerin konumundan ötürü oluyormuş ağrı. böbrek ve safra kesesinden şüphelendi doktor ama onlara da bakamadı yine bebeklerden birinin konumundan ötürü. nefes darlığı da oluyor ama doktor anormal bir şey gözlemlemedi şu ana kadar... ben ağrılarla idare etmeye çalışıyorum.

kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
ben bir büyük boy valizin bir tarafına kendi eşyalarımı bir tarafına bebeklerin eşyalarını koyacağım.

Kızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor. Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
ohhh maşallah canım bizimde haziran 11 gibi

Ya evet inançlı ama herseyi yaptın bir bu eksik kalsın der :) ufff inatlaşsan bir türlü inatlaşmasan çocuğa Hüseyin diye seslenmek hiç istemiyorum
O isim konusu bizde de büyük bi mesele. Eşim babasının adını koymak istiyo, onlarda ilk toruna konuluyor genelde.Buna bi itirazım yok kabul ettim İster istemez.. yanına bir işim daha düşünüyoruz benim istediğim.. Ama sorun şu ki babamızın isminin yaninda hiçbir isim güzel durmuyor,, yakışmıyor.. Bi de geçen gün kendi babam aramış çocuğun ismini mesuttan başka bişey koymayın diyor.. Mesut kayinpederin ismi bu arada.. Oldu baba dedim bırakın da benim de soz hakkım olsun. Valla bu gidişle de tek mesut olacak yanına isim bulamıyoruz çünkü benim kendi babamın adı da Hüseyin. Çok aksi oluyorlar onlar da. İnş kocani ikinci isim konusunda ikna edersin.

Sagol canim oyle oldy valla atarlandim biraz
ama herkes hayatından memnun sanirim ne arayan ne soran var :) umrumda da degil inan ki artik sadece oglusumu düşünüyorum :) ama yine de fazla fazla duamı isterim

Kızlar biz doktora gittik oğlum maşallah iyi bir hafta önde gidiyor. Akıntı için fitil ve kasilma için magnezyum verdi. Doğumda Mayıs'ın son haftası inşallah.
Masallah canim pasaya. Gunler azaliyooo aramizda 5 gun varmis bizimki de o ara bise olur sanirim haziran ilk haftasi filan sezeryan olcaksin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…