2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Fransizcada birde kelimenin basi 'h' ise okunmuyor yani useyin olacak daha vahim :)) birde okumus etmis kulturlu bir adam guyaa kararliyim jankat yada janberd diyecegim nufusa yazdirsada yazdirmasada hem bizde var( biz cerkesiz yani cerkeslerde var )bu isimler hemde burdada janli isim cok ve telafuzu uygun hadi sizdende aldim gazi bakalim sonuc ne olacak

Ayyyy evet esimin dedeside cok inatmis ama iste bizimki cok seviyormus internette arastir bence mesutla uyumlu isimler diye belki birseyler bulursun bende de ayni sendeki gibi es tarafi yetmiyormus gibi bizimkilerde koy ne olacak demezmi (

Kızlar sezeryan sizin tercihiniz mi yoksa doktorunuzmu karar verdi??benim doktorum her bebek bizim için kıymetlidir durumuna göre karar vereceğiz dedi yani tüp diye direk sezeryan demedi bu iyi bişemi kötü bişemi henüz idrak edemedim

Kıymetli gebelik denince direk sezeryan diyorlar. Bende sezeryan olmaya karar verdim

kizlar bnde tup bebek igneleri war.puregon 300 1adet.orgulatron 2adet.ovitrelle 1adet.durumu olmayan birilerine vermk istiyorum ucretsiz olarak.souk zincir ilaclar oldugu icin ankarada olmasi daha ii olur.cewrenizde bole kisiler varsa bna ulasin lutfen:*

bizimki şimdilik ters duruyo eğer böyle olursa zorunlu sezeryan dedi doktor ama dönerse normal doğum olabilirmiş bende dedim ki tüp bebek olduğu için zor elde ediliyor bişey olmasından korkarım sezeryan istiyorum olur mu dedim sen nasıl istersen dedi doktorum biz karar verdik yani

canim sorun bende zaten. O ywkinlasiyor da iste.
bilmiyorum. Sormadim sormayacagim. Biraz bahsetti gorusme olumlu gecmis. Esimin sartlarini degerlensireceklermis vs vs
bilmiyorum nasil tasinalim nasil goze alalim. E ben ogretmenim oyle pat diye tayin isteyemem. Inan hic sicak gelmiyor.

Ayyyy cok heyecanli dimi ikimizinde arasi 1 gun belki de ayni gun kavusucaz bebislerimize
Aynen canim ben hayal ettikce heyecandan kalbim duracak nerdeyse ben 7 haziran olursa israr edcem dr a diyordum. O gun secim gunuymus pazar oluyo eskmin dogum gunuydu 7 haziran. Ayy bi de ben boyle sacma sabuk ruyalara basladim dogumla ilgili filan. Senaryolar inanilmaz muthiss bende. birde KNTMMM var onunda muhtemel dogum tarihi 16 haziran. pes peseyizz.

Bide kimi kaynaklara göre fransızca kökenli,kimine göre çerkes ismi,türkçede de yeni yeni kullanılan jabağı var.erkek ismi bu da.ama anlamını bilmiyorum.bir kadın bir erkekte bayağı revaçtaydı bu isim useyin hepten tüy dikmiş olaya bence bunu bile bile eşin de senle inatlaşmaya girmiş.sinir bozucu şekilde sakin bir tavır takın,kararlığını da aynı sakinlikle dile getir.cinnet geçiren o olsun

anladım canım. şu an muhtemelen kendi canının derdine düştüğünden bir de onunla uğraşamıyorsun. hakkınızda hayırlısı olsun...
bu arada sen tek mi bakacaksın bebeklere planın ne?

jabağı ay şaka gibi bir kadın bir erkekte duymuştum ilk de isim olduğunu bile düşünmemiştim. çok zor ya böyle isimler koymayın çocuklarınıza o çocuk büyüyecek okula gidecek işe gidecek hayatı boyunca taşıyacak o ismi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…