Evet canım Sağol sezeryan olucam malesef eşim çok pimpirikMasallah canim pasaya. Gunler azaliyoooaramizda 5 gun varmis bizimki de o ara bise olur sanirim haziran ilk haftasi filan sezeryan olcaksin demi
Fransizcada birde kelimenin basi 'h' ise okunmuyor yani useyin olacak daha vahim :)) birde okumus etmis kulturlu bir adam guyaa kararliyim jankat yada janberd diyecegim nufusa yazdirsada yazdirmasada hem bizde var( biz cerkesiz yani cerkeslerde var )bu isimler hemde burdada janli isim cok ve telafuzu uygun hadi sizdende aldim gazi bakalim sonuc ne olacakYok o tripten sonra biri cihangir olsun deyip kabul etti bi kaç gün sonra bu adamların totosunu kaldırmaya gelmiyo valla,hemen emir komutayı ele geçiriyolar.ya bide yurt dışındasınız,onun da bilmesi lazım isim hassasiyetini.biz de gezme amaçlı çıkıyoruz fln mesela,eşime dedimki karar verdiğin isimde çok fazla türkçe karakter kullanma ki uluslararası alfabede ünlü krizi yaşamasın.gelecek ne gösterir bilinmez,belki yurtdışında çalışır yada okurlar.kimsenin çocuğuma abuk sabuk telafuzla seslenmesini istemem.mesela" huseyın" oluyo.pasaportta fln da öyle yazıyo.bu bi kenara kesinlikle anne olarak sana bunu dayatmaya hakkı yok kimsenin ya.sen o kadar bekle,çil çek hayal kur,taşı et doğur,ismine kayınpeder ve koca kara versin konuşma,küs bi kaç gün.yola gelir o zamsn
Ayyyy evet esimin dedeside cok inatmis ama iste bizimki cok seviyormus internette arastir bence mesutla uyumlu isimler diye belki birseyler bulursun bende de ayni sendeki gibi es tarafi yetmiyormus gibi bizimkilerde koy ne olacak demezmiO isim konusu bizde de büyük bi mesele. Eşim babasının adını koymak istiyo, onlarda ilk toruna konuluyor genelde.Buna bi itirazım yok kabul ettim İster istemez.. yanına bir işim daha düşünüyoruz benim istediğim.. Ama sorun şu ki babamızın isminin yaninda hiçbir isim güzel durmuyor,, yakışmıyor.. Bi de geçen gün kendi babam aramış çocuğun ismini mesuttan başka bişey koymayın diyor.. Mesut kayinpederin ismi bu arada.. Oldu baba dedim bırakın da benim de soz hakkım olsun. Valla bu gidişle de tek mesut olacak yanına isim bulamıyoruz çünkübenim kendi babamın adı da Hüseyin. Çok aksi oluyorlar onlar da. İnş kocani ikinci isim konusunda ikna edersin.
Kıymetli gebelik denince direk sezeryan diyorlar. Bende sezeryan olmaya karar verdimKızlar sezeryan sizin tercihiniz mi yoksa doktorunuzmu karar verdi??benim doktorum her bebek bizim için kıymetlidir durumuna göre karar vereceğiz dedi yani tüp diye direk sezeryan demedi bu iyi bişemi kötü bişemi henüz idrak edemedim
bizimki şimdilik ters duruyo eğer böyle olursa zorunlu sezeryan dedi doktor ama dönerse normal doğum olabilirmiş bende dedim ki tüp bebek olduğu için zor elde ediliyor bişey olmasından korkarım sezeryan istiyorum olur mu dedim sen nasıl istersen dedi doktorum biz karar verdik yaniKızlar sezeryan sizin tercihiniz mi yoksa doktorunuzmu karar verdi??benim doktorum her bebek bizim için kıymetlidir durumuna göre karar vereceğiz dedi yani tüp diye direk sezeryan demedi bu iyi bişemi kötü bişemi henüz idrak edemedim
ayyy allah giydirmeyi nasip etsin canım pek güzeller bizde aldık böyle bişey kot tulum üstü beyaz badi ince yazlık çok güzel şeyler var yaa
canim sorun bende zaten. O ywkinlasiyor da iste.hadi yaa. neyse bırak biraz kendi haline kendi kendine düşünüp sonra yakınlaşmaya başlayabilir...
şehir dışında nerede ki görüştüğü yer. sonuç belli oldu mu ya da bir şey demişler mi? oldu diyelim ki ne yapacaksınız taşınacak mısınız?
Amin canım evet insanın aldıkca alası geliyorayyy allah giydirmeyi nasip etsin canım pek güzeller bizde aldık böyle bişey kot tulum üstü beyaz badi ince yazlık çok güzel şeyler var yaa
Cok sukur bu gunlerimize canim benim. Rabbim hepimize kolayliklar versin hemen arkandayimEvet canım Sağol sezeryan olucam malesef eşim çok pimpirikşaka maka dogumlar sırayla gelip çatiyor
Aynen canim ben hayal ettikce heyecandan kalbim duracak nerdeyseAyyyy cok heyecanli dimi ikimizinde arasi 1 gun belki de ayni gun kavusucaz bebislerimize
Bide kimi kaynaklara göre fransızca kökenli,kimine göre çerkes ismi,türkçede de yeni yeni kullanılan jabağı var.erkek ismi bu da.ama anlamını bilmiyorum.bir kadın bir erkekte bayağı revaçtaydı bu isimFransizcada birde kelimenin basi 'h' ise okunmuyor yani useyin olacak daha vahim :)) birde okumus etmis kulturlu bir adam guyaa kararliyim jankat yada janberd diyecegim nufusa yazdirsada yazdirmasada hem bizde var( biz cerkesiz yani cerkeslerde var )bu isimler hemde burdada janli isim cok ve telafuzu uygun hadi sizdende aldim gazi bakalim sonuc ne olacak
Sağol hayatım,hatika olmuş gerçekten.diğeri ne kadar moral bozucuysa bu o kadar iç açıcı.yerim ben onu,çok güzel bebekmiş.Rabbim sana da bunun gibi güzel yüzlü,güleç bi bebiş nasip etsinSenin için
canim sorun bende zaten. O ywkinlasiyor da iste.
bilmiyorum. Sormadim sormayacagim. Biraz bahsetti gorusme olumlu gecmis. Esimin sartlarini degerlensireceklermis vs vs
bilmiyorum nasil tasinalim nasil goze alalim. E ben ogretmenim oyle pat diye tayin isteyemem. Inan hic sicak gelmiyor.
evet canım tek olsaydı haziran sonuydu çift olduğundan mayıs gibi bekliyoruz. ama farklı bir durum olur falan onu hiç kestiremiyorum şu anda. şaka maka nisanı da yarıladık... :)
jabağıBide kimi kaynaklara göre fransızca kökenli,kimine göre çerkes ismi,türkçede de yeni yeni kullanılan jabağı var.erkek ismi bu da.ama anlamını bilmiyorum.bir kadın bir erkekte bayağı revaçtaydı bu isimuseyin hepten tüy dikmiş olaya bence bunu bile bile eşin de senle inatlaşmaya girmiş.sinir bozucu şekilde sakin bir tavır takın,kararlığını da aynı sakinlikle dile getir.cinnet geçiren o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?